slm teyzoşlarrr
bugün aranızada yoktuk malesef kızımla güne gittik
ayy günde beni 15 gündür görmeyenler vardı aa bu kadar şişmeyi 2 haftada nasıl becerdin dediler bende ee büyüyoruz biz boş oturmuyoruz dedim

bugün göbeğim öyle bi şiştiki ben bile inanamadım bu kadar şiş olmasına

ama günde yedimde yedim ee ben şişmeyeyimde kim şişsin...
sonrada kocişle foruma gittik kızıma güzel cicilerle buradan sizlerden çektiğim kopyayla önlük aldım babasıda çok beğendi...sonra eve geldiğimde yemek yedim ve uzandım bizimki başladı tekmelere
açtım göbeğimi ve izledim öyle güçl atıyoduki tekemeleri babasıda ilk defa şahit oldu dıştan görünmesine çok şaşırdı ama nedense göbeğimin 4 parmak altındaydı tekmeler
yarında kızımız ve babasıyla 2 saatlik bi yolcuşuğumuz var gezecez biraz dönştede ananesine uğrarız..yarın akşamada dr amcasına randevumuz var bakalım bizim zilli ne alemde dr aşağıda olması konusunda bişiler diyecekmi merak ediyorum..
bu arada kızlar mothercare baktım 7li akletlerden alacaktım ama almadım
sizler 0 3 alanlarınız kalıpları büyük dediniz ilk doğduğu zamnlar giyilmezmi yani çokmu büyük...
yoksa bi takım alayım diyorum 7lilerden 0 3 büyükse diyorum sonradanda hepsi küçükmü olacak byükte olsun diyorum neyse bidahaki gittiğimde karar veririm
mothercareda kendi ürün bebek arabsı indirimdeymiş ama incelemedim fiyatınada bakmadım
wenice de 50 liraya 10 lira indirim vardı
bu arada kızlar bende tettanoz aşısı olmadım dr um gerek yok dedi....