2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben alıcam arabayı koydum onunlu ılgılı canım pıerre cardın as 705 a enıgma travel sıstem canım cok guzel cok hafıf ozellıklerıde cok guzel herkese tavsıye ederım

hımmm anladım şimdi bizde bebek arabasını ananem alıcak biz neyi beğenirsek ben daha onlara falan hiç bakmadım ya bu arada senin denizliyle alakan varmı

hımmm anladım şimdi bizde bebek arabasını ananem alıcak biz neyi beğenirsek ben daha onlara falan hiç bakmadım ya bu arada senin denizliyle alakan varmı

yok canım benım soyadım tavas o yuzdenmı sordun ama üni denizlide okudum eşimle orada tanıştım benım için özeldır

evet bende şimdi anlıyorum kıymetini gerçekten çok güzelmiş benim memleketim uzak kalınca anlıyor insan

evet canım doğru soyluyosun ben usaklıyım ama amnısada oturuyotum canım memleket ozlemı zordur ama alısıyor ınsan yapıcak bırsey yok ıyı geceler canım optç

selam kizlar

bugün bi türlü giremedim gidicem diye evde bi sürü isim vardi onlarla ugrastim yarin doktora gidiyoruzzz :) kizimi görücem cok heyecanliyim ama o kesin yine ultrasona girince naz yapip poposunu göstericek bize :)) son günlerde o kadar hareketli ki hareket ettikce karnimin sekli degisiyo resmen bi tuhaf oluyorumm :)) bu arada yarin seker yüklemesi de yapilicak bana ama daha erken degil mi ki diye düsünmüyorum da degil gidince söylicem bi bakalim neyse yarin ki gelismelere göre yazarim iyi geceler

günaydın kızlarrr

aranızda doğum için fiyat alan var mı?
ben 2 hastaneden aldım
çağ hastanesi 1800
medikana 2300

çok mu pahalı sizce, başka görüşen soran falan var mı

Günaydın kızlar....
ne çok yazmışsınız anca bitirdim ) Beni de silmişler faceden zaten adapte olamadım içime sinmedi burası daha güzel bence...
Aynı yerden komşular çıkmış ne güzel, bende işten çıkınca bir komşu buldum onunla görüşücem inş.anlaşırım onunda bir oğlu var, allah ne verirse hayırlısını versin....

günaydın kızlarrr

ben 2 hastaneden aldım
çağ hastanesi 1800
medikana 2300

Canım hangi medicana ve sezeryan mı sgklı mı ?? ben iki sene önce normal 1.100 TL vermiştim çamlıca medicana da

günaydın kızlarrr

ben 2 hastaneden aldım
çağ hastanesi 1800
medikana 2300

Canım ben aldım. Anadolu Sağlık Merkezinden...

Normal:4500 TL
Epidural Normal: 4750 TL
Sezeryan: 5500 TL
Epidural Sezeryan :5750 TL

günaydın kızlarrr

Ben 2 hastaneden aldım
çağ hastanesi 1800
medikana 2300

canım kendi doktorları girerse mi bu fiyat ... Ben hacettepe çalışan doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum.. Hastaneye ayrı para veriliyomuş, kendisine ve ekibine ayrı para veriliyomuş diye duydum .. Bööle 5 milyarı bulcak sanki pofff.. Ya da hacatepedeki ekibine devrediyoomuş o da 1-2 milyar arası galiba.. Bu ay gittiğmde konuşmayı düşünüyorum..

Canım ben aldım. Anadolu Sağlık Merkezinden...

Normal:4500 TL
Epidural Normal: 4750 TL
Sezeryan: 5500 TL
Epidural Sezeryan :5750 TL
kızlar bu fiyatlar ne böyle. ben samsunda özel hastaneye gidiyorum.800 tl civarında doğum fiyatları. bunlar çok yüksek rakamlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…