• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ankarada mobilyacılar sitesine gitmişler yeri nerede bilmiyorum ( ankaralı değilim) en pahalı masif mobilya takımı 3000 TL imiş. Mobilyacılar sitesinde türker Çocuk Diye bir yere, Haidibaby bir de karataşlar mobilya diye 3 yerdekileri çok beğenmişler. :49:

sağol canım. sitelerde mobilyacılar.. aklımda bulunsun buralar.. ne kadar uyguna halletsek işlerimizi o kadar iyi

:nazar:
sağol canım. sitelerde mobilyacılar.. aklımda bulunsun buralar.. ne kadar uyguna halletsek işlerimizi o kadar iyi

Birşey değil. Umarım sizin işinize yarar. Biz gelip bakamıyoruz çünkü .

Bugün yine östrojenim top yaptı. Herşeye sinirleniyorum. Mesela haftanın 6 günü çalışmak zorunda olduğum için şehir dışına çıkamayışıma acaip öfkeliyim. Bursa denilen '' GÜYA'' tekstil başkenti şehirde ne oğluma ne de kendime istediğim hiçbir kıyfeti bulamayışıma sinirliyim. Poffff!!! Çok acele ediyorum sanırım. :47:

canım ankarada nereye bakmışlar. ben de saatlerdir internette geziniyorum bebek odalarına bakıyorum.. gerçi ben bebişime daha bi patik bile almadım gerçi bnm amacım oda düzenlemesine karar vermek almaktan çok. çünkü bebek odası yapmayı düşündüğüm oda da büyük beyaz bi dolap, çalışma masası, bi de yatak var . yatağı güzel bi bebek yatağıyla değiştirip, dolaplara stickerler, süsler yapıştırsam, perde halı alsam nası olur ki?

olur cnm istersen yatağı da beyaz alırsın kombine olur dolabın üzerinede sticker yapıştırırsın al işte oda.... Avizede alabilirsin eğer değiştireceğin birşeyse ....

kızlar, merhaba. buğün tetanoz aşısını yaptırdım. şu an 20nci haftadayım.tam 1 ay sonra ikinci doz olması gerekiyormuş. ondan sonra daha altı ay bekleyip 3 doz yapılacak. kızlar kesinlikle aile hekimlerinize gidin, çok ilgileniyorlar. bebeğin kalp sesine, duruşuna baktılar. benim bacaklarımda şişme var mı diye baktılar. tansiyon, ağırlık falanda.ayrıca çatlaklar için uygulanacağı masajlar anlattılar. bu arada, bana kremlere gereksi para harcama ne kadar yaparsan yap yine oluyormuş. onun yerine bebek yağı sür cildi daha çok esnetir. ayrıca kötü haber:( gögüzte çatlaklar kalıyormuş:(
24ncü haftada şeker yüklemesi yapacaklarmış.

ayrıca buğün detaylı ultrasyon yapıldı. çoğu şey normal gibi. ama bazı değerler çok yüksek çıkmışlar. kardioloğa yönlendirdiler. moralim biraz bozuldu. ama organlarda anorrmallik yok gibi gözüküyormuş. bu arada, kızım sagolsun parmağını hiç ağızdan çekmedi. bakan doktorada çok uyuz oldum, huysuz bir şeydi. ne adam akıllı bir şey anlattı, nede sorduğum sorulara cevap verdi:(:( yarın kendi doktorumda bir kere daha çektirip, kardiologa gösterecem.

bu arada Eyeszay'dan hala haber yok, dimi?

olur cnm istersen yatağı da beyaz alırsın kombine olur dolabın üzerinede sticker yapıştırırsın al işte oda.... Avizede alabilirsin eğer değiştireceğin birşeyse ....
hoş olur aslında avizeyi de sevimli bişey alabilirim.. ben ööele yapayım en iyisi. aklımdan bi soru gitmiş oldu. sağol cnm fikrin için

kızlar, merhaba. buğün tetanoz aşısını yaptırdım. şu an 20nci haftadayım.tam 1 ay sonra ikinci doz olması gerekiyormuş. ondan sonra daha altı ay bekleyip 3 doz yapılacak. kızlar kesinlikle aile hekimlerinize gidin, çok ilgileniyorlar. bebeğin kalp sesine, duruşuna baktılar. benim bacaklarımda şişme var mı diye baktılar. tansiyon, ağırlık falanda.ayrıca çatlaklar için uygulanacağı masajlar anlattılar. bu arada, bana kremlere gereksi para harcama ne kadar yaparsan yap yine oluyormuş. onun yerine bebek yağı sür cildi daha çok esnetir. ayrıca kötü haber:( gögüzte çatlaklar kalıyormuş:(
24ncü haftada şeker yüklemesi yapacaklarmış.
geçmiş olsun cnm. bebişini de görmüş olmuşsun.. ben hala karar veremedim sağlık ocağı 24. haftada gel dedi. çok var daha ama yaptırmıycam herhalde....

:nazar:

Birşey değil. Umarım sizin işinize yarar. Biz gelip bakamıyoruz çünkü .

Bugün yine östrojenim top yaptı. Herşeye sinirleniyorum. Mesela haftanın 6 günü çalışmak zorunda olduğum için şehir dışına çıkamayışıma acaip öfkeliyim. Bursa denilen '' GÜYA'' tekstil başkenti şehirde ne oğluma ne de kendime istediğim hiçbir kıyfeti bulamayışıma sinirliyim. Poffff!!! Çok acele ediyorum sanırım. :47:

sıkma canını. denk gelir eminim güzel, uygun bişeyler oğluşunun şansına

bence fiyat uygun, çünkü fuarda mobilya fiyatları neredeyse senin bahsettiğin takımlar için 1500 TL dan başlayıp 3000 TL ya kadar olanlar vardı... bi de çilek ten bahsedioruz , gayet bilinen bir marka ... yine de için rahat etsin die biraz daha araştır ama fiyat gayet uygun... :)

dimi çok şker bir de yaaa, baktınmı sen int.den bakarsan safari var ya orda onu düşünüyorum.büyüyen karyola ve iki kapılı dolap alabilirim sadece..fiyat bence de uygun , diğer parçalarla çok pahalı oluyoo ama..

venus cnm listeye 1-2 ekleme yapayim

-ince ve kalin battaniye
-bebek bakim cantasi

ok canım ben bunları ekleip güncelleştireyim.ama çantayı yazmıştım , sanki battaniyeyi de..bi daha bakayım..

çok hoşmuş gerçekten, fiyatıda uygun geldi bana, ama maalesef ben oda yapamıcam yerim dar, bi park yatak, bide şifonyer almayı düşünüyorum, bakalım artık :)[/QUOTE

sağol canım..aslında başka oda da yatamıcak bebek ama bizim odayada sığmaz karyolası , ama bunu almyaı çok istiyorum..olmazsa anneannesine hasır beşik rica edeyim :)) babannemiz hayatta almaz da, hatta alcağımızdan da vazgeçirir :9:

canım ankarada nereye bakmışlar. ben de saatlerdir internette geziniyorum bebek odalarına bakıyorum.. gerçi ben bebişime daha bi patik bile almadım gerçi bnm amacım oda düzenlemesine karar vermek almaktan çok. çünkü bebek odası yapmayı düşündüğüm oda da büyük beyaz bi dolap, çalışma masası, bi de yatak var . yatağı güzel bi bebek yatağıyla değiştirip, dolaplara stickerler, süsler yapıştırsam, perde halı alsam nası olur ki?

süperrrr olur canım...:nazar:

Selamlar..
Ara ara bakıyorum buraya ama artık hergun gelicem inşallah.
Göremediniz mi yok yazın bi daha devamsızlık yapmayayım:)))))))))))

Bakıyorum alışverişler başlamış.
ben daha bişey almadım; 6 aylıkken giyeceği ayakkaplardan başka:) onu da arkadaşımın bebeğine alırken hadi bizimkine de alalım bari diyerek.

ikinci bebekte tembelleşiyor mu ne insan:)

ayyy hepsini hepsini okudum ama eyeszay dan bi hbr yok bugün ayrıntılı ultrasonu vardı nasıl geçti acaba şuan eşiyle ne durumda çok merak ediyorum..
belki bugün de yine giremez ama yarın akşama doğru eşi gidecekti onu gönderdikten sonra kesin gelir heralde patladık bütün site ondan hbr alamayınca...

canım senin oğlunmu olcaktı? daha çok erkek bebek annelerinde oluyormuş diye duydum

ayyy hepsini hepsini okudum ama eyeszay dan bi hbr yok bugün ayrıntılı ultrasonu vardı nasıl geçti acaba şuan eşiyle ne durumda çok merak ediyorum..
belki bugün de yine giremez ama yarın akşama doğru eşi gidecekti onu gönderdikten sonra kesin gelir heralde patladık bütün site ondan hbr alamayınca...

Bugün dönecekti sanki eşi yaa. Akşam ya da yarın girer alırız havadisleri

hoş olur aslında avizeyi de sevimli bişey alabilirim.. ben ööele yapayım en iyisi. aklımdan bi soru gitmiş oldu. sağol cnm fikrin için

geçmiş olsun cnm. bebişini de görmüş olmuşsun.. ben hala karar veremedim sağlık ocağı 24. haftada gel dedi. çok var daha ama yaptırmıycam herhalde....

teşekkür ederim, ilk başta:) bende direk bebek takımı almaya düşünmüyorum mesela, çünkü zaten 2-3 yıl sonra o takımı değiştirip normal çocuk odasına çevirmem gerekecek. bebek odaların dolapları mesela çok küçük oluyor, ilerde çocuk bunu kullanamayacak. benimde şu an bebek odası düşündüğüm oda boş olduğu için dolap vs. alacağım. ama dolap olsaydı ona göre uyduracaktım. o yüzden bencede o beyaz dolabı kendin çok güzel süsletebilirsin. olmazsa internetten nasıl daha süsleyebilirsin diye araştır. bu arada, benim alacağım dolapda beyaz renginde olacak. ona bebek yatağı ve diğer şeyler uydurmaya çok kolay oluyor. yanına renkli lamba, avize yaprsan, duvarlara da stickerler, al sana şeker mi şeker bebek odası

kizlar

chicco'nun depo satisi varmis ayda 1 falan
tuzlada.

giden ya da bilgisi olan var mi?

ben bi numara aradim, satis gununden bir gun once msj atacaklar bana.
belki giderim, cok kalabalik, izdiham falan olur mu acaba?
:44:

Ya bu arada keşke benim evim de de dolap olsa sadece karyola alırdım. Dediğin gibi güzel bir duvar kağıdı ile odayı kaplardım al sana harika bebek odası. Perdesi falan zaten hallolur. Bu arada saol harika bir fikirt verdin olmazsa ben sadece karyola alayım. Odaya büyük dolap yaptırayım uzun yıllar kullansın. Değil mi ama? :)))

Bugün dönecekti sanki eşi yaa. Akşam ya da yarın girer alırız havadisleri

Hahaha! çok komiğiz bence Meraktan çatladığımız için bir an önce eyeszay ın eşi gitse de haber alsak diye bekliyoruz. Bende sabahtan beri bakıyorum belki 2 kelime birşey yazar diye ama yok. Bence bu sessizlik hayırlı bir sessizlik gibi :nazar::nazar::nazar:

kizlar

chicco'nun depo satisi varmis ayda 1 falan
tuzlada.

giden ya da bilgisi olan var mi?

ben bi numara aradim, satis gununden bir gun once msj atacaklar bana.
belki giderim, cok kalabalik, izdiham falan olur mu acaba?
:44:

Bence gitmeye değer. Keşke hafta sonuna denk gelseeee.... :49: Kafayı yedim alışverişle herşeyi almak istiyorum :51:

canım senin oğlunmu olcaktı? daha çok erkek bebek annelerinde oluyormuş diye duydum

hayır canım kızım olacak, bende kız annesi olacak hamilelerin göbekleri daha büyük olurmuş diye duydum, maşallahı var benim göbüşümün daha şimdi den yattığımda bitaraftan bi tarafa dönerken ellerimle tutup öbür tarafa koyuyorum :)))))))

Hahaha! çok komiğiz bence Meraktan çatladığımız için bir an önce eyeszay ın eşi gitse de haber alsak diye bekliyoruz. Bende sabahtan beri bakıyorum belki 2 kelime birşey yazar diye ama yok. Bence bu sessizlik hayırlı bir sessizlik gibi :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: banada öle geliyor, hayırlı bi sessizlik olsa gerek....

bizzzzzzz geldikkkkkkkkkkkkkkkk:)
nasılsınız teyzoşları? ben 8 saat ders sonunda şişmiş ayaklarla eve dönmüş bulundum az önce...yorgunluk hat safhada yaa...biilg.ı açar açmaz geldim ki eyeszay'den haber vardır diyee.....canım bi ses ver yaa...cepten falan girerim diyordun,nerelerdesin???
aramıza yeni katılan arkideşler hoşgelmişler:)
cinsiyet öğrenen arkideşler gözünüz aydın:)
kaza geçiren arkideşler geçmiş olsun:nazar:
hayırlıysıyla canım sağlıklı olsunda bebişin öğreniceksin eninde sonunda nasılsa :)

benim göbek deliğim neredeyse 1 aydır yok, dümdüz kendileri, hatta 2 günder de dışarıya doğru azcık pırtladı bile, çok komik duruyo yaaa, yukarıdan doğruda kahverengi çizgi oluşuyor sanırım hafif hafif, ünlem işareti oluştu yani göbüşümde :49:

ayyy aynı ben...benimki de düzleşti ve geçen aydan beri yukardan göbeğime de ince bi çizgi oluştu...dedim herkesin göbek deliğinin altında oluyor bende hem üst hem altta...acaba bende mi tuhaflık var :):):)neyse yalnız değilmişim ihihhihi;)

LCW'dan verdim kısıma ve kendime siparişlerimi....
ayyyy Ebru'dan alt açma minderi sipariş vermiştim geldi bugün bayıldım bayıldım...çok şekey yaa...kıssımız olacağını öğrendim yaa ,başladık biz de harala gürele eheueheu...

$1pennnnnn286782688015368_o.webp

nasıl ama şirin değil mi:)
hadi biz kaçtık...uğrarız sonra...öptükkk ;)

bizzzzzzz geldikkkkkkkkkkkkkkkk:)
nasılsınız teyzoşları? ben 8 saat ders sonunda şişmiş ayaklarla eve dönmüş bulundum az önce...yorgunluk hat safhada yaa...biilg.ı açar açmaz geldim ki eyeszay'den haber vardır diyee.....canım bi ses ver yaa...cepten falan girerim diyordun,nerelerdesin???
aramıza yeni katılan arkideşler hoşgelmişler:)
cinsiyet öğrenen arkideşler gözünüz aydın:)
kaza geçiren arkideşler geçmiş olsun:nazar:

ayyy aynı ben...benimki de düzleşti ve geçen aydan beri yukardan göbeğime de ince bi çizgi oluştu...dedim herkesin göbek deliğinin altında oluyor bende hem üst hem altta...acaba bende mi tuhaflık var :):):)neyse yalnız değilmişim ihihhihi;)

LCW'dan verdim kısıma ve kendime siparişlerimi....
ayyyy Ebru'dan alt açma minderi sipariş vermiştim geldi bugün bayıldım bayıldım...çok şekey yaa...kıssımız olacağını öğrendim yaa ,başladık biz de harala gürele eheueheu...

Eki Görüntüle 169515

nasıl ama şirin değil mi:)
hadi biz kaçtık...uğrarız sonra...öptükkk ;)

anaaa çok tatlı annesi bu :nazar:
güle güle kullanın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende arada sarı akıntı oluyo o yüzden kullanıyorum zaten. çamaşırım eve gidince sarı olmuş oluyo. idrar yolu enfeksiyonu diil benimki. zaten dr vajinal muayenede akıntınız var dedi bana. ondan sonra ilaç verdi

Ya benimde eve geldigimde camasirim hafif sarimsak renk olmus oluyor,kasinti ya da yanma yok. Mesela dun kasik agrim oldu,su ictim ve gecti. Ebeye soylemeli miyim sizce? Yoksa normal mi?

Back