bısey sorcam kızlar bebeklerınız yan yatıyormu bır haftadır harun bızım gıbı bıldığın yanyatıyor bıde yuzukoyun uyuyo onuda dun yaptı elınıde yanağının altına koyuyo sasırdık kaldık esımle merak ettım
:))))) benim ki hımbıl :) nasıl yatırırsam öyle de kalkıyor
dönmek yok yürüteçle ulaşmadığı yer yok, ama yerde sürünmek yok
silme giriyor her deliğe hayran kalıyorum :)
kızlar benim kızım hiç anne sütü alamadı sadece 18 gün emzirebildim sonrası hep aptamil
ek gıdaya başladığımdan beri de biberonla süt almıyor,
kesinlikle içiremiyorum yoğurt, çorba, muhallebi ile büyüyor yanlış mı yapıyorum acaba ?
doktorum sorun yok diyor ama bilemedim...
bu reklamlarda söylüyor ya hergün 500 ml anne sütü diye..
selam arkadaşlar
nasıl keyıfler oğluş cok fena kabız oldu dr patates havucu kes kabak ıspanak lifli gıdalarver dedı bıde surup verdı inş duzelır yavrum kıvranıp duruyo
:))))) benim ki hımbıl :) nasıl yatırırsam öyle de kalkıyor
dönmek yok yürüteçle ulaşmadığı yer yok, ama yerde sürünmek yok
silme giriyor her deliğe hayran kalıyorum :)
kızlar benim kızım hiç anne sütü alamadı sadece 18 gün emzirebildim sonrası hep aptamil
ek gıdaya başladığımdan beri de biberonla süt almıyor,
kesinlikle içiremiyorum yoğurt, çorba, muhallebi ile büyüyor yanlış mı yapıyorum acaba ?
doktorum sorun yok diyor ama bilemedim...
bu reklamlarda söylüyor ya hergün 500 ml anne sütü diye..
evet canım herşeyi denedim..özel sorunlarım vardı ne kadar kafama takmasam da kesildi işte elden bişey gelmiyorZor bir durum tabi,Allah yardımcın olsun,geceleri nasıl besliyorsun,kaşık maması mı alıyor?
Anne sütü ya da formül mama almaları gerektiğini biliyorum ama almıyorsa da ne yapabilirsin ki canım,anladığım kadarıyla elinden geleni yapmışsın bir de inek sütünü deneseydin sulandırıp,allerjisi yoksa tabi,yani en azından kaşıkla günde bir bardak verebilirsin ,hani aptamilin ya da diğer formül sütlerin tadını beğenmiyorsa,artık 9 aylık olmuş,inek sütüne başlanabilir bence ben de 10.ayda başlycam inşallah,benimki de anne sütü alamıyor formül mama alıyor o yüzden.
Merhaba, benim kızım da 2 ay kadar anne sütü aldı, sonra aptamille devam ettik..Aynen benimki de ek gıdaya başladığımızdan beri biberonu almaz oldu. Biz de çorba yoğurt ve muhallebiyle besleniyoruz..ben kahvaltısını ve gün içinde bir öğününü aptamil ile hazırlıyorum, yani aptamilin içine kaşık maması karıştırarak yediriyorum, o şekilde alıyor.. İnek sütünü denedim, hiç sevmedi benimki, nasıl alıştırıcaz bilmem...bu arada bebişlerimiz adaş..
evet canım herşeyi denedim..özel sorunlarım vardı ne kadar kafama takmasam da kesildi işte elden bişey gelmiyorkolostrum içti onu aldı Allah tan..
sabahları 60 cc aptamil 3 katıyoruz kahvaltısına akşamları da sütlü pirinçli kaşık maması yiyor bazen de sütüne cicibebe koyuyorum onu da yiyor :) dedim ya hımbıl biberonla çekmek zoruna gidiyor hanımefendinin :) inek sütü için 1 yaşından önce vermeyin dedi doktorum..tad beğenmesi değil bizdeki sorun bişiler içmek zor geliyor..suyu da çok zor içiriyorum
selam haycan :) gece kaşık mamasını aptamilden yapsam çok mu gelir acaba ben su ile hazırlıyorum da ? bebeişlerimize derin adı ne güzel de yakıştı dimi
selam kızlaaarrrr
kımsecıkler yazmamıs ıyıce aksattık burayı
bugun cok zor gectı ınanırmısınız daha sabah kahvaltısıylayım eşimde gelemedı daha denetlemeler yoğun cok ama ben bıttım sımdı daha sallıyorum dalınca ancak bıseyler yıcem mahvoldum bugun bıldıgınız yapusık ıkız gıbıyız dakıka bensız durmuyo bı ara ımdaatt dıye bagırdım valla duvara tutunup ayaga kalkıyo ya bı dusse kafa goz gıtcek koltugu bı bastan bı basa gezıyo koltuk bıtıyo o hala gıtmeye calısıyo hooop yerdecok yaramaz olucak ben yanmısım kızlar ooooffff oofff
selam kızlarrrr
nabersınız? oğluş sonunda uyudu da bende bı bakım dedım ne var ne yok.... dun akşam hıpp mamadan verdım yavrum agız dolusu kustu enteresan demekkı onu yemıycek hanı tahıllı yulaflı besleyıcı olur dedım ama yavrum mahvoldu bu akşam yıne mılupa verdım aklım cıktı kusucak dıye sukur bısey olmadı uyuyo sımdı kızlar ya sız kac kasık yapıyosunuz gece mamasını bıde yoğurt kac kasık verıyosunuz ben 3-4 yemek kasıgı verıyorum bazen yıyo hepsını merak ettım sız nekadar verıyosunuz yazarmısınız tatlişler
HAWAR canım oto koltugunu britaxrömer aldık isofıks li bıde yere böle sabıtlenıyo bır direk gıbı bıseyle hatta bırsurude hedıye cekı aldık ıslak mendılını bezını mamasını aldık onlarlada ben sadece unı baby yenıdoğan kullanıyorum dıgerlerı alerjı yaptı onu depoladık ıyı de oldu
herkesler memleketlere kacmıs ooohhh keske bende gıdebılsem
mnsb gecmıs olsun canım ya harunda bıkacgundur burnu hırhır baska bıseyı yok ama burnu akıyo bahar alerjısı sanırım umarım bu kadarla atlatırız
herkeslere ıyıgeceler optuk hapınızı
selam kızlaaarrrr
kımsecıkler yazmamıs ıyıce aksattık burayı
bugun cok zor gectı ınanırmısınız daha sabah kahvaltısıylayım eşimde gelemedı daha denetlemeler yoğun cok ama ben bıttım sımdı daha sallıyorum dalınca ancak bıseyler yıcem mahvoldum bugun bıldıgınız yapusık ıkız gıbıyız dakıka bensız durmuyo bı ara ımdaatt dıye bagırdım valla duvara tutunup ayaga kalkıyo ya bı dusse kafa goz gıtcek koltugu bı bastan bı basa gezıyo koltuk bıtıyo o hala gıtmeye calısıyo hooop yerdecok yaramaz olucak ben yanmısım kızlar ooooffff oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?