• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin arkadaslarrr,

benim bebegime de 2 taraftanda fazla bisey gelemeyecek,
ama benim babam da emekli, kayinpederimde , 2 si de cocuk okutuyorlar universitede.

o yuzden ben hicbisey beklemiyorum; hatta annem besigini yatagini ben alsam falan dedi , yok dedim aldirtmadim. kendimiz yapariz gucumuz yettigince, sonucta calisiyoruz..

kizlar havuzlu han'i bu haftasonuna cekicez biz galiba.

havuzlu handan alinabilecekler neler? bir listesi falan olan var mi??

ben sunlari yazdim ama ???

Banyo kuveti
banyo filesi
banyo sungeri
havlu, bornoz
emzirme minderi
yastık
yorgan
nevresim takimi
ince penye battaniye
kalın battaniye
corap, patik
hastane cikis takimi ** (idilbebe varsa )
bebek şekeri, kapi susu
valiz-canta
Gecelik, pijama, sabahlık
oyun halısı
dönence
alt acma

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslarrr,

ama benim babam da emekli, kayinpederimde , 2 si de cocuk okutuyorlar universitede.

o yuzden ben hicbisey beklemiyorum; hatta annem besigini yatagini ben alsam falan dedi , yok dedim aldirtmadim. kendimiz yapariz gucumuz yettigince, sonucta calisiyoruz..

Aynen cnm bende istemiyorum ama kvalidem de kpederimde emekli saolsun ilkinde de bunda da hst çıkışını aldılar, doğumda hem bana hemde bebişime tam altın taktılar annemler de yorgan nevresimini aldılar takı da yarım altın taktılar bu sefer herhalde ance çeyrek takarlar ama kvalidem kesin tam takar gene :9:

kizlar havuzlu han'i bu haftasonuna cekicez biz galiba.

havuzlu handan alinabilecekler neler? bir listesi falan olan var mi??

ben sunlari yazdim ama ???

Banyo kuveti
banyo filesi
banyo sungeri
havlu, bornoz
emzirme minderi
yastık
yorgan
nevresim takimi
ince penye battaniye
kalın battaniye
corap, patik
hastane cikis takimi ** (idilbebe varsa )
bebek şekeri, kapi susu
valiz-canta
Gecelik, pijama, sabahlık
oyun halısı
dönence
alt acma

Canım bu havuzlu handan nakit mi almak gerekiyor. Kredi kartı yada taksit imkanı var mı?

gunaydin arkadaslarrr,

biz de herşeyimizi kendimiz yapıyoruz böylesi çok daha iyi kimseden bişey beklemeye de hakkımız yok bence :31:
afiyet olsunnn yarasın bebişine.. Ben dayanamadım türk kahvesi içtim bi de

madem günah çıkartıyoz ben de itiraf edeyim ben de içtim yarasınnn :7:

selam kizlar

bugün bi türlü giremedim gidicem diye evde bi sürü isim vardi onlarla ugrastim yarin doktora gidiyoruzzz :) kizimi görücem cok heyecanliyim ama o kesin yine ultrasona girince naz yapip poposunu göstericek bize :)) son günlerde o kadar hareketli ki hareket ettikce karnimin sekli degisiyo resmen bi tuhaf oluyorumm :)) bu arada yarin seker yüklemesi de yapilicak bana ama daha erken degil mi ki diye düsünmüyorum da degil gidince söylicem bi bakalim neyse yarin ki gelismelere göre yazarim iyi geceler :3:

ayy hadi hayırlısı inşallah bugun totoşu dönmez size.ben de pazartesi gidicem hem 4 boyutlu ultrasona hem de şeker yüklemesine :32:

Canım ben aldım. Anadolu Sağlık Merkezinden...

Normal:4500 TL
Epidural Normal: 4750 TL
Sezeryan: 5500 TL
Epidural Sezeryan :5750 TL

ohannass :27: abartmışlarr

off bu fiyatlar da ne böyle.. sabah sabah gözlerim açıldı :53: çok çok fazla geldi bana. gerçi bende özelde yaptrıcam doğumumu ama daha fiyat sormadık. ama yinede çok fazla yaa

Aynen cnm bende istemiyorum ama kvalidem de kpederimde emekli saolsun ilkinde de bunda da hst çıkışını aldılar, doğumda hem bana hemde bebişime tam altın taktılar annemler de yorgan nevresimini aldılar takı da yarım altın taktılar bu sefer herhalde ance çeyrek takarlar ama kvalidem kesin tam takar gene :9:

cnm benim k.validem de biseyler aliyor sanirim yine, cunku cinsiyetini dortgozle bekledi, biseyler alicam alamiyorum diye,
benim annem de durmaz,
takilarini da yaparlar iki tarafta biliyorum

ama ben istege bagli, hediye gibi getirdiklerini tabi ki kabul ederim de; sunu alsinlar, su parayi versinler diye beklemem
onu demek istemistim

Canım bu havuzlu handan nakit mi almak gerekiyor. Kredi kartı yada taksit imkanı var mı?

kredi karti vardir bence kesin ya,
ama biz bi miktar nakitle gidicez;
bakalim evdeki hesap carsiya uyar ins.

biz de herşeyimizi kendimiz yapıyoruz böylesi çok daha iyi kimseden bişey beklemeye de hakkımız yok bence :31:

ohannass :27: abartmışlarr

bence de boylesi iyi

Kızlar acıbadem,asm, kadıköy şifa gibi hstlerde bu fiyatlar ödeyebilenler öder çok daha ucuza özel hstlerde var dikkat etmeniz gereken en önemli konu yenidoğan ünitesinin olup olmadığı bu bence çok önemli allah korusun doğumda birşey olursa başka hstye sevk ediyorlar...
Peppermitt ağırlaşmadan git valla ben çok zorlandım havuzlu hana idilbebe çok yakın chicco da outlet var yanyanalar % 40 giyimde indirim yapıyorlar, bebek süsleri havuzlu han dışında kurukahveci mehmet efendi sokağında da çok var oralardan da bakabilirsin zaten orada listen olmasada ne görsen alacaksın yelek varmıydı listende o da lazım oluyor eylülde uykudan filan kalkınca hemen giydiriyorsun annelerimizin ördükleri genelde büyük oluyor o aylarda çok yazdım :-))

gunaydin arkadaslarrr,

nekadar güzel yazmışsın. bizde her iki taraftada daha hareket yok. ama daha erkenmişşş ondan alınmazmış :30: ama ben yinede çok sinir oluyordum, son zamanlarda fitillenmeye hazır barut misali etrafta dolanıyorum, her söylenene alınıyorum, tersliyorum sonrada üzülüyorum niye böyle davrandım diye. ki son zamanlarda bu hazırlık işlerini çok kafama takmıştım niye kimseden çıt çıkmıyo diye ama o kadar güzel yazmışsınki yumuşadımmmm :69:

Merhaba,

Anadolu sağlık merkezinden bu fiyatları telefonda mı aldınız??

Ben kontrollerime orda devam ediyorum ve doğum için gidip yüzyüze görüştüm,Özel sigotalılarda bu fiyatı yarı yarıya indirdiler 800 tl bebek parası dahil.. Yanlız bebek yoğun bakım ünitesi için geceliğine 1000 tl gibi bir ücret istiyorlar bunuda ne özel sigorta nede ssk karşılamıyor.. Bilginize...

Bir de gitmişken havuzluhanda gördüm ben başka yerde denk gelmedi herhalde
tulumlar var kendiliğinden eldivenli hani onu giydirince eldiven giydirmeye gerek yok nasıl anlatsam bilemedim :15:

Kızlar acıbadem,asm, kadıköy şifa gibi hstlerde bu fiyatlar ödeyebilenler öder çok daha ucuza özel hstlerde var dikkat etmeniz gereken en önemli konu yenidoğan ünitesinin olup olmadığı bu bence çok önemli allah korusun doğumda birşey olursa başka hstye sevk ediyorlar...
Peppermitt ağırlaşmadan git valla ben çok zorlandım havuzlu hana idilbebe çok yakın chicco da outlet var yanyanalar % 40 giyimde indirim yapıyorlar, bebek süsleri havuzlu han dışında kurukahveci mehmet efendi sokağında da çok var oralardan da bakabilirsin zaten orada listen olmasada ne görsen alacaksın yelek varmıydı listende o da lazım oluyor eylülde uykudan filan kalkınca hemen giydiriyorsun annelerimizin ördükleri genelde büyük oluyor o aylarda çok yazdım :-))

Kredi kartı, taksit imkanı var mı orda canım?

İndirimi nakite mi yapıyorlar?

Merhaba,

Anadolu sağlık merkezinden bu fiyatları telefonda mı aldınız??

Ben kontrollerime orda devam ediyorum ve doğum için gidip yüzyüze görüştüm,Özel sigotalılarda bu fiyatı yarı yarıya indirdiler 800 tl bebek parası dahil.. Yanlız bebek yoğun bakım ünitesi için geceliğine 1000 tl gibi bir ücret istiyorlar bunuda ne özel sigorta nede ssk karşılamıyor.. Bilginize...

Hangi doktora gidiyorsun orda canım?

Ben Ebru Hanıma gidiyorum...

Özel Sağlık sigortası indirimli fiyatlar bunlar. Artı bebek masrafı olacak 1000 TL filan. Bebeği de özel sigortalı yapacağımız için bir kısmını karşılar sigorta...

Eğer küvöz filan gerekirse günlük 1000-1200 TL dediler. Onu da sigortamız %80 oranında karşılayacak. Tabi inşallah buna gerek kalmaz ama...

Hangi doktora gidiyorsun orda canım?

Ben Ebru Hanıma gidiyorum...

Özel Sağlık sigortası indirimli fiyatlar bunlar. Artı bebek masrafı olacak 1000 TL filan. Bebeği de özel sigortalı yapacağımız için bir kısmını karşılar sigorta...

Eğer küvöz filan gerekirse günlük 1000-1200 TL dediler. Onu da sigortamız %80 oranında karşılayacak. Tabi inşallah buna gerek kalmaz ama...

Bende Evru hanım gidiyorum..Bebek masrafını bana geçen hafta 800 tl olarak yazdılar..Bende özel sağlık sigortası yaptıracağım yanlız küvez için karşılamadığını söylediler yani kullandıkları aletler vs.. ilaçlarını hepsini karşılamıoyr ayrıca özel sağlık sigortalarında bebeği hemen sigortasını başllatmadıklarından hastaneye peşin ödeme yaptıktan sonra sigortadan fatura karşılığanda teminatınız payına göre ödeme yapıyor.. Ben küvöz olayından biraz ürkdüm açıkcası.. ne olacağını insan kestiremiyor bu yüzden küvözde ssk geçen sema hastanesinde düşünüyorum şimdi doğumu..Hemde evime çok yakın orası.. Ebru hanım devam ediyorum ama mayısdan sonra sema ya gülçin hanıma geçeceğim..

iyi oldu cnm bunu soyledigin.
chicco ve idie bakarim

penye yelek benim de aklimdaydi aslinda, ekleyim listeye ;-)

nekadar güzel yazmışsın. bizde her iki taraftada daha hareket yok. ama daha erkenmişşş ondan alınmazmış :30: ama ben yinede çok sinir oluyordum, son zamanlarda fitillenmeye hazır barut misali etrafta dolanıyorum, her söylenene alınıyorum, tersliyorum sonrada üzülüyorum niye böyle davrandım diye. ki son zamanlarda bu hazırlık işlerini çok kafama takmıştım niye kimseden çıt çıkmıyo diye ama o kadar güzel yazmışsınki yumuşadımmmm :69:

tabi canim, sinirli olma,
bisey beklememek lazim, belli butceye sahip belli yastaki insanlar;
valla onlar kendi gecimlerini idame ettirsinler bana yeter. inan iclerinden geliyordur,
yaparlar da zaten az bucuk

bir de biz bu cocugu kimseye guvenerek yapmadik ki diy mi :34:
:16:

Bir de gitmişken havuzluhanda gördüm ben başka yerde denk gelmedi herhalde
tulumlar var kendiliğinden eldivenli hani onu giydirince eldiven giydirmeye gerek yok nasıl anlatsam bilemedim :15:

cnm benim mothercareden aldigim tulumlarin hepsi soyledigin gibi; bodyler de.
kolu ice dogru katlayinca eldiven oluyor diy mi :34:

ayyyy herşeyiniz ciciler arbanız hayırlı olsun canım :)) bende de alışveriş listesi sen gibi oldu benim bide bebişim malzelemeleri kaldı gerçi yatağı önümüzdeki ay vericem ben bide o var
bu arada sen ismaile nezman gideceksin ben haftaya gidicem 25. haftamda gelmemi istmişti
tam idrar tam kan bide 5o ogt lik şeker yaptırıcaz dimi :)???

teşekkürler canikom :))
ben 25 nisan da gidiorum ismaile sabahtan ordayım çünkü önce testlerini yaptır dedi, öğleden sonra 15:30'da da kontrolümüz olcak.. testler dediğin gibi tam idrar tam kan 50 gr şeker yüklemesi... :)
ne çıkıcak bahtımıza :))))

Back