kızlar ben de dün torium'daydım... H&M'e gttimm... hamile reyonu muhteşemmm çok çeşitli çok kullanışlı, üstelik fiyatları çok uygun ... 3 tane t-shirt aldım 53 TL tuttu.
ebru maternity, H&M'den sonra çok iyi olmuo ... ebru'da 1 t-shirt 50 tl ... üstelik kalitesi tartışılır , daha önce almış olduğum bir t-shirt hafif çekme yaptı...
ama dediğin gibi H&M daha spor , ebru da daha klasik şeyler var... tercih meselesi ... ama fiyat farkı göz ardı edilemeyecek kadar çok....
bu arada bunların yanında bebek mağazaları çok çeşitli e-bebek, mothercare, panço, ... daha unuttuğum bi çok mağaza var, aklınızda bulunsun... :))
ilk hareketlerini ben pıt pıt vurma şeklinde hissetmiştim hatta nabız mı acaba die de bi süre ikilemde kalmıştım ama daha sertleşip yoğunlaşınca farkına vardım...
bende bu sabah kahvaltı ederken acıbadem'in hazırlamış olduğu hamilelik günlüğü kitabını okuodum, 6. ayın başlarında yoğun akıntı ve bel ağrıları, karıncalanma ve kramplar başlayabilir hazırlıklı olun diodu... bende de başladı yavaş yavaş... ama bir sorun yok... seninde için rahat olsun...
yaa bana rukiye hemşire nasıl doğum yapacağını doktorunla konuş ona göre gel istersen demişti, ama bebek bakımı ve emzirmeyle ilgili bilgiler de verilecekse gelirim bende, ama bana da salı uymuo ancak perş. olur bu hafta olmaz da bi dahakine kısmetse katılabilirsem katılırım :)) perşembe günü ayrıntılım var zaten gitmişken de nisan için bende kayıt yaptıriim... ben de bebek bakımıyla ilgili ayşe öner e gitmeyi planlıodum onun da ders programı geldi ama yeri biraz ters (balmumcu) eğer hastane de böle bişey varsa oraya kadar gitmek ve ödemesi cabası gereksiz olur....
cnm benim bi arkadaşaım kasım da doğum yaptı ve bu safari takımını aldı o da... ziyarete gittiğimizde çok tatlıydı odası ... dediğin gibi çok kullanışlıymış onlar çok memnundu... bi de arkadaşımın eşi ressam olduğundan bebeğin odasının duvarlarına da dolabın ve yatağın üzerindeki maymun güneş vs. figürlerinin aynısını çizmişti çok güzell olmuştu...