selam kizlar...
benim 9.5 aylik ikiz kizlarim var ve bugun test yaptim pozitif cikti .kalabalik aileleri cok severim ama biraz daha vardi zamanina herseyde vardir bir hayir
Allah hayırlı uğurlu etsin bebeğini aynı zamanda da yardımcı olsun inşallah hayırlısıyla :))
22 kasim son adet tarihim acaba test yanilabilirmki ? belirti olarak kizlarimi emziriyorum ben goguslerimin uclari aciyor
canım bende de inanaılmaz gaz vardı halada devam ediyo karnım öyle şiş ki 5 aylık hamile gibiyim inşallah sende gebesindir
kizlar tesekuurler cevaplariniz icin yarin test gunum ama yapmicam bakalim gunum gececekmi hamile olacammiicanım inşallah hamilesindir:))) bende 2 gün oldu öğreneli ama bende de acayip gaz var ilk hamileliğimde de vardı. hamileyken gaz normal arkadaşlar kabızlıkta görülebilir.
inşallah canım bende henüz gitmedim inşallah bi sıkıntıyla karşılaşmayız hayırlısıyla alırız bebklerimi kucaklarımıza
ben cvs oldum hayatım çokda kolay oldu hiç sorunsuz olduarkadaşlar ankarada hangi doktora gidiyosunuz ben zekai tahir burak hastanesine gidiyorum ama kararsızım önerebilceğiniz bi hastane yada doktor varmı?özellikle riskli gebelilere bakan bende hem kan pıhtılaşması hemde akdeniz anemisi taşıcılığı var yani ya 3.ayda bebekten kan alcaklar (cvs) cokkk korkuyorum:18: ama belki cvs yerine aminosentez yapabilirlermiş oda zormus ama diğerine göre iğnesi ve işlemi daha kolay gözüküo....aranızda bu testlerden yaptıran varmı bide doktor lütfen bana yardımcı olun cünkü kasap gibi bi sürü doktor var geçen bebeğimde beni maffettiler bu işlemler sırasında bu seferde öle olcak die cok korkuyorum
arkadaşlar ankarada hangi doktora gidiyosunuz ben zekai tahir burak hastanesine gidiyorum ama kararsızım önerebilceğiniz bi hastane yada doktor varmı?özellikle riskli gebelilere bakan bende hem kan pıhtılaşması hemde akdeniz anemisi taşıcılığı var yani ya 3.ayda bebekten kan alcaklar (cvs) cokkk korkuyorum:18: ama belki cvs yerine aminosentez yapabilirlermiş oda zormus ama diğerine göre iğnesi ve işlemi daha kolay gözüküo....aranızda bu testlerden yaptıran varmı bide doktor lütfen bana yardımcı olun cünkü kasap gibi bi sürü doktor var geçen bebeğimde beni maffettiler bu işlemler sırasında bu seferde öle olcak die cok korkuyorum
yok canım ben daha gitmedim doktora 22sinde gelin dedi dr ama ben pazartesi gidecem..eşim çarşambaları tüm gün çalışıyor pazartesileri yarım..o da benle olsun istiyorum bu yüzden pazartesi gidecez..aklımda bi yığın soru var bi an önce gelsin pazartesi
canım kaçıncı haftandasın?
benim göğüs ağrımda geçti..
hatta adet olacakmışım gibi hissediyorum..dün kaç kere baktım adet mi oldum diye..
korkma bence biraz okuduğuma göre normalmiş..
içini ferah tut..inşaallah Rabbim onları koruyacak
neva...... canımya öyle olcak diye bişey yok.ben ilk bebişimde hiç o belirtileri yaşamadım ama çokda sağlıklıydı.aklına iyi şeyler getir.benim şu anda sadece mide bulantım var ama onuda midemin hassaslığına bağlıyorum başkada bir belirti yok.iyi düşün lütfen..
ben cvs oldum hayatım çokda kolay oldu hiç sorunsuz oldu
canım keşke yardımcı olabilsem
umarım bu hamileliğinde böyle kötü şeylere maruz kalmasın sağsalim kucağına alırsın bebğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?