• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar....
inşallah sorunsuz geçirirsin cnm bu hamileliğini
esteda hangi hstde olmuştun ben medicana da
yaptım doğumumu bunuda orada yapacam sanırım
pendik te bölge hstesi de iyiymiş diyorlar
gerçi hst yenide banu ergül dr varmış o iyiymiş
bizim topikde onda doğum yapan var
sen nerede oturuyorsun cnm

canım ben göztepe şafak hastanesinde dr jal dal da doğum yaptım. çok memnun kaldım
1500 doğum ücretiydi. doğumdan sonra bebek bakımı konusunda eğitim vermişlerdi diyetisyen doktorla görüştürmüşlerdi beslenme konusunda hepsi içinde 1500 dü. ama şimdi aradım 3000 diyolar çok para yani. gerçi başta demediler ücreti doktorunuzla görüşün dediler ama ben ilk doğumu orda yaptım ikincisinide orda düşünüyorum diyince 3000 dediler.
bende şimdi kozyatağındaki cenratl hospitala gitmeyi düşünüyorum. bilgisi olan varmı hastaneyle ilgili??

hadi yaw nerde yaptırdın?ben hacettepe araştırma hastanesinde yaptırdım özel sinan beksaça gittim ama bana bi işlemi tam 4seferde yaptı ve canım cok yandı bide üzerine yediğim azarlar cabası halbuki konusunda uzman dediler ama adam benim üzerimden öğrencilere ders verdi canım okadar yandıki ağlayıncada 'ağlama yoksa bebeğinde saplıcam walla bebeğini öldürücen şimdi die azarladı psikolojim öle bozulduki bi hafta kendime gelemedim:(((bide üstüne bebekte hasta cıktı aldılar bebişimi :((((sen ankaradamıydın bu arada canın hiç yanmadımı?

izmirde kent hastanesinde namık demirde oldum ben çok kolay oldu hiç acı duymadım tek seferde oldu temiz çıktı ama sonradan bebeğimde kromozomla olmayan başka bir sendrom çıktı ve gebeliğim 22 haftalıkken sonlandırıldı

olmuyo olmuyo olmuyo........herşeyi denedim.yapıştırdımda ama kaydete basıyorum sanırım kewydetmiyor.ya bende yada sitede bir sorun var..:52:

maşallah sayfalar almış başını gitmiş
yeni gelen arkadaşalr varsa hoşgelmişler:71:
iki arkadaşımız bana mesaj atmış onları ekledim listeye

veee
bebeğimi gördüm ben çok şükür sağlıklı:nazar:
7+1 dedi dr bugün
kalp sesini dinletti:emir_bebek:
süper bişey o ses

sadece progesteron başladı çünkü bende lekelenme oldu
dün oğlumun doğum günüydü:nazar: 2 yaşına girdi paşam :69:sanırım parti hazırlığı fazla yordum kendimi
ama devam ederse rapor verecek
bol bol otur dedi
yahu ben hemşireyim bi de acilde çalışıyom nerdee oturacam
allaha emanetler

ankaradan kimse yokmuuuuu arkadaşlarrrr??????:49::49::49:

ben varım canım

arkadaşlar ankarada hangi doktora gidiyosunuz ben zekai tahir burak hastanesine gidiyorum ama kararsızım önerebilceğiniz bi hastane yada doktor varmı?özellikle riskli gebelilere bakan bende hem kan pıhtılaşması hemde akdeniz anemisi taşıcılığı var yani ya 3.ayda bebekten kan alcaklar (cvs) cokkk korkuyorum:18: ama belki cvs yerine aminosentez yapabilirlermiş oda zormus ama diğerine göre iğnesi ve işlemi daha kolay gözüküo....aranızda bu testlerden yaptıran varmı bide doktor lütfen bana yardımcı olun cünkü kasap gibi bi sürü doktor var geçen bebeğimde beni maffettiler bu işlemler sırasında bu seferde öle olcak die cok korkuyorum

canım gazi ünivde aydan biri var
riskli gebelikte uzman
çok sırası oluyo ama işinde iyidir

selam kizlar...

benim 9.5 aylik ikiz kizlarim var ve bugun test yaptim pozitif cikti .kalabalik aileleri cok severim ama biraz daha vardi zamanina herseyde vardir bir hayir

amaneyyy
allah yardımcın olsun
hoşgeldin:71:
bilgilerinizi verin ekleyim

veee
7+1 dedi dr bugün
süper bişey o ses

dün oğlumun doğum günüydü:nazar: 2 yaşına girdi paşam :69:sanırım parti hazırlığı fazla yordum kendimi
bol bol otur dedi
allaha emanetler
gözünaydın boşver işi gücü al raporunu dinlen
ben raporluyum evdeyim şimdi
oğluna da sağlık dolu yeni yaşlar diliyorum

gözünaydın boşver işi gücü al raporunu dinlen
ben raporluyum evdeyim şimdi
oğluna da sağlık dolu yeni yaşlar diliyorum

pazartesiye kadar vereyim dedi ne gerek var şurda na kaldı pazartesiye
çok değil zaten bi iki damla
artarsa alacam zaten
sağol canım rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

veee
7+1 dedi dr bugün
süper bişey o ses

bol bol otur dedi
allaha emanetler
gözün aydın canım:nazar:darısı bize artık.bu arada numaralar yine görülmüyor canım ya.seni biraz yorcam ama..

Merrhaba arkadaşlar..
Sanırım bende ağustos annesi olacağım ..
Sat :20 kasım ...
Bende bugün idrarda çift çizgiyi gördüm ama yarın kan testi yaptıracağım ..
Benim bebeğim tüp bebek :)
İlk denememdi ve Rabbiem şükür çift çizgiyi gördüm bakalım yarın kanda ne çıkıcak ..
İsterseniz ekleyebilirsiniz..

ademel canım hayırlı olsun duymuşsun kalp atışlaını ben daha keseyi görmeye bile gitmedim ne durumda olduğunu hiç bilmiyorum gidince hem keseyi göreyim hemde kalp etışlarını duyayım diyorum hayırlısıyla sen karından mı baktırdın

kızlar ıyı aksamlaar..
butun kan ve ıdrar sonuclarım normal degerler ıcınde cıktı
6 aralık hcg 2250
10 aralık cg 8850 cıvarına cıkmıs cok sevındım.

sadece demır eksık cıkmıs ama zaten demır ılacına basladım.
bu arada p.tesı bende kalp atıslarını gormeye ve dınlemeye gıdıcem:32: alttanmı bakıcaklar yıne ?

kızlar lütfen hemen cvp yazın
kandan baktırdım 58.22 çıktı idrardan çıkmamıştı
bu nedemek açıklayın hadi bekliyorum

Back