kızlar çok erken biliyorum..
Allahım hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin ama
cinsiyetini merak ediyor musunuz siz de?
içinize bişey doğuyor mu??
ben kız olacakmış gibi hissediyorum..
gerçi bunda çevremin de etkisi var
bi kaç kişi içime kız olacakmış gibi doğuyor dedi..
bi de ben hamile kalmadan önce bi derneğin çayına gitmiştik..
çekiliş yapıldı
bana da kanz dan bi kız gömleği çıkmıştı..
sonra okuldan bi arkadaşım (pek samimi değiliz) bebek istediğimi falan bilmiyordu..
bi gün geldi dediki hocam sizi rüyamda gördüm çok sevinçliydiniz hamileyim , kızım olacak biliyor musunuz dediniz dedi..
sarılıp öpesim geldiydi kadını..
belki de bu yüzden kız olacak diye doğuyor içime
kızlar folik asit kullanıyormusunuz?
canım bende çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmeniyim.aynı branş sayılır..benim okul öncesi canım bende ceylanpınardayım belki duymuşsundur mardine 80 km kızıltepeye yakın
yok caım dr alttan baktı ve gördü ona saırdı zaten senin B hcg ne göre büyük görünüyor bu kese dedi. tekrar test yaptırdı. artıs normal görünüyor dedi test soucunu görünce haftaya cağırdı. ama ben bi baskasına gidicem yarın. yani sorun görememsi değil görmesiben de anlayamadım.normalde taş catlasa en fazla 5 haftalıktır ama dr un ölçmüne göre kese 5+5 falan gözüküyordu cok yorgundu artık yanlıs mı ölçtü bilemem. 2 kez ayrı ayrı ultrason cihazıyla baktı ama ...
arkadaşlar şu alttaki çizelgeyinasıl yapıyorsunuz? banada anlatırmısınız?
bende sımdıkı burdakı doktorlara elımden geldıgınce guvenıyorum ama tabıkı memleketımın doktoru olmadıgından oturu yınede sızlerınde neler kullandıgını bılmek ıstıyorum
mesela benden smear aldılar keseyı gorduklerınde
akdenız anemesı ıcın kan aldılar yunanıstanda yaygın bı hastalık sanırım bu yuzden arastırılıyor
kan taraması
ıdrar taraması
ve yıne ılgınc bısey uzun kulak cubugu gıbı bırseyle ıcerden pamugun sıvıyı emmesını saglayarak sıvı aldılar bu ne ıcın ınanın bılmıyorum yarın sonucların hepsı cıkıyor.
sende guzel haberler ınsalla esteda doktora gıdınce. ne guzel genc yasta ıkıncı kez anne oluyorsun masallah
kızlar ben hissediyorum bebeği
yani orda bişey var sanki zaten bu his yüzünden erkenden yaptım testi
sizler ne hissediyosunuz ne gibi belirtiler var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?