• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar

chicco'nun depo satisi varmis ayda 1 falan
tuzlada.

giden ya da bilgisi olan var mi?

ben bi numara aradim, satis gununden bir gun once msj atacaklar bana.
belki giderim, cok kalabalik, izdiham falan olur mu acaba?
:44:

ooo çok uzak bana tuzla yaa ama gitmek isterdim,cnm sana msjgelince bizide bilgilendirirmisin?

kızlşar anakucağına baktım tamam onu anladım ben şaşırmışım ,, peki ama puset ne..ben anakucağını puset olarak yazmıştıkm.ama google da girince pusette bebek arabaları görünüyor.ben en iyisi puseti sileyim oraya kanguru yazayım...

Evet cok karisik cunku turkiye 'de 3 farkli seye ana kucagi deniyor. Bebek arabalari icin 0-6 ay arasinda kullanilan(bebegin tamamen yatabildigi) kisma da, 0-9 arasinda kullanilan ve bebek arabalarina da takilabilen araba koltuguna da, evde yatabilecegi ve sallanabilen hatta uzerinde bazen oyuncaklarin oldugu sey de ana kucagi olarak geciyor. Hatta dort, kangurular da anakucagi olarak geciyor bazi yerelerde.

Puset ise 6 aydan sonra kullanilabilen genellikle hafif ve katlanmasi kolay bebek arabalari.

Selamlar..
Ara ara bakıyorum buraya ama artık hergun gelicem inşallah.
Göremediniz mi yok yazın bi daha devamsızlık yapmayayım:)))))))))))

Bakıyorum alışverişler başlamış.
ben daha bişey almadım; 6 aylıkken giyeceği ayakkaplardan başka:) onu da arkadaşımın bebeğine alırken hadi bizimkine de alalım bari diyerek.

ikinci bebekte tembelleşiyor mu ne insan:)
Sanirim esyalari erken erken almanin gerekli olmadigini ogreniyorlar insan :) simdi her sey gerekli olabilirmis gibi geliyor bana, sonra arastirayim diyorum. Gereksiz seyleri bir hevesle alip evi doldurmaya gerek yok bence. Az ve oz olsun diyorum:)

dimi çok şker bir de yaaa, baktınmı sen int.den bakarsan safari var ya orda onu düşünüyorum.büyüyen karyola ve iki kapılı dolap alabilirim sadece..fiyat bence de uygun , diğer parçalarla çok pahalı oluyoo ama..

şekerim gördüm ben takımı hem de canlı canlıı.. daha önce de yazmıştım ya, bak yine kopyaliimm:
"cnm benim bi arkadaşaım kasım da doğum yaptı ve bu safari takımını aldı o da... ziyarete gittiğimizde çok tatlıydı odası ... dediğin gibi çok kullanışlıymış onlar çok memnundu... bi de arkadaşımın eşi ressam olduğundan bebeğin odasının duvarlarına da dolabın ve yatağın üzerindeki maymun güneş vs. figürlerinin aynısını çizmişti çok güzell olmuştu..."

sementa1983, Çok geçmiş olsun canım, ayrıca gözün aydın beb
işin cinsiyetini de öğrenmişsiniz, adı gibi uzun sağlıklı bir ömrü olsun :))

zeynepela, Canım sana da çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Gögüsteki yanma ve ağrı bendede oluyor, reflü canım. Bazen yediklerimden ya da fazla yemişsem o sorunu yaşıyorum. Ama henüz ben ilaç falan kullanmadım. Zaten bir-iki kez oldu.

;18406445]merhaba kızlar dün akşam yemekten sonra yemek borumda özellikle göğüs aramda bir ağrı yanma duramıyorum gece eşim rennie aldı ama fayda etmedi sabaha kadar uyuyamadım böyle bişey yaşayan var mı bir de sabah okula gelirken akza yaptık arkadan arabımıza çarptılar çok kötü bir gün Allah beterinden esirgesin inşallah
sağol canım:21:
only_smile, acaba çokmu sıkıştın, yani uzun süre. Uzun süre geçmezse doktoruna bir sor istersen.[/QUOTE]

kızlar dün gece ağlayacak gibi oldum resmennnnnn
belim sırtım fena ağrıdı uyuyamadım, dön allah dön, sonra bi dalıyorum sızıyla uyanıyorum tekrar 2-3 kez yaşadım pzisyon değiştirdim ama nafile göbeğim de büyüdü gece uykusu bölük bölük biz şimdi böyleysek 7-8-9. aylarda ne yaparız?
sizler ne durumdasınız? rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zor yaaaa
eşim de dalga geçiyor gerçekle karışık,
ee boşuna ''cennet annelerin ayakları altında'' dememişler dioo:27::27::27:
benımde gece uykum pek yok,o yüzden bütün gün esniyorum..ben çok su içtiğim için gece 2-3 kez kalkıyorum:41:
ne yalan söylim ara ara girdiğim için yokluğunu farketmedim:9:hem geçmiş olsun hemde gözün aydın canım.oğlun sağlıkla gelsin.ismi gibi uzun ömürlü olsun inşallah.:nazar:
:57: sen benim yokluğumu nasıl farkedemezsn..şaka bir yana sürekli giremeyip geçmişide okuyamayınca farkedilemeyebiliyor:24:
gecmis olsun canim dikkat et kendine ayrica tebrik ederim ne mutlu sana bebegin gayet iyi ve merakla beklenilen cinsiyet sonunda ögrenildi darisi benim basima artik yoksa catlicam valla :)))

bu arada kizlar benim cukur olan göbek deligim gerilmeden dolayi düzelmeye basladi dün gece karnim daha da bi büyüdü sanki sizlerde de göbek deligi düzelmeye baslayan var mi ???
sağol canım, senınde az kaldı öğrenmene, 7 nisandı sanırım..
:)) bende diyorum acaba daha erken mi böyle düzelmesi icin gerci bende bi sorun daha var dogdugumda sarilik oldugum icin göbek deligimin hemen üstünde bi delik daha var kan degisimi icin acilmis ben asil o delikten korkuyorum bisey olursa diye

en son cuma gitmistik doktora genel olrak iyiydi ama yüzünü bi türlü dönmedigi icin doktor bütün ölcümleri yapamadi o yüzden 7 nisanda ayrintili ultrasona giricez umarim orda hem yüzünü hem cinsiyetini görürüz artik ben icimden ne gectigini de bilmiyorummm :)

benim daha düzelmedi de yukarida yazdigim gibi dogumdan kalma bi ikinci delik oldugu icin hemen göbek deligimin üstünde bende o daha fazla aciyo karnim gerildikce iki delik nasil olucak bilemiyorummm
benım bebekte dün her yerini gösterdi bir yüzünü göremedık.doktorda detaylı inceleme yapıyordu yüzü kaldı sadece..artık detaylı ultrasynda görürüz inşallah:49:
Selamlar..
Ara ara bakıyorum buraya ama artık hergun gelicem inşallah.
Göremediniz mi yok yazın bi daha devamsızlık yapmayayım:)))))))))))

Bakıyorum alışverişler başlamış.
ben daha bişey almadım; 6 aylıkken giyeceği ayakkaplardan başka:) onu da arkadaşımın bebeğine alırken hadi bizimkine de alalım bari diyerek.

ikinci bebekte tembelleşiyor mu ne insan:)

hoş geldin canm:71:

şekerim gördüm ben takımı hem de canlı canlıı.. daha önce de yazmıştım ya, bak yine kopyaliimm:
"cnm benim bi arkadaşaım kasım da doğum yaptı ve bu safari takımını aldı o da... ziyarete gittiğimizde çok tatlıydı odası ... dediğin gibi çok kullanışlıymış onlar çok memnundu... bi de arkadaşımın eşi ressam olduğundan bebeğin odasının duvarlarına da dolabın ve yatağın üzerindeki maymun güneş vs. figürlerinin aynısını çizmişti çok güzell olmuştu..."

Bahsettiginiz yatagin fiyati 964 ytl degil mi?

Dun ilk defa bebegimizi gorduk, ultrasonum bu kadar net goruntu verecegini hic dusunmemistim, o kadar etkilendim ki. Onerdiginiz gibi girmeden 10 dk once cikolota yedim. Bebek her yerini gosterdi,hic zorlanmadik. Doktorun karnima vurmasi bile gerekmedi. Beyni kalbimle,yuzu,omuriligi falan kontrol edildi ve gorunurde bir sorun yok dedi doktor. 3d/4d ultrasona gireyim mi diye sordum gerek yok dedi doktor. Esim cok etkilendi, hissettim duygulandigini :) bir ara agziyla emme hareketi yapiyormus gibi gorundu gozume. Cinsiyetini de ogrendik, erkekmis:) icime dogmustu ama cevremdeki herkes kiz diyordu bende kendimi kiz olacak diye alistirmistim sanirim ki hep kiz isimleri dusunmusum. Simdi erkek ismi bulamiyorum, onerilerinize ihtiyacim var sanirim.

Dun ilk defa bebegimizi gorduk, ultrasonum bu kadar net goruntu verecegini hic dusunmemistim, o kadar etkilendim ki. Onerdiginiz gibi girmeden 10 dk once cikolota yedim. Bebek her yerini gosterdi,hic zorlanmadik. Doktorun karnima vurmasi bile gerekmedi. Beyni kalbimle,yuzu,omuriligi falan kontrol edildi ve gorunurde bir sorun yok dedi doktor. 3d/4d ultrasona gireyim mi diye sordum gerek yok dedi doktor. Esim cok etkilendi, hissettim duygulandigini :) bir ara agziyla emme hareketi yapiyormus gibi gorundu gozume. Cinsiyetini de ogrendik, erkekmis:) icime dogmustu ama cevremdeki herkes kiz diyordu bende kendimi kiz olacak diye alistirmistim sanirim ki hep kiz isimleri dusunmusum. Simdi erkek ismi bulamiyorum, onerilerinize ihtiyacim var sanirim.

cnm gözün aydın..bebişin sağlıklıymış oh ne güzel..demek bir erkek daha geldi sitey maşallah ona...isim konusunu aceleye getirme cnm elbet bulursun içine sinen bişi...

kizlarrrr az önce ilk defa bebegimin hareketini karnima bakinca da görebildim :)) öyle tuhaf oldu ki icim her kipirdadiginda ayyy uyyy yapiyorum zaten simdi karnima yag sürerken tekme mi atti bilemiyorum ama resmen karnimin orasi da hareket etti :))))))

kizlarrrr az önce ilk defa bebegimin hareketini karnima bakinca da görebildim :)) öyle tuhaf oldu ki icim her kipirdadiginda ayyy uyyy yapiyorum zaten simdi karnima yag sürerken tekme mi atti bilemiyorum ama resmen karnimin orasi da hareket etti :))))))

Ayyyyyy cok tatli:)

benım bebekte dün her yerini gösterdi bir yüzünü göremedık.doktorda detaylı inceleme yapıyordu yüzü kaldı sadece..artık detaylı ultrasynda görürüz inşallah:49:

evet canim 7 nisan sabirsizlikla bekliyorum. aynen benimkide dönmüs poposunu ne yüzünü gösterdi ne de cinsiyetini görebildi doktorumuz. cikolata da ise yaramadi bende normalde kipir kipir olan cocugun uyuyacagi tuttu :)))

ama detayli ultrason 1 bucuk saat kadar sürebiliyo demisler esime gidecegimiz yerden yani dönene kadar beklicekler anlasilan :)

canim bende senden bi haber bekliyordum herseyin iyi olmasi ne güzel cinsiyetini de ögrenebilmissin gözünaydin :nazar::nazar::nazar:bana da cevremedki herkes kiz diyo nerdeyse eger erkek olursa benim de önerilere ihtiyacim olucak sanirim :)

evet canim 7 nisan sabirsizlikla bekliyorum. aynen benimkide dönmüs poposunu ne yüzünü gösterdi ne de cinsiyetini görebildi doktorumuz. cikolata da ise yaramadi bende normalde kipir kipir olan cocugun uyuyacagi tuttu :)))

ama detayli ultrason 1 bucuk saat kadar sürebiliyo demisler esime gidecegimiz yerden yani dönene kadar beklicekler anlasilan :)

canim bende senden bi haber bekliyordum herseyin iyi olmasi ne güzel cinsiyetini de ögrenebilmissin gözünaydin :nazar::nazar::nazar:bana da cevremedki herkes kiz diyo nerdeyse eger erkek olursa benim de önerilere ihtiyacim olucak sanirim :)

Icini ferah tut, hayirlisiyla guzel haberler alacaksiniz,insallah bebeginiz cok saglikli bir bebek olarak dunyaya gelir.

Icinden ne geciyorsa bence cinsiyeti o. Hamile kalincaya kadar kiz istiyordum,hamile kaldim oglum olacak daha ilk gun. Sonra etrafimdakiler karninda soyle falan filan herkes kiz dedi:) ama hislerim dogruymus...

Son düzenleme:
bizzzzzzz geldikkkkkkkkkkkkkkkk:)
nasılsınız teyzoşları? ben 8 saat ders sonunda şişmiş ayaklarla eve dönmüş bulundum az önce...yorgunluk hat safhada yaa...biilg.ı açar açmaz geldim ki eyeszay'den haber vardır diyee.....canım bi ses ver yaa...cepten falan girerim diyordun,nerelerdesin???
aramıza yeni katılan arkideşler hoşgelmişler:)
cinsiyet öğrenen arkideşler gözünüz aydın:)
kaza geçiren arkideşler geçmiş olsun:nazar:

ayyy aynı ben...benimki de düzleşti ve geçen aydan beri yukardan göbeğime de ince bi çizgi oluştu...dedim herkesin göbek deliğinin altında oluyor bende hem üst hem altta...acaba bende mi tuhaflık var :):):)neyse yalnız değilmişim ihihhihi;)

LCW'dan verdim kısıma ve kendime siparişlerimi....
ayyyy Ebru'dan alt açma minderi sipariş vermiştim geldi bugün bayıldım bayıldım...çok şekey yaa...kıssımız olacağını öğrendim yaa ,başladık biz de harala gürele eheueheu...

Eki Görüntüle 169515

nasıl ama şirin değil mi:)
hadi biz kaçtık...uğrarız sonra...öptükkk ;)

ne yalan söyleyim, bende maindarine bayıldım. şimdi bizimkinede sipariş etcem direk:)

canım, hep böyle iyi haberler alırsın inşallah. benimde buğün detaylı ultrasyon biraz muallak geçti. organlarda falan sorun yokmuş ama damarlarla ilgili raporlar gerektiğinden yüksek çıktı. yarın kendi doktoruma yine çektirecem ardından belki kardiologa gitmem gerekecek. inşallah öyle bir şeye ihtiyaç duymam. içim şu an çok kötü oldu. çok kötü sıkıntı yaptım. bakan rayologda çok sinirdi:59:

only_smile, acaba çokmu sıkıştın, yani uzun süre. Uzun süre geçmezse doktoruna bir sor istersen.

benımde gece uykum pek yok,o yüzden bütün gün esniyorum..ben çok su içtiğim için gece 2-3 kez kalkıyorum:41:

:57: sen benim yokluğumu nasıl farkedemezsn..şaka bir yana sürekli giremeyip geçmişide okuyamayınca farkedilemeyebiliyor:24:

hoş geldin canm:71:[/QUOTE]

tamam bi daha olmaz daha dikkatli olcam bu konuda :30: bakalım sen benim yoklıuğumu farkedebilcekmisin :29:

Aynı benim yaşadıklarımı yaşamışsın. Bende en başından beri erkek hissediyordum ama çevremdekiler senden erkek annesi olmaz sende kız annesi havası var dedi ( ne demekse ;)))) bende aldım gazı sonra dr. erkek dyince çok şaşırdım. Eşim en başından beri erkek olursa Demir olsun diyordu ama ben nasıl olsa kız diye kız ismi baktım. Şimdi oğluma isim bulamıyorum. Demir i sayad ile söyleyince nedense pek karizmatik gelmiyor. :emir_bebek:

Evet cok karisik cunku turkiye 'de 3 farkli seye ana kucagi deniyor. Bebek arabalari icin 0-6 ay arasinda kullanilan(bebegin tamamen yatabildigi) kisma da, 0-9 arasinda kullanilan ve bebek arabalarina da takilabilen araba koltuguna da, evde yatabilecegi ve sallanabilen hatta uzerinde bazen oyuncaklarin oldugu sey de ana kucagi olarak geciyor. Hatta dort, kangurular da anakucagi olarak geciyor bazi yerelerde.

Puset ise 6 aydan sonra kullanilabilen genellikle hafif ve katlanmasi kolay bebek arabalari.

evettt yaa dimi :)) ben de int . d en öğreneyim d edim baktım daha da karışık.en iyisi almaya gidince zaten görüp alırız.zaten çoğuda takım oluyor heralde , bebek arabası,anakucağı,oto koltuğu gibi..

hatta ben oto koltuğunu hemen almayabilirim hemen oturamaz heralde kucağımda gider.5 aylık olunca alırız.yoksa hepsini birden almaya kalkaarsam biz kesin batarız...

:78: ayy okuudm aslında ama yine yazmışım heyecandan heralde.bide okuldsaydım ben o sırada gürültü patırtı arasında ne okudum ne yazdım hatırlamıyom bile :9:

Bahsettiginiz yatagin fiyati 964 ytl degil mi?

iviitttt o işte :)) güzel mi sence ?

canım, hep böyle iyi haberler alırsın inşallah. benimde buğün detaylı ultrasyon biraz muallak geçti. organlarda falan sorun yokmuş ama damarlarla ilgili raporlar gerektiğinden yüksek çıktı. yarın kendi doktoruma yine çektirecem ardından belki kardiologa gitmem gerekecek. inşallah öyle bir şeye ihtiyaç duymam. içim şu an çok kötü oldu. çok kötü sıkıntı yaptım. bakan rayologda çok sinirdi:59:

rahat ol canım.o sinirdne görememiştir .. iyid de damarlara nasıl bakılıyo ki?rapor mu yazıyolar bir de?herkesin detaylı ultrasonu böyle mi oluyor kızlar?bana eskişehirdeki prıf. öyle rapor falan vermedi..gerçi 22. hafta tekrar çağırdı belki o zamandır..

Aynı benim yaşadıklarımı yaşamışsın. Bende en başından beri erkek hissediyordum ama çevremdekiler senden erkek annesi olmaz sende kız annesi havası var dedi ( ne demekse ;)))) bende aldım gazı sonra dr. erkek dyince çok şaşırdım. Eşim en başından beri erkek olursa Demir olsun diyordu ama ben nasıl olsa kız diye kız ismi baktım. Şimdi oğluma isim bulamıyorum. Demir i sayad ile söyleyince nedense pek karizmatik gelmiyor. :emir_bebek:

Benimde dusundugum erkek isimleri demir,toprak, belki batu... Bunlari dusunduk sadece... Simdi karar veremiyorum:(

Benimde dusundugum erkek isimleri demir,toprak, belki batu... Bunlari dusunduk sadece... Simdi karar veremiyorum:(

Hehe aynı isimleri düşünmüşüz ben bir de doruk ismini beğeniyorum kızım olsaydı dora koyacaktım adını. Eşim batu ismini hiç sevmiyor. Sanırım demir olacak bizim oğlanın adı:emir_bebek:

Back