2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben varimm

ilerde de disari pirtlicak sanirim gobek deligi

bende çok beğendim bunu aama fiyatını yanlış yazmışım..944 değil..1444 tl. çok mu sizce yoksa uygun mu ?? Ama deiğim gibi 2 yatağı uyku seti yorganı falan dahil...

bende çok beğendim bunu aama fiyatını yanlış yazmışım..944 değil..1444 tl. çok mu sizce yoksa uygun mu ?? Ama deiğim gibi 2 yatağı uyku seti yorganı falan dahil...

bence fiyat uygun, çünkü fuarda mobilya fiyatları neredeyse senin bahsettiğin takımlar için 1500 TL dan başlayıp 3000 TL ya kadar olanlar vardı... bi de çilek ten bahsedioruz , gayet bilinen bir marka ... yine de için rahat etsin die biraz daha araştır ama fiyat gayet uygun... :)

Cok gecmis olsun gorunmez kaza iste insallah bidaha kimse kaza gecirmez
Bende renie duo surup kullaniyorum ama burada da yazmislar az az sik sik yemek yagli hamur kizartma baharatli yememek gerek bende yasdigimdan bilirim menem bisey oldugunu
Bende de oluyo usutme tuvalete sikisma yapiyo hemende gEcmiyo zaten

bende cumartesi aksami uyuyamadim bel agrisi falan 2 saat yatakta esimde intizar oldu sonra kalktim salona gctim sut ictim ilik onun ustune 2 saat horul horul uyudum valla sonra kalktim sinav gorevine gittim ama pazar iyiydim biseyim yoktu yani )) heralde yorgunluk falan rahatsiz ediyor bide sut rahatlatmis olabilir )

venus cnm listeye 1-2 ekleme yapayim

-ince ve kalin battaniye
-bebek bakim cantasi

Hatta ince battaniyelerden, yani penye olanlardan 4-5 tane fln alın diyorlar. Her yerde kullanılıyormuş ve çabuk kirlendiği için elinizde fazlaca bulunması iyiymiş.Ucuz olanlardan alın, pazarda fln var.

hayırlıysıyla canım sağlıklı olsunda bebişin öğreniceksin eninde sonunda nasılsa :)

benim göbek deliğim neredeyse 1 aydır yok, dümdüz kendileri, hatta 2 günder de dışarıya doğru azcık pırtladı bile, çok komik duruyo yaaa, yukarıdan doğruda kahverengi çizgi oluşuyor sanırım hafif hafif, ünlem işareti oluştu yani göbüşümde

çok hoşmuş gerçekten, fiyatıda uygun geldi bana, ama maalesef ben oda yapamıcam yerim dar, bi park yatak, bide şifonyer almayı düşünüyorum, bakalım artık :)

cnm bende fuarda görmüstüm begenmiştm cok ama pahalı gelmisti.
Bu ürünü ayhan cocuk diye bi firma var orası satıo,nettende satısı var.
Ben sultangazideki yerinden aldm.sen ist da mısın? Telefonlarını falan netten bulabilirsin.
Fuardaki fiyatından daha ucuz hatta.fuarda 1800 tl demişlerdi ama biz 1450 ye aldık.
İst daysan muhakkak ordan al zaten baska yerde yok satısı ben görmedim.

cnm slm
sen ist da mı oturuosun?
Ayhan cocuk die bi firma war ordan aldm.internet sitesinden de bakabilirsin.

evt canım...mobilya tarzını bi maskoya gidip bakmayı düşünüyorum...ama şuan almam heraslde.fikir edinirim...ayhan çocuğada bi bakarım..

canım senin oğlunmu olcaktı? daha çok erkek bebek annelerinde oluyormuş diye duydum

bende forum istanbul H&M ye gittim..ama çok beğendiğim tarz olmadı..benim baktığım yerde yazlık yada kışlık vardı.ara mevsimlik yoktu.ama ilerde tekrar bakarım.belki orda yokmuştur.ama hamile sütyeni aldım.bende LCW ve C&A nın ürünlerini beğendim...

Bende LCW nin internet sitesinden alışveriş yaptım bir eşofman altı beğenmiştim
gri onu aldım 19,90 dı mağazada netde % 10 da indirimle aldım bir de esprili tshirt aldım oğlişime de bir eşofman altı inş.iyi çıkar ilk defa netden alışveriş yaptım

Kızlar ben araba olayını hallettiğim için yeni saplantım bebek odası. Geçen gün de yazmıştım mobilyacılar 5,5 6 aylıkken sipariş verirseniz eve gelip havalanması falan ancak diyor. Bursa da dehşet pahalı mobilyalar. Kayınvalidemler ankara da oturuyor onlara bahsediyordum onlarda orada bakmışlar. Burada 300TL denilen takım orada 1500 TL çok sinir oldum. Birde MODOKO ya bakacağım bakalım. Bursa da Çocuk kalbi diye bir mağazada çok hoş takımlar, duvar kağıtları ve aksesuarları vardı. AKlınızda bulunsun üretim yeri MODOKO. ocuk Kalbi siteye fazla çeşit koymamışlar modeller çalınmasın diye ama fırsatı olan gidip baksın derim. Umarım orada fiyatları uygundur.

canım ankarada nereye bakmışlar. ben de saatlerdir internette geziniyorum bebek odalarına bakıyorum.. gerçi ben bebişime daha bi patik bile almadım gerçi bnm amacım oda düzenlemesine karar vermek almaktan çok. çünkü bebek odası yapmayı düşündüğüm oda da büyük beyaz bi dolap, çalışma masası, bi de yatak var . yatağı güzel bi bebek yatağıyla değiştirip, dolaplara stickerler, süsler yapıştırsam, perde halı alsam nası olur ki?

Son düzenleme:

Ankarada mobilyacılar sitesine gitmişler yeri nerede bilmiyorum ( ankaralı değilim) en pahalı masif mobilya takımı 3000 TL imiş. Mobilyacılar sitesinde türker Çocuk Diye bir yere, Haidibaby bir de karataşlar mobilya diye 3 yerdekileri çok beğenmişler.

kızlar kiracıysanız sakın bebek odası düşünmeyin çevremde bu konuda o kadar sorun yaşayanlar oldu ki anlatamam. şimdilik çok gereksiz o kadar masraf çile eziyet sonrasında da taşın ve çizzzz
çok üzülüyor insan aldıklarını o halde görünce. alın bi park yatak ve çekmeceli güzeeel bi komidin inanın yetiyor artıyor bile hatta bazı yatakların altında kendinden çekmece var...
yanlış mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…