gecmis olsun canim dikkat et kendine ayrica tebrik ederim ne mutlu sana bebegin gayet iyi ve merakla beklenilen cinsiyet sonunda ögrenildi darisi benim basima artik yoksa catlicam valla :)))
bu arada kizlar benim cukur olan göbek deligim gerilmeden dolayi düzelmeye basladi dün gece karnim daha da bi büyüdü sanki sizlerde de göbek deligi düzelmeye baslayan var mi ???
cnm benim bi arkadaşaım kasım da doğum yaptı ve bu safari takımını aldı o da... Ziyarete gittiğimizde çok tatlıydı odası ... Dediğin gibi çok kullanışlıymış onlar çok memnundu... Bi de arkadaşımın eşi ressam olduğundan bebeğin odasının duvarlarına da dolabın ve yatağın üzerindeki maymun güneş vs. Figürlerinin aynısını çizmişti çok güzell olmuştu...
ben varimm
ilerde de disari pirtlicak sanirim gobek deligi
bende çok beğendim bunu aama fiyatını yanlış yazmışım..944 değil..1444 tl. çok mu sizce yoksa uygun mu ?? Ama deiğim gibi 2 yatağı uyku seti yorganı falan dahil...
Cok gecmis olsun gorunmez kaza iste insallah bidaha kimse kaza gecirmezmerhaba kızlar dün akşam yemekten sonra yemek borumda özellikle göğüs aramda bir ağrı yanma duramıyorum gece eşim rennie aldı ama fayda etmedi sabaha kadar uyuyamadım böyle bişey yaşayan var mı bir de sabah okula gelirken akza yaptık arkadan arabımıza çarptılar çok kötü bir gün Allah beterinden esirgesin inşallah
Bende de oluyo usutme tuvalete sikisma yapiyo hemende gEcmiyo zatenKızlar merhaba,
size bişey sorucam..
Dün gece sabaha doğru karnımda ağrılar oldu. Tuvalete sıkışmıştım, ondan zannettim. Ama ağrı devam etti. Hala da karnım ve kasıklarım ufak ufak ağrıyor.
Sizde de varmı böyle birşey? Normal mi? Doktoru arayıp sorsam mı?
kızlar dün gece ağlayacak gibi oldum resmennnnnn
belim sırtım fena ağrıdı uyuyamadım, dön allah dön, sonra bi dalıyorum sızıyla uyanıyorum tekrar 2-3 kez yaşadım pzisyon değiştirdim ama nafile göbeğim de büyüdü gece uykusu bölük bölük biz şimdi böyleysek 7-8-9. aylarda ne yaparız?
sizler ne durumdasınız? rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zor yaaaa
eşim de dalga geçiyor gerçekle karışık,
ee boşuna ''cennet annelerin ayakları altında'' dememişler dioo
venus cnm listeye 1-2 ekleme yapayim
-ince ve kalin battaniye
-bebek bakim cantasi
gecmis olsun canim dikkat et kendine ayrica tebrik ederim ne mutlu sana bebegin gayet iyi ve merakla beklenilen cinsiyet sonunda ögrenildi darisi benim basima artik yoksa catlicam valla :)))
bu arada kizlar benim cukur olan göbek deligim gerilmeden dolayi düzelmeye basladi dün gece karnim daha da bi büyüdü sanki sizlerde de göbek deligi düzelmeye baslayan var mi ???
bende çok beğendim bunu aama fiyatını yanlış yazmışım..944 değil..1444 tl. çok mu sizce yoksa uygun mu ?? Ama deiğim gibi 2 yatağı uyku seti yorganı falan dahil...
evet valla çok haklısın tecrübeliler temmuza kalmayın diyolar haziranı belki idare ederiz ama temmuz biraz zor geliyo banada
o jane rider i bizde beğendik hatta fuarda da görüp beğenmiştim sen nerden alışveriş yapıyosun canım
güle güle kullanın canım.hayırlı uğurlu olsun...nerden alışveriş yaptın?
cnm slm
sen ist da mı oturuosun?
Ayhan cocuk die bi firma war ordan aldm.internet sitesinden de bakabilirsin.
hayırlıysıyla canım sağlıklı olsunda bebişin öğreniceksin eninde sonunda nasılsa :)
benim göbek deliğim neredeyse 1 aydır yok, dümdüz kendileri, hatta 2 günder de dışarıya doğru azcık pırtladı bile, çok komik duruyo yaaa, yukarıdan doğruda kahverengi çizgi oluşuyor sanırım hafif hafif, ünlem işareti oluştu yani göbüşümde
kızlar ben de dün torium'daydım... H&M'e gttimm... hamile reyonu muhteşemmm çok çeşitli çok kullanışlı, üstelik fiyatları çok uygun ... 3 tane t-shirt aldım 53 TL tuttu.
ebru maternity, H&M'den sonra çok iyi olmuo ... ebru'da 1 t-shirt 50 tl ... üstelik kalitesi tartışılır , daha önce almış olduğum bir t-shirt hafif çekme yaptı...
ama dediğin gibi H&M daha spor , ebru da daha klasik şeyler var... tercih meselesi ... ama fiyat farkı göz ardı edilemeyecek kadar çok....
bu arada bunların yanında bebek mağazaları çok çeşitli e-bebek, mothercare, panço, ... daha unuttuğum bi çok mağaza var, aklınızda bulunsun... :))
ilk hareketlerini ben pıt pıt vurma şeklinde hissetmiştim hatta nabız mı acaba die de bi süre ikilemde kalmıştım ama daha sertleşip yoğunlaşınca farkına vardım...
bende bu sabah kahvaltı ederken acıbadem'in hazırlamış olduğu hamilelik günlüğü kitabını okuodum, 6. ayın başlarında yoğun akıntı ve bel ağrıları, karıncalanma ve kramplar başlayabilir hazırlıklı olun diodu... bende de başladı yavaş yavaş... ama bir sorun yok... seninde için rahat olsun...
yaa bana rukiye hemşire nasıl doğum yapacağını doktorunla konuş ona göre gel istersen demişti, ama bebek bakımı ve emzirmeyle ilgili bilgiler de verilecekse gelirim bende, ama bana da salı uymuo ancak perş. olur bu hafta olmaz da bi dahakine kısmetse katılabilirsem katılırım :)) perşembe günü ayrıntılım var zaten gitmişken de nisan için bende kayıt yaptıriim... ben de bebek bakımıyla ilgili ayşe öner e gitmeyi planlıodum onun da ders programı geldi ama yeri biraz ters (balmumcu) eğer hastane de böle bişey varsa oraya kadar gitmek ve ödemesi cabası gereksiz olur....
cnm benim bi arkadaşaım kasım da doğum yaptı ve bu safari takımını aldı o da... ziyarete gittiğimizde çok tatlıydı odası ... dediğin gibi çok kullanışlıymış onlar çok memnundu... bi de arkadaşımın eşi ressam olduğundan bebeğin odasının duvarlarına da dolabın ve yatağın üzerindeki maymun güneş vs. figürlerinin aynısını çizmişti çok güzell olmuştu...
cnm slm
sen ist da mı oturuosun?
Ayhan cocuk die bi firma war ordan aldm.internet sitesinden de bakabilirsin.
Kızlar ben araba olayını hallettiğim için yeni saplantım bebek odası. Geçen gün de yazmıştım mobilyacılar 5,5 6 aylıkken sipariş verirseniz eve gelip havalanması falan ancak diyor. Bursa da dehşet pahalı mobilyalar. Kayınvalidemler ankara da oturuyor onlara bahsediyordum onlarda orada bakmışlar. Burada 300TL denilen takım orada 1500 TL çok sinir oldum. Birde MODOKO ya bakacağım bakalım. Bursa da Çocuk kalbi diye bir mağazada çok hoş takımlar, duvar kağıtları ve aksesuarları vardı. AKlınızda bulunsun üretim yeri MODOKO. ocuk Kalbi siteye fazla çeşit koymamışlar modeller çalınmasın diye ama fırsatı olan gidip baksın derim. Umarım orada fiyatları uygundur.
canım ankarada nereye bakmışlar. ben de saatlerdir internette geziniyorum bebek odalarına bakıyorum.. gerçi ben bebişime daha bi patik bile almadım gerçi bnm amacım oda düzenlemesine karar vermek almaktan çok. çünkü bebek odası yapmayı düşündüğüm oda da büyük beyaz bi dolap, çalışma masası, bi de yatak var . yatağı güzel bi bebek yatağıyla değiştirip, dolaplara stickerler, süsler yapıştırsam, perde halı alsam nası olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?