- 5 Nisan 2010
- 120
- 3
- 96
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dr lar kendılerını bızım yerımıze hıc koymuolar boyle kıısıler doktor olmasın bence
gelısımcı evet ultrason kagıdındada bayagı sagda sanırsam bı anlamı varmı bunun bazı ınt sıtelerınde erkek dıolar ama ben ınanmıyorum o zaman butun drlar 12. haftayı beklemezdı
bu arada yazmayı nnunutmusum ılk bebısım ya senın
Merhaba arkadaşlar bugün kan tetkiki sonucumu aldım
Bhcg:186 olmuş çok şükür rabbime ..
6 ocakta kalp atışını duymaya gideceğiz...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
mutlu günler arkadaşlar:)))ben bi kaç gündür giremiyordum ama hepinizin yazdıklarını okudum ve cok sevindim herkesin durumu iyi anlasılan ama coğumuzda bulantılar var tek değilim yani benim diğerlerinde hiç bukadar bulantım olmamıştı walla bu bi farklı:))ki istahımada cok düşkünken sevdiğim herseyden iğreniyorum sabah bi kahvaltımı rahat yapıorum gerisi iskencebu arada ben bende kilosundan şikayetci olanlardanım 2 buçuk yıllık evliyim evlendiğimde bu yana 25 kilo aldım malesef:-(( tam akapuntura başlamıstımki hamile olduğumu öğrendim:))))ama daha 2 hafta olmustu aslında hazirana kadar deam edip eski halime dönüp öle hamile kalcaktım ama bebişim anişine süpriz yapmak doğum günü hediyesi olarak gelmek istedi bu hafta benim doğum günümdü yani en güzel doğum günü hediyesi oldu bana:)))ama şimdi cok korkuyorum cokk kilo almaktan ve herkesde sen cok kilo alırsın dio ki benim eşimde minyon tipli ben yanında şişko olmaktan cok korkuyorummmboyum 1.72 ama kilom 85)aslında benimde dışardan bakınca kiloma inanmıyorlar bu kadar cok olduğuna ama ben biliorum ya bana yeter:)ayrıca bi altı ay önce gittiğim farlı bi kadın doğum doktoru bana kesinlikle hamile kalmadan önce kilo vermen lazım demişti en az bi 10 kilo var demişti bende nie die sorduğumda yoksa hamilelikte 25 -30 kilo garanti alırsın demişti .şimdi napcam bilmiorum sizce napmalıyım???
mutlu günler arkadaşlar:)))ben bi kaç gündür giremiyordum ama hepinizin yazdıklarını okudum ve cok sevindim herkesin durumu iyi anlasılan ama coğumuzda bulantılar var tek değilim yani benim diğerlerinde hiç bukadar bulantım olmamıştı walla bu bi farklı:))ki istahımada cok düşkünken sevdiğim herseyden iğreniyorum sabah bi kahvaltımı rahat yapıorum gerisi iskencebu arada ben bende kilosundan şikayetci olanlardanım 2 buçuk yıllık evliyim evlendiğimde bu yana 25 kilo aldım malesef:-(( tam akapuntura başlamıstımki hamile olduğumu öğrendim:))))ama daha 2 hafta olmustu aslında hazirana kadar deam edip eski halime dönüp öle hamile kalcaktım ama bebişim anişine süpriz yapmak doğum günü hediyesi olarak gelmek istedi bu hafta benim doğum günümdü yani en güzel doğum günü hediyesi oldu bana:)))ama şimdi cok korkuyorum cokk kilo almaktan ve herkesde sen cok kilo alırsın dio ki benim eşimde minyon tipli ben yanında şişko olmaktan cok korkuyorummmboyum 1.72 ama kilom 85)aslında benimde dışardan bakınca kiloma inanmıyorlar bu kadar cok olduğuna ama ben biliorum ya bana yeter:)ayrıca bi altı ay önce gittiğim farlı bi kadın doğum doktoru bana kesinlikle hamile kalmadan önce kilo vermen lazım demişti en az bi 10 kilo var demişti bende nie die sorduğumda yoksa hamilelikte 25 -30 kilo garanti alırsın demişti .şimdi napcam bilmiorum sizce napmalıyım???
canım benimde ilk bebeğim.dr. soldan döllenmiş büyük ihtimal kız dedi.ama büyük ihtimal kesin değil yani..birde genelde 12. yada daha sonraki haftaları beklemelerinin sebebi hem kesinleşsin diye hemde duyduğuma göre şöyle bir durum olabiliyormuş.mesela bazı kesimlerde kız olduğunu duyunca aldırabiliyolar.yani erken duyarsa aldırabilir.ama geç duyduğunda aldırma şansı olmuyor.yani böyle birşey duymuştum.oyüzden geç söylediklerini yani..hayırlsı olsun ilk bebek kız erkek sağlıklı olsunda hiç farketmez...ayrıca benim gittiğim dr.a giden arkadaş dediki.bu dr. hamile kalmadan önce kız erkek ne istiyorsan ayarlıyor dedi.tabi dr. dan bunu duymadım ama böyle birşey varmış...
Selam Ağustos anneleri nasılsınız bugün. Ben cuma gününden beri hep yatıyorum. Bugün işe geldim herkes şişmişsin demeye başladı. Midemde sürekli bir ekşime var. Yemek yemek istemiyorum zorluyorum. Yemek yemeyince kan şekerim düşüyor galiba iki gündür titremeye başladım.
Onu ben de duymuştum. Bir arkadaşımın doktoru öyle bir tavsiyede bulunmuş. vücut sıcaklığı 36 derece olursa kız, 37 derece olup da ilişki olursa erkek demiş. Ama bana göre saçma gelmişti. Çünkü bazı insanların vücut ısısı sürekli yüksek oluyor. Bazılarının da düşük. Mesela ben. Allah hayırlısını versin.
Bende kilolardan muzdaripim. Evlendikten sonra bende 12 kilo aldım. Geçen sene ikizlerime hamile kaldığımda tam 70 kiloydum. Dört buçuk ayda 5 kiloda üstüne almıştım. Gebeliğim sonlanınca yine 70 oldum. Faka 10 aydır 1gram vermeden hamile kaldım. Bende sonuna kadar nasıl az kilo alcam diye merak ediyorum. En azından senin boyun var benim boyum da164 ne yapcam bilmiyorum:18:
bende dr dan yeni geldimmm
herşey yolunda çok şükür
yumurtalarım geç çatlamış adet tarihimi tekrardan düzenliycekmiş muhtemelen 4 haftalık dedi
hcg değerlerime bakarak dediki 4 ocakta gelki hem kalp atışına bakalım hemde keseye
folik asit başladık
canım kızı oluşturan x kromozomu y ye göre daha dayanıklı.yani mesela pazar günü doğurganlık dönemi perşembe yada cuma ilişkiye girdiğinde kız olma ihtimali yüksek oluyor.3gün dayanıyor yani ama erke istendiğinde aynı gün ilişki olması gerekiyor.dr. bu tarz bişey hazırlıyor.dediğin gibi sıcaklıkta olabilir.ama tam bilmiyorum onu