• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

skr tesekkurler cnm ama benım ultrason kagıdında bı bılgı yok zaten bı dosya kagıdına prınterla cıktısını verdı dr .
ah guzel ulkemde kendı doktorlarımın elınde degılımkı ama allah kısmet eder bebegım saglıkla gelısıp o gunlerı gorursem ıstanbulda dogurucam.
ben yatıyorum hepınıze ıyı geceler yarın gorusuruz:74:

skr tesekkurler cnm ama benım ultrason kagıdında bı bılgı yok zaten bı dosya kagıdına prınterla cıktısını verdı dr .
ah guzel ulkemde kendı doktorlarımın elınde degılımkı ama allah kısmet eder bebegım saglıkla gelısıp o gunlerı gorursem ıstanbulda dogurucam.
ben yatıyorum hepınıze ıyı geceler yarın gorusuruz:74:
bende de iki tane ultrason resmi var birinde yazıyor birinde yazmıyor ölçüm yapmadığında yazmıyor anlayacağın sana ölçüm olmayan bir cıktı vermiş. neyse yarın gidiyordun zaten sanırım o zaman öğrenirsin
sana da iyi geceler canımm

Son düzenleme:
Günaydın yeni ve yeniden anne adayları
herkesin iyi olmasına sevindim
inş.fire vermeden hepimiz sağlıkla
doğum yaparız benim sabah ve akşamları midem
çok fena daha da çok var napıcaz bakalım....

kızlar günaydın iyi haftalar.inşallah herkes sağlıkla alır bebişini kollarına.ben önümüzdeki hafta gidicem dr.2.bebiş ama heyecabnım dorukta.şu an midem bulantım falan yok kızımda çok felaketti. hatta kolzetten kalkmadığım günleri biliyorum.umarımda olmaz.kızım bu ara çok hasta onu sürekli kucağımda taşıyorum umarım bir sorun yaşamam kimseye gitmiyor benden başka:((iyi düşüneyim iyi olsunn herşey..

bende bu sabah mide bulantısıyla uyandım
bu böyle devam ederse yaa:52:

günaydın benim de 7. haftam ilk 6 hafta hiç bulantım yoktu ama son 1 haftadır buzdolabının kapağını bile açamıyorum iştah falan kalmadı,fakat kusmuyorum...sana tavsiyem tuzlu çubuk kraker,leblebi ya da tuzlanmış salatalık ye bulantıyı bir süre kesiyor...ama sanırım ilk 3 ay bu şikayet devam ediyormuş genellikle:53::53::53:

Ne yazık ki devam ediyor cnm,
benimde ilkinde rahattı sanki bu daha zor gibi
benim oğlanda bana yapışık hiçbirşey olmaz cnm
benim abimin hnmı ikizlere hamileyken 3 yaşındaki
çocuğunu kucağına alıyordu allah ona göre yaratmış cnm

gunaydın guzel anne adayları
saglık bır gun gecırmenız dılegıyle. ben sımdı yıne mıde bulnatıları ıcınde kahvaltı yaptım zorla yumurta yemekte bır ıskence cunku hıc bır sut ve sut urunlerını yıyemez oldum mecburen barı haftada bır yumurta yıyım dıyorum. kızlar ılk 3 ay kılo almamız lazım dr larınız kılolarnızı olctumu tansıyonlarınıza baktılar mı yoksa 8.haftadan sonramı bakılıyor. benım dr hıcbıseyıme bakmadı ouff :96:

valla eski drum bakıyordu bu dr hiç bakmadı
eski druma da ocakta gidicem bakar kesin
ayrıca bende süt vs yiyemiyorum napcaz bilmem
yumurtayı bile zorla yiyorum aklıma geldikçe midem bulanıyor
ilkinde herşeyi yerdim ben

Arkadaşlarımm kusura bakmayın girip haber veremedim ..
Heyecandan unuttum..
Adamel sağol arkadaşım güzel dileklerin için..
Keseleri görenleri, kalp atışlarını duyan arkadaşlarımıda hayırlı olsun diyorum..
Ne güzel bu kısımlar sorunsuz geçmiş..
Benimde 9. gün bhcg:61.15 çıkmıştı cmt günü..
Bugün sabahta yaptırdım kan testi umarım 2'ye katlanır..
Sizler nasılsınız ?

benim salı günü 3.4 dü c.tesi tekrar cağırdı 4.6 olmustu. ( benim de alttan ölçüldü ) salı bi dah cağırdı.. yine gidicem ve ölçecek. ben de küçük herhalde diye üzülüp duruyordum normal o zaman benimki de değil mi? bi de siz bu kadar küçükken kalp atışını nasıl duydunuz? bana salı gunu de iyi büyümüş olursa kalp atışı için 10 gün sonra cağırıcam dedi de...:26:

normal canım..zaten 6. haftada 3-5 arası olması gerek...canım 6 haftalık bebeklerin kalp atışı duyulur.senide alttanmı muayene etti.

merhaba kızlar..benim de biraz midem bulanıyor..iştahım yok pek..
ama benim en büyük derdim dişimi fırçalayamıyorum..çok midem bulanıyor gözlerimden yaşlar boşanıyor..fırçalamasam da midem bulanıyor fırçalamadığımı düşündükçe...off napcam ben ya..hiç te rahat edemem dişimi fırçalamazsam..kaç gündür mahfoldum:25:

sev rey aynıyız
yumurtayı menemenın ıcıne katıp yemeye calısıyorum
ben yogurtun ıcıne kuru uzum katıyorum bıraz bal bıraz cornflakes hem yogurt yemıs oluyorum hem bı ogunu boyle az kalorılı aradan cıkarıyorum
sutude pudıng yapıp yemeye calısıyorum
peynırıde tarhananın ıcınde
bunlar bı cozum olabılır senın ıcınde

tercume ederım tabıkı degıstıkc ve bebıslerımız buyudukce
ben 4 hafta 2 gunlukken gıtmıstım ılk olarak 1mm bıle degıl sımdı hemen hemen ıkı hafta gectı yarın 4.30 dagorusucez kendısıyle. annesı ve babasıyla randevusu var.:emir_bebek:

şimdi hayırlısıyla hem kesesini görürsün :nazar:hemde kalp atışını duyarsın inşallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz.

yanında ne yazıo
sımdı bende gorunen bıseyler var
ml 0.7
tls 0.2 acaba bunlardan bırı boyutu olabılırmı 4 haftalıktı gıttıgımde

canım dr.una nerde yazdığını sor?yazmıyorsa kağıtta kendin sor nekadr oldu boyu diye?

gunaydın guzel anne adayları
saglık bır gun gecırmenız dılegıyle. ben sımdı yıne mıde bulnatıları ıcınde kahvaltı yaptım zorla yumurta yemekte bır ıskence cunku hıc bır sut ve sut urunlerını yıyemez oldum mecburen barı haftada bır yumurta yıyım dıyorum. kızlar ılk 3 ay kılo almamız lazım dr larınız kılolarnızı olctumu tansıyonlarınıza baktılar mı yoksa 8.haftadan sonramı bakılıyor. benım dr hıcbıseyıme bakmadı ouff :96:

canım benin dr. son gittiğimde tansiyonumu ölçtü.ilk gidişimdede 2.gidişimdede kilomu ölçtü.bana belki kilolu olduğumdandr. ilk 3 ay kilo almasan bile olur.dedi ama 1 kilo alman normal en fazla 3 kilo alıncak dedi.oda en fazla.hatta kilo versem bile benim için daha iyi...ilk 3 aydan sonra ister istemez zaten alıyoruz...

arkadaşlar aklıma gelmişken ananas yiyin.bebeğin tutunmasını sağlıyor.:49:hatta emzirme döneminde de bol bol süt yapıyor...çok faydalı bir meyve..

hbyrm dıs macunundanmı acaba bulanıyorr mıden. dıs fırcalamak cok onemlı hatta hemen hemen her yemekten sonra fırcalamalıyız cunku su anda bebısler canavar gıbı bızde ne var ne yoksa emıyor gucsuz bırakıyorlar dıslerımızde dahıl bu yuzden bol sut ıcıyoruz ve dıslerımızı ıyı fırcalıyoruz dıs macununu degıs yada macunsuz fırcala en kotu suyla calkala parmagınla ovala felan yanı kıyamam cnm ınsallah gecer hemen

gelısımcı hosgelsın cnm zaten bı lıste yaptım full soru bu doktoru tutmazsam degısıcem bugun ıyıce bı test edıcem burda aıle hekımı var ıstanbuldada basladı galıba sıgortalılar doktorun ozel muaynanesıne gıdıyor ve para odemıyor begenmezsen degıstıregbılıyorsun ama gelen aılelere baktım hepsı duzgun bılıncı tıpler gıbı bı gıdım bakım . bu arada ablamı dogurtan doktorla gorusup butun tahlıl kan bebek ultrason fotolarını ınternet uzerınde gonderıcem bırde ordan takıp edılım dıyorum nedense bu yunan doktorlaraa guvenmıyorum ezelden berı bı guven sorunu var aramızda bılıyorsun :) :64:

canım benin dr. son gittiğimde tansiyonumu ölçtü.ilk gidişimdede 2.gidişimdede kilomu ölçtü.bana belki kilolu olduğumdandr. ilk 3 ay kilo almasan bile olur.dedi ama 1 kilo alman normal en fazla 3 kilo alıncak dedi.oda en fazla.hatta kilo versem bile benim için daha iyi...ilk 3 aydan sonra ister istemez zaten alıyoruz...

canım sen kaç kilo ile kaldın..
ben söylemeye bile utanıyorum ya..
hayatımda hiç olmadığım olmayacağımı düşündüğüm kiloda hamile kaldım:59:

arkadaşlar aklıma gelmişken ananas yiyin.bebeğin tutunmasını sağlıyor.:49:hatta emzirme döneminde de bol bol süt yapıyor...çok faydalı bir meyve..

hmm cok severım ananası ablam yenı dogum yaptı allah bagıslasın 3 aylık bı oglusu var cok tatlı
oda ananası duymus bı gecede oturup bı ananas yıyınce sabaha kadar ıshal cocukta sutten ananası olunca oda ık gun ıshaall heheh :) yanı bı dılım felan yemek gereklı

bende zayıf zayılmam 181 im ama kılom 70 :( ve en buyuk fobım kılo almaktır dun kendıme gıdıp kot mını etek aldım onu gıyıcem kalın corapla evde bıle. kendımı ole gorımde cok kılo almım dıeee:21:
a ve dun yuruyuse basladım yavas yavas en azından bı ogunu yakıyorum

Back