2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dediğin gibi korkuyor da olabilir veya bence erkekler bazı durumları geç algılıyorlar ve asnırım bebek alışverişinin detaylı bir iş olduğunun farkında değiller. Bn de ilk başta aman canım ne var ki diyordum. Hatta annem alışveriş yapmaya bşlayınca amma acele ediyorsun diye kızıyordum. Şuan bebişin bir yatak odası ve nevresim takımı eksik birde biberon emzik gibi ürünleri. Ona rağmen şuan nasıl yetişecek derdine düştüm. Zaman çok hızlı geçiyor.

seni biliyorum cnm tutmuşken kaybetmek daha zordur tabi...
inş bu sefer bebeklerimizi sağ salim alırız kucağımıza cnm...
benimde hiç yok değil ama kayda değer bişi yok gibi sanki
neyseki artık başlarız ya kimse tutamz beni...

canım korkusundan öölee diyodur.. bizde de durum öyleee... daha önce olumsuz tecrübemiz var diye.. .. ben de korkuyla yaşanmaz ara ara alıcam bişeyler dedim.. ama işi ağırdan alıyorumm yine de..
olumsuz tecrübeler yaşamışsın cnm sende geçmiş olsun...
Allah bu bebeklerimizi bize bağışlasın inş..
dediğim gibi asla almaz değil yeğenine neler almış adam onu çok iyi tanıyorum ama bi türlü başlayamamıza üzülüyorum sadece,başlasa gözü bişeyi görmez herşeyi alır ama zamanı var demekki

bugün ayrıntılı konrtolümüz var belki artık gaza gelirde yakın zamanda başlayalım der...
dediğin gibi bebek alıverişi çok detaylı
benim kayınvalidemde öyle bi yandan alıyo biyandanda bize aman o sağlıklı olsunda gider 2 saatte düzülür herşeyi diyo rahat yani acaba oda annesi gibimi düşünyo anlamıyorum..
benim kendi annemde beni bekliyo gelde beraber alışveriş yapalım diye
bakalım artık başlanılacak zamanı geldi yaa...

canım dün gecden beri görüşemdiksen nerde öğretmenlik yapıyorsun? bu ev yenimi taşındınız? merak ettim seni
Yok canim 3 yildir burda oturuyorum bagcilarda calisiyorum sen ?

Ahhhh hergun bi kac kez 4 bikac kezde 3 kat cikiyorum maalesef
Kocan coknguldurdu beni bence meme u unda sorun yasamazsin 3)))

canim ondan cekiniyordur,
bi hamileligin iyice ilerlesin, 7 ay falan bi tamamlansin diye bekliyordur ..(7aydan sonra erken de dogsa-- Allah korusun -- yasama sansi yuksek ya )

bizde de aslinda erkenden cok sey alinmaz; annem de daha erken der hep ama,
benim ilgilenecek kimsem olmadigi icin, kendim hep ilgilenmek zorunda oldugum icin, bir de calistigimdan h.sonlarindan baska vaktim olmadigindan (h.sonlarini saysam , kac h.sonum kamistir sunun surasinda ) mecburen simdiden tamamlamaya calisiyorum cnm;
ilerde agirlasirsam cikamam

bir de simdiye kadar bi jokere gittim 172 tl, bi mothercare' e gittim 192 tl
bi oyun parki+yatagini aldik 170 tl
simdi havuzlu hana gidicez bi 300 gider herhalde en az; yani ayni anda alsak fazla yuklu gelirdi;
boyle bi maas alip gidip bisey aliyorum; bi ikramiye alip baska bisey aliyorum vss, dokunmuyo

bende taşınalı 2 yıl olcak..şirinevlerde çalışıyorum...

İnşallah bebişinizin sağlıklı haberlerini alırsınız. Eşin de bence deyalıda görünce gaza gelir.

merhaba kızlar,..
ya bu merdiven çıkıp inme olayını anlamadım ben neden zararlı ki? daha önce hiç duymamıştım. Benim iş yeride ev de dublex sürekli in-çık yapıyorum ben

Dinelene dinlene çıkmaya çalış bence. bende kızamadım eşime çok güldük beraber :))))

benim goguslerim zaten buyuktuler iyice kocaman oldular sormayin,
ben cift bedenli giyerim hep (kendim zayif, gogusler buyuk oldugundan )
70C giyiyordum (yani 32beden 87,5 cup)
gecen gittim 75D olmadi (34 beden 90 cup)
80DD aldim (36 beden 92,5 cup )

hatta goguslerim az daha buyurse bu da uymayacak; utanarak sordum kiza DD den daha buyuk kalip varmi diye, yokmus;
penye annane sutyenleri giymek zorunda kalicam sanirimm

--ben market alisverisine giderken bile liste yaparim cnm,
boylece hem alisveris kisa surer, hem ihtiyac kadar harcamis oluruz

-- ben de ozellikle yuruyen merdivenle cikmiyordum sirkette, yemege gisip gelirken spor olsun diye

artik cikmam merdiven falan

haklısın cnm çalışan zor zaman bulurda alışveriş yapar ablamda öğretmen ondan biliyorum bebeğinin doğmasına yakın hep haftasonlarını kovalıyordu..
bu arada inş bizde başlarız artık yaa..sizin aldıkalrınızı görünce özeniyorum kendime kızıyorum bişeyi yok benim kzım çıplak kaldı diye
İnşallah bebişinizin sağlıklı haberlerini alırsınız. Eşin de bence deyalıda görünce gaza gelir.

inş cnm alışverişten çok ayrıntılı daha çok önemli benim için..
bu arada niye merdiveler konusuna takıldınız anlamadım zararlımıymışki...

Ya benimde göğüslerim çok büyüdü. Normalde 75-80 kullanıyordum. Şimdi 90 aldım

Yazın nasıl denize giricem ben bunlarla yaa...

Hele emzirince sarkıcak bide

canımm bi bebek mağazına götür yakınlarda dayanamaz alır bişeyler.. bi kere insan görünce dayanamıyo ki.. zaten hediyeler de gelicek az ya da çok.. sağlıkla doğsunlar da bereketiyle gelir bebişlerimiz..

zaten 85-90di göğüslerim .. ip askılı giyemezdim hiç bi zaman ..100ü bulurum diye düşünüyodum hala eski sütyenlerimi kullanıyorum ama yakındır sinyalleri veriyo... çok korkutucuuuuu:18::18:

bızdıkk merak etme ciplak kalmaz kizin, neler neler alirsin,
zaten biz dimde aldigimiz kac parca sey,
hediye gelir,insan gordukce alir, dogduktan sonra alinir;
oyle oyle birikir cnm benimm

yazin tatile cikacak misiniz arkadaslar ya ??

biz her sene erken rez. yaptirir giderdik ne guzle,
bu sene yapamadik :-(

ancak yakin biyerlere gideriz belki bikac gunlugune

Bu sene ege yada akdeniz yok malesef...

En yakın yerlere gidicez. Şile,ağva filan..

Denizi nasıldır bilmem ama yüzmek iyi gelicek bize...

Biz çıkamayacağız yazın tatile ilkinde nisanda yapmıştım doğum ağustosda denize sokmuştuk ne güzel şimdi tam ortaya geliyor çalışmasaydım haziranda giderdik ne güzel :-((

yazin tatile cikacak misiniz arkadaslar ya ??

biz her sene erken rez. yaptirir giderdik ne guzle,
bu sene yapamadik :-(

ancak yakin biyerlere gideriz belki bikac gunlugune

bana dr. hazişranın 2. haftası dönmüş ol dedi.mayıs sonu gibi çıkıcam...balıkesir edremite gitmeyi düşünüyorum......

zaten 85-90di göğüslerim .. ip askılı giyemezdim hiç bi zaman ..100ü bulurum diye düşünüyodum hala eski sütyenlerimi kullanıyorum ama yakındır sinyalleri veriyo... çok korkutucuuuuu:18::18:

Gerçekten çok korkutucu, eşimde dalga geçiyor

Daha da büyüyecek ve sonunda da sarkacak, pofffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…