hbyrm dıs macunundanmı acaba bulanıyorr mıden. dıs fırcalamak cok onemlı hatta hemen hemen her yemekten sonra fırcalamalıyız cunku su anda bebısler canavar gıbı bızde ne var ne yoksa emıyor gucsuz bırakıyorlar dıslerımızde dahıl bu yuzden bol sut ıcıyoruz ve dıslerımızı ıyı fırcalıyoruz dıs macununu degıs yada macunsuz fırcala en kotu suyla calkala parmagınla ovala felan yanı kıyamam cnm ınsallah gecer hemen
gelısımcı hosgelsın cnm zaten bı lıste yaptım full soru bu doktoru tutmazsam degısıcem bugun ıyıce bı test edıcem burda aıle hekımı var ıstanbuldada basladı galıba sıgortalılar doktorun ozel muaynanesıne gıdıyor ve para odemıyor begenmezsen degıstıregbılıyorsun ama gelen aılelere baktım hepsı duzgun bılıncı tıpler gıbı bı gıdım bakım . bu arada ablamı dogurtan doktorla gorusup butun tahlıl kan bebek ultrason fotolarını ınternet uzerınde gonderıcem bırde ordan takıp edılım dıyorum nedense bu yunan doktorlaraa guvenmıyorum ezelden berı bı guven sorunu var aramızda bılıyorsun :)
hoşbulduk canım..ailen nerde yaşıyordu? ablanın dr.u nerde?
canım sen kaç kilo ile kaldın..
ben söylemeye bile utanıyorum ya..
hayatımda hiç olmadığım olmayacağımı düşündüğüm kiloda hamile kaldım
ben atınadayım aılem ıstanbulda avrupa yakasındalar ablamın dr u bakırkoyde cok ıyı bı adam rahatlatıo ınsanı bende dogumu ıstanbulda yapmayı dusunuyorum allah kısmete ederse o gunlerı ablam b.koyde acıbademde dogum yaptı dr da oraya gelmıstı bende bı kac kere ablamla gıttım guven vermıstı bana
canım dr.un adı neydi? benimkide bakırköyde.dediğin özellikte
ismi ferhat soyadını bılmıyorum
kıloları dert etme cnm benımde senın kglarda bır arkadasım hamıle kaldı ve doguma 5 kg alıp gıttı dondugunde oldugundan daha dusuk kg eve donmustu onemlı olan saglıklı beslenmek su an bızım ıcın
yok canım dert etmiyorum şimdilikhbyrm yi rahatlatmaya çalışıyorum.benim dr. adı serhat.serhat olmasın ferhat serhat isimde benziyor
ay olabılır cnm
180 boylarında esmer tenlı bebegı oldu onunda oyle bılıyorum 5 aylık felan olması lazım oysa ne tesaduf ama dımı ablamda ona cok guvendıgınden benı ona yonlerdımek ıstıo
evet aynı dr degılmıs :)
benım randevuma 4 saat kaldı heyecan dorukta kızlar sımdı alttanmı bakıcak yıne dersınız
ıcımde bı canlı var 46 kromozomluk
offff off alahım ne buyuksun
evet aynı dr degılmıs :)
benım randevuma 4 saat kaldı heyecan dorukta kızlar sımdı alttanmı bakıcak yıne dersınız
ıcımde bı canlı var 46 kromozomluk
offff off alahım ne buyuksun
kızlar hepınıze tesekkur ederım
once bız ıdrar testı yaptık cıkınca kan yaptık ertesı gune dr a randevu aldık gıttık tahlıl sonucuna baktı hamılesın dedı :) daha oncede ist dan denızden mıkrop kapınca bu dr gıtmıstım ole ustunden bı bakıp ılac yazmıstı ama ıyılesmıstım
sımdı burda hala yabancı oldugumdan ve kımselerı tanımadıgımdan yıne bu dr a gıttım
ıste tahlıl sonucuna baktı hamılesın dedı tabı ben heyecandan duramıyorum yerınde hadı bakalım dedım yarım yamalak yunancamla bna cok ufak goremeyız dedı ben yıkıldım suratım felan dustu sonra bı anda benı ıcerı aldı once smear felan aldı sonra bask bı odaya gıttık ultrasnla bı bakalım dedı hadı dedı
alttan bakar bakmaz karsımıza cıktı aa fıstık burda dedı sag yumurtalıgımdaydı sıyah kucuck bır kesecık
hersey yolunda gozukuyor dedı saglıklısın dedı ayın 20 sınde gel kalp atısları ıcın dedı boyunu olcmedı benım kg ve tansıyonumu olcmedı ama burda 8. haftadan sonra baslanıyormus bunların takıbı ama bugun herseyı sorucam boyunu kac gr v.s
kızlar hepınıze tesekkur ederım
once bız ıdrar testı yaptık cıkınca kan yaptık ertesı gune dr a randevu aldık gıttık tahlıl sonucuna baktı hamılesın dedı :) daha oncede ist dan denızden mıkrop kapınca bu dr gıtmıstım ole ustunden bı bakıp ılac yazmıstı ama ıyılesmıstım
sımdı burda hala yabancı oldugumdan ve kımselerı tanımadıgımdan yıne bu dr a gıttım
ıste tahlıl sonucuna baktı hamılesın dedı tabı ben heyecandan duramıyorum yerınde hadı bakalım dedım yarım yamalak yunancamla bna cok ufak goremeyız dedı ben yıkıldım suratım felan dustu sonra bı anda benı ıcerı aldı once smear felan aldı sonra bask bı odaya gıttık ultrasnla bı bakalım dedı hadı dedı
alttan bakar bakmaz karsımıza cıktı aa fıstık burda dedı sag yumurtalıgımdaydı sıyah kucuck bır kesecık
hersey yolunda gozukuyor dedı saglıklısın dedı ayın 20 sınde gel kalp atısları ıcın dedı boyunu olcmedı benım kg ve tansıyonumu olcmedı ama burda 8. haftadan sonra baslanıyormus bunların takıbı ama bugun herseyı sorucam boyunu kac gr v.s
bende dr dan yeni geldimmm
herşey yolunda çok şükür
yumurtalarım geç çatlamış adet tarihimi tekrardan düzenliycekmiş
hcg değerlerime bakarak dediki 4 ocakta gelki hem kalp atışına bakalım hemde keseye
folik asit başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?