2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hangi medicana ve sezeryan mı sgklı mı ?? ben iki sene önce normal 1.100 TL vermiştim çamlıca medicana da

medikana ankara canım
sgk lıyım ben
sevgi ateş uçar diye bi dr buldum, ona gideyim dedim de o da bu iki hastaneyle anlaşmalıymış.
sezeryan normal aynı fiyat dediler

yok canım sevgi ateş uçar girerse bu fiyat

ok şimdi anladım canım evinin yerini pek oralara gitmiyorum çünkü :))eşim bekarken uymun yanındaki binada oturmuştu kısmet işte evlenince de burdayız :))
ayy hadi hayırlısı bakalım :)) bende enson öyle demiştim cinsiyet olayında kukusunu gösterip hemen dönmüştü cimcimem.:)) inşallah gösterir canım şeker yüklemesini burda 24-28. haftalarda yapıyorlar ama orda sistem nedir bilemem yani ha bu arada erken yapılmasının sakıncası yok 12. haftamda falan hep yaptırdım çünkü:) sen tr ye ne zaman geliyosun :?
canım listenin dışına çıkarsın muhakak k.kartı da oluyo ama sıkı pazarlık yapın nakitle kart farklı fiyat veriyolar bide çok yarulabilirsin canım cumartesi 1 den sonra da çok kalabalıklasacak oralar istersen planlı hareket et önce almak istediğin bebek eşyalarını sonrada süs eşyalarını hallet süs için ya havuzluya git yada k.kahvecinin sokagına ikisinde de fiyatlar yaynı toplamda 10 lira fark yaratmaz yani bu yastık yorganlarıda yine havuzluda bı yer var bi sürü uyku seti satan ordan alabilirsin canım havuzluda çoğunu halledersin heralde
hadi allah kolaylık versin canım :))

bende zaten şeker varda bakalım nasıl çıkacak bende merak ediyorum idrar pek sorun olmaycakta su kan tahlilini merak ediyorum benimde haftaya cumartesi ama ben haftaya perşembe yaptırıp öyle gidicem dr a aynı gün olması çokda şart değil sanırım bide bazen tahliller sarkıyor gec çıkıyor
bana 25 haftanda gel dedi hafta ya olacak işte bide enson kontrolle arası 5 hafta olmuş olacak ama arada yrıntılıda gördüm kuzumu bide haftaya gene ayrıntılı dr ma kontrole gidicez zaten orda da görücem :)) maşallah diiim kızım bu günlerde kıpır kıpır daha çok hissediyorum tabii gün içinde pek fark etmiyorum çalışırken ama akşam evde falan sabah gidiene kadar hep hissediyorum :)) acaba kaç kilo oldu ben çabuk büyümesini istemiyorum çünkü haftasından önce doğum olsun istemiyorum :))
bizim senle doğum tarihleimizde yaklaşık aynı olacak dimi:))doğumu nerde yapacaksın ordamı gene sigortan varmı ayyy bisürü soru sordum gene :))) hihihihiihih

Evet cnm aynen dediğin gibi ben daha yeni gördüm belki de dikkatimi çekmedi,
bu de benim lafımdır valla abimin hnmı herkesden birşeyler bekler derim kime güvendi de yaptı ki ne bekliyor diye,
Ben oğlişimin d.günü için süsler almıştım birde küçük çerçeve yaptırmıştım o geldi bugün çoook güzel olmuş fotoları çekince burayada koyarım seneye de dgünü için hazırlık yapacaksınız kızlar
Kredi kartına indirim yapmazlar herhalde ben nakit harcadım hiç sormadım cnm,

penye yelek bende alnadım ve çok kullanılırmış almak gerek valla :)

kızlar ıkı gun gırmedım epey bi döktürmüşsünüz ine:)))
gecmısı fazla okuyamadım .
neyse dun sabah kalktım size yazdıktan sonra dr gıttım. 500 grama yaklasmıs tosunum. doktor cok beğendı. haftaya yanı 22. haftada kan ve ıdrar tahlılı verdı, gebeliğin ilk zamanlarında idrarda mikrop çıktığı ıcın tekrarlamak ıstedı testlerımı.
ve ayın 4üne detayla usg için randevu verıldı. dısardan gelıyormus dr sadece o bakabılıyormus. neyse ıkı hafta cabuk gecer.
he bırde ben seker yuklemelerını sordum. ooo dedı onlar 6. aydan ıtıbaren oluyormus.
kızlar göbeğimi görünce dediki bişey kullanıyormusun. dedimki sedece bebe yağı. ama o yeterli kalmaz dedı besleyemez catlar. ay allahım butun doktorlar ıkıye bölünüyor şu çatlak konusunda.
ya kızlar ben evlenırken. sağlık ocağında tetenoz vurmuslardı bır doz. aslında daha sonra tekrar gidip yaptırmamı soylemıslerdı ama boşverdım. bende hıc reaksyon yapmadı. kızarma ağrı gıbı seyler olmadı,insallah sızlerdede olmaz.

:)))) cnm ben silivrideim yaaa gitmişken hepsi bi arada çıksın istedim testler kontrol fln fln... konuştum ayrıntılıya gittiğimde laboratuarla test sonuçları en fazla 2 saate çıkıomuş... dr. da öle önerdi zaten... tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için orada başladık bu işe doğum da orada olsun istioruz şu an öle düşünüoruz... şu an bağkurluyum ama biliosun işe yaramıo orda özel sağlık sigortasına da karşıyız ailecek :)) insan kaynakları sorumlusuydum ben özel sigorta işleriyle çok uğraştım eski işyerimde ödediğinin karşılığını almıosun pek... :))) amaann neyse bunları boşverelim...
benim 3 ağustos gözüküo doğum tarihi... ama süprizlere açığım bakalım hayırlısı noolcak... :))
benim kafamı kurcalayan doğum şekli, bebeğim karar versin istiorum... ama her iki yöntemle ilgili de bazı endişelerim var enteresan bi durumdayım yani :)) pazartesi sorucam doktora doğumla ilgili ne zaman konuşcaz die?? :)))

sabhatan gidelim diyoruz biz;
bir de eskiden arabayii kadikoyde birakir vapurla gecerdik, esim diyor simdi sen yorulursun oraya kadar arabayla gidelim, park sorunu vs. nasil olacak bakalim

dedigin gibi planli hareket edelim bari, once temek ihtiyaclari alayim listeye gore
yorgan yapmayin dedi bazi anneler o konuda kararsizim, belki de yorgan almam, bol bol battaniye alirim onun yerine

ayy ne guzel cnm,
insallah goruruz biz de d.gunu heyecani yasadigimiz gunleri.

ben su bebek mevludunu de dusunuyorum, benim evim 2+1 90 m2 .. bisuru insani nereye sigdiricam ki ben, kara kara dusunuyorum simdiden.
d.gununu apartmanin bahcesinde ufak bi cardak ar, belki orda yaparim da.

evet kızlar uykudan uyanır uyanmaz yelek gecırmek lazımmıs sırtına.

alalim alalim su yeleklerden

Kızlar yelek alalım almasına da kaç aylık alıcaz...

3-6 mı? Yoksa 0-3 mü?

Ben hiç karar veremiyorum. Şu ana kadar aldıklarım hep 3-6 aylık... Ya minişim zayıf olursa:26:

yaaa bi de patik varmış ben onu da atladımm :))) inteernette starchild shoes die bi site buldum online satışı var çok hoşuma gitti ... siz de bi bakın isterseniz ölçüler 0-6 aylıktan başlıo acaba büyük mü olur ama zaten hava sıcak olcak ilk ayı çorapla geçirsek sonra bunlardan giydirsek olur sanırım bilemedim pek?? siz ne düşünüosunuz?? :))

Kızlar yelek alalım almasına da kaç aylık alıcaz...

3-6 mı? Yoksa 0-3 mü?

Ben hiç karar veremiyorum. Şu ana kadar aldıklarım hep 3-6 aylık... Ya minişim zayıf olursa:26:

bende hep yenidoğan ve 0-3 aylık aldım... ama tüm giysileri mothercare den aldım, onunda kalıbı biraz büyük diolar zaten benim gözüme de büyük geldi... daha 3 aylıktan büyük hiçbişey almadım acaba benmi küçük aldım herşeyini??
yenidoğan 4,5 kg ya kadar giyebilir
0-3 aylık 6,5 kg ya kadar giyebilir etiketleri var kıyafetlerin üzerinde...

Canım banada hep 3-6 al dediler. Yenidoğan sadece hastane çıkışlarım var...

Onun dışındakiler 0-3, çoğunlukla da 3-6...

Gerçi ben çıtçıtlı body harici pek bişey almadım...:26:

Canım güle güle kullansın bebişin cicilerini..sen yine beğendiğin kıyafetler olursa al içinde kalmasın
Günaydın kızlarrrrrrr....

Dün tetenoz aşısı oldum, kolum çok acıyor. Şişti, kıpkırmızı oldu...

Gece uyuyamadım hiç...

Sizde de oldu mu?
geçmiş olsun canım,bende bugün olacağım..21 haftamdayım dün hemirem aradı aşını yapalım dedi..bende il dışındayım gelince yaptırayım dedim..2 doz yapacağımz için geç kalırsın orda yaptırma imkanın varsa yaptır dedi:44:
ben bugün yaptıracağm canım.eğer 2 doz yapılacksa geç kalmş gibisin
benımde eşim süpürüyor genelde,onda da bel fıtığı var..işimiz zor
evet canım sağlıklı gördüm ya önemli olanda bu..bu doktorlara zaten kaç kere dava açılmş hiç hastalarla ilgilenmiyorlar diye..birde odasında ultrasyon cihazı var ama hastaları başka bir ultrasyona yönlendiriyormş gün veriyormş şu gün gelin diye,oda acil bir durum olursa..allahtan bana odasındakinde baktı
canım üzme kendini..haklısın söyleyebilrilerdi..ben devlette çalışıyorum 7 günden fazla alırsak kesinti oluyor
ay ne güzel canım,bende yeni yeni hissetmeye başladım

ben de 0-3 aldim; 6,5kg ye kadar
ama dedigin gibi benimkilerde hep mothercare ve kaliplari bana da buyuk geldi.

yenidogan almadim hemen kuculmesin diye

3-6 ayi da dogduktan sonra da gelisimine gore alirim diye dusundum

ben de 0-3 aldim; 6,5kg ye kadar
ama dedigin gibi benimkilerde hep mothercare ve kaliplari bana da buyuk geldi.

yenidogan almadim hemen kuculmesin diye

3-6 ayi da dogduktan sonra da gelisimine gore alirim diye dusundum

ben de bazen minik dogarsa napicam diyorum, ozaman esimi yollarim bi kosu newborn bisiler alir gelir anapalim ))

benimde 14 agustos ama bakalım ben daha önce doğumla ilgili sordum ancak 38 haftada belli olur dedi normal benim için daha kolay herşey sana düşüyor ben cekip alıyorum sadece ama bebeğin agırlığı dönmemesi gibi durumlarda sezeryana döneriz dedi daha bişey söylemez yani bende normal istiyom ama korkuyorumda açıkçası
benimde özel sigortam hamilelik için yok ama doğum baya bi fiyat sanırım arkadaşım maslakta yaptıda epeey tuttu bende telefonda fiyat aldım çokfena yanii eltim mayısta hizmet hastanesinde yapacak 1800 sezeryan fiyatı yenidoğan bakımı falan da var ama ben hastane ve dr değiştirmiycem artık ama içime oturmuyo değil ben daha önce de bi ameliyatımı orda geçiridim çok ememnun kalmıştım neyse yaaa hayırlı sı artık ne diiim :)
sabahtan otopark sorun olmaz zaten bulursunuz yorgan evet almayın ddiler annemde yorgan yaptırıyodu valla ama biraz büyürse kullancak yelek 3-6 aylık alalım bence cünkü 2.3. ayda da büyük de olsa giydiririz yani
ben mother care den 3lü patik aldım kaç beden aldığımı hatırlamıyorum bisürü seyi üstüste alınca 0-3 olabilir valla gerçi tulumlarıda hep patikli lazım olurmu bilemedim açıkçası ...

bende yoğunluk olarak çıtçıtlı body aldım ... uzun kollu ayaklı, kolsuz, yarım kollu, uzun kollu ayaksız, 1 tane de pijama takımı var tatlişkomun... kafam karıştı şimdi :)) neyse artık napiimmm yaa bi de mevsim değişcek 2 aylıkken o yüzden de almıorum başka şey çünkü şimdi piyasada hep yazlık şeyler var... gezme kıyafetlerini yazın alırım dedim çünkü o zmn çıkıcak sonbaharlık kışlıklar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…