arkadaşlar bilgilerinizi yazarmısınız
tablo yapıyoruz
halissanın yardımıyla
çok teşekkür ederiz tekrar hallisna
Tablonuz hayırlı olsun :) Allah gönlünüze göre versin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bilgilerinizi yazarmısınız
tablo yapıyoruz
halissanın yardımıyla
Arkadaşlar selam aramızda hiç kesesini gören kalp atışlarını duyan var mı? ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsunuz. ben klomen kullandım 4 yumurtam vardı bu ay. çoğul gebelik biraz korkutuyor beni ama rabbimden hayırlısını istedik hep. değerim dün 157 idi. nasıl sizce normal mi?
rica ederim canım...arkadaşlar bilgilerinizi yazarmısınız
tablo yapıyoruz
halissanın yardımıyla
tahmini doğum tarihi 5 ağustos
bu arada bugün hcg 458 bayanlar 4+4 te
Arkadaşlar merhaba,
bende dün kan testi yaptırdım 157 çıktı. doktorum 10 gün sonra gel dedi. çok heyecanlıyım. kötü bişey olmasından çok korkuyorum. sizin takvimlerden eklemek istiyorum ama beceremedim. nasıl yaptınız siz.
bilgilerim
adım : fulya
27 yaşındayım
son sat 31 Ekim
Arkadaşlar selam aramızda hiç kesesini gören kalp atışlarını duyan var mı? ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsunuz. ben klomen kullandım 4 yumurtam vardı bu ay. çoğul gebelik biraz korkutuyor beni ama rabbimden hayırlısını istedik hep. değerim dün 157 idi. nasıl sizce normal mi?
Adamel merhaba tatlım demek doruk paşa ya kardeş geliyo hayırlı olsun sağlıcakla inşallah
ne var ne yok nerelerdesin
doruk nasıl nerde oturuyosun
puff çok soru sordum :)
Adamel merhaba tatlım demek doruk paşa ya kardeş geliyo hayırlı olsun sağlıcakla inşallah
ne var ne yok nerelerdesin
doruk nasıl nerde oturuyosun
puff çok soru sordum :)
merhabalar
benim çok akıntım var bayanlar bir de belim ağrıyor çok akıntım sarı renkli sizlerin nasıl
herhalde bu topikte benden evhamlı anne zor bulunur bundan önceki hamileliğimde 5 buçuk aylık gebeliğim sonlandırıldı beyin anomalisi yüzünden o sebepten ötürü çok pinipirikliyim şimdi
hanımlar söylemeyi unuttum galiba geçtiğiz pazartesi günü doktora gittim ben, bişey göremeyiz şimdi ama yine de ultrasonla da bakalım dedi doktorum, ultrasonda keseyi gördük, beta hcg de yüksek olunca sat'dan eminmisin diye sordu bana :) sanırım erken döllenme ile karşıkarşıyayım. aceleci bir bebişim var
ve müthiş bir yorgunluk halsizlik var üzerimde, kafamı kaldıramıyorum, oğlanı gönderdim annanesine :) akıntıda var epeyce
tabloyuda unutmayayım hemen yazayım:
yaşım 31
sat 31 ekim
doğum tarihi 7 ağustos
gamze ve fulya'ya da, naciye'ye söylediğim gibi kötü düşünüp evham yapmamalarını, bu defa herşeyin yolunda gideceğini düşünmeleri gerektiğini söylemek istiyorum.
güzel düşünelim güzel olsun canım
folik asit almaya başladın mı
bel ağrısı çok normal rahim büyümeye başladı akıntıda normal diye biliyorum kötü kokusu falan var mı bence normaldir ama için rahat etsin dr unu bi ara istersen
maşallah maşallah
evet erken gelmiş senin bebiş
karından mı gördü canım yoksa vajinal mi baktı
bende tekrar kan verdim bakalım birazdan çıkar sonuç
ne güzel keseyi görmüşsün canım darısı başımıza inşallahhanımlar söylemeyi unuttum galiba geçtiğiz pazartesi günü doktora gittim ben, bişey göremeyiz şimdi ama yine de ultrasonla da bakalım dedi doktorum, ultrasonda keseyi gördük, beta hcg de yüksek olunca sat'dan eminmisin diye sordu bana :) sanırım erken döllenme ile karşıkarşıyayım. aceleci bir bebişim var
ve müthiş bir yorgunluk halsizlik var üzerimde, kafamı kaldıramıyorum, oğlanı gönderdim annanesine :) akıntıda var epeyce
tabloyuda unutmayayım hemen yazayım:
yaşım 31
sat 31 ekim
doğum tarihi 7 ağustos
gamze ve fulya'ya da, naciye'ye söylediğim gibi kötü düşünüp evham yapmamalarını, bu defa herşeyin yolunda gideceğini düşünmeleri gerektiğini söylemek istiyorum.
kızlar bıde bısey sorcam sıze sızın 2. bebeklerınız ya cın takvımı tuttumu ılk bebeklerınızde