• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar selam aramızda hiç kesesini gören kalp atışlarını duyan var mı? ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsunuz. ben klomen kullandım 4 yumurtam vardı bu ay. çoğul gebelik biraz korkutuyor beni ama rabbimden hayırlısını istedik hep. değerim dün 157 idi. nasıl sizce normal mi?

hayatım hoşgeldin aramıza bence değerin normal canım sanmıyorum çoğul gebelik olduğunu benim sat 29 ekim canım benide doktorum 1 hafta sonra çağırdı keseyi görmek için çağırıyorlar sanırım

tahmini doğum tarihi 5 ağustos

bu arada bugün hcg 458 bayanlar 4+4 te

:nazar:maşallah olması gereken gibi yükselmiş işte korkma hiç

Arkadaşlar merhaba,
bende dün kan testi yaptırdım 157 çıktı. doktorum 10 gün sonra gel dedi. çok heyecanlıyım. kötü bişey olmasından çok korkuyorum. sizin takvimlerden eklemek istiyorum ama beceremedim. nasıl yaptınız siz.

bilgilerim
adım : fulya
27 yaşındayım
son sat 31 Ekim

hoşgeldin fulya:71:

Arkadaşlar selam aramızda hiç kesesini gören kalp atışlarını duyan var mı? ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsunuz. ben klomen kullandım 4 yumurtam vardı bu ay. çoğul gebelik biraz korkutuyor beni ama rabbimden hayırlısını istedik hep. değerim dün 157 idi. nasıl sizce normal mi?

tatlım daha kimse gitmedi dr a
bence değer yüksek değil sağlıkla gelsin inşallah kuzucuğun

neva_
pko mi var sende
bende var
dr bana da verdi klomen ama öyle yumurta takibi yapmadı ortasında iğne vuruluyormuş onu da vurdurmadı
senin derdin yumurtlamada çatlamada değil diye :37:
ilacı verdi yolladı
çok kızmıştım adama bu nasıl ilaç uygulatmak diye ama yine de içtim
ama ilk aydan geldi melek bi klomenci daha var yani:13:

Son düzenleme:
kızlar gunaydın benıde ekleyın
nickim naciye00 goruyosunuz zaten yukarda:34:
yaş 28
sat 30 ekim
beklenen dogum tarıhı nettekı hesaplayıcılara gore 6 agustos

Adamel merhaba tatlım demek doruk paşa ya kardeş geliyo hayırlı olsun sağlıcakla inşallah
ne var ne yok nerelerdesin
doruk nasıl nerde oturuyosun
puff çok soru sordum :)

merhabalar
benim çok akıntım var bayanlar bir de belim ağrıyor çok akıntım sarı renkli sizlerin nasıl
herhalde bu topikte benden evhamlı anne zor bulunur bundan önceki hamileliğimde 5 buçuk aylık gebeliğim sonlandırıldı beyin anomalisi yüzünden o sebepten ötürü çok pinipirikliyim şimdi

hanımlar söylemeyi unuttum galiba geçtiğiz pazartesi günü doktora gittim ben, bişey göremeyiz şimdi ama yine de ultrasonla da bakalım dedi doktorum, ultrasonda keseyi gördük, beta hcg de yüksek olunca sat'dan eminmisin diye sordu bana :) sanırım erken döllenme ile karşıkarşıyayım. aceleci bir bebişim var :emir_bebek:
ve müthiş bir yorgunluk halsizlik var üzerimde, kafamı kaldıramıyorum, oğlanı gönderdim annanesine :) akıntıda var epeyce

tabloyuda unutmayayım hemen yazayım:
yaşım 31
sat 31 ekim
doğum tarihi 7 ağustos

gamze ve fulya'ya da, naciye'ye söylediğim gibi kötü düşünüp evham yapmamalarını, bu defa herşeyin yolunda gideceğini düşünmeleri gerektiğini söylemek istiyorum.

Adamel merhaba tatlım demek doruk paşa ya kardeş geliyo hayırlı olsun sağlıcakla inşallah

sağol canım benim
dr un yapman lazım çocuk demesi üzerine başladık başladığımızla geldi :)) çok şükür
ankaradayım yenimahallede
kaan büyümüştür öperim onu
seni de öperim canım özlemişim yaa hem de çokkk:69:

sağol canım benim
dr un yapman lazım çocuk demesi üzerine başladık başladığımızla geldi :)) çok şükür
ankaradayım yenimahallede
kaan büyümüştür öperim onu
seni de öperim canım özlemişim yaa hem de çokkk:69::54:

merhabalar
benim çok akıntım var bayanlar bir de belim ağrıyor çok akıntım sarı renkli sizlerin nasıl
herhalde bu topikte benden evhamlı anne zor bulunur bundan önceki hamileliğimde 5 buçuk aylık gebeliğim sonlandırıldı beyin anomalisi yüzünden o sebepten ötürü çok pinipirikliyim şimdi

güzel düşünelim güzel olsun canım
folik asit almaya başladın mı
bel ağrısı çok normal rahim büyümeye başladı akıntıda normal diye biliyorum kötü kokusu falan var mı bence normaldir ama için rahat etsin dr unu bi ara istersen

hanımlar söylemeyi unuttum galiba geçtiğiz pazartesi günü doktora gittim ben, bişey göremeyiz şimdi ama yine de ultrasonla da bakalım dedi doktorum, ultrasonda keseyi gördük, beta hcg de yüksek olunca sat'dan eminmisin diye sordu bana :) sanırım erken döllenme ile karşıkarşıyayım. aceleci bir bebişim var :emir_bebek:
ve müthiş bir yorgunluk halsizlik var üzerimde, kafamı kaldıramıyorum, oğlanı gönderdim annanesine :) akıntıda var epeyce

yaşım 31
sat 31 ekim
doğum tarihi 7 ağustos

gamze ve fulya'ya da, naciye'ye söylediğim gibi kötü düşünüp evham yapmamalarını, bu defa herşeyin yolunda gideceğini düşünmeleri gerektiğini söylemek istiyorum.

:nazar:maşallah maşallah
evet erken gelmiş senin bebiş :49:
karından mı gördü canım yoksa vajinal mi baktı
bende tekrar kan verdim bakalım birazdan çıkar sonuç

Son düzenleme:
güzel düşünelim güzel olsun canım
folik asit almaya başladın mı
bel ağrısı çok normal rahim büyümeye başladı akıntıda normal diye biliyorum kötü kokusu falan var mı bence normaldir ama için rahat etsin dr unu bi ara istersen

:nazar:maşallah maşallah
evet erken gelmiş senin bebiş :49:
karından mı gördü canım yoksa vajinal mi baktı
bende tekrar kan verdim bakalım birazdan çıkar sonuç

sağol canım akıntımda koku yok sadece çok geliyor doktoruma randevu aldım haftaya bugün saat 2 de

yaşım 31
sat 31 ekim
doğum tarihi 7 ağustos

ne güzel keseyi görmüşsün canım darısı başımıza inşallah
seninki erkenci demekki gerçekten hayırlısı olsun

kızlar birer ticker yapsanıza sorar dururum ben şimdi seninki ne kadarlıktı diye hepimiz için kolaylık olur

canım yapıcam ben tıcker ama bır doktora gıdıyım tam kac haftalık dıcek ınternettekı hesaplaıcılara gore 4+4um bugun ama hanı doktora gıtmeden yapmak ıstemıyorum tam kesınlessın ıstıyorum doktor kac haftalık derse ona gore tıcker hazırlıcam

Back