• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr:))
geçmişi şöyle çatpat okudum umarım herkes iyidir herşey yolundadır :))dün atıl yüksele kontrole gittik herşey yolunda dedi tekara bi baktı bazı seylerin üstünden geçti amniyo olmamışsın gibi düşün dedi herşey yolunda yani sonra ordan çıktık yemek yedik ondan sonra hastaneye gittik 5o lik şeker yüklemesi onu hallettik eve geldiğimizde 12.30 a geliyodu saat yorulmuşum tabii bide 6 saat derse girmiştim dün :)) neyse şimdi çıkıp hastaneden sonuçları alıp beslenme uzmanına gidicem kontrol var fırçada yiyebilirim aferinde alabilirim ama sanırım gene fırça beni bekliyor :))neyse öğleden sonra boşum ama hiç planım yok forum mu yapsam kadir has çocuk dünyasına mı gitsem yoksa yeni açılan marmara forumamı gitsem yoksa eve gelip pineklesemmi zaten kaç gündür hep yorgun kalkıyorum sabahları :(
kararsızım velhasıl kelam
bazı arkadaşlar bana bişeyler yazmışlar ama maalesef bazı yazıları dün falan okuduğum için hatırlamı:10:orum kim ne sordu bi tek zynptnc aklımda kaldı oda dr larımız aynı diye sanırım :)))

şeker hakikaten kafaya takma başka sıkıntın olmasın biraz yediklerine dikkat ederrek aşarsın hatta son aylarında kilo alımına da dikkat etmiş olursun :)) muhtemmelen sana 100 lük yükleme yaptırırlar ondan sonra bi program yemiyceklerin bide az az sık sık ye denecek sonra ihtiyaca göre hap yada insülin verilebilri dr tarzına bağlı biraz bakalım hayırlısı olsun :))
bende cmtsi gidicem ismaile gerçi dün gördüm kızımı ama yetmedi bişey anlamadım yani:))
kuzum 700 gr kadar olmuş:)) muhtemel doğum trhm 14 ağustos hala demekki bebişim ne ilerde ne geride :)) ben bu durumdan memnunun açıkçası :)))
biz kaçarız akşama girebilirsem yazarım belli olmaz belki cepten de girerim öğleden sonr a:))

cnm teşekkür ederim moral verdiğin için :) bebeğin için çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ... bende bugün 15:30 da hastanede olcam bakalım hayırlısı... ordan sonra bizde eşimle bi forum yapalım diorus banyo bakım ihtiyaçları için fln oradaki e-bebek çok büyükmüş :)) bi de h&m'den kendime bişeyler bakarım :))
bizim kuzucukta 870gr olmuş :) dr a dedim fazla mı die.. yok yok çok normal dedi, rahatladım :))

slm teyzoşlarrr
bugün aranızada yoktuk malesef kızımla güne gittik
ayy günde beni 15 gündür görmeyenler vardı aa bu kadar şişmeyi 2 haftada nasıl becerdin dediler bende ee büyüyoruz biz boş oturmuyoruz dedim :1:
bugün göbeğim öyle bi şiştiki ben bile inanamadım bu kadar şiş olmasına:1:
ama günde yedimde yedim ee ben şişmeyeyimde kim şişsin...
sonrada kocişle foruma gittik kızıma güzel cicilerle buradan sizlerden çektiğim kopyayla önlük aldım babasıda çok beğendi...sonra eve geldiğimde yemek yedim ve uzandım bizimki başladı tekmelere
açtım göbeğimi ve izledim öyle güçl atıyoduki tekemeleri babasıda ilk defa şahit oldu dıştan görünmesine çok şaşırdı ama nedense göbeğimin 4 parmak altındaydı tekmeler
yarında kızımız ve babasıyla 2 saatlik bi yolcuşuğumuz var gezecez biraz dönştede ananesine uğrarız..yarın akşamada dr amcasına randevumuz var bakalım bizim zilli ne alemde dr aşağıda olması konusunda bişiler diyecekmi merak ediyorum..
bu arada kızlar mothercare baktım 7li akletlerden alacaktım ama almadım
sizler 0 3 alanlarınız kalıpları büyük dediniz ilk doğduğu zamnlar giyilmezmi yani çokmu büyük...
yoksa bi takım alayım diyorum 7lilerden 0 3 büyükse diyorum sonradanda hepsi küçükmü olacak byükte olsun diyorum neyse bidahaki gittiğimde karar veririm
mothercareda kendi ürün bebek arabsı indirimdeymiş ama incelemedim fiyatınada bakmadım
wenice de 50 liraya 10 lira indirim vardı
bu arada kızlar bende tettanoz aşısı olmadım dr um gerek yok dedi....

canım 0-3 alman uygun bence. Hastane çıkışının içindekiler zaten yenidoğan, 2 hafta sonra fln olmuyormuş onlar, 0-3 leri en azından 3 ay kullanırsın, hem kıyafetleri çok sıkmasın diyorlar bebeği.
Bir de mothercare'in kalıpları aslında büyük değil, tam üstünde yazdığı gibi oluyormuş.0-3 ise gerçekten bu aylar için uygunmuş. Piyasadaki diğer ürünler çok değişiyormuş tecrübeli anneler öyle diyor yani. 3. ayında 6aylık kıyafetleri giymeye başladı fln diyor, asıl onların kalıbı küçük yani.

bilmiyorum cnm ben konusmadim zaten arkadasla,
telaslari vardir diye aramadik daha.

ama biraz sorunluydu esinin gebeligi sanirim, cok cekti esim falan diye anlatiyordu hep.

UMARIM ANNE DE BEBEK DE İYİDİR. umarım bebeklerimiz tam zamanında doğar. hadi hayırlısı olsun.

kızlar bu hafta sonu istanbula gelecğim pazar günü büyük alışveriş merkezleri dışında kapalı oluyor sanırım ?

:71:günaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş:14:...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler:41:..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza

Canım insanlık hali unutulur...

Bende cumartesi gidicem 23+3 iken... Geç değil yani merak etme...

geremy şekerim gelmişsin ... hadi yaz artık çatlıcam dün ne dedi doktorun şekerle ilgili... ?? :)

Gayet normal dedi,özellikle benim ne kadar çok yemek yediğimi hamur işlerine düşkünlüğümü de bildiği için doktorumuz bu kadar normal oloabileceğini düşünmemiştim diye de şakalaştık.
Kan sayımını bir iki hafta sonra tekrarlayacağız o kadar

Gayet normal dedi,özellikle benim ne kadar çok yemek yediğimi hamur işlerine düşkünlüğümü de bildiği için doktorumuz bu kadar normal oloabileceğini düşünmemiştim diye de şakalaştık.
Kan sayımını bir iki hafta sonra tekrarlayacağız o kadar

sevindim cnm senin için... o zmn benimki biras fazla temkinli yaklaşmış olaya belliki neyse bgn çıkcak ortaya ... dahiliyeyle randevum var... sen offline oldun sandığım için özelden de msj atmıştım :)) 4 bir yandan kuşattım seni :)) heyecanıma ver :17:

:71:günaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş:14:...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler:41:..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza

canım 24. haftaya kadar oluyor sanırım..endişelenme..eşini de alıyorlar..
üzme de kendini unutkanlık çok normal bu süreçte..
ben deli gibi her yere notlar alıyorum..sen de öyle yap..

bu arada herkese tünaydın

sorma canım ben ankaradayım alanında uzman diye gidiyorum bu doktora kan pıhtılaşması sorunum için .. özel muayenesine.. yani içim rahat etsin diye aslında .. doğum fiyatını sormak içimden gelmiyo valla..tahmin edemiyorum..

neyse iyi olsun bebişlerde bir yerden dengeleriz artık...

sen de endişe etme tatlım bi kaç gün daha hasretini çekeceksin miniğinin o kadar.
evet sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.. evet azcık daha hasret kalıcam bebeğime:69:
kizlar gunaydin

bizim sirkette bi beyin esi hamileydi 8-8,5 aylik
dun apar topar gitti esi aramis.

dogum olmus dun aksam, bebegi kuveze almislar, kiyamam yaa, insallah biran once buyur gelisir.

Allah hepimize gunun de saglikli dogumlar versin kizlar
gerisi booosssssssssss
allah acil şifalar versin, 7 aylık bebekler yaşıyor,8.5 aylıksa allahın izniyle iyileşir hemen..hepimize zamanında doğumlar nasip etsin allahım:26:
Canım insanlık hali unutulur...

Bende cumartesi gidicem 23+3 iken... Geç değil yani merak etme...
sağol canım, içimi rahatlattınız:49:
canım 24. haftaya kadar oluyor sanırım..endişelenme..eşini de alıyorlar..
üzme de kendini unutkanlık çok normal bu süreçte..
ben deli gibi her yere notlar alıyorum..sen de öyle yap..

bu arada herkese tünaydın

ya aslında randövü kağıdımz vardı, ama yoğunlktan mı kendime güvendiğimden midr nedir hiç bakmadım..çok emindim çünkü..ama bir sonraki randövüm 1 haziranda o yüzden 4-5 gün daha erken göreceğim için sevinçliyim

sementa benim eşim de tosyalı..geliyoruz senede 3-4 defa..sen nerelisin?
bu arada süresi geçmeyecek şekilde doktor yeni bi randevu ayarlar zaten...biraz daha sabır yani bebişi görmek için..

peppermint inş bebişde ve annede bi problem yoktur..8-8 buçuk ise niye küvete almışlar acaba? gelişimini daha tamamlamadı demekkii..

geremy sevindim normal çıktığına,inşallah zynptnc senin de normal olur ya,aslında çok yakın değerleriniz..doktorun biri normal diyo,biri yüksek..ne saçma değil mi?

UMARIM ANNE DE BEBEK DE İYİDİR. umarım bebeklerimiz tam zamanında doğar. hadi hayırlısı olsun.

kızlar bu hafta sonu istanbula gelecğim pazar günü büyük alışveriş merkezleri dışında kapalı oluyor sanırım ?

Yok canım pazar günü her yer açık olur İstabul'da Eminönü hariç.

sementa benim eşim de tosyalı..geliyoruz senede 3-4 defa..sen nerelisin?
bu arada süresi geçmeyecek şekilde doktor yeni bi randevu ayarlar zaten...biraz daha sabır yani bebişi görmek için..

peppermint inş bebişde ve annede bi problem yoktur..8-8 buçuk ise niye küvete almışlar acaba? gelişimini daha tamamlamadı demekkii..

canım ben aslen artvinliyim, kastamonu taşköprüde çalışıyorum..tosyaya gittim birkaç defa:49:

kızlar unnado'da prima bebek bezi ürünlerinde indirim bi de 75 tlyi geçen harcamalarda 10 tl indirim kuponu varmış bilgilerinize..

geremy sevindim normal çıktığına,inşallah zynptnc senin de normal olur ya,aslında çok yakın değerleriniz..doktorun biri normal diyo,biri yüksek..ne saçma değil mi?

benimde takıldığım konu o zaten... böle benim gibi pimpirikli hamileleri panik yaptırıolar :))))))) çözcem bgn bu işin aslını :))

Canım bu sitedeki ürünlere bayıldım... Aradım telefon numarasını ama açan olmadı. Gidip mağazasını görücem...

ben de ogle arasi arayacaktim.

yerleri bakirkoyde sanirim.

--cok hos modeller ama yaaa

"online magaza yakinda yayinda" diyor

iyi, bizim de vaktimiz var zaten

Son düzenleme:
Back
X