• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başladım okula çok fenalar ya hiç susmıyolar bağırmaktan boğazlarım ağrıyo artık ben çocuklara bağırdıkça yazık benim kızımda hep tekmeliyo:1: geceleri çok uykusuz kalıyorum kız uyumuyo çünkü :50: gündüzde sersem gibiyim ama okul kapanana kadar dayanıcam çünkü kızıma bi çok ciciler alıcam teyzesi :66:

canım hep öyle..bende sabahları gecelri tekmeleri ile uyanıyorum..eziyorum diye bazen uyuyamıyorum .ama alışırsın..hayırlı olsun...

canım hep öyle..bende sabahları gecelri tekmeleri ile uyanıyorum..eziyorum diye bazen uyuyamıyorum .ama alışırsın..hayırlı olsun...

ya ben sırt üstü yatınca uyuyamıyorum alışmışım illa yan yatıcam yan yatıncada bebiş durmuyo halim harap anlıyacağın şöyle rahat rahat uyumayı öyle özledimki:43:

kizlar,

ben tum giysileri 0-3 ay aliyorum bebegime,
hic newborn almadim, (hastane cikisi haric)

simdi aklima takildi, ya bebegim kucuk dogarsa diye
acaba bikac da newborn mu alsak yahuu ??

hımm ben aldım newborn benim gözümede küçük gelmişti ma.dün s ağlık ocağında 1 haftalık bebek vardı.49 cm boyu :)) onu duydum sadece yatmış çok şeker bişeydi.ve o kadar miniktiki kilosuda normalmiş öyle d ediler.ayaklı tulumu göğsüne geliyordu nerdeyse onu görünce iyiki almışım dedim.

ben kaçıyorum kızlar benim çok uykum geldi ama kızımın hiç niyeti yok tekmeliyo bolbol inşallah uyuruz çok öptük hepinizi:16::79:

ya ben sırt üstü yatınca uyuyamıyorum alışmışım illa yan yatıcam yan yatıncada bebiş durmuyo halim harap anlıyacağın şöyle rahat rahat uyumayı öyle özledimki:43:

bende hayatta soluma yatamıyorum. şimdi zorbela alıştım ama çok ağrı veriyo. sırtüstü uzanıyom 10 dk ağrıdan dönemiyorum. sende oluyomu canım:26:
kuyruk sokumu çok ağrıyo özellikle:50:

kızlar en mutlu olduğum şey bebeğimin artık kımıldamalarını hissediyor olmam...:nazar::nazar::nazar:
artık hafif dokunuş yada karıncalanma değilde resmen dokunma gibi hafif iter gibi sert hamleler yapması.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim ne güzel bir duygu bahşetmiş bize değil mi?
sabahları onunla uyanıyorum, kalk annecim acıktım der gibi defalarca karnıma vurması çok tarifsiz ya bunu anca siz anlarsınız.
eşim çok nötr anlattıklarım ona şaka gibi geliyor, sanırım gerçekten de erkekler bebekler doğunca uzun bi süre sonra baba oluyorlar. bizim gibi anne olacaklarını duydukları ilk andan itibaren değil...
rabbim yaşamak isteyen her kadına yaşatsın.
bekleyenlerinde kucaklarına almalarını nasip etsinnnnn
amin:nazar:

ooo süperrr:nazar:
bizim bi kokoşumuz olucak kısmetsee:78::nazar:
senin???
bu sene kız senesi sanki.duyduğum çoğu gebe kız bekliyooo:66:

oğluşum olacak allahın izniyle:nazar:
hadi beşik ketrmesi yapalım:86::86::86:
düşünsene aynı gün doğuruyormuşuz
allah izin verirde erken doğurmasak:49:
yok canım ya erkek senesi kesinlikle...
etrafımdaki herkesin oğlu oldu bikaç kişi hariç:76::76::76:

canım en uygun uyuma şekli sol yana yatmak..sırt üstü yatmamaya çalış...

kızlar en mutlu olduğum şey bebeğimin artık kımıldamalarını hissediyor olmam...:nazar::nazar::nazar:
artık hafif dokunuş yada karıncalanma değilde resmen dokunma gibi hafif iter gibi sert hamleler yapması.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim ne güzel bir duygu bahşetmiş bize değil mi?
sabahları onunla uyanıyorum, kalk annecim acıktım der gibi defalarca karnıma vurması çok tarifsiz ya bunu anca siz anlarsınız.
eşim çok nötr anlattıklarım ona şaka gibi geliyor, sanırım gerçekten de erkekler bebekler doğunca uzun bi süre sonra baba oluyorlar. bizim gibi anne olacaklarını duydukları ilk andan itibaren değil...
rabbim yaşamak isteyen her kadına yaşatsın.
bekleyenlerinde kucaklarına almalarını nasip etsinnnnn
amin:nazar:

gerçekten çok güzel duygu...2 haftadır eşimde karnıma dokununca hissediyor..oda çok mutlu oluyor..hatta azönce ilkkez kendim dışardan gördüm hareketleri..eşim geldi oda izledi...çok güzel bi duygu yaaa:nazar::emir_bebek:

kızlayyyy:)
ara ara girdim okudum yazdıklarınızı...anca bitti...biz yoğunuz gene...malum sınav dönemi ,okul işleri felan derken TV karşısında mayışıyoruz kıjımmmlaa...bi bakiyim çıkıyıımm istedim...keyifler ii bizde....mobilyalar,alışveriş listeleri ve tetanoz aşıları konuşulmuş...
geri kalmiiim eheue...biz de listeden baya bi tamamladık alacaklarımızı....giysi alma işini kapattım ben 2 bavul dolusu giysi geldi görümcemden pembiş pembiş çoğu ve çok güzel...şimdiki hedef mobilya ve kıjımın odasını hazırlama...biz modokoya gitmiştik eşimle bikaç model beğendik...seçip sipariş verme işi kaldı...büyüyen bi yatak ve 3 kapılı bir dolapla ilk doğduunda yanımızda yatması için küçük bi beşik alacağğız....tetanoz aşım 2gün kaşındı...bugün normale döndük ...ctsye de az kaldı...şeker yüklemesi ve doktoruma randevumuzu da aldık...kıjımıııııııııı özledim...bi de şu nöbetten muafiyet raporumu alacağım kısmetse 24.hafta bitti...16dan beri tutturmuyo müdürüm sağolsun ama işi resmiyete dökelim de kimsenin canı sıkılmasın artıkkkkkkkkkkkk...işte böyleeeeeeeeee....bugünlük bu kadar olsun...öpüldünüz tarafımdan...birazdan kıjımaaa masal okurumm,sonra da uyuruz zaten ihihhi...babay,kendinize ve yafrularınıza ii bakın güzel anne adayları:3:

gerçekten çok güzel duygu...2 haftadır eşimde karnıma dokununca hissediyor..oda çok mutlu oluyor..hatta azönce ilkkez kendim dışardan gördüm hareketleri..eşim geldi oda izledi...çok güzel bi duygu yaaa:nazar::emir_bebek:

kimseyle paylaşmıyorum hareketliliğini malum:nazar: nazar değer; geçen anlattım da yavrum 2 hafta kımıldamadı ağladım sırf o yüzden. hareketleriyle bile bağladı beni kendine kim bilir doğunca kokusunu alınca ne oluruz 1 dk ayrı kalamayız herhalde. allah ayırmasın.
neyse bu kez anlatmıyorum kimseye eşime söylüyorum gülüyor alla alla diyor dokunuyor ama nedense ona tekmelemiyor anlamadım gitti çok acayip bişey:1:
sen hareketlerini gördüm diyince aklıma geldi demin göbeğimi açtım baktım ve tekmelediğinde göbeğim sarsıldı gözle görünce çok heyecanlandım o yüzden paylaştım demin ki yazımı.
7. aydan itibaren net görünür o zaman videoya alırız. çok güzel bir anı olur düşünsene:92:

kızlayyyy:)
ara ara girdim okudum yazdıklarınızı...anca bitti...biz yoğunuz gene...malum sınav dönemi ,okul işleri felan derken TV karşısında mayışıyoruz kıjımmmlaa...bi bakiyim çıkıyıımm istedim...keyifler ii bizde....mobilyalar,alışveriş listeleri ve tetanoz aşıları konuşulmuş...
geri kalmiiim eheue...biz de listeden baya bi tamamladık alacaklarımızı....giysi alma işini kapattım ben 2 bavul dolusu giysi geldi görümcemden pembiş pembiş çoğu ve çok güzel...şimdiki hedef mobilya ve kıjımın odasını hazırlama...biz modokoya gitmiştik eşimle bikaç model beğendik...seçip sipariş verme işi kaldı...büyüyen bi yatak ve 3 kapılı bir dolapla ilk doğduunda yanımızda yatması için küçük bi beşik alacağğız....tetanoz aşım 2gün kaşındı...bugün normale döndük ...ctsye de az kaldı...şeker yüklemesi ve doktoruma randevumuzu da aldık...kıjımıııııııııı özledim...bi de şu nöbetten muafiyet raporumu alacağım kısmetse 24.hafta bitti...16dan beri tutturmuyo müdürüm sağolsun ama işi resmiyete dökelim de kimsenin canı sıkılmasın artıkkkkkkkkkkkk...işte böyleeeeeeeeee....bugünlük bu kadar olsun...öpüldünüz tarafımdan...birazdan kıjımaaa masal okurumm,sonra da uyuruz zaten ihihhi...babay,kendinize ve yafrularınıza ii bakın güzel anne adayları:3:

bizde kullanışlı küçük bir beşik alalım dedik ama fiyatlardan haberiniz varmı?

kimseyle paylaşmıyorum hareketliliğini malum:nazar: nazar değer; geçen anlattım da yavrum 2 hafta kımıldamadı ağladım sırf o yüzden. hareketleriyle bile bağladı beni kendine kim bilir doğunca kokusunu alınca ne oluruz 1 dk ayrı kalamayız herhalde. allah ayırmasın.
neyse bu kez anlatmıyorum kimseye eşime söylüyorum gülüyor alla alla diyor dokunuyor ama nedense ona tekmelemiyor anlamadım gitti çok acayip bişey:1:
sen hareketlerini gördüm diyince aklıma geldi demin göbeğimi açtım baktım ve tekmelediğinde göbeğim sarsıldı gözle görünce çok heyecanlandım o yüzden paylaştım demin ki yazımı.
7. aydan itibaren net görünür o zaman videoya alırız. çok güzel bir anı olur düşünsene:92:

:nazar:hissetmek güzel bir duygu ama hem hissetmek hemde görmek ayrı güzel bir duygumuş..allah herkese nasip etsin...:nazar:

:nazar:hissetmek güzel bir duygu ama hem hissetmek hemde görmek ayrı güzel bir duygumuş..allah herkese nasip etsin...:nazar:

slm teyzoşlarrr
bugün aranızada yoktuk malesef kızımla güne gittik
ayy günde beni 15 gündür görmeyenler vardı aa bu kadar şişmeyi 2 haftada nasıl becerdin dediler bende ee büyüyoruz biz boş oturmuyoruz dedim :1:
bugün göbeğim öyle bi şiştiki ben bile inanamadım bu kadar şiş olmasına:1:
ama günde yedimde yedim ee ben şişmeyeyimde kim şişsin...
sonrada kocişle foruma gittik kızıma güzel cicilerle buradan sizlerden çektiğim kopyayla önlük aldım babasıda çok beğendi...sonra eve geldiğimde yemek yedim ve uzandım bizimki başladı tekmelere
açtım göbeğimi ve izledim öyle güçl atıyoduki tekemeleri babasıda ilk defa şahit oldu dıştan görünmesine çok şaşırdı ama nedense göbeğimin 4 parmak altındaydı tekmeler
yarında kızımız ve babasıyla 2 saatlik bi yolcuşuğumuz var gezecez biraz dönştede ananesine uğrarız..yarın akşamada dr amcasına randevumuz var bakalım bizim zilli ne alemde dr aşağıda olması konusunda bişiler diyecekmi merak ediyorum..
bu arada kızlar mothercare baktım 7li akletlerden alacaktım ama almadım
sizler 0 3 alanlarınız kalıpları büyük dediniz ilk doğduğu zamnlar giyilmezmi yani çokmu büyük...
yoksa bi takım alayım diyorum 7lilerden 0 3 büyükse diyorum sonradanda hepsi küçükmü olacak byükte olsun diyorum neyse bidahaki gittiğimde karar veririm
mothercareda kendi ürün bebek arabsı indirimdeymiş ama incelemedim fiyatınada bakmadım
wenice de 50 liraya 10 lira indirim vardı
bu arada kızlar bende tettanoz aşısı olmadım dr um gerek yok dedi....

Back
X