2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar teşekkür ederim bende de böyle bir yanma olmamıştı 3. ayımda kusmaktan tahriş olmuştu. ama şimdi fena bir yanma reflü gibi su falan gelmiyor ama kavruluyorum umarım geçer bende de yoktu. ama dün çok fazla yemek yedim ondan olsa gerek

Canım bende de kesik kesik ağrı oluştu. İlk defa dün gece oldu. Korktum bende, acaba karnımın üzerine yattımda ondan mı oldu dedim. Sende de olduysa normaldir herhalde.:44:

demek ki normal kızlar. büyüyo bizim ufaklıklar.. bugün içim kıpır kıpır.. sanki başladım hissetmeye belirgin değil ama biraz önce göbek deliğinin sol kenarında bi gurultu oldu, mide değil, bağırsak değil.. bakalım hayırlısı...

Kızlar yorumlarınız için teşekkürler.
Tuvaletimi tuttuğum için olabilir. Gece farkında olmadan tutuyor insan. Özellikle yatmadan tuvalete de gidiyorum ama yine de kalkıyorum...

Karnımdaki ağrı azaldı ama kasıklarımda batmalar devam ediyor. Rahim büyümesi de olabilirmiş.

Bebişler büyüyor tabi. Bizimki 20 cm olmuş, kocaman artık ya:26:

gunaydın kızlar lc vakıkının ınternet sıtesınde acılısına ozel %10 ındırım war bıten urunler olsada guzel urunler war bebekler ıcın bısıler alabılırsınız ...

ewet bende cuma günü bi pantolon bir gömlek bide baskılı bi penye siparişi verdim.dün geldiler.çok güzeller yalnız pantolonu 44 bedn istedim ama kocaman çıktı 8-9 aylarda anca giyerim.

kızlar dün gece ağlayacak gibi oldum resmennnnnn
belim sırtım fena ağrıdı uyuyamadım, dön allah dön, sonra bi dalıyorum sızıyla uyanıyorum tekrar 2-3 kez yaşadım pzisyon değiştirdim ama nafile göbeğim de büyüdü gece uykusu bölük bölük biz şimdi böyleysek 7-8-9. aylarda ne yaparız?
sizler ne durumdasınız? rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zor yaaaa
eşim de dalga geçiyor gerçekle karışık,
ee boşuna ''cennet annelerin ayakları altında'' dememişler dioo

nazar değdirceksin deliiii
boşuna dememişler önce annenin nazarı değer die
yerim onu bennn
hepimizin bebeği büyüyoooor

Bende aynen, deliksiz uyuyamıyorum. Çok fazla dönüyorum...

Korkuyorumda karnımın üstüne yatarım diye.

7-8-9 aylar tam da yazın sıcağına denk geliyor, mahvolduk kızlar.

Benim doktorum klima al evine dedi:44:

anne adayları ve anneler benım özel msj atma hakkım yok ve My_Little_Sun_Shine adlı uyeye mesaj atmam cevap yazmam gerekıyor benım yerıme mesahj atabılecek olan var mı sadece ıletısım adresımı ve telefon numaramı ıletırmısınız ben bursa hamıle egıtım merkezının sahıbıyım ve kendısıne msj atmam gerekıyor sızden rıca etsem yapabılırmısınız tesekkurler bebegimleben@hotmail.com ve 0541 627 1719 dan bana ulaşabilirsiniz

Okulda değiştirmek zor oluyor.bende artık pedi sk sık değiştiriyorum

ne yalan söylim ara ara girdiğim için yokluğunu farketmedimhem geçmiş olsun hemde gözün aydın canım.oğlun sağlıkla gelsin.ismi gibi uzun ömürlü olsun inşallah.

Canım teşekkür ederim ilgin için aldım mail ve telefonunu arayacağım

bende çok sık dönüyorum.hatta bebğin artık başı dönüyodur diyorum yada allah korusun kordon dolanmasa bari diye düşünüyorum.ayrıca bebğin üstüne yatıyorum diye sürekli uyanıyorum.onu eziyormuşum gibi geliyor.zavalım ben sola dönersem o sağa doğru çıkıyo yumurtta gibi oluyo yavrum ama bazende sola dönünce sol altta kalıyo pıt pıt kalpo atoşı alttan geliyo.hep korku hem uykusuzluk oluyor.ayrıca 1-2 gündür iyiyim ama birde şimödiden ateş basıyor....hem karnımız küçük hem hava iyiken kötüyüz ilerde ne olcak acaba.kilmada kullanamam beni hasta eder.neyse bizim orası llahtan esiyor....ama yinede çok dikkat etmek gerek...

gecmis olsun canim dikkat et kendine ayrica tebrik ederim ne mutlu sana bebegin gayet iyi ve merakla beklenilen cinsiyet sonunda ögrenildi darisi benim basima artik yoksa catlicam valla :)))

bu arada kizlar benim cukur olan göbek deligim gerilmeden dolayi düzelmeye basladi dün gece karnim daha da bi büyüdü sanki sizlerde de göbek deligi düzelmeye baslayan var mi ???

o-hoooo az kaldı sanırım 1 ay sonra artık dümdüz olacak
bebeğin iyimi canım cinsiyeti konusunda bende meraklanmıştım ama içinden ne geöiriyorsan öyle çıkıyor bende öyle oldu

Benim şimdiden neredeyse dümdüz :)
Bazen dokunduğumda acıyor hatta.

daha önce konusulmustu burda H&M bebek esyalari istanbulda hangi magazalarda var diye peppermint arkadasimiz Torium daki H&M magazasindan almis orda bebek esyalari varmis merak eden arkadaslarin bilgisine

kızlar ben de dün torium'daydım... H&M'e gttimm... hamile reyonu muhteşemmm çok çeşitli çok kullanışlı, üstelik fiyatları çok uygun ... 3 tane t-shirt aldım 53 TL tuttu.

torium da ayrica ebru maternity magazasi da var.
onu da birdahaki gidisime ugramak uzere aklima nor ettim ))

ebru maternity, H&M'den sonra çok iyi olmuo ... ebru'da 1 t-shirt 50 tl ... üstelik kalitesi tartışılır , daha önce almış olduğum bir t-shirt hafif çekme yaptı...

ama dediğin gibi H&M daha spor , ebru da daha klasik şeyler var... tercih meselesi ... ama fiyat farkı göz ardı edilemeyecek kadar çok....

bu arada bunların yanında bebek mağazaları çok çeşitli e-bebek, mothercare, panço, ... daha unuttuğum bi çok mağaza var, aklınızda bulunsun... :))

kizlar
bebeginizin ilk hareketlerini nasil tarif ediyorsunuz?

internette kelebek kanat ciprmasi ya da misir patlamasi gibi yaziyor ...:97:

ilk hareketlerini ben pıt pıt vurma şeklinde hissetmiştim hatta nabız mı acaba die de bi süre ikilemde kalmıştım ama daha sertleşip yoğunlaşınca farkına vardım...

bende bu sabah kahvaltı ederken acıbadem'in hazırlamış olduğu hamilelik günlüğü kitabını okuodum, 6. ayın başlarında yoğun akıntı ve bel ağrıları, karıncalanma ve kramplar başlayabilir hazırlıklı olun diodu... bende de başladı yavaş yavaş... ama bir sorun yok... seninde için rahat olsun...

yaa bana rukiye hemşire nasıl doğum yapacağını doktorunla konuş ona göre gel istersen demişti, ama bebek bakımı ve emzirmeyle ilgili bilgiler de verilecekse gelirim bende, ama bana da salı uymuo ancak perş. olur bu hafta olmaz da bi dahakine kısmetse katılabilirsem katılırım :)) perşembe günü ayrıntılım var zaten gitmişken de nisan için bende kayıt yaptıriim... ben de bebek bakımıyla ilgili ayşe öner e gitmeyi planlıodum onun da ders programı geldi ama yeri biraz ters (balmumcu) eğer hastane de böle bişey varsa oraya kadar gitmek ve ödemesi cabası gereksiz olur....

cnm benim bi arkadaşaım kasım da doğum yaptı ve bu safari takımını aldı o da... ziyarete gittiğimizde çok tatlıydı odası ... dediğin gibi çok kullanışlıymış onlar çok memnundu... bi de arkadaşımın eşi ressam olduğundan bebeğin odasının duvarlarına da dolabın ve yatağın üzerindeki maymun güneş vs. figürlerinin aynısını çizmişti çok güzell olmuştu...

o-hoooo az kaldı sanırım 1 ay sonra artık dümdüz olacak
bebeğin iyimi canım cinsiyeti konusunda bende meraklanmıştım ama içinden ne geöiriyorsan öyle çıkıyor bende öyle oldu

:)) bende diyorum acaba daha erken mi böyle düzelmesi icin gerci bende bi sorun daha var dogdugumda sarilik oldugum icin göbek deligimin hemen üstünde bi delik daha var kan degisimi icin acilmis ben asil o delikten korkuyorum bisey olursa diye

en son cuma gitmistik doktora genel olrak iyiydi ama yüzünü bi türlü dönmedigi icin doktor bütün ölcümleri yapamadi o yüzden 7 nisanda ayrintili ultrasona giricez umarim orda hem yüzünü hem cinsiyetini görürüz artik ben icimden ne gectigini de bilmiyorummm :)

Benim şimdiden neredeyse dümdüz :)
Bazen dokunduğumda acıyor hatta.

benim daha düzelmedi de yukarida yazdigim gibi dogumdan kalma bi ikinci delik oldugu icin hemen göbek deligimin üstünde bende o daha fazla aciyo karnim gerildikce iki delik nasil olucak bilemiyorummm

inşallah sorun yaratmaz canım,can acısı olacak tabii biraz anne olmak kolay olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…