Canım hangi medicana ve sezeryan mı sgklı mı ?? ben iki sene önce normal 1.100 TL vermiştim çamlıca medicana da
sen nerdesin canım?
Şimdi Sultançiftliğinde oturuyorum canım,Gaziosmanpaşada.
Hangi okuldasın sen benim okuduğum okul mu yoksa :)
canım kendi doktorları girerse mi bu fiyat ... Ben hacettepe çalışan doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum.. Hastaneye ayrı para veriliyomuş, kendisine ve ekibine ayrı para veriliyomuş diye duydum .. Bööle 5 milyarı bulcak sanki pofff.. Ya da hacatepedeki ekibine devrediyoomuş o da 1-2 milyar arası galiba.. Bu ay gittiğmde konuşmayı düşünüyorum..
ok şimdi anladım canım evinin yerini pek oralara gitmiyorum çünkü :))eşim bekarken uymun yanındaki binada oturmuştu kısmet işte evlenince de burdayız :))ben seni evinin yerini anladım..benim dediğin taraf değil....onur marketten ilerleyince üzerinde atakent 3 etap yazan köprü gibi geçit gibi bişey var hemen onu geçince...otobüs durağı var gül.... karadağ marketi geçince..
ayy hadi hayırlısı bakalım :)) bende enson öyle demiştim cinsiyet olayında kukusunu gösterip hemen dönmüştü cimcimem.:)) inşallah gösterir canım şeker yüklemesini burda 24-28. haftalarda yapıyorlar ama orda sistem nedir bilemem yani ha bu arada erken yapılmasının sakıncası yok 12. haftamda falan hep yaptırdım çünkü:) sen tr ye ne zaman geliyosun :?selam kizlar
bugün bi türlü giremedim gidicem diye evde bi sürü isim vardi onlarla ugrastim yarin doktora gidiyoruzzz :) kizimi görücem cok heyecanliyim ama o kesin yine ultrasona girince naz yapip poposunu göstericek bize :)) son günlerde o kadar hareketli ki hareket ettikce karnimin sekli degisiyo resmen bi tuhaf oluyorumm :)) bu arada yarin seker yüklemesi de yapilicak bana ama daha erken degil mi ki diye düsünmüyorum da degil gidince söylicem bi bakalim neyse yarin ki gelismelere göre yazarim iyi geceler
canım listenin dışına çıkarsın muhakak k.kartı da oluyo ama sıkı pazarlık yapın nakitle kart farklı fiyat veriyolar bide çok yarulabilirsin canım cumartesi 1 den sonra da çok kalabalıklasacak oralar istersen planlı hareket et önce almak istediğin bebek eşyalarını sonrada süs eşyalarını hallet süs için ya havuzluya git yada k.kahvecinin sokagına ikisinde de fiyatlar yaynı toplamda 10 lira fark yaratmaz yani bu yastık yorganlarıda yine havuzluda bı yer var bi sürü uyku seti satan ordan alabilirsin canım havuzluda çoğunu halledersin heraldekizlar havuzlu han'i bu haftasonuna cekicez biz galiba.
havuzlu handan alinabilecekler neler? bir listesi falan olan var mi??
ben sunlari yazdim ama ???
Banyo kuveti
banyo filesi
banyo sungeri
havlu, bornoz
emzirme minderi
yastık
yorgan
nevresim takimi
ince penye battaniye
kalın battaniye
corap, patik
hastane cikis takimi ** (idilbebe varsa )
bebek şekeri, kapi susu
valiz-canta
Gecelik, pijama, sabahlık
oyun halısı
dönence
alt acma
teşekkürler canikom :))
ben 25 nisan da gidiorum ismaile sabahtan ordayım çünkü önce testlerini yaptır dedi, öğleden sonra 15:30'da da kontrolümüz olcak.. testler dediğin gibi tam idrar tam kan 50 gr şeker yüklemesi... :)
ne çıkıcak bahtımıza :))))
iyi oldu cnm bunu soyledigin.
chicco ve idie bakarim
penye yelek benim de aklimdaydi aslinda, ekleyim listeye ;-)
tabi canim, sinirli olma,
bisey beklememek lazim, belli butceye sahip belli yastaki insanlar;
valla onlar kendi gecimlerini idame ettirsinler bana yeter. inan iclerinden geliyordur,
yaparlar da zaten az bucuk
bir de biz bu cocugu kimseye guvenerek yapmadik ki diy mi
cnm benim mothercareden aldigim tulumlarin hepsi soyledigin gibi; bodyler de.
kolu ice dogru katlayinca eldiven oluyor diy mi
penye yelek bende alnadım ve çok kullanılırmış almak gerek valla :)iyi oldu cnm bunu soyledigin.
chicco ve idie bakarim
penye yelek benim de aklimdaydi aslinda, ekleyim listeye ;-)
tabi canim, sinirli olma,
bisey beklememek lazim, belli butceye sahip belli yastaki insanlar;
valla onlar kendi gecimlerini idame ettirsinler bana yeter. inan iclerinden geliyordur,
yaparlar da zaten az bucuk
bir de biz bu cocugu kimseye guvenerek yapmadik ki diy mi
cnm benim mothercareden aldigim tulumlarin hepsi soyledigin gibi; bodyler de.
kolu ice dogru katlayinca eldiven oluyor diy mi
penye yelek bende alnadım ve çok kullanılırmış almak gerek valla :)
bende zaten şeker varda bakalım nasıl çıkacak bende merak ediyorum idrar pek sorun olmaycakta su kan tahlilini merak ediyorum benimde haftaya cumartesi ama ben haftaya perşembe yaptırıp öyle gidicem dr a aynı gün olması çokda şart değil sanırım bide bazen tahliller sarkıyor gec çıkıyor
bana 25 haftanda gel dedi hafta ya olacak işte bide enson kontrolle arası 5 hafta olmuş olacak ama arada yrıntılıda gördüm kuzumu bide haftaya gene ayrıntılı dr ma kontrole gidicez zaten orda da görücem :)) maşallah diiim kızım bu günlerde kıpır kıpır daha çok hissediyorum tabii gün içinde pek fark etmiyorum çalışırken ama akşam evde falan sabah gidiene kadar hep hissediyorum :)) acaba kaç kilo oldu ben çabuk büyümesini istemiyorum çünkü haftasından önce doğum olsun istemiyorum :))
bizim senle doğum tarihleimizde yaklaşık aynı olacak dimi:))doğumu nerde yapacaksın ordamı gene sigortan varmı ayyy bisürü soru sordum gene :))) hihihihiihih
canım listenin dışına çıkarsın muhakak k.kartı da oluyo ama sıkı pazarlık yapın nakitle kart farklı fiyat veriyolar bide çok yarulabilirsin canım cumartesi 1 den sonra da çok kalabalıklasacak oralar istersen planlı hareket et önce almak istediğin bebek eşyalarını sonrada süs eşyalarını hallet süs için ya havuzluya git yada k.kahvecinin sokagına ikisinde de fiyatlar yaynı toplamda 10 lira fark yaratmaz yani bu yastık yorganlarıda yine havuzluda bı yer var bi sürü uyku seti satan ordan alabilirsin canım havuzluda çoğunu halledersin heralde
hadi allah kolaylık versin canım :))
Evet cnm aynen dediğin gibi ben daha yeni gördüm belki de dikkatimi çekmedi,
bu de benim lafımdır valla abimin hnmı herkesden birşeyler bekler derim kime güvendi de yaptı ki ne bekliyor diye,
Ben oğlişimin d.günü için süsler almıştım birde küçük çerçeve yaptırmıştım o geldi bugün çoook güzel olmuş fotoları çekince burayada koyarım seneye de dgünü için hazırlık yapacaksınız kızlar
Kredi kartına indirim yapmazlar herhalde ben nakit harcadım hiç sormadım cnm,
evet kızlar uykudan uyanır uyanmaz yelek gecırmek lazımmıs sırtına.
Kızlar yelek alalım almasına da kaç aylık alıcaz...
3-6 mı? Yoksa 0-3 mü?
Ben hiç karar veremiyorum. Şu ana kadar aldıklarım hep 3-6 aylık... Ya minişim zayıf olursa:26:
bende hep yenidoğan ve 0-3 aylık aldım... ama tüm giysileri mothercare den aldım, onunda kalıbı biraz büyük diolar zaten benim gözüme de büyük geldi... daha 3 aylıktan büyük hiçbişey almadım acaba benmi küçük aldım herşeyini??
yenidoğan 4,5 kg ya kadar giyebilir
0-3 aylık 6,5 kg ya kadar giyebilir etiketleri var kıyafetlerin üzerinde...
Canım güle güle kullansın bebişin cicilerini..sen yine beğendiğin kıyafetler olursa al içinde kalmasıngünaydın kızlar nasılsınız. dun çıkmadan görümceleri çekiştiriyorduk ya, alt katımda oturan değil de almanyadakı benden kucuk olan aradı dün.
bebek arabası alıcam dedi bizim için , iyi dedim al bakalım. esprit markanın bir modelini beğendik internetten. işte kolay katlanım,çift yönlü kullanım, sırtı yatabılen falan filan. birde dedi benım bebeğin 15 dakka kullandığım ana kucağı var dedi, oto koltuğuda oluyor istiyorsan onuda getıreyım. getır dedım tabı sorulurmu.
dedimki bende yarın alısverıse cıkıcam bisürü şey alıcam kızıma dedim. sakın cıkma dedi. ben zaten burdan gömleğine astronot tulumuna varıncaya kadar aldım. ey allahım yaaa şimdi mecburen çıkamıcam alısverıse. mayısın 28 ınde gelıyor buraya, bi bakayım neler almış. eksik bişey kalmıssa onuda ben tamamlarım.
işte oh ne guzel dıyeceksınız ama ben pekte sevmem boyle seylerı. yanı ılk bebeğim sonucta bırakında kıyafetlerını kendı zevkıme gore alayım. şimdi o hiç almamıs gibi gidip birdaha alsam müsriflik yaparım dımı? eşimde bozulur zaten bana o zaman.
ya ınsan bıraz dusunur. ya altın takar ya para verır bende beğendiğim seyleri alırım, daha bir hoş olur.
(bende hormonlardan sınırlenecek yer arıyorum be) bırazdanda dr gıdıcem onunda stresı var tabıkı. bakalım ayrıntılıyı bu gun yapacakmı e zamanı geldı artık ancak ayrıntılı ıcın ayrıca randevu falan almamıstım ben. yanı dr oyle bısey demedi sadece 1 ay sonra ge demişti.
madem kızıma herşeyı almanyadan almıs halası. bende afilli bir hastane çıkısı alayım dımı.
ya bırde herşeyı pembe almış. en sevmediğim şey , o ne oyle şeker kaplaması gıbben renk renk alacaktım kızıma ((
buldu bunuyor dıyeceksınız ama rüyamda burun asplatörü alıyordum bi baktımkı onuda almıs .neyse aksam ben cıktıktan sonra epeyce bi döktürmüşsünüz. okuyayım bıraz.
eyeszay canım sağ sağlım varmıssın hadı kıymetınızı bılın birbirinizin:)
efsung cum canım tahlılının temız cıkmasına cok sevındım:) hayırlı olsun.
Uploaded with ImageShack.us
geçmiş olsun canım,bende bugün olacağım..21 haftamdayım dün hemirem aradı aşını yapalım dedi..bende il dışındayım gelince yaptırayım dedim..2 doz yapacağımz için geç kalırsın orda yaptırma imkanın varsa yaptır dedi:44:Günaydın kızlarrrrrrr....
Dün tetenoz aşısı oldum, kolum çok acıyor. Şişti, kıpkırmızı oldu...
Gece uyuyamadım hiç...
Sizde de oldu mu?
ben bugün yaptıracağm canım.eğer 2 doz yapılacksa geç kalmş gibisinkızlar ben şimdi 24. haftaya girdim,
ayın 6 sında doktorla randevum..26. haftada olucam
o zaman şeker yüklemesi yapılacak
tetanozu da o haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum
geç mi kalmış olurum hem şeker yüklemesi hem tetanoz için ?
benımde eşim süpürüyor genelde,onda da bel fıtığı var..işimiz zorBEN DE HİC EV SUPUREMİYORUM,
ESİM SUPURUYOR ARADA AMA ONA DA ZARARLİ ASLİNDA BEL FİTİGİ VAR, BİZİM EV PİS KALİYOR YANİ COGU ZAMAN :-((
son aylar temizlikci almaya baslicam,
sagolun annem ve ablam gelip gecen hafta evimi bi guzel temizlediler ama herzaman da onlardan isteyemem
hadi bekliyoruz canimm
oh ohh masallah cnm, cok sevindim..
aman cnm bebegin iyi, saglikli olsun da, uzme kendini, donunce gorursun kendi doktorunda yeniden
hosgeldiiinnn bebekkk
cok sevindim snein adina cnm benimm
biz aldik cnm,
cok guzel;
sallanir yapmak icin cok kolay takilan ayri aparatlari var.
+69 tlye -bebekten vicso yatak aldik icine cnm
aynen ben de,
idilde 117 tlye bitane begendim ama eminonu magazasinda daha ucuzsa kaziklanmayayaim diye eminonune gitmeyi bekliyorum,
eminonune bi giden soruversin dedim burdan kackere ama kimse sormadi yaa :-(((((
benim de sisti ve 2 gun agridi canim
sonra geciyor merak etme
evet canım sağlıklı gördüm ya önemli olanda bu..bu doktorlara zaten kaç kere dava açılmş hiç hastalarla ilgilenmiyorlar diye..birde odasında ultrasyon cihazı var ama hastaları başka bir ultrasyona yönlendiriyormş gün veriyormş şu gün gelin diye,oda acil bir durum olursa..allahtan bana odasındakinde baktıCanım gözün aydın. Bu haftalarda kan sulanmaya başladığı için demir hapı kullanılsada kanda hemoglobin düşük çıkabilyormuş. Dert etme.
Ne uyuz bir dr. muş. Devamlı takibini yapan dr. olmadığı için kıllık yapmış. Ya böyle kıl tüy tipler kadın doğumcu olmamalı. Ama yinede bebişin iyi ya sen ona bak :))
Deli kız! Sonunda gittin. Canım umarım çookkk mutlu olursun. Güzel haberlerini bekliyoruz :))
Canımcım gözün aydın.Ayy bu eşler hep aynı demek. Benim eşimde hemen herşeye ağlar modda olduğumdan beni ağlatmaya çalışıyor eğer ağlarsamda dediğin gibi taklidimi yapıp eğleniyor
Canım onlara sallanır hale getirmek için aparat takılıyor ama bazılarına takılamıyormuş. Sorarak al bence
Canım ben 2 tane hastane çıkışı aldım 2' side yeşil tonlarında. Doğuştan Green Peace ci olacak oğluşum
Fazla yazı yazmazsan gruptan çıkartıyorlar. Ondan seni de çıkartmışlardır. Bence gerek de yok zaten burası daha rahat geliyor bana. Ben nedense face de mesajlaşmayı sevemedim gitti.
Canım seninle de herşeyi aynı tarihlerde yapıyoruz. 16 sında aynı yerden dr. randevusu almıştık ama gerçi ben gitmedim başka dr. a almıştım. 30 nisanda detaylım var 11 de şişlide sonra eminönüne gideceğiz eşimle :))))
Benim dr. um da gerek yok ama yinede sen bilirsin dedi. Bir yandan yaptırsam mı diyorum amadiğer bir yandan o kol ağrısı şişlik falan uğraşamam, korkutuyor beni.
Canım araba çok güzelmiş tarif ettiğin rengi anladım sanırım çok çok neşeli bir renk bence. Güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Ya sormayın ben de gece rüyalarımda sürekli emzirdiğimi görüyorum ama şuana kadar sıvı hiç gelmedi. Gerçi gelse de normalmiş dediğin gibi. :))
canım üzme kendini..haklısın söyleyebilrilerdi..ben devlette çalışıyorum 7 günden fazla alırsak kesinti oluyorkizlar moralim eften puften bi sebepten dolayi cok bozuk,
ogleden beri agliyorum,
is hayati gercekten cok zor.
hatirlarsaniz ben mart basi kanama gecirmistim ve 5 gun rapor vermisti doktor.
sirket benden 5 gun kesti tabi otomatik olarak, sgk da 20 gun sonra bugun yatirdi parami ancak.
o da 3 gun olarak yatirmis.
2 gunluk parami kestiler. sirketteki personelci cocuga soruyorum (ki ayni ofisteyiz ben de mali islerde oldugunm icin , masalarimiz yanyana sayilir ) evet kesiliyor tabi diyor;
sinir oldum,
madem boyle bisey var, soyleseydiniz ben raporu devreye sokmaz, 2 gun sirket hekiminden rapor alir, 3 gunde yillik izin alirdim, maasim da hic kesilmezdi; tam maas alirdim dedim.
ama senin cikarini dusunen nerdeee
normalde bu paraya zerre kadar aciimzdim, ama anne olunca bi baska oluyormus, ben kizima dunya kadar sey alirdim o kesintiyle deyip hayiflanip aglayip duruyorum simdi :-(((
bir de paradan cok gordugum tavira sinir oldum,
ben bu halimde gelip calisiyorum, kizimla ilgili bisuru seyle ilgilenebilecekken burda tum vaktimi geciriyorum, bi 15 dk uzanip dinlenemeden aksam ediyorum ama karsiliginda en ufacik bir olayda bile sirketim benden yana tavir almiyor diye gicik oldum.
yarin birgun , ben bunlar icin mi bebegimi birakip geliyorum hergun psikolojisine giricem sanirim :-((((((
peppermint;
canım iş hayatında duygusal olmayacaksın. Yani üzülmene değecek bişey yok...
İnsanlar işlerini severek yapmadıkları için, böyle şeyleri atlıyorlar...
Sen bebişini düşün
Az önce bir arkadaş için pasta kestik, yer yemez bizimki tekmeye başladı. Ayy çok hoşuma gidiyor
benimki maşallah geceleri horon tepiyo baba artvinli karadeniz kanı var çocukta sabahta harmandalı oynuyo yavaş yavaş aklı esince bi tekme
bende artvinliyim
bende hep yenidoğan ve 0-3 aylık aldım... ama tüm giysileri mothercare den aldım, onunda kalıbı biraz büyük diolar zaten benim gözüme de büyük geldi... daha 3 aylıktan büyük hiçbişey almadım acaba benmi küçük aldım herşeyini??
yenidoğan 4,5 kg ya kadar giyebilir
0-3 aylık 6,5 kg ya kadar giyebilir etiketleri var kıyafetlerin üzerinde...
Canım banada hep 3-6 al dediler. Yenidoğan sadece hastane çıkışlarım var...
Onun dışındakiler 0-3, çoğunlukla da 3-6...
Gerçi ben çıtçıtlı body harici pek bişey almadım...:26:
benimde 14 agustos ama bakalım ben daha önce doğumla ilgili sordum ancak 38 haftada belli olur dedi normal benim için daha kolay herşey sana düşüyor ben cekip alıyorum sadece ama bebeğin agırlığı dönmemesi gibi durumlarda sezeryana döneriz dedi daha bişey söylemez yani:)))) cnm ben silivrideim yaaa gitmişken hepsi bi arada çıksın istedim testler kontrol fln fln... konuştum ayrıntılıya gittiğimde laboratuarla test sonuçları en fazla 2 saate çıkıomuş... dr. da öle önerdi zaten... tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için orada başladık bu işe doğum da orada olsun istioruz şu an öle düşünüoruz... şu an bağkurluyum ama biliosun işe yaramıo orda özel sağlık sigortasına da karşıyız ailecek :)) insan kaynakları sorumlusuydum ben özel sigorta işleriyle çok uğraştım eski işyerimde ödediğinin karşılığını almıosun pek... :))) amaann neyse bunları boşverelim...
benim 3 ağustos gözüküo doğum tarihi... ama süprizlere açığım bakalım hayırlısı noolcak... :))
benim kafamı kurcalayan doğum şekli, bebeğim karar versin istiorum... ama her iki yöntemle ilgili de bazı endişelerim var enteresan bi durumdayım yani :)) pazartesi sorucam doktora doğumla ilgili ne zaman konuşcaz die?? :)))
sabahtan otopark sorun olmaz zaten bulursunuz yorgan evet almayın ddiler annemde yorgan yaptırıyodu valla ama biraz büyürse kullancak yelek 3-6 aylık alalım bence cünkü 2.3. ayda da büyük de olsa giydiririz yanisabhatan gidelim diyoruz biz;
bir de eskiden arabayii kadikoyde birakir vapurla gecerdik, esim diyor simdi sen yorulursun oraya kadar arabayla gidelim, park sorunu vs. nasil olacak bakalim
dedigin gibi planli hareket edelim bari, once temek ihtiyaclari alayim listeye gore
yorgan yapmayin dedi bazi anneler o konuda kararsizim, belki de yorgan almam, bol bol battaniye alirim onun yerine
ayy ne guzel cnm,
insallah goruruz biz de d.gunu heyecani yasadigimiz gunleri.
ben su bebek mevludunu de dusunuyorum, benim evim 2+1 90 m2 .. bisuru insani nereye sigdiricam ki ben, kara kara dusunuyorum simdiden.
d.gununu apartmanin bahcesinde ufak bi cardak ar, belki orda yaparim da.
alalim alalim su yeleklerden
ben mother care den 3lü patik aldım kaç beden aldığımı hatırlamıyorum bisürü seyi üstüste alınca 0-3 olabilir valla gerçi tulumlarıda hep patikli lazım olurmu bilemedim açıkçası ...yaaa bi de patik varmış ben onu da atladımm :))) inteernette starchild shoes die bi site buldum online satışı var çok hoşuma gitti ... siz de bi bakın isterseniz ölçüler 0-6 aylıktan başlıo acaba büyük mü olur ama zaten hava sıcak olcak ilk ayı çorapla geçirsek sonra bunlardan giydirsek olur sanırım bilemedim pek?? siz ne düşünüosunuz?? :))
Canım banada hep 3-6 al dediler. Yenidoğan sadece hastane çıkışlarım var...
Onun dışındakiler 0-3, çoğunlukla da 3-6...
Gerçi ben çıtçıtlı body harici pek bişey almadım...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?