2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oğlak75 katılıyorum canım sana benimde bir kızım var eşim erkek olsa iyi olur diyor ama en önemlisi sağlıklı olması diyoruz ikimizde .canım geçmiş olsun inşallah bu beişini sağlıkla alırsın kucağına.

evet kızlar bu dönemde adetteki belirtiler sık yaşanıyor.ben şu an uykudan başka bişi düşünemiyorum ya.

canım benimde bütün arkadaşlarım içimize kız doğuyor diyorlar...dr. çok erken ama büyük ihtimal kız dedi.sol yumurtadan döllenmişsin dedi...genelde kız olur dedi..ama çin takvimine göre erkek görülüyor.hayırlısı.sağlıklı olsunda.

merhaba güzel ağustos anneleri:)))

bende bir kaç gündür uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi
ama evde bi oğlum var dinlenmek mümkün değil. onu uyutunca anca dinleniyorum..

kızlar ağdayı sormuşsunuz
ben ilk hamileliğimde de hep ağda yaptığım halde hamileyken korktuğumdan jilet kullanmıştım
şimdide sanırım öyle olcak

bende daha ilaç kullanımına başlamadım doktora gitmedim henüz
çok küçük olduğundan daha göremez daha günüm geçmedi ben erken öğrendim :)))

bende kızım olsun istiyorum ama sanki oğlum olcakmış yine gibi geliyo
hayırlısı herşeyin sağlıklı olsunda kız erkek farketmez

bende folik plus kullanıyorum kızımdada onu kullanmıştım.

esteda sorma canımya uyku halsizlik ve ben çalışıyorum bide akşamda kızımla ilgilen derken sızıp kalıyorum bir kenarda:))

arkadaşlar şu alttaki çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz? banada anlatırmısınız?

canım acaba ikiz olabilir mi? öyle bir ihtimal var mı?

dr keseyi gordukten sonra folidex 400mg folik asit
magnesyum suda eriyen tablet
ferro sanol demir ilacı

banada doktrum ilk hamileliğimde elevit ve folik asit vermişti
4 ayından sonra sanırım demir ilacı ve 3 günde bir kullanılan d vitamini vermişti

bende sımdıkı burdakı doktorlara elımden geldıgınce guvenıyorum ama tabıkı memleketımın doktoru olmadıgından oturu yınede sızlerınde neler kullandıgını bılmek ıstıyorum

mesela benden smear aldılar keseyı gorduklerınde
akdenız anemesı ıcın kan aldılar yunanıstanda yaygın bı hastalık sanırım bu yuzden arastırılıyor
kan taraması
ıdrar taraması
ve yıne ılgınc bısey uzun kulak cubugu gıbı bırseyle ıcerden pamugun sıvıyı emmesını saglayarak sıvı aldılar bu ne ıcın ınanın bılmıyorum yarın sonucların hepsı cıkıyor.
sende guzel haberler ınsalla esteda doktora gıdınce. ne guzel genc yasta ıkıncı kez anne oluyorsun masallah

canım doktorların rutin yaptıkları testler var ilk aylarda. bir sürü kan vermiştim idrar testi falan yapılmıştı ama smear alınmadı benden gerçi hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmıştım o zaman belki ondandır..
canım çok sağol evet genç yaşta ikinci kez anne olucam inşallah.
bir arada büyüsünler çok istedim normalde 2. bebeğimizi 30 yaşında falan düşünüyodum ama sonradan karar değiştirdik:)) çok iyi oldu bence :))))

kızlar ben hissediyorum bebeği
yani orda bişey var sanki zaten bu his yüzünden erkenden yaptım testi
sizler ne hissediyosunuz ne gibi belirtiler var??

maşallah güzel ağustos anneleri topik şenlenmeye başlamış
ben eski nisan annelerinide takip ettiğim için sık giremiyorum
sabah görümcem dr.s.ocağında kan testi için kan verdim
sonra işe geldim patronlar sinir ettiler allahtan doğumdan sonra
ayrılıcam şükür
esteda sen folic asit kullanmaya başla cnm ne kadar erken başlarsan
o kadar iyi ben dr a gitmeden önce başlamıştım iyi etmişsin dedi
birde biliyorsun normalde hamile kalmaya başlamadan önce kullanmak
gerekiyor onu....

kızlar ben hissediyorum bebeği
yani orda bişey var sanki zaten bu his yüzünden erkenden yaptım testi
sizler ne hissediyosunuz ne gibi belirtiler var??

benim sag yumurtalıgımda hafıf bır agrı var su anda korkutuyor benı bısey olucak dıye herhalde yaramaz buyume calısmalarınamı ne basladı

bendekı belırtıler adetıme 3 4 gun kala sabahları mıde bulantısı olmustu test yapana kadar aclıktan olabılcegını dusunmustum.cunku yemek yemedıgımde hep mıdem bulanır ama yesemde gecmıyordu vede goguslerde hassasıyet olmustu hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…