• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl geliştiği ile ilgili bilgi derken? ay hafta ve boy sanırım değilmi?

gelısımcım evet boyunun uzunlugundan bahsedıyor ayrıca evamında bu hafta kaba taslak nelerının gelıstıgı yazıo mesela bu hafta dudaklarım sekıllenıyor burnum ve gozlerım gelısmeye baslıyor

gelısımcım evet boyunun uzunlugundan bahsedıyor ayrıca evamında bu hafta kaba taslak nelerının gelıstıgı yazıo mesela bu hafta dudaklarım sekıllenıyor burnum ve gozlerım gelısmeye baslıyor

aa evet çok güzelmiş.ama sen bana tercümanlık yaparsın artık:9:

tercume ederım tabıkı degıstıkc ve bebıslerımız buyudukce
ben 4 hafta 2 gunlukken gıtmıstım ılk olarak 1mm bıle degıl sımdı hemen hemen ıkı hafta gectı yarın 4.30 dagorusucez kendısıyle. annesı ve babasıyla randevusu var.:emir_bebek:

şimdi tekrar baktım 0.43cm
benim salı günü 3.4 dü c.tesi tekrar cağırdı 4.6 olmustu. ( benim de alttan ölçüldü ) salı bi dah cağırdı.. yine gidicem ve ölçecek. ben de küçük herhalde diye üzülüp duruyordum normal o zaman benimki de değil mi? bi de siz bu kadar küçükken kalp atışını nasıl duydunuz? bana salı gunu de iyi büyümüş olursa kalp atışı için 10 gün sonra cağırıcam dedi de...:26:

merhablar
çok kabız oluyorum ilaçla çıkıcam bu akşam ilaç içtim mahvoldum günlerdir çok sıkıntılı oluyor bu kabızlık yarın tahlillerim var toksoplazma tiroid ve hemogram bakılacak

baby gaga bır web sıtesının adı bızım su bebıslerın haftalaarını takıp etmek ıcın kurdugumuz cızelgelerın oldugu sıte:98:

baby gaga bır web sıtesının adı bızım su bebıslerın haftalaarını takıp etmek ıcın kurdugumuz cızelgelerın oldugu sıte:98:

yanında ne yazıo
sımdı bende gorunen bıseyler var
ml 0.7
tls 0.2 acaba bunlardan bırı boyutu olabılırmı 4 haftalıktı gıttıgımde

merhablar
çok kabız oluyorum ilaçla çıkıcam bu akşam ilaç içtim mahvoldum günlerdir çok sıkıntılı oluyor bu kabızlık yarın tahlillerim var toksoplazma tiroid ve hemogram bakılacak
canım cok cok erken olmasına ragmen bende de baslıyor gibiydi. dr yemem gereken seyeri söylerken her gun 2 kuru incir, 2 kuru kayısı, cekirdekli kuru üzüm, kuru erik yemelisin demişti. biz de dr dönüşü doğal ürünler stan bi yerel markete ugrayıp almıstık onu yemeye basladıktan sonra hiç sıkıntım kalmadı. bunları antioksidan olarak söyledi ama bu konuda cok işe yaradığı kesin

sımdı ben yurtdısında ooldugumdan bunların ultrasonundqa mm gozukmuo ml tls var neyse yarın allah kısmet ederse kendısını gorucez

kızlar kabızlıga care ıkı kayısı kurusunu geceden bır bardak suya koyun sabah kalkınca kayısılar sısmıs oluo onları bı guzel yıyın ve suyunu ıcın hatta uzerıne bır bardakta bızden

gecelerıde yatmadan son yıyecegınız kiwi olsun

ınsallah faydasını gorursunuz ben hergun yapıyorum bı sıkıntım yok :82:

Back