slm cicişler nasılsınız...
ayy ne güzel valla derin derin bebek alışverişlerine geçmişsiniz
benim kociş hala erken deyip duruyo daha 4 ay var diyip duruyo
asla benden para esirgemez bebeği içinde öyle ama neden hala erken diyo anlamadım
bazen trip yapıyorum biz hala bişi almıyoruz bebeğe diye
oda beni sakinleştirmek için ya sen ben kendi bebeğime hiç bişi almıycağımımı düşünüyosun diye sakinleştiriyo
aslında almaya başlasa devamı kesilmez onu çok iyi tanıyorum ama neden bu sıra böyle çözemedim
bizim ananeler babaanneler alışveriş yapıyo bende bilaç bişler aldım tabi hiç yok değil ama
ne bilim kafam karışık...elimdekileri foto çekicem sizlere koyamadım daha
bide bizim bebk tüp bebekle oldu ilki tutmadı bu 2.si acaba onu kaybetmekten mi korkuyo yoksa ona göre erken ne ifade ediyo anlamadım
akşam yine ona karşı tripliydim ve bu bebek için alışveriş konusunda sadece sanırım dokunduki diyo bu hafta bebek odasına bakalım alışverişe başlayalım artık yeter diye...
anlam veremedim..
ona kalsa hepsini çıkıp bigünde halledicez pahalı ucuz onun için farketmiyo çünkü..
canım benim aynen bizim gibi bizim de tüp bebek ve biz ilkini de kaybettik üstelik o yüzden en başta bişey alamıyorduk ben biraz aldım ama hala biraz daha zaman geçse mi diye tereddüt var bakalım inşallah bu defa sağlıkla kucağımıza alacağız canım
olumsuz tecrübeler yaşamışsın cnm sende geçmiş olsun...canım korkusundan öölee diyodur.. bizde de durum öyleee... daha önce olumsuz tecrübemiz var diye.. .. ben de korkuyla yaşanmaz ara ara alıcam bişeyler dedim.. ama işi ağırdan alıyorumm yine de..
Dediğin gibi korkuyor da olabilir veya bence erkekler bazı durumları geç algılıyorlar ve asnırım bebek alışverişinin detaylı bir iş olduğunun farkında değiller. Bn de ilk başta aman canım ne var ki diyordum. Hatta annem alışveriş yapmaya bşlayınca amma acele ediyorsun diye kızıyordum. Şuan bebişin bir yatak odası ve nevresim takımı eksik birde biberon emzik gibi ürünleri. Ona rağmen şuan nasıl yetişecek derdine düştüm. Zaman çok hızlı geçiyor.
Yok canim 3 yildir burda oturuyorum bagcilarda calisiyorum sen ?canım dün gecden beri görüşemdiksen nerde öğretmenlik yapıyorsun? bu ev yenimi taşındınız? merak ettim seni
Saol canım :))
Teşekkür ederim :)))
Ya benim 75 bedendi memelerim şimdi 95 oldular bir de mem ucum zaten destekli sütyenden bile çıkıyordu şimdi kafam kadar oldu geçen gün eşim dalga geçiyor '' sence çocuğun ağzına büyük gelmez mi bu meme uçları '' diyeGerçi şimdiye kadar küçük meme ucuyla ilgili bir sürü şey duydum ama büyük olanla ilgili sorun olmaz inşallah.
Sanırım ankara dasın. Dr. ücreti içindeyse uygun ama içinde değilse ankara ya göre pahalı. Benim arkadaşım çağ hastanesinde dış dr. ile doğum yaptı geçen sene 1800 TL verdi.
Bu çok güzel fikir olmuş liste yapıp gitmek. Yoksa insan şaşırıp kalıyor ben ne alacaktım diye.. Ben de bir liste yapayım bari.
Canım konya da 750 TL normal ama batı ya doru gittikçe niyeyse fiyatlar artıyor.
Sanırım kolunu kıvırınca eldiven olanlardan bahsediyorsun. Ben de aldım onlardan.
Canım bildiğim kadarıyla inmek değil ama çıkmak sakıncalı. Hani 1 kat çıkıyorsan sorun olmaz ama 2 kat ve üzeri çıkmamaya çlış yada her katta mola vererek çık. Ben mümkün oldukça çıkmamaya çalışıyorum. Zaten 2. katı zorlarsam nefes nefese kalıyorum.
slm cicişler nasılsınız...
ayy ne güzel valla derin derin bebek alışverişlerine geçmişsiniz
benim kociş hala erken deyip duruyo daha 4 ay var diyip duruyo
asla benden para esirgemez bebeği içinde öyle ama neden hala erken diyo anlamadım
bazen trip yapıyorum biz hala bişi almıyoruz bebeğe diye
oda beni sakinleştirmek için ya sen ben kendi bebeğime hiç bişi almıycağımımı düşünüyosun diye sakinleştiriyo
aslında almaya başlasa devamı kesilmez onu çok iyi tanıyorum ama neden bu sıra böyle çözemedim
bizim ananeler babaanneler alışveriş yapıyo bende bilaç bişler aldım tabi hiç yok değil ama
ne bilim kafam karışık...elimdekileri foto çekicem sizlere koyamadım daha
bide bizim bebk tüp bebekle oldu ilki tutmadı bu 2.si acaba onu kaybetmekten mi korkuyo yoksa ona göre erken ne ifade ediyo anlamadım
akşam yine ona karşı tripliydim ve bu bebek için alışveriş konusunda sadece sanırım dokunduki diyo bu hafta bebek odasına bakalım alışverişe başlayalım artık yeter diye...
anlam veremedim..
ona kalsa hepsini çıkıp bigünde halledicez pahalı ucuz onun için farketmiyo çünkü..
Yok canim 3 yildir burda oturuyorum bagcilarda calisiyorum sen ?
Ahhhh hergun bi kac kez 4 bikac kezde 3 kat cikiyorum maalesef
Kocan coknguldurdu beni bence meme u unda sorun yasamazsin 3)))
olumsuz tecrübeler yaşamışsın cnm sende geçmiş olsun...
Allah bu bebeklerimizi bize bağışlasın inş..
dediğim gibi asla almaz değil yeğenine neler almış adam onu çok iyi tanıyorum ama bi türlü başlayamamıza üzülüyorum sadece,başlasa gözü bişeyi görmez herşeyi alır ama zamanı var demekki
bugün ayrıntılı konrtolümüz var belki artık gaza gelirde yakın zamanda başlayalım der...
dediğin gibi bebek alıverişi çok detaylı
benim kayınvalidemde öyle bi yandan alıyo biyandanda bize aman o sağlıklı olsunda gider 2 saatte düzülür herşeyi diyo rahat yani acaba oda annesi gibimi düşünyo anlamıyorum..
benim kendi annemde beni bekliyo gelde beraber alışveriş yapalım diye
bakalım artık başlanılacak zamanı geldi yaa...
Yok canim 3 yildir burda oturuyorum bagcilarda calisiyorum sen ?
Ahhhh hergun bi kac kez 4 bikac kezde 3 kat cikiyorum maalesef
Kocan coknguldurdu beni bence meme u unda sorun yasamazsin 3)))
Saol canım :))
Teşekkür ederim :)))
Ya benim 75 bedendi memelerim şimdi 95 oldular bir de mem ucum zaten destekli sütyenden bile çıkıyordu şimdi kafam kadar oldu geçen gün eşim dalga geçiyor '' sence çocuğun ağzına büyük gelmez mi bu meme uçları '' diyeGerçi şimdiye kadar küçük meme ucuyla ilgili bir sürü şey duydum ama büyük olanla ilgili sorun olmaz inşallah.
Sanırım ankara dasın. Dr. ücreti içindeyse uygun ama içinde değilse ankara ya göre pahalı. Benim arkadaşım çağ hastanesinde dış dr. ile doğum yaptı geçen sene 1800 TL verdi.
Bu çok güzel fikir olmuş liste yapıp gitmek. Yoksa insan şaşırıp kalıyor ben ne alacaktım diye.. Ben de bir liste yapayım bari.
Canım konya da 750 TL normal ama batı ya doru gittikçe niyeyse fiyatlar artıyor.
Sanırım kolunu kıvırınca eldiven olanlardan bahsediyorsun. Ben de aldım onlardan.
Canım bildiğim kadarıyla inmek değil ama çıkmak sakıncalı. Hani 1 kat çıkıyorsan sorun olmaz ama 2 kat ve üzeri çıkmamaya çlış yada her katta mola vererek çık. Ben mümkün oldukça çıkmamaya çalışıyorum. Zaten 2. katı zorlarsam nefes nefese kalıyorum.
haklısın cnm çalışan zor zaman bulurda alışveriş yapar ablamda öğretmen ondan biliyorum bebeğinin doğmasına yakın hep haftasonlarını kovalıyordu..canim ondan cekiniyordur,
bi hamileligin iyice ilerlesin, 7 ay falan bi tamamlansin diye bekliyordur ..(7aydan sonra erken de dogsa-- Allah korusun -- yasama sansi yuksek ya )
bizde de aslinda erkenden cok sey alinmaz; annem de daha erken der hep ama,
benim ilgilenecek kimsem olmadigi icin, kendim hep ilgilenmek zorunda oldugum icin, bir de calistigimdan h.sonlarindan baska vaktim olmadigindan (h.sonlarini saysam , kac h.sonum kamistir sunun surasinda ) mecburen simdiden tamamlamaya calisiyorum cnm;
ilerde agirlasirsam cikamam
bir de simdiye kadar bi jokere gittim 172 tl, bi mothercare' e gittim 192 tl
bi oyun parki+yatagini aldik 170 tl
simdi havuzlu hana gidicez bi 300 gider herhalde en az; yani ayni anda alsak fazla yuklu gelirdi;
boyle bi maas alip gidip bisey aliyorum; bi ikramiye alip baska bisey aliyorum vss, dokunmuyo
İnşallah bebişinizin sağlıklı haberlerini alırsınız. Eşin de bence deyalıda görünce gaza gelir.
haklısın cnm çalışan zor zaman bulurda alışveriş yapar ablamda öğretmen ondan biliyorum bebeğinin doğmasına yakın hep haftasonlarını kovalıyordu..
bu arada inş bizde başlarız artık yaa..sizin aldıkalrınızı görünce özeniyorum kendime kızıyorum bişeyi yok benim kzım çıplak kaldı diye
inş cnm alışverişten çok ayrıntılı daha çok önemli benim için..
bu arada niye merdiveler konusuna takıldınız anlamadım zararlımıymışki...
Ya benimde göğüslerim çok büyüdü. Normalde 75-80 kullanıyordum. Şimdi 90 aldım
Yazın nasıl denize giricem ben bunlarla yaa...
Hele emzirince sarkıcak bide
haklısın cnm çalışan zor zaman bulurda alışveriş yapar ablamda öğretmen ondan biliyorum bebeğinin doğmasına yakın hep haftasonlarını kovalıyordu..
bu arada inş bizde başlarız artık yaa..sizin aldıkalrınızı görünce özeniyorum kendime kızıyorum bişeyi yok benim kzım çıplak kaldı diye
inş cnm alışverişten çok ayrıntılı daha çok önemli benim için..
bu arada niye merdiveler konusuna takıldınız anlamadım zararlımıymışki...
Ya benimde göğüslerim çok büyüdü. Normalde 75-80 kullanıyordum. Şimdi 90 aldım
Yazın nasıl denize giricem ben bunlarla yaa...
Hele emzirince sarkıcak bide
yazin tatile cikacak misiniz arkadaslar ya ??
biz her sene erken rez. yaptirir giderdik ne guzle,
bu sene yapamadik :-(
ancak yakin biyerlere gideriz belki bikac gunlugune
zaten 85-90di göğüslerim .. ip askılı giyemezdim hiç bi zaman ..100ü bulurum diye düşünüyodum hala eski sütyenlerimi kullanıyorum ama yakındır sinyalleri veriyo... çok korkutucuuuuu:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?