• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben sırt üstü yatınca uyuyamıyorum alışmışım illa yan yatıcam yan yatıncada bebiş durmuyo halim harap anlıyacağın şöyle rahat rahat uyumayı öyle özledimki:43:
zaten yan yatmamız gerekmiyor mu? bende hep sırt üstü yatardım ama şimdi yan yatmakta zorlanıyorum. ne zaman uyansam hep kendimi sırt üstü buluyorum.

bende hayatta soluma yatamıyorum. şimdi zorbela alıştım ama çok ağrı veriyo. sırtüstü uzanıyom 10 dk ağrıdan dönemiyorum. sende oluyomu canım:26:
kuyruk sokumu çok ağrıyo özellikle:50:
oluyor, oluyor. bazen o yüzden bir sağa bir sola dönüyorum ama en çokda sırt üstü yatmaya alıştım. sonra aklıma bebişim darılıyorda aklıma geliyor kendimi zorlayı sola dönüyorum ama sabah yinede sırt üstü buluyorum:17:
ooo süperrr:nazar:
bizim bi kokoşumuz olucak kısmetsee:78::nazar:
senin???
bu sene kız senesi sanki.duyduğum çoğu gebe kız bekliyooo:66:
bende bu yıl doğuranlarda hep kızlar olduklarını duydum. burda da çoğu annelerin kızları olacakmış

slm teyzoşlarrr
bugün aranızada yoktuk malesef kızımla güne gittik
ayy günde beni 15 gündür görmeyenler vardı aa bu kadar şişmeyi 2 haftada nasıl becerdin dediler bende ee büyüyoruz biz boş oturmuyoruz dedim :1:
bugün göbeğim öyle bi şiştiki ben bile inanamadım bu kadar şiş olmasına:1:
ama günde yedimde yedim ee ben şişmeyeyimde kim şişsin...
sonrada kocişle foruma gittik kızıma güzel cicilerle buradan sizlerden çektiğim kopyayla önlük aldım babasıda çok beğendi...sonra eve geldiğimde yemek yedim ve uzandım bizimki başladı tekmelere
açtım göbeğimi ve izledim öyle güçl atıyoduki tekemeleri babasıda ilk defa şahit oldu dıştan görünmesine çok şaşırdı ama nedense göbeğimin 4 parmak altındaydı tekmeler
yarında kızımız ve babasıyla 2 saatlik bi yolcuşuğumuz var gezecez biraz dönştede ananesine uğrarız..yarın akşamada dr amcasına randevumuz var bakalım bizim zilli ne alemde dr aşağıda olması konusunda bişiler diyecekmi merak ediyorum..
bu arada kızlar mothercare baktım 7li akletlerden alacaktım ama almadım
sizler 0 3 alanlarınız kalıpları büyük dediniz ilk doğduğu zamnlar giyilmezmi yani çokmu büyük...
yoksa bi takım alayım diyorum 7lilerden 0 3 büyükse diyorum sonradanda hepsi küçükmü olacak byükte olsun diyorum neyse bidahaki gittiğimde karar veririm
mothercareda kendi ürün bebek arabsı indirimdeymiş ama incelemedim fiyatınada bakmadım
wenice de 50 liraya 10 lira indirim vardı
bu arada kızlar bende tettanoz aşısı olmadım dr um gerek yok dedi....
canım, ben mothercareden bir tane 7liyi aldım. 0-3 arası. aslında yeni doğan zıbınla karşılaştırdığımda biraz fark ediyor. ama bence al çünkü yumaşak ve güzeller. hem bebek hemencik büyüyor, o yüzden bence kesinlikle kullanırsın. benim tanıdıklarımdan birisi (8 ay önce doğum yaptı) bunlardan almıştı ve çok memnun kalmıştı. bol bol yıkanmasına rağmen ne çıt çıtşara bir şey oldu, nede kendileri bozuldu. hem sonra alt kısmını kesip bir ara atlet gibi kullanmış

merhaba bende ağustos annesi olacağım lütfen benide ekleyebilirmisiniz benim adıma özel mesaj gönderirmisiniz 2. bebeğim kızım olacak inşallah adı zeynep 27 ağustos muhtemel doğum tarihi şimdiden teşekkür ederim :nazar:

günaydın canlar:):):)
işe gitmeden bir merhaba diyelim istedim kıjımlaaaa;)

hippy evet bu çok güzel
bende odasında hariç böyle sallanan bişi daha almayı düşünüyorum gündüzleri oturma odamda salonumda kullanmak için..

cok guzelmiş canım bu besıkler 6,7 ay kullanılıyo galıba dımı daha sonra nerede uyuyacak bence park yatk alsan daha ıyı olmazmı

bilmemki kaç ay idare eder bizi ama annem alayım size böyle bişi diyince bize model seçmesi kaldı ihihihih....zaten oda yapıyorus kıjımaaa büyüyen karyola alacağım...park yatak pek cezbetmiyor beni...hadi kaçıyorum ben...işe gitme vakti:)

Kızlar günaydınnnnn...

slm teyzoşlarrr
bugün aranızada yoktuk malesef kızımla güne gittik
ayy günde beni 15 gündür görmeyenler vardı aa bu kadar şişmeyi 2 haftada nasıl becerdin dediler bende ee büyüyoruz biz boş oturmuyoruz dedim :1:
bugün göbeğim öyle bi şiştiki ben bile inanamadım bu kadar şiş olmasına:1:
ama günde yedimde yedim ee ben şişmeyeyimde kim şişsin...
sonrada kocişle foruma gittik kızıma güzel cicilerle buradan sizlerden çektiğim kopyayla önlük aldım babasıda çok beğendi...sonra eve geldiğimde yemek yedim ve uzandım bizimki başladı tekmelere
açtım göbeğimi ve izledim öyle güçl atıyoduki tekemeleri babasıda ilk defa şahit oldu dıştan görünmesine çok şaşırdı ama nedense göbeğimin 4 parmak altındaydı tekmeler
yarında kızımız ve babasıyla 2 saatlik bi yolcuşuğumuz var gezecez biraz dönştede ananesine uğrarız..yarın akşamada dr amcasına randevumuz var bakalım bizim zilli ne alemde dr aşağıda olması konusunda bişiler diyecekmi merak ediyorum..
bu arada kızlar mothercare baktım 7li akletlerden alacaktım ama almadım
sizler 0 3 alanlarınız kalıpları büyük dediniz ilk doğduğu zamnlar giyilmezmi yani çokmu büyük...
yoksa bi takım alayım diyorum 7lilerden 0 3 büyükse diyorum sonradanda hepsi küçükmü olacak byükte olsun diyorum neyse bidahaki gittiğimde karar veririm
mothercareda kendi ürün bebek arabsı indirimdeymiş ama incelemedim fiyatınada bakmadım
wenice de 50 liraya 10 lira indirim vardı
bu arada kızlar bende tettanoz aşısı olmadım dr um gerek yok dedi....

Canım aynen benimde karnım hızla büyümeye devam. Birden hızlandı:1:

Bende geçen hafta forumdaydım, mothercare atletlerden aldım. 7 tanesi 38 TL... 0-3 aldım, yanımda arkadşım vardı.Onunda 1,5 yaşında oğlu var. Yeni doğduğunda olur bu atletler dedi. Fiyatı da uygundu bende aldım:1:

Benim doktorum önce yaptır dedi, bende yaptırdım. Kolum çok şişti acıdı. 2. dozu yaptırma dedi.

Aslında çok da gerekli değil, doğum yaptığın hastaneye güveniyorsan, sorun yok...

:71:günaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş:14:...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler:41:..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza

:71:günaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş:14:...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler:41:..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza

günaydın cnm niye ööle diyosun insanlık hali unutulur normal.. canım 24. haftaya kadar yapılıyo biliyorum ben ama emin değilim. 20. haftada bakıldı. 24 . haftada bakıcak bana . bebişi görüyosun eşi de alıyolar..

günaydın cnm niye ööle diyosun insanlık hali unutulur normal.. canım 24. haftaya kadar yapılıyo biliyorum ben ama emin değilim. 20. haftada bakıldı. 24 . haftada bakıcak bana . bebişi görüyosun eşi de alıyolar..

ya 1 ay bugünü bekleyipte kaçırmak büyük bir çöküntü oldu benim için:14:..insan bir kağıda bakar dimi :57:o kadar emindimki 28i diye meğer 27siymiş:50: neyse sağlıklı olsunda bebişim..umarım dediğin gibi 24.hataya kadar vaktim vardır:26:..

ya 1 ay bugünü bekleyipte kaçırmak büyük bir çöküntü oldu benim için:14:..insan bir kağıda bakar dimi :57:o kadar emindimki 28i diye meğer 27siymiş:50: neyse sağlıklı olsunda bebişim..umarım dediğin gibi 24.hataya kadar vaktim vardır:26:..

canım ne zamana randevu verdiler önemli bi durumda doktorun sürenin geçmesine müsaade etmez ki zaten.

ben hep perinatolaga gittiğim için hangi haftada ne yapılıyo bilmiyorum sağolsun doktorum çok az konuşur.. ben ayrıca ayrıntılı ücreti ödemedim. gerçi muayene ücreti 300 ayrıca bişey vermeyeyim di mi..

Son düzenleme:
canım ne zamana randevu verdiler önemli bi durumda doktorun sürenin geçmesine müsaade etmez ki zaten.

ben hep perinatolaga gittiğim için hangi haftada ne yapılıyo bilmiyorum sağolsun doktorum çok az konuşur.. ben ayrıca ayrıntılı ücreti ödemedim. gerçi muayene ücreti 300 ayrıca bişey vermeyeyim di mi..

radyoloji uzmanını aradık hemşireyle görüştük oda doktorunzla görüşüp ben size dönücem dedi, artık bize bir gün verirler randövü için..canım sen özel muayeneye mi gidiyorsun? 300 çok fazlaymış ya,İstanbulda fiyatlar almş başını gitmiş..ben Kastamonuda özel hastaneye gidiyorum 32 tl muayene ücreti ödüyorum, 3lü taramaya 22tl vermiştim..doğumda maksimum 500 tutar tutmaz..

radyoloji uzmanını aradık hemşireyle görüştük oda doktorunzla görüşüp ben size dönücem dedi, artık bize bir gün verirler randövü için..canım sen özel muayeneye mi gidiyorsun? 300 çok fazlaymış ya,İstanbulda fiyatlar almş başını gitmiş..ben Kastamonuda özel hastaneye gidiyorum 32 tl muayene ücreti ödüyorum, 3lü taramaya 22tl vermiştim..doğumda maksimum 500 tutar tutmaz..

sorma canım ben ankaradayım alanında uzman diye gidiyorum bu doktora kan pıhtılaşması sorunum için .. özel muayenesine.. yani içim rahat etsin diye aslında .. doğum fiyatını sormak içimden gelmiyo valla..tahmin edemiyorum..

neyse iyi olsun bebişlerde bir yerden dengeleriz artık...

sen de endişe etme tatlım bi kaç gün daha hasretini çekeceksin miniğinin o kadar.

kizlar gunaydin

bizim sirkette bi beyin esi hamileydi 8-8,5 aylik
dun apar topar gitti esi aramis.

dogum olmus dun aksam, bebegi kuveze almislar, kiyamam yaa, insallah biran once buyur gelisir.

Allah hepimize gunun de saglikli dogumlar versin kizlar
gerisi booosssssssssss

günaydın kızlarrr:))
geçmişi şöyle çatpat okudum umarım herkes iyidir herşey yolundadır :))dün atıl yüksele kontrole gittik herşey yolunda dedi tekara bi baktı bazı seylerin üstünden geçti amniyo olmamışsın gibi düşün dedi herşey yolunda yani sonra ordan çıktık yemek yedik ondan sonra hastaneye gittik 5o lik şeker yüklemesi onu hallettik eve geldiğimizde 12.30 a geliyodu saat yorulmuşum tabii bide 6 saat derse girmiştim dün :)) neyse şimdi çıkıp hastaneden sonuçları alıp beslenme uzmanına gidicem kontrol var fırçada yiyebilirim aferinde alabilirim ama sanırım gene fırça beni bekliyor :))neyse öğleden sonra boşum ama hiç planım yok forum mu yapsam kadir has çocuk dünyasına mı gitsem yoksa yeni açılan marmara forumamı gitsem yoksa eve gelip pineklesemmi zaten kaç gündür hep yorgun kalkıyorum sabahları :(
kararsızım velhasıl kelam
bazı arkadaşlar bana bişeyler yazmışlar ama maalesef bazı yazıları dün falan okuduğum için hatırlamı:10:orum kim ne sordu bi tek zynptnc aklımda kaldı oda dr larımız aynı diye sanırım :)))

cnm bu şeker olayıyla ilgili gelişmelerini paylaşırsan çok sevinirim... biliosun benim de 154 çıkmıştı ama sayenizde artık o kadar endişelenmiorum, yrn da dahiliyeyle randevum var görüşcez bakalım tahlilleri göstercez, ona göre bi yol izlicek dr. heralde... ben yinede pozitif düşünmeye çalışıorum, ama biras canım sıkılmadı deil... neyse düşündükçe kafama takılıo yinee offffffff :))

şeker hakikaten kafaya takma başka sıkıntın olmasın biraz yediklerine dikkat ederrek aşarsın hatta son aylarında kilo alımına da dikkat etmiş olursun :)) muhtemmelen sana 100 lük yükleme yaptırırlar ondan sonra bi program yemiyceklerin bide az az sık sık ye denecek sonra ihtiyaca göre hap yada insülin verilebilri dr tarzına bağlı biraz bakalım hayırlısı olsun :))
bende cmtsi gidicem ismaile gerçi dün gördüm kızımı ama yetmedi bişey anlamadım yani:))
kuzum 700 gr kadar olmuş:)) muhtemel doğum trhm 14 ağustos hala demekki bebişim ne ilerde ne geride :)) ben bu durumdan memnunun açıkçası :)))
biz kaçarız akşama girebilirsem yazarım belli olmaz belki cepten de girerim öğleden sonr a:))

herkese gunaydiiin :)

gecmise söyle bir göz gezdirdim ama okuyamadim, hastaneye gidiyorum simdi, bas dönmem gectigi icin bosuna gidiyorum gibi geliyor ama ne yapalim :)

benim merak ettigim bir sey var, anlatmasi zor ama deneyecegim:
vajinama cok yakin bir bölgede, kalp atisi gibi, kramp gibi(kasilma gibi ama cok cok hafif bir kasilma ya da kramp) hissediyorum. acaba bende idrar yolu enfeksiyonu mu vardir yoksa bu kasilmalar normal midir diye merak ediyorum, mesela gece uyurken bacaklarimi actim yanlislikla o sirada yeniden basladi. bebek mi hareket ediyor da orada etkisini hissediyorum bile diye dusundum gun gece. sacma sacma seyler geldi aklima, hep bebeklerle ilgili ruyalar gördum. hayir olsun bakalim... neyse benim cikmam lazim, gecikmeyelim doktora...

herkese guzel, mutlu, sicak, neseli bir gun diliyorum...

kizlar gunaydin

bizim sirkette bi beyin esi hamileydi 8-8,5 aylik
dun apar topar gitti esi aramis.

dogum olmus dun aksam, bebegi kuveze almislar, kiyamam yaa, insallah biran once buyur gelisir.

Allah hepimize gunun de saglikli dogumlar versin kizlar
gerisi booosssssssssss

canım sağlıklı olsun da inşallah sorun olmaz. peki neden olmuş erken doğum haberin var mı?

Back
X