• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşallah. Evet annelik o kadar özel birşey ki herşeye razı oluyor insan yeter ki bebeği iyi olsun.:nazar:

sağol canım inşaallah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder..

Hbyrm canım ben kızımda sürekli olarak ayda 1 hatta doğumdan 2 gün öncesi bile gittim.için rahat olsun.sadece biraz dikkatli olması gerek alanın yoksa herhangi bir zararı olmaz.zaten diğer türlü ilerleyen zamanalrda kendi yapmamız imkansız oluyor.

Hbyrm canım ben kızımda sürekli olarak ayda 1 hatta doğumdan 2 gün öncesi bile gittim.için rahat olsun.sadece biraz dikkatli olması gerek alanın yoksa herhangi bir zararı olmaz.zaten diğer türlü ilerleyen zamanalrda kendi yapmamız imkansız oluyor.

ya işte hani ağda bile tutunmasını engeller ilk başta diyorlar ya ondan korkuyorum canım..sağol cavp için:71:

Canımya valla bizim diğer gruptaki tüm kızlar gidiyordu.dr umda sakıncası yok dedi.eli hızlıysa zaten sorun olmaz bende gidicem önümüzdeki hafta.ama için rahat etmiyorsa kendin hallet en azından belli bir süre.

Canımya valla bizim diğer gruptaki tüm kızlar gidiyordu.dr umda sakıncası yok dedi.eli hızlıysa zaten sorun olmaz bende gidicem önümüzdeki hafta.ama için rahat etmiyorsa kendin hallet en azından belli bir süre.

ohh be cızelgeyı yapabıldım cok mutluyum tesekkurler hbyrm.. kızlaar ben agdayı dr a sordum bana jıletı onerdı ne yazıkkı hıc sevmesemde mecburen jılete gerı donus. yınede yaptıranlar dıkkat etsın.cok heyecanlıyım pazartesı dr a kalp atıslarını duymaya gıdıcez zaman gecmıyor
benım ılk bebısım 28 yasındayım thy de hostestim esım yunan oldugundan sımdı yunanıstana tasındım ısı bıraktım ogrencı oldum tekrardan dil ogreniyorum:90:

ohh be cızelgeyı yapabıldım cok mutluyum tesekkurler hbyrm.. kızlaar ben agdayı dr a sordum bana jıletı onerdı ne yazıkkı hıc sevmesemde mecburen jılete gerı donus. yınede yaptıranlar dıkkat etsın.cok heyecanlıyım pazartesı dr a kalp atıslarını duymaya gıdıcez zaman gecmıyor
benım ılk bebısım 28 yasındayım thy de hostestim esım yunan oldugundan sımdı yunanıstana tasındım ısı bıraktım ogrencı oldum tekrardan dil ogreniyorum:90:

canım hayırlı olsun çizelgen..
demek yabancı damat olayı haa..
nasıl yunanistan kız..merak ederim hep..ay gerçi pek karıştı şimdi kız dikkat et sende..
ben de 27 yaşındayım canım benim de ilk gebeliğim..
dil öğrenmek eğlencelidir ya..ya da işim bu olduğu için bana öyle geliyor..canım ben ingilizce öğretmeniyim..almanca da biliyorum..seviyorum dil ile uğraşmayı..

canım hayırlı olsun çizelgen..
demek yabancı damat olayı haa..
nasıl yunanistan kız..merak ederim hep..ay gerçi pek karıştı şimdi kız dikkat et sende..
ben de 27 yaşındayım canım benim de ilk gebeliğim..
dil öğrenmek eğlencelidir ya..ya da işim bu olduğu için bana öyle geliyor..canım ben ingilizce öğretmeniyim..almanca da biliyorum..seviyorum dil ile uğraşmayı..

evet azucuk yabancı damat olayı mayısta evlendım temmuzda buraya tasındım kasımdada hamıle kalmısız :) ıyı oldu cok ıstıyoduk zaten ılk bebıs cok heyecanlı oluyor... :)

yunanıstanda atınadayım ben ekonomık krız fecı burda herkes ıssız kalıyor grevler kapatmalar mesela bugun hıcbır ulasım aracı calısmıyor ama genel olarak cok guzel bı ulke hele adalar gorulmeye deger bıraz tembellıklerınden kaybetmısler ınsallah en yakın zamanda toplanır cunku artık burası benım de memleketım sayılıyor

bende dıllere karsı sempatım var ama yunanca cok zor almaca gıbı dısıler erkekler notr bıraz zorlanıyorum ıngılızcede yanında neymıs dedırtıyor bana

neyse konuyu dagıtmayalım
sen doktora gıttınmı neler dedı

arkadaşlar merhaba,
biz kalp atışları için cumartesi doktora gideceğiz ama benim içimde bi karamsarlık var.belirtilerim çok azaldı. göğüslerimdeki ağrılar bile yok denecek kadar az. çok korkuyorum kızlar bölyle olupta kalp atışlarını duyanınız var mı içinizde. bir kere bile kusmadım mesela ben. normal mi bu ?

neva...... canımya öyle olcak diye bişey yok.ben ilk bebişimde hiç o belirtileri yaşamadım ama çokda sağlıklıydı.aklına iyi şeyler getir.benim şu anda sadece mide bulantım var ama onuda midemin hassaslığına bağlıyorum başkada bir belirti yok.iyi düşün lütfen..

evet azucuk yabancı damat olayı mayısta evlendım temmuzda buraya tasındım kasımdada hamıle kalmısız :) ıyı oldu cok ıstıyoduk zaten ılk bebıs cok heyecanlı oluyor... :)

yunanıstanda atınadayım ben ekonomık krız fecı burda herkes ıssız kalıyor grevler kapatmalar mesela bugun hıcbır ulasım aracı calısmıyor ama genel olarak cok guzel bı ulke hele adalar gorulmeye deger bıraz tembellıklerınden kaybetmısler ınsallah en yakın zamanda toplanır cunku artık burası benım de memleketım sayılıyor

bende dıllere karsı sempatım var ama yunanca cok zor almaca gıbı dısıler erkekler notr bıraz zorlanıyorum ıngılızcede yanında neymıs dedırtıyor bana

neyse konuyu dagıtmayalım
sen doktora gıttınmı neler dedı

yok canım ben daha gitmedim doktora 22sinde gelin dedi dr ama ben pazartesi gidecem..eşim çarşambaları tüm gün çalışıyor pazartesileri yarım..o da benle olsun istiyorum bu yüzden pazartesi gidecez..aklımda bi yığın soru var bi an önce gelsin pazartesi :66:
arkadaşlar merhaba,
biz kalp atışları için cumartesi doktora gideceğiz ama benim içimde bi karamsarlık var.belirtilerim çok azaldı. göğüslerimdeki ağrılar bile yok denecek kadar az. çok korkuyorum kızlar bölyle olupta kalp atışlarını duyanınız var mı içinizde. bir kere bile kusmadım mesela ben. normal mi bu ?

canım kaçıncı haftandasın?
benim göğüs ağrımda geçti..
hatta adet olacakmışım gibi hissediyorum..dün kaç kere baktım adet mi oldum diye..
korkma bence biraz okuduğuma göre normalmiş..
içini ferah tut..inşaallah Rabbim onları koruyacak:34:

kızlar çok erken biliyorum..
Allahım hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin ama
cinsiyetini merak ediyor musunuz siz de?
içinize bişey doğuyor mu??
ben kız olacakmış gibi hissediyorum..
gerçi bunda çevremin de etkisi var
bi kaç kişi içime kız olacakmış gibi doğuyor dedi..
bi de ben hamile kalmadan önce bi derneğin çayına gitmiştik..
çekiliş yapıldı
bana da kanz dan bi kız gömleği çıkmıştı..
sonra okuldan bi arkadaşım (pek samimi değiliz) bebek istediğimi falan bilmiyordu..
bi gün geldi dediki hocam sizi rüyamda gördüm çok sevinçliydiniz hamileyim , kızım olacak biliyor musunuz dediniz dedi..
sarılıp öpesim geldiydi kadını..
belki de bu yüzden kız olacak diye doğuyor içime:69:

canım sanada cok geçmiş olsun beni eminim en iyi anlayanlardansın inşallah bu sefer sans bize güler ve bebişlerimize kavusuruz:))))ben bu arada haftaya perşembe gidicem bakalım cünkü daha 4 haftalık falanmış cok küçük...bebeğin kalp atısını duyuncada kan pıhtılaşma iğnesi vericekmiş doktorum kendin vurakmısım bide cvs yada amino sentez yapılacakmış sendende istedilermibu testleri?

canım hayırlısı ile ben yarın gidicem dr.inşallah kalp atışı :nazar:duyulursa ozaman test istiycek...

canım sanada cok geçmiş olsun beni eminim en iyi anlayanlardansın inşallah bu sefer sans bize güler ve bebişlerimize kavusuruz:))))ben bu arada haftaya perşembe gidicem bakalım cünkü daha 4 haftalık falanmış cok küçük...bebeğin kalp atısını duyuncada kan pıhtılaşma iğnesi vericekmiş doktorum kendin vurakmısım bide cvs yada amino sentez yapılacakmış sendende istedilermibu testleri?

canım hayırlısı ile ben yarın gidicem dr.inşallah kalp atışı :nazar:duyulursa ozaman test istiycek...

merhabalar
ben bugünden itibaren 10 gün evdeyim progestan fitiller iğneler devam allahtan kahverengiler artık yok ama progestanlar beni mahvediyor hiçbir şey yiyemiyorum sersem gibiyim evde dinlenmek çok iyi geldi gözümü yeni açıyorum sabahları çok berbat oluyorum

yazmayı unuttum cinsiyete hiç takılmayın kızlar benim bir kızım var allah sağlık versin bebeğime
eşim 2.yi çok erkek istiyor bundan önceki bebeğim erkekti ama kaybettik hemde en kötü şekilde erkek oldu ama kucağımıza almak nasip olmadı şimdi hiç umrumda değil cinsiyet allah sağlıklı versin birşeyi çok istemeyin yani allah yoluna koyar

yazmayı unuttum cinsiyete hiç takılmayın kızlar benim bir kızım var allah sağlık versin bebeğime
eşim 2.yi çok erkek istiyor bundan önceki bebeğim erkekti ama kaybettik hemde en kötü şekilde erkek oldu ama kucağımıza almak nasip olmadı şimdi hiç umrumda değil cinsiyet allah sağlıklı versin birşeyi çok istemeyin yani allah yoluna koyar

geçmiş olsun canım...
ben cinsiyete kesinlikle takılmıyorum..sadece merak ediyorum :))
Allah ın takdirine güveniyorum...
kesinlikle hayırlı sağlıklı olsunlar cinsiyeti önemli değil..
tekrar ediyorum benimkisi sadece merak..ne de olsa ilk gebeliğim herşeyi merak ediyorum..:71:

neva benımde ara sıra bazı belırtılerım kayboluyor mıde bulantısı dısında ablam yenı dogum yaptı hastalık donemınde belırtılerı agır yasarmıssın onun dedıgıne gore sakın canını sıkma karaamsarlıga dusme

hrbym hadı hayırlısı bende 20 sınde gıdıyorum bende merak edıyorum allah tek dılegım saglıklı olması benım ıcınde herkesın hıssettıgı kız ama ben ruyalarımda erkek goruyorum ve ablam yenı dogum yaptı aynı belırtılerı yasıyoruz et ve et urunlerıne sut ve sut urunlerıne karsı tıksınme ve oglu oldu kardesler hemen hemen aynı belırtılerı yasarmıs bırde kızı var boyle belıtrılerı kızında olmamıstı
hayırlısı allah kaderımıze ne yazdıysa:49:

Back