2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bısey soylucem
laptopunda bebege zararı var olabıldıgınce kucagınıza almayın ben hep kucagıma yas5tık koyuyorum ama sımdı yenı bı yer edendım kendımı masaya kouoyrum artık
cogummuzun evınde plazma tv var ızlemedıgımız zamanlarda kapatalım gerekmedıkce ucaga bınmeyelım ozellıkle bu uc ay tutunması ıcın cok onemlı

hoşbulduk canım..ailen nerde yaşıyordu? ablanın dr.u nerde?

hoşbulduk canım..ailen nerde yaşıyordu? ablanın dr.u nerde?

ben atınadayım aılem ıstanbulda avrupa yakasındalar ablamın dr u bakırkoyde cok ıyı bı adam rahatlatıo ınsanı bende dogumu ıstanbulda yapmayı dusunuyorum allah kısmete ederse o gunlerı ablam b.koyde acıbademde dogum yaptı dr da oraya gelmıstı bende bı kac kere ablamla gıttım guven vermıstı bana

canım sen kaç kilo ile kaldın..
ben söylemeye bile utanıyorum ya..
hayatımda hiç olmadığım olmayacağımı düşündüğüm kiloda hamile kaldım

canım valla ben utanmıyorum artık ya.benim kadar da kimse kilolu olamaz...ben 92 kilo ile kaldım ben evlendikten sonra ortalama 20-30 kilo aldım.kendime pek dikkat etmedim.çocukkende aşırı zayıftım.zayırım diye dr. götürüyordu annemneyse şuan tabi ağlancak haliem gülüyorum ama mayıs gibi103 kiloydum ..çapaya gittim. araştırma yaptırdım. hiç bir sorun çıkmadı. yani ben yine boğazımı tutamadığım içinmiş oyüzden diyetisyene gittim 11 kilo verdim. halen diyetisyene gidiyorum.ama dr.um beni tartıca çok şaşırdı. yani 92 göstermiyorum.etim sıkı ve orantılı dağılmış.yani hantal durmuyorsun dedi dr. buna sevindim.2kez gittiğimde 2sindede tarttı.kilo almadığım için tebrik etti.çünkü şuanalmaya başlayan bile varmış.ben son derece dikkat ediyorum.bebeğe yetecek kadar az ama dengeli besleniyorum şuan.hatta verirsem daha iyi olcak.

canım dr.un adı neydi? benimkide bakırköyde.dediğin özellikte

canım dr.un adı neydi? benimkide bakırköyde.dediğin özellikte

ismi ferhat soyadını bılmıyorum
kıloları dert etme cnm benımde senın kglarda bır arkadasım hamıle kaldı ve doguma 5 kg alıp gıttı dondugunde oldugundan daha dusuk kg eve donmustu onemlı olan saglıklı beslenmek su an bızım ıcın

yok canım dert etmiyorum şimdilik hbyrm yi rahatlatmaya çalışıyorum.benim dr. adı serhat.serhat olmasın ferhat serhat isimde benziyor

yok canım dert etmiyorum şimdilik hbyrm yi rahatlatmaya çalışıyorum.benim dr. adı serhat.serhat olmasın ferhat serhat isimde benziyor

ay olabılır cnm
180 boylarında esmer tenlı bebegı oldu onunda oyle bılıyorum 5 aylık felan olması lazım oysa ne tesaduf ama dımı ablamda ona cok guvendıgınden benı ona yonlerdımek ıstıo

ay olabılır cnm
180 boylarında esmer tenlı bebegı oldu onunda oyle bılıyorum 5 aylık felan olması lazım oysa ne tesaduf ama dımı ablamda ona cok guvendıgınden benı ona yonlerdımek ıstıo

ama benim dediğim kişi 1.80 değil bebeğide yok ama bu dr.da ablanın dediği gibi güvenilirve konuşmaları ile rahatlatıyor. hatta bu dr.da acıbademe de gidiyor. muayenesi capactiyn karşısında.bu dr.da öneririm bütün arkadaşlara...

kızlarya hakikaten ilk 3 ay kilo almamaya çalışın.zaten 3.aydan sonra çok hızlı alınıyor.ben ilk bebeğimde yedimmde yedim bebeğe yarasın diye 24 kilo aldım ama kızım 2850 doğdu ve ben dr sözüne geldim sen çok kilo aldın ama bebeğe yaramıcak diye.şimdi 53,5 kiloyum ve hamur işi ekmek yemiyorum.bakalım ne gösterecek zaman.

evet aynı dr degılmıs :)
benım randevuma 4 saat kaldı heyecan dorukta kızlar sımdı alttanmı bakıcak yıne dersınız

ıcımde bı canlı var 46 kromozomluk
offff off alahım ne buyuksun

evet aynı dr degılmıs :)
benım randevuma 4 saat kaldı heyecan dorukta kızlar sımdı alttanmı bakıcak yıne dersınız

ıcımde bı canlı var 46 kromozomluk
offff off alahım ne buyuksun

en son dr.un bebekle ilgili neler demişti canım?

kızlar hepınıze tesekkur ederım

once bız ıdrar testı yaptık cıkınca kan yaptık ertesı gune dr a randevu aldık gıttık tahlıl sonucuna baktı hamılesın dedı :) daha oncede ist dan denızden mıkrop kapınca bu dr gıtmıstım ole ustunden bı bakıp ılac yazmıstı ama ıyılesmıstım
sımdı burda hala yabancı oldugumdan ve kımselerı tanımadıgımdan yıne bu dr a gıttım
ıste tahlıl sonucuna baktı hamılesın dedı tabı ben heyecandan duramıyorum yerınde hadı bakalım dedım yarım yamalak yunancamla bna cok ufak goremeyız dedı ben yıkıldım suratım felan dustu sonra bı anda benı ıcerı aldı once smear felan aldı sonra bask bı odaya gıttık ultrasnla bı bakalım dedı hadı dedı
alttan bakar bakmaz karsımıza cıktı aa fıstık burda dedı sag yumurtalıgımdaydı sıyah kucuck bır kesecık
hersey yolunda gozukuyor dedı saglıklısın dedı ayın 20 sınde gel kalp atısları ıcın dedı boyunu olcmedı benım kg ve tansıyonumu olcmedı ama burda 8. haftadan sonra baslanıyormus bunların takıbı ama bugun herseyı sorucam boyunu kac gr v.s

aslında bir olcumler yaptı ama bana soylemedı yanı haatırladım sımdı olctu bıseylerı

canım inşallah bugün kalp atışlarını duyarsın.benim alttan muayene etti.ama belki senin alttan muayene etmeyebilir.ilk bebeğinmi? sağ yumurtadanmı döllenmiş acaba?

Acropoly canım genelde dr lar kalp atışını duyduktan sonra kilo tansiyon vs.tetkiklere bakıyorlar.hatta ben işk gittiğimde kızımda dr 4 hafta bitmişti.dediki dr bana doğru düzgün kese bile yok o yüzden yorum yapamam dedi ve ben ağlıyrak çıktım o dr dan.eşimde bende çok üzüldük tabi ben 1 hafta sonra başka dr gittim ve herşey çok iyiydi ve sağlıklıydı.dr bazen istesekde isteemsekde moral bozabiliyor

bende dr dan yeni geldimmm
herşey yolunda çok şükür
yumurtalarım geç çatlamış adet tarihimi tekrardan düzenliycekmiş muhtemelen 4 haftalık dedi
hcg değerlerime bakarak dediki 4 ocakta gelki hem kalp atışına bakalım hemde keseye
folik asit başladık

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım.inaşllah hep böyle güzel haberlerle geliriz..

hayırlısı olsun cnm
sağ salim gelsinler 3-5 i yok
bizimkinin kalp atışları 5+6 hft da gördü dr.
ama şu mide bulantısı öldürecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…