günaydın kızlarrr:))
geçmişi şöyle çatpat okudum umarım herkes iyidir herşey yolundadır :))dün atıl yüksele kontrole gittik herşey yolunda dedi tekara bi baktı bazı seylerin üstünden geçti amniyo olmamışsın gibi düşün dedi herşey yolunda yani sonra ordan çıktık yemek yedik ondan sonra hastaneye gittik 5o lik şeker yüklemesi onu hallettik eve geldiğimizde 12.30 a geliyodu saat yorulmuşum tabii bide 6 saat derse girmiştim dün :)) neyse şimdi çıkıp hastaneden sonuçları alıp beslenme uzmanına gidicem kontrol var fırçada yiyebilirim aferinde alabilirim ama sanırım gene fırça beni bekliyor :))neyse öğleden sonra boşum ama hiç planım yok forum mu yapsam kadir has çocuk dünyasına mı gitsem yoksa yeni açılan marmara forumamı gitsem yoksa eve gelip pineklesemmi zaten kaç gündür hep yorgun kalkıyorum sabahları
kararsızım velhasıl kelam
bazı arkadaşlar bana bişeyler yazmışlar ama maalesef bazı yazıları dün falan okuduğum için hatırlamıorum kim ne sordu bi tek zynptnc aklımda kaldı oda dr larımız aynı diye sanırım :)))
şeker hakikaten kafaya takma başka sıkıntın olmasın biraz yediklerine dikkat ederrek aşarsın hatta son aylarında kilo alımına da dikkat etmiş olursun :)) muhtemmelen sana 100 lük yükleme yaptırırlar ondan sonra bi program yemiyceklerin bide az az sık sık ye denecek sonra ihtiyaca göre hap yada insülin verilebilri dr tarzına bağlı biraz bakalım hayırlısı olsun :))
bende cmtsi gidicem ismaile gerçi dün gördüm kızımı ama yetmedi bişey anlamadım yani:))
kuzum 700 gr kadar olmuş:)) muhtemel doğum trhm 14 ağustos hala demekki bebişim ne ilerde ne geride :)) ben bu durumdan memnunun açıkçası :)))
biz kaçarız akşama girebilirsem yazarım belli olmaz belki cepten de girerim öğleden sonr a:))
cnm teşekkür ederim moral verdiğin için :) bebeğin için çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ... bende bugün 15:30 da hastanede olcam bakalım hayırlısı... ordan sonra bizde eşimle bi forum yapalım diorus banyo bakım ihtiyaçları için fln oradaki e-bebek çok büyükmüş :)) bi de h&m'den kendime bişeyler bakarım :))
bizim kuzucukta 870gr olmuş :) dr a dedim fazla mı die.. yok yok çok normal dedi, rahatladım :))