2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de oluyor cnm birşeyler ama kimseye demiyorum
dalga geçerler diye ama 2.hamilelikte çok daha erken
hissediliyormuş

canım hayırlı olsun seninde bebişin. evet bende önceden ve şimdide kullanıyorum.çok gerekli bişey.

canım senin bebeğinde hayırlı olsun :))
evet canım haklısın kullanmak gerekli bir önce alıyım eczaneden

bende de göğüslerde şişlik var yemediğimde hafif bulantım oluyo
canım büyüme ve yerleşmeye başladılar kasıklarda ağrı olması çok normal

bende de oluyor cnm birşeyler ama kimseye demiyorum
dalga geçerler diye ama 2.hamilelikte çok daha erken
hissediliyormuş

bende bunda daha erken hissettim belirtileri canım
ama sorun bunda da aynı belirtiler oğlum mu olcak acaba yine? ben kız istiyorum hayırlısıyla

bende mayıs ayından bu yana folik asit kullanıyorum

cnm benim ilkinden çok farklı,
göğüslerimde ağrı sızı olmadı
rivayete göre göğse vurursa erkek diyorlar acırsa yani
ilkinde bulantı yoktu bunda felaket ilkinde de
halsizlik inanılmaz boyuttaydı yani
diyeceğim hiiiç belli olmaz cinsiyet zamanı
konuşalım bence

benim tam tersi erkekte hiç göğüslerimde bir değişiklik olmadı kızımda ellenmiyorlardı
kızımda hiç bulantım yoktu erkekte berbattım
kızımda canavar gibiydim enerhi dolu erkekte yorgunluktan ölüyordum
bence bunlar tamamen kişinin yapısına bağlı yaşına da olabilir tabii

evet bünyeden bünyeye fark vardır tabi. herkesin durumu farklı benim ikizimde hamile onla bile aynı şeyler olmadı. bünye meselesi.
bende korkuyorum ben ikizim ya ya ikinci bebğim ikiz olursa diye
ilkinde olmadı ama şimdi olursa yaa

canım googleden ticker diye arama yaptım. ticker factory sitesine girdim altta Pregnancy yazan yeri tıkladım zaten yönlendiyo seni:)))

yönlendiriyorda ingilizce yönlendiriyor...beceremedim yaaa. yanlış şeyler yaptım.birde onu bu sayfaya nasıl ekliycemide beceremedim...

selam kizlar...

benim 9.5 aylik ikiz kizlarim var ve bugun test yaptim pozitif cikti .kalabalik aileleri cok severim ama biraz daha vardi zamanina herseyde vardir bir hayir

slm arkadaslar nasıl gidiyor hamilelik...ben cok kötüyüm 2 gecedir 4 den önce yatamıyorum kaşıklarımda biraz ağrıyo özellikle sol kasığım(daha bu saat oldu hala kendime gelemedim sersem gibiyim ne uyuyorum ne uyanıyım yani:)))ayrıca arkadaşlar hiç biseyde yiyemiyorum normalde cok istahlı bi insandım ama dünden biri ne yesem midemi bulandırıyo ama aklınıza ne gelirse mandalinadan bile...bide dün b 12 iğnesi dodex iğne vuruldum acaba o mu yaptı bilemiyorum bu arada arkadaslar daha benimde 5 haftalık ama bebişimi gerçekten ben de hissediyorum ama eşim bana gülüo daha cok küçük die :))demekki doğruymuş hissedebiliyoruz bu arada benim içimede kız gibii geliooo hayırlısı bakalım:)))))

22 kasim son adet tarihim acaba test yanilabilirmki ? belirti olarak kizlarimi emziriyorum ben goguslerimin uclari aciyor

selam kizlar...

benim 9.5 aylik ikiz kizlarim var ve bugun test yaptim pozitif cikti .kalabalik aileleri cok severim ama biraz daha vardi zamanina herseyde vardir bir hayir

hayırlı olsun canım bencede herseyde vardır bi hayır :)))hadi bide buda ikiz olursa:)))))

hayırlı olsun canım bencede herseyde vardır bi hayır :)))hadi bide buda ikiz olursa:)))))

amanin gercekten zor olur hemde cokkkk hollandada yasiyorum burada kimsem yok tek basima bakamam ki...ikiz degil ama oglum olsun cok istiyorum iki kizim var tabii hep diyorum allahima once saglikli olsun sonra eger hayirlisiysa erkek olsun diretmekde istemiyorum yani

hayırlısı olsun canım inşallah ama ikizde çok güzel bence benimde ikiz olabilir çünkü benim ailemdede eşimin ailesindede var hayırlısı tabi inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…