evet canım fıyatıda uygun hem kalıtelı ozellıklerı de cok güzel ben cok begendımBende baktım buna. Fiyatı da iyi aslında...
evet canım fıyatıda uygun hem kalıtelı ozellıklerı de cok güzel ben cok begendım
ya ben kaçırdım neye baktınız
ben alıcam arabayı koydum onunlu ılgılı canım pıerre cardın as 705 a enıgma travel sıstem canım cok guzel cok hafıf ozellıklerıde cok guzel herkese tavsıye ederım
hımmm anladım şimdi bizde bebek arabasını ananem alıcak biz neyi beğenirsek ben daha onlara falan hiç bakmadım ya bu arada senin denizliyle alakan varmı
yok canım benım soyadım tavas o yuzdenmı sordun ama üni denizlide okudum eşimle orada tanıştım benım için özeldır
ben oralıyımda tavas diye ilçesi var o yüzden sordum canım senin için özel olmasınada sevindim
anladım canım denızlı cok guzel ama ben cok sevıyorum yerı ayrı yanı bende
evet bende şimdi anlıyorum kıymetini gerçekten çok güzelmiş benim memleketim uzak kalınca anlıyor insan
evet canım doğru soyluyosun ben usaklıyım ama amnısada oturuyotum canım memleket ozlemı zordur ama alısıyor ınsan yapıcak bırsey yok ıyı geceler canım optç
günaydınnnnnnnn
günaydın kızlarrr
aranızda doğum için fiyat alan var mı?
ben 2 hastaneden aldım
çağ hastanesi 1800
medikana 2300
çok mu pahalı sizce, başka görüşen soran falan var mı
günaydınnn canımmm biz erkenciyiz... Hadi çay keyfi yapalım
günaydın kızlarrr
ben 2 hastaneden aldım
çağ hastanesi 1800
medikana 2300
günaydın kızlarrr
Ben 2 hastaneden aldım
çağ hastanesi 1800
medikana 2300
kızlar bu fiyatlar ne böyle. ben samsunda özel hastaneye gidiyorum.800 tl civarında doğum fiyatları. bunlar çok yüksek rakamlar bence.Canım ben aldım. Anadolu Sağlık Merkezinden...
Normal:4500 TL
Epidural Normal: 4750 TL
Sezeryan: 5500 TL
Epidural Sezeryan :5750 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?