Ankarada mobilyacılar sitesine gitmişler yeri nerede bilmiyorum ( ankaralı değilim) en pahalı masif mobilya takımı 3000 TL imiş. Mobilyacılar sitesinde türker Çocuk Diye bir yere, Haidibaby bir de karataşlar mobilya diye 3 yerdekileri çok beğenmişler.
sağol canım. sitelerde mobilyacılar.. aklımda bulunsun buralar.. ne kadar uyguna halletsek işlerimizi o kadar iyi
canım ankarada nereye bakmışlar. ben de saatlerdir internette geziniyorum bebek odalarına bakıyorum.. gerçi ben bebişime daha bi patik bile almadım gerçi bnm amacım oda düzenlemesine karar vermek almaktan çok. çünkü bebek odası yapmayı düşündüğüm oda da büyük beyaz bi dolap, çalışma masası, bi de yatak var . yatağı güzel bi bebek yatağıyla değiştirip, dolaplara stickerler, süsler yapıştırsam, perde halı alsam nası olur ki?
hoş olur aslında avizeyi de sevimli bişey alabilirim.. ben ööele yapayım en iyisi. aklımdan bi soru gitmiş oldu. sağol cnm fikrin içinolur cnm istersen yatağı da beyaz alırsın kombine olur dolabın üzerinede sticker yapıştırırsın al işte oda.... Avizede alabilirsin eğer değiştireceğin birşeyse ....
geçmiş olsun cnm. bebişini de görmüş olmuşsun.. ben hala karar veremedim sağlık ocağı 24. haftada gel dedi. çok var daha ama yaptırmıycam herhalde....kızlar, merhaba. buğün tetanoz aşısını yaptırdım. şu an 20nci haftadayım.tam 1 ay sonra ikinci doz olması gerekiyormuş. ondan sonra daha altı ay bekleyip 3 doz yapılacak. kızlar kesinlikle aile hekimlerinize gidin, çok ilgileniyorlar. bebeğin kalp sesine, duruşuna baktılar. benim bacaklarımda şişme var mı diye baktılar. tansiyon, ağırlık falanda.ayrıca çatlaklar için uygulanacağı masajlar anlattılar. bu arada, bana kremlere gereksi para harcama ne kadar yaparsan yap yine oluyormuş. onun yerine bebek yağı sür cildi daha çok esnetir. ayrıca kötü habergögüzte çatlaklar kalıyormuş
24ncü haftada şeker yüklemesi yapacaklarmış.
Birşey değil. Umarım sizin işinize yarar. Biz gelip bakamıyoruz çünkü .
Bugün yine östrojenim top yaptı. Herşeye sinirleniyorum. Mesela haftanın 6 günü çalışmak zorunda olduğum için şehir dışına çıkamayışıma acaip öfkeliyim. Bursa denilen '' GÜYA'' tekstil başkenti şehirde ne oğluma ne de kendime istediğim hiçbir kıyfeti bulamayışıma sinirliyim. Poffff!!! Çok acele ediyorum sanırım.
bence fiyat uygun, çünkü fuarda mobilya fiyatları neredeyse senin bahsettiğin takımlar için 1500 TL dan başlayıp 3000 TL ya kadar olanlar vardı... bi de çilek ten bahsedioruz , gayet bilinen bir marka ... yine de için rahat etsin die biraz daha araştır ama fiyat gayet uygun... :)
venus cnm listeye 1-2 ekleme yapayim
-ince ve kalin battaniye
-bebek bakim cantasi
çok hoşmuş gerçekten, fiyatıda uygun geldi bana, ama maalesef ben oda yapamıcam yerim dar, bi park yatak, bide şifonyer almayı düşünüyorum, bakalım artık :)[/QUOTE
sağol canım..aslında başka oda da yatamıcak bebek ama bizim odayada sığmaz karyolası , ama bunu almyaı çok istiyorum..olmazsa anneannesine hasır beşik rica edeyim :)) babannemiz hayatta almaz da, hatta alcağımızdan da vazgeçirir
canım ankarada nereye bakmışlar. ben de saatlerdir internette geziniyorum bebek odalarına bakıyorum.. gerçi ben bebişime daha bi patik bile almadım gerçi bnm amacım oda düzenlemesine karar vermek almaktan çok. çünkü bebek odası yapmayı düşündüğüm oda da büyük beyaz bi dolap, çalışma masası, bi de yatak var . yatağı güzel bi bebek yatağıyla değiştirip, dolaplara stickerler, süsler yapıştırsam, perde halı alsam nası olur ki?
süperrrr olur canım...
canım senin oğlunmu olcaktı? daha çok erkek bebek annelerinde oluyormuş diye duydum
ayyy hepsini hepsini okudum ama eyeszay dan bi hbr yok bugün ayrıntılı ultrasonu vardı nasıl geçti acaba şuan eşiyle ne durumda çok merak ediyorum..
belki bugün de yine giremez ama yarın akşama doğru eşi gidecekti onu gönderdikten sonra kesin gelir heralde patladık bütün site ondan hbr alamayınca...
hoş olur aslında avizeyi de sevimli bişey alabilirim.. ben ööele yapayım en iyisi. aklımdan bi soru gitmiş oldu. sağol cnm fikrin için
geçmiş olsun cnm. bebişini de görmüş olmuşsun.. ben hala karar veremedim sağlık ocağı 24. haftada gel dedi. çok var daha ama yaptırmıycam herhalde....
sıkma canını. denk gelir eminim güzel, uygun bişeyler oğluşunun şansına
hoş olur aslında avizeyi de sevimli bişey alabilirim.. ben ööele yapayım en iyisi. aklımdan bi soru gitmiş oldu. sağol cnm fikrin için
geçmiş olsun cnm. bebişini de görmüş olmuşsun.. ben hala karar veremedim sağlık ocağı 24. haftada gel dedi. çok var daha ama yaptırmıycam herhalde....
sıkma canını. denk gelir eminim güzel, uygun bişeyler oğluşunun şansına
ayyy hepsini hepsini okudum ama eyeszay dan bi hbr yok bugün ayrıntılı ultrasonu vardı nasıl geçti acaba şuan eşiyle ne durumda çok merak ediyorum..
belki bugün de yine giremez ama yarın akşama doğru eşi gidecekti onu gönderdikten sonra kesin gelir heralde patladık bütün site ondan hbr alamayınca...
Bugün dönecekti sanki eşi yaa. Akşam ya da yarın girer alırız havadisleri
kizlar
chicco'nun depo satisi varmis ayda 1 falan
tuzlada.
giden ya da bilgisi olan var mi?
ben bi numara aradim, satis gununden bir gun once msj atacaklar bana.
belki giderim, cok kalabalik, izdiham falan olur mu acaba?
:44:
canım senin oğlunmu olcaktı? daha çok erkek bebek annelerinde oluyormuş diye duydum
Hahaha! çok komiğiz bence Meraktan çatladığımız için bir an önce eyeszay ın eşi gitse de haber alsak diye bekliyoruz. Bende sabahtan beri bakıyorum belki 2 kelime birşey yazar diye ama yok. Bence bu sessizlik hayırlı bir sessizlik gibi
hayırlıysıyla canım sağlıklı olsunda bebişin öğreniceksin eninde sonunda nasılsa :)
benim göbek deliğim neredeyse 1 aydır yok, dümdüz kendileri, hatta 2 günder de dışarıya doğru azcık pırtladı bile, çok komik duruyo yaaa, yukarıdan doğruda kahverengi çizgi oluşuyor sanırım hafif hafif, ünlem işareti oluştu yani göbüşümde
bizzzzzzz geldikkkkkkkkkkkkkkkk:)
nasılsınız teyzoşları? ben 8 saat ders sonunda şişmiş ayaklarla eve dönmüş bulundum az önce...yorgunluk hat safhada yaa...biilg.ı açar açmaz geldim ki eyeszay'den haber vardır diyee.....canım bi ses ver yaa...cepten falan girerim diyordun,nerelerdesin???
aramıza yeni katılan arkideşler hoşgelmişler:)
cinsiyet öğrenen arkideşler gözünüz aydın:)
kaza geçiren arkideşler geçmiş olsun
ayyy aynı ben...benimki de düzleşti ve geçen aydan beri yukardan göbeğime de ince bi çizgi oluştu...dedim herkesin göbek deliğinin altında oluyor bende hem üst hem altta...acaba bende mi tuhaflık var :):):)neyse yalnız değilmişim ihihhihi
LCW'dan verdim kısıma ve kendime siparişlerimi....
ayyyy Ebru'dan alt açma minderi sipariş vermiştim geldi bugün bayıldım bayıldım...çok şekey yaa...kıssımız olacağını öğrendim yaa ,başladık biz de harala gürele eheueheu...
Eki Görüntüle 169515
nasıl ama şirin değil mi:)
hadi biz kaçtık...uğrarız sonra...öptükkk
bende arada sarı akıntı oluyo o yüzden kullanıyorum zaten. çamaşırım eve gidince sarı olmuş oluyo. idrar yolu enfeksiyonu diil benimki. zaten dr vajinal muayenede akıntınız var dedi bana. ondan sonra ilaç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?