• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar...

benim 9.5 aylik ikiz kizlarim var ve bugun test yaptim pozitif cikti .kalabalik aileleri cok severim ama biraz daha vardi zamanina herseyde vardir bir hayir

Allah hayırlı uğurlu etsin bebeğini aynı zamanda da yardımcı olsun inşallah hayırlısıyla :))

canım bende de inanaılmaz gaz vardı halada devam ediyo karnım öyle şiş ki 5 aylık hamile gibiyim inşallah sende gebesindir

canım inşallah hamilesindir:))) bende 2 gün oldu öğreneli ama bende de acayip gaz var ilk hamileliğimde de vardı. hamileyken gaz normal arkadaşlar kabızlıkta görülebilir.

inşallah canım bende henüz gitmedim inşallah bi sıkıntıyla karşılaşmayız hayırlısıyla alırız bebklerimi kucaklarımıza
kizlar tesekuurler cevaplariniz icin yarin test gunum ama yapmicam bakalim gunum gececekmi hamile olacammii:25:

arkadaşlar ankarada hangi doktora gidiyosunuz ben zekai tahir burak hastanesine gidiyorum ama kararsızım önerebilceğiniz bi hastane yada doktor varmı?özellikle riskli gebelilere bakan bende hem kan pıhtılaşması hemde akdeniz anemisi taşıcılığı var yani ya 3.ayda bebekten kan alcaklar (cvs) cokkk korkuyorum:18: ama belki cvs yerine aminosentez yapabilirlermiş oda zormus ama diğerine göre iğnesi ve işlemi daha kolay gözüküo....aranızda bu testlerden yaptıran varmı bide doktor lütfen bana yardımcı olun cünkü kasap gibi bi sürü doktor var geçen bebeğimde beni maffettiler bu işlemler sırasında bu seferde öle olcak die cok korkuyorum

arkadaşlar ankarada hangi doktora gidiyosunuz ben zekai tahir burak hastanesine gidiyorum ama kararsızım önerebilceğiniz bi hastane yada doktor varmı?özellikle riskli gebelilere bakan bende hem kan pıhtılaşması hemde akdeniz anemisi taşıcılığı var yani ya 3.ayda bebekten kan alcaklar (cvs) cokkk korkuyorum:18: ama belki cvs yerine aminosentez yapabilirlermiş oda zormus ama diğerine göre iğnesi ve işlemi daha kolay gözüküo....aranızda bu testlerden yaptıran varmı bide doktor lütfen bana yardımcı olun cünkü kasap gibi bi sürü doktor var geçen bebeğimde beni maffettiler bu işlemler sırasında bu seferde öle olcak die cok korkuyorum
ben cvs oldum hayatım çokda kolay oldu hiç sorunsuz oldu

canım keşke yardımcı olabilsem
umarım bu hamileliğinde böyle kötü şeylere maruz kalmasın sağsalim kucağına alırsın bebğini

arkadaşlar aranızda istanbulda oturan varmı?? anadolu yakasında?? ben hastane araştırıyorum da geçen hamileliğimdeki hastane baya pahalanmış 3000 diyolar doğuma

yok canım ben daha gitmedim doktora 22sinde gelin dedi dr ama ben pazartesi gidecem..eşim çarşambaları tüm gün çalışıyor pazartesileri yarım..o da benle olsun istiyorum bu yüzden pazartesi gidecez..aklımda bi yığın soru var bi an önce gelsin pazartesi :66:

canım kaçıncı haftandasın?
benim göğüs ağrımda geçti..
hatta adet olacakmışım gibi hissediyorum..dün kaç kere baktım adet mi oldum diye..
korkma bence biraz okuduğuma göre normalmiş..
içini ferah tut..inşaallah Rabbim onları koruyacak:34:

7. haftanın içindeyiz canım. inşallah rabbir korur hepimizin meleklerini.sağ salim kucağımıza alırız inşallah.

neva...... canımya öyle olcak diye bişey yok.ben ilk bebişimde hiç o belirtileri yaşamadım ama çokda sağlıklıydı.aklına iyi şeyler getir.benim şu anda sadece mide bulantım var ama onuda midemin hassaslığına bağlıyorum başkada bir belirti yok.iyi düşün lütfen..

inşallah dediğin gibi olur canım. desteğin için teşekkürler.

kimse yokmu hanımlar huuu huu
sohbete pek kimse katılmıyo
aslında bol muhabbetli bi topic olsun istiyorum..

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bugün yazamadım pek ya
sürekli sorun oldu

esteda senle günlerimiz hemen hemen aynı
senin sat kaç
benim 18 kasım

ben cvs oldum hayatım çokda kolay oldu hiç sorunsuz oldu

hadi yaw nerde yaptırdın?ben hacettepe araştırma hastanesinde yaptırdım özel sinan beksaça gittim ama bana bi işlemi tam 4seferde yaptı ve canım cok yandı bide üzerine yediğim azarlar cabası halbuki konusunda uzman dediler ama adam benim üzerimden öğrencilere ders verdi canım okadar yandıki ağlayıncada 'ağlama yoksa bebeğinde saplıcam walla bebeğini öldürücen şimdi die azarladı psikolojim öle bozulduki bi hafta kendime gelemedim:(((bide üstüne bebekte hasta cıktı aldılar bebişimi :((((sen ankaradamıydın bu arada canın hiç yanmadımı?

canım keşke yardımcı olabilsem
umarım bu hamileliğinde böyle kötü şeylere maruz kalmasın sağsalim kucağına alırsın bebğini

İNŞALLAH ama olsun yanımda olmanızda yeter bide ben bu hamileliğimi kimseye sölemedim dillendirmedim herseyi bi belli olsun sağlıklı olduğu bi ortaya cıksın öle sölecem herkese sadece eşimle ben biliorum o yüzden çatlıcam kimseyle paylasamadığım için...içim içimide yiyio acaba bu sefer nasıl olcak die düşünmekten kendime engel olamıorum ama bu sefer içimde bi umut var sağlıklı olacak ama yine kader kısmet bakalım hersey 3- 3bucuk aylıkken ortaya cıkacak ..?..?..:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar....
inşallah sorunsuz geçirirsin cnm bu hamileliğini
esteda hangi hstde olmuştun ben medicana da
yaptım doğumumu bunuda orada yapacam sanırım
pendik te bölge hstesi de iyiymiş diyorlar
gerçi hst yenide banu ergül dr varmış o iyiymiş
bizim topikde onda doğum yapan var
sen nerede oturuyorsun cnm

gunaydın kızlar
bugun daha az mıde bulantım oldugu ıcın daha mutluyum
annelık heyecanı benı sarmaya basladı.
bırazdan yapılan tahlıl sonuclarını alıcaz esımle. hcg ıstemıstı dr bebısımın degerı artmıssa onu gorucem cunku en son 4 haftalıkken yapmıstık su an 6 ya yakın.
hastaneye gelince ben avrupa yakasında hizmet hastanesinin temiz ve ucuz oldugunu bı cok kısıden duydum. ayrıca kuzenımın esı bızzat orda dogum yaptı. bende begendım suit odası bıle vardı hemsıreler ılgılıydı temızdı ferahtı.bende istanbula dogurmaya karar verırsem allah kısmet ederde hersey yolunda gıderse o hastanede olabilir.
sonuclardan sonra okula gıdıyorum opuyorum hepınızı saglık ve guzel bır gun dılıyorum.aksama gorusuruz

hepınızın ıyı haberlernı beklıyorum:81:

Back