bende yoğunluk olarak çıtçıtlı body aldım ... uzun kollu ayaklı, kolsuz, yarım kollu, uzun kollu ayaksız, 1 tane de pijama takımı var tatlişkomun... kafam karıştı şimdi :)) neyse artık napiimmm yaa bi de mevsim değişcek 2 aylıkken o yüzden de almıorum başka şey çünkü şimdi piyasada hep yazlık şeyler var... gezme kıyafetlerini yazın alırım dedim çünkü o zmn çıkıcak sonbaharlık kışlıklar :)))
ben daha almadım canım ama magazada ınceledım cok hosuma gıttı bunu alıcam kesın mayısta alırım heralde çok kullanışlı hafif ben manisada oturuyorum ya burada pirre kardın var orada ama cok guzel fıyatıda uygun canım 650 tl
benimde 14 agustos ama bakalım ben daha önce doğumla ilgili sordum ancak 38 haftada belli olur dedi normal benim için daha kolay herşey sana düşüyor ben cekip alıyorum sadece ama bebeğin agırlığı dönmemesi gibi durumlarda sezeryana döneriz dedi daha bişey söylemez yanibende normal istiyom ama korkuyorumda açıkçası
benimde özel sigortam hamilelik için yok ama doğum baya bi fiyat sanırım arkadaşım maslakta yaptıda epeey tuttu bende telefonda fiyat aldım çokfena yanii eltim mayısta hizmet hastanesinde yapacak 1800 sezeryan fiyatı yenidoğan bakımı falan da var ama ben hastane ve dr değiştirmiycem artık ama içime oturmuyo değil ben daha önce de bi ameliyatımı orda geçiridim çok ememnun kalmıştım neyse yaaa hayırlı sı artık ne diiim :)
kızlar biliyomusunuz merdiven hamilelere zararlımı bana daha önce kuyruk sokumum için gittiğim fizik tedavi dru çok çıkmak iyi değil demişti ama şmdi okulada bazı derlerim ki haftada 8 saatım en üst katta mecbur çıkıyorum ama yavaş yavaş hatta bazen molayla nefesim yetmiyor ziraaa benim kıl kuyruk mdr. asansörü yaptırmıyoda bide beni görünce asansör aklına geliyomuşta drma sorabilirmişimde benim için çok fgaydalıymışda çocuk kandıracak sanki yürüyüş okde merdiven önermiyolar sanırım
ne dersiniz daha dikkatlimi olmalıyım yada sınıflarımı asagıyamı taşımalıyım ders saatlerimde ???????????
bende hep yenidoğan ve 0-3 aylık aldım... ama tüm giysileri mothercare den aldım, onunda kalıbı biraz büyük diolar zaten benim gözüme de büyük geldi... daha 3 aylıktan büyük hiçbişey almadım acaba benmi küçük aldım herşeyini??
yenidoğan 4,5 kg ya kadar giyebilir
0-3 aylık 6,5 kg ya kadar giyebilir etiketleri var kıyafetlerin üzerinde...
Canım ben aldım. Anadolu Sağlık Merkezinden...
Normal:4500 TL
Epidural Normal: 4750 TL
Sezeryan: 5500 TL
Epidural Sezeryan :5750 TL
canım kendi doktorları girerse mi bu fiyat ... Ben hacettepe çalışan doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum.. Hastaneye ayrı para veriliyomuş, kendisine ve ekibine ayrı para veriliyomuş diye duydum .. Bööle 5 milyarı bulcak sanki pofff.. Ya da hacatepedeki ekibine devrediyoomuş o da 1-2 milyar arası galiba.. Bu ay gittiğmde konuşmayı düşünüyorum..
bencede yaaa 0-3 ayı tamamladım gerisini yaşadıkça alıcam valla ne alıcamızıda tam bilmiyoruz hem y eksiğim penye yelekler falan işte bide battaniye çok alın diolar bnede 2 tane var 1 penye 1 triko daha almam gerek bide ben hastane çıkışı almadım daha onuda kappuladan organik alcam valla ilk zamanlar onu gidirirm 2 takım bide mothercereden paketlitulum la body takımı aldım yenidoğan diğerleri 0-3 bikaçtanede 3-6 aldım alırım dahada saçmalık olur sanırım almıycam valla :))
starchild shoes dan aldım ama ben 12-18 ay aldım cünkü birisi bana yürürken yumuşak ayakkabı giymeli sonra serte gecer demişti bende ona istinaden öyle aldım :))
kızlar biliyomusunuz merdiven hamilelere zararlımı bana daha önce kuyruk sokumum için gittiğim fizik tedavi dru çok çıkmak iyi değil demişti ama şmdi okulada bazı derlerim ki haftada 8 saatım en üst katta mecbur çıkıyorum ama yavaş yavaş hatta bazen molayla nefesim yetmiyor ziraaa benim kıl kuyruk mdr. asansörü yaptırmıyoda bide beni görünce asansör aklına geliyomuşta drma sorabilirmişimde benim için çok fgaydalıymışda çocuk kandıracak sanki yürüyüş okde merdiven önermiyolar sanırım
ne dersiniz daha dikkatlimi olmalıyım yada sınıflarımı asagıyamı taşımalıyım ders saatlerimde ???????????
arkadaşl r ıkeadaki bebek yorgan yastık ve nevresimleri güzel.fikriniz olsun...gerçi çok dolaşmadım henüz.
fiyatlari nasil cnm.
havuzlu han'a gore uygunsa ordan alalim.
evet bana çok uygun geldi.hemde çok tatlılar..ben gerçi normal fiyatları bilmiyorum........yastık aklımda kaldı 7 milyon
güle güle kullanın kızlar bebişlerinize bütün herşeyler harika ben son ayları bekliyorum bakalım ne takacaklar
bende düşündükçe sinir oluyorum....neyse canım aldıkların çok cici ..güle güle kullansın...
bende de yok uç ucu geçtim göğüs bile yeni oluyo şu anda anca 80 dir belki belki o kadar bile yoktur yazık çocuğum aç kalmasın diye alayım diyorum bende
günaydın kızlarrr
aranızda doğum için fiyat alan var mı?
ben 2 hastaneden aldım
çağ hastanesi 1800
medikana 2300
çok mu pahalı sizce, başka görüşen soran falan var mı
kizlar havuzlu han'i bu haftasonuna cekicez biz galiba.
havuzlu handan alinabilecekler neler? bir listesi falan olan var mi??
ben sunlari yazdim ama ???
Banyo kuveti
banyo filesi
banyo sungeri
havlu, bornoz
emzirme minderi
yastık
yorgan
nevresim takimi
ince penye battaniye
kalın battaniye
corap, patik
hastane cikis takimi ** (idilbebe varsa )
bebek şekeri, kapi susu
valiz-canta
Gecelik, pijama, sabahlık
oyun halısı
dönence
alt acma
kesinlikle katılıyorum bende konyanın en iyi özel hastanelerinden birinde 750 liraya anlaştım 1 gün özel oda da dahil.
Bir de gitmişken havuzluhanda gördüm ben başka yerde denk gelmedi herhalde
tulumlar var kendiliğinden eldivenli hani onu giydirince eldiven giydirmeye gerek yok nasıl anlatsam bilemedim
slm cicişler nasılsınız...
ayy ne güzel valla derin derin bebek alışverişlerine geçmişsiniz
benim kociş hala erken deyip duruyo daha 4 ay var diyip duruyo
asla benden para esirgemez bebeği içinde öyle ama neden hala erken diyo anlamadım
bazen trip yapıyorum biz hala bişi almıyoruz bebeğe diye
oda beni sakinleştirmek için ya sen ben kendi bebeğime hiç bişi almıycağımımı düşünüyosun diye sakinleştiriyo
aslında almaya başlasa devamı kesilmez onu çok iyi tanıyorum ama neden bu sıra böyle çözemedim
bizim ananeler babaanneler alışveriş yapıyo bende bilaç bişler aldım tabi hiç yok değil ama
ne bilim kafam karışık...elimdekileri foto çekicem sizlere koyamadım daha
bide bizim bebk tüp bebekle oldu ilki tutmadı bu 2.si acaba onu kaybetmekten mi korkuyo yoksa ona göre erken ne ifade ediyo anlamadım
akşam yine ona karşı tripliydim ve bu bebek için alışveriş konusunda sadece sanırım dokunduki diyo bu hafta bebek odasına bakalım alışverişe başlayalım artık yeter diye...
anlam veremedim..
ona kalsa hepsini çıkıp bigünde halledicez pahalı ucuz onun için farketmiyo çünkü..
slm cicişler nasılsınız...
ayy ne güzel valla derin derin bebek alışverişlerine geçmişsiniz
benim kociş hala erken deyip duruyo daha 4 ay var diyip duruyo
asla benden para esirgemez bebeği içinde öyle ama neden hala erken diyo anlamadım
bazen trip yapıyorum biz hala bişi almıyoruz bebeğe diye
oda beni sakinleştirmek için ya sen ben kendi bebeğime hiç bişi almıycağımımı düşünüyosun diye sakinleştiriyo
aslında almaya başlasa devamı kesilmez onu çok iyi tanıyorum ama neden bu sıra böyle çözemedim
bizim ananeler babaanneler alışveriş yapıyo bende bilaç bişler aldım tabi hiç yok değil ama
ne bilim kafam karışık...elimdekileri foto çekicem sizlere koyamadım daha
bide bizim bebk tüp bebekle oldu ilki tutmadı bu 2.si acaba onu kaybetmekten mi korkuyo yoksa ona göre erken ne ifade ediyo anlamadım
akşam yine ona karşı tripliydim ve bu bebek için alışveriş konusunda sadece sanırım dokunduki diyo bu hafta bebek odasına bakalım alışverişe başlayalım artık yeter diye...
anlam veremedim..
ona kalsa hepsini çıkıp bigünde halledicez pahalı ucuz onun için farketmiyo çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?