2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bısey sorcam kızlar bebeklerınız yan yatıyormu bır haftadır harun bızım gıbı bıldığın yanyatıyor bıde yuzukoyun uyuyo onuda dun yaptı elınıde yanağının altına koyuyo sasırdık kaldık esımle merak ettım

Evet bizimki de dönmeye başladığından beri yan yatıyor,gece uykusunda bile o kadar çok dönüyor ki yüz üstü buluyorum bazen,bazen yan üstü bazen yay gibi uyuyor yavrucuk, tabi üstünde hiçbişey bırakmıyor,uyku tulumunu da hiç sevmiyor neyse ki artık yaz geldi üşümez çok

:))))) benim ki hımbıl :) nasıl yatırırsam öyle de kalkıyor
dönmek yok yürüteçle ulaşmadığı yer yok, ama yerde sürünmek yok
silme giriyor her deliğe hayran kalıyorum :)

kızlar benim kızım hiç anne sütü alamadı sadece 18 gün emzirebildim sonrası hep aptamil
ek gıdaya başladığımdan beri de biberonla süt almıyor,
kesinlikle içiremiyorum yoğurt, çorba, muhallebi ile büyüyor yanlış mı yapıyorum acaba ?
doktorum sorun yok diyor ama bilemedim...
bu reklamlarda söylüyor ya hergün 500 ml anne sütü diye..

selam arkadaşlar
nasıl keyıfler oğluş cok fena kabız oldu dr patates havucu kes kabak ıspanak lifli gıdalarver dedı bıde surup verdı inş duzelır yavrum kıvranıp duruyo

Zor bir durum tabi,Allah yardımcın olsun,geceleri nasıl besliyorsun,kaşık maması mı alıyor?
Anne sütü ya da formül mama almaları gerektiğini biliyorum ama almıyorsa da ne yapabilirsin ki canım,anladığım kadarıyla elinden geleni yapmışsın bir de inek sütünü deneseydin sulandırıp,allerjisi yoksa tabi,yani en azından kaşıkla günde bir bardak verebilirsin ,hani aptamilin ya da diğer formül sütlerin tadını beğenmiyorsa,artık 9 aylık olmuş,inek sütüne başlanabilir bence ben de 10.ayda başlycam inşallah,benimki de anne sütü alamıyor formül mama alıyor o yüzden.

selam arkadaşlar
nasıl keyıfler oğluş cok fena kabız oldu dr patates havucu kes kabak ıspanak lifli gıdalarver dedı bıde surup verdı inş duzelır yavrum kıvranıp duruyo

Selam canım
Bugün misafir vardı giremedim,çok geçmiş olsun bebişine,bilirim o kabızlık durumlarını,ıkınıp ıkınıp mosmor oluyo bizimki de sonra ağlıyo yavrucuk,
ben patatesi çok nadir veriyorum zaten sevmiyor,muz dersen haftada bir falan,bunlar gerçekten çok kabız yapıyo benim kızı da ,inşallah şurubun faydasını görürsünüz canım

Merhaba, benim kızım da 2 ay kadar anne sütü aldı, sonra aptamille devam ettik..Aynen benimki de ek gıdaya başladığımızdan beri biberonu almaz oldu. Biz de çorba yoğurt ve muhallebiyle besleniyoruz..ben kahvaltısını ve gün içinde bir öğününü aptamil ile hazırlıyorum, yani aptamilin içine kaşık maması karıştırarak yediriyorum, o şekilde alıyor.. İnek sütünü denedim, hiç sevmedi benimki, nasıl alıştırıcaz bilmem...bu arada bebişlerimiz adaş..

merhaba güzel anneler ve kuzuları :)

ben oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum bu aralar. izmir de oturuyoruz arastırdım aydın mevsim i herkes cok öneriyor. yaptırmayı düşünen var mı aranızda ya da yaptıran paylaşırsanız sevinirim.

evet canım herşeyi denedim..özel sorunlarım vardı ne kadar kafama takmasam da kesildi işte elden bişey gelmiyor kolostrum içti onu aldı Allah tan..
sabahları 60 cc aptamil 3 katıyoruz kahvaltısına akşamları da sütlü pirinçli kaşık maması yiyor bazen de sütüne cicibebe koyuyorum onu da yiyor :) dedim ya hımbıl biberonla çekmek zoruna gidiyor hanımefendinin :) inek sütü için 1 yaşından önce vermeyin dedi doktorum..tad beğenmesi değil bizdeki sorun bişiler içmek zor geliyor..suyu da çok zor içiriyorum

selam haycan :) gece kaşık mamasını aptamilden yapsam çok mu gelir acaba ben su ile hazırlıyorum da ? bebeişlerimize derin adı ne güzel de yakıştı dimi

Selam güzel anneler
Herkesler nerde?Sanırım gezmelerdesiniz,kimsecikler yook
Biz maalesef evdeyiz çünkü bebişimin hastalığı arttı,öksürüyor çok fena:2::2:,ateş yok ama iştahsız,gece öksürük yüzünden dalıyor uykuya ve uyanıyor belki 20_25 defa uyandı o yüzden, bugün de yemek yerken tuttu ve tüm yediğini kustu zaten güç bela yedirmiştim,sinirden ağlayacaktımAllah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin onların hastalığı çok zormuşşş

kızlar konuyla alakasız ama ne olur cevap verin
hafta sonunu kayınvalidemlerde geçirdik orda eltilerimin çocukları falan su çiçeği olmuştular haberim yoktu bende aldım kucağıma çocukları ben şu anda eve geldim 13 aylık yeğenim var acaba kucağıma aldığım için mikrop bulaşmışmıdır ve ye yeğenime bulaştırmaktan korkuyorum ne yapmam lazım acil cevap

selam kızlaaaaarrrrr
nerelerdesınız huuuuuuuuu
haftasonu gezmelerdeydık oğluşun oto koltugunu falan aldık ust bas baktık bıraz fırsat bulamadım dunde anca yıka yerlestır ama kımsecıkler yok bgun yavruslar durmuyo bellı
oğluşun fotosunu cektım tvye bakrken kalkmıs ayaga tv unıtesıne tutunuyo cok komık basarabılırsem yuklıycem
kakera hawar nerdesınız ınsallah bı sorun yoktur bakın arada bıze
kabız sorunumuzucozduk sukur patatesı havucu kestım bıde surup verdı dr teyzemız sımdı ıyıyız bu haftada böle devam edeyım baslarım yıne patates katmaya
hadı kızlar gelın muhabbet edelım lutfeeeeeeennnnn

merhaba arkidişlerrrr
umarım herkesler iyidir, begümmmm ben memleketteyim burda pek fırsat bulamıyorum nete girmeye bide pc çok ağır, aldıklarınızı güle güle kullanın, bu arada oto koltuğu hangi marka ladınız bide kemerlemi bağlanıyor koltuğa yoksa montemi ediliyor, bizde dönüşte bakacağızda hiçolmazsa fikrim olsun :)
bizler iyiyiz kızım 4-5 gündür emekliyor, bir yerlere tutunup ayağa kalmaya çalışıyor ama pek başarılı olduğu söylenemez :) hala kahvaltı yapmıyor,
bir arkadaş su çiceğinden bahsetmiş arkadaşım sen su çiceği geçirdiysen eğenine bulaşmaz ama eğer geirmediysen şimdiden geçmiş olsun çünkü 9 m bulaşıyor hemde kuluçka dönemide buna dahil

kendinize iyi bakınnn bebeişlerede

cnm gece mamasını akşam saat kaçta veriyosun ve bidaha ne zaan kalkıyo acıkınca?
kaşık mamasını aptamilden hazırlama ağır olur
ama bazı kaşık mamalarının özellikleri su ile bazılarınında aptamil ile hazırlanıyo sen hangisini kullanıyosun
mesela hipp mama ile hazırlanıyo aptamil kaşık maması su ile.

selam kızlarrrr

nabersınız? oğluş sonunda uyudu da bende bı bakım dedım ne var ne yok.... dun akşam hıpp mamadan verdım yavrum agız dolusu kustu enteresan demekkı onu yemıycek hanı tahıllı yulaflı besleyıcı olur dedım ama yavrum mahvoldu bu akşam yıne mılupa verdım aklım cıktı kusucak dıye sukur bısey olmadı uyuyo sımdı kızlar ya sız kac kasık yapıyosunuz gece mamasını bıde yoğurt kac kasık verıyosunuz ben 3-4 yemek kasıgı verıyorum bazen yıyo hepsını merak ettım sız nekadar verıyosunuz yazarmısınız tatlişler

HAWAR canım oto koltugunu britaxrömer aldık isofıks li bıde yere böle sabıtlenıyo bır direk gıbı bıseyle hatta bırsurude hedıye cekı aldık ıslak mendılını bezını mamasını aldık onlarlada ben sadece unı baby yenıdoğan kullanıyorum dıgerlerı alerjı yaptı onu depoladık ıyı de oldu
herkesler memleketlere kacmıs ooohhh keske bende gıdebılsem
mnsb gecmıs olsun canım ya harunda bıkacgundur burnu hırhır baska bıseyı yok ama burnu akıyo bahar alerjısı sanırım umarım bu kadarla atlatırız
herkeslere ıyıgeceler optuk hapınızı

selam kızlaaarrrr

kımsecıkler yazmamıs ıyıce aksattık burayı
bugun cok zor gectı ınanırmısınız daha sabah kahvaltısıylayım eşimde gelemedı daha denetlemeler yoğun cok ama ben bıttım sımdı daha sallıyorum dalınca ancak bıseyler yıcem mahvoldum bugun bıldıgınız yapusık ıkız gıbıyız dakıka bensız durmuyo bı ara ımdaatt dıye bagırdım valla duvara tutunup ayaga kalkıyo ya bı dusse kafa goz gıtcek koltugu bı bastan bı basa gezıyo koltuk bıtıyo o hala gıtmeye calısıyo hooop yerde cok yaramaz olucak ben yanmısım kızlar ooooffff oofff

bende işten gidip bi süre babaannesine sallayıp uyutturuyorum, o sırada yemek yapıyorum.sonra uyuyana kadar görüşüyoruz zaten bulaşıklar falan kalıyo öyle,geç uyuyo baya 11 gibi.aynı günlerde doğmuş bebeklerimiz ama bizimki sırtüstü yaşamaktan gayet memnun hala,sürtünme dönme ayakta durma hiçbirini sevmiyo arada deniyorum ama pek zorlamıyorum.yani ne güzel işte yürümek istiyosa becerebiliyosa bebeğiniz diycem ama tabi sadece onlarla ilgilenince herşey kalıyo, napalım şuan hayatımız böyle ve çok zevkli işler bunlar:))
ya anneler günü beni heyecanlandırıyo ilk olacak ya:)) sizdede öyle miii???

Teşekkür ederim canım hala geçmedi bizimkinin balgamı,hırıl hırıl nefes alıyor allerjik mi anlamadım,öksürük azaldı çok şükür ateş de yok,
Ben gece mamasını nadiren veriyorum sevmiyor benim kızım,ancak içine meyve karıştırırsam yiyor,o yüzden gece muhallebi veriyorum çoğu zaman,yoğurt konusunda da dertliyim bu günlerde nazar değdi galiba tutturamıyorum bi türlü baktım çocuk yoğurtsuz kaldı sütaşın bebek yoğurdundan aldım verdim aslında karşıyım onlara ama mecbur kaldım,mayalamaya devam bakalım tutturana kadar,bu işin bir sırrı var mı kızlar?ama yoğurdu tek yemiyor benim kıız,çorbasının yanında ya da ona da meyve ya da bebe bisküvisi ya da ekmek içi bişey katarak verirsem 3_4 kaşık yiyor.

Dün benimki de çıldırttı beni,durmuyor yerde hep kucak istiyor,yapışıyor bana,her zaman öyle değil arada tutuyo bu anne kucağı sevdası,zormuş anne olmak,ben de heyecanlı hissediyorum kendimi ilk anneler günü olacak,annem hep derdi en büyük hediye sizsiniz diye öyleymiş gerçekten,bebişim iiki var
Bugün menülerde ne var hanımlar,ben ne yapsam bilemedim,fikir istiyorum

gunaydın kızlar

nasılsınız sutum ıyıce azaldı devam sütünüde asla içiremıyorum napsam sasırdım yoğurdu fılan ondanmı yapsam yada corbasına mamasınamı koysam sız koyuyomusunuz bıde hangı markayı kullanıyosunuz bı yazarmısınız :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…