merhaba arkidişler
sayfa iyiden iyiye sessizleşmiş geçen senede havalar ısınıca böyle olmuştu,
kızım iyice iştahsızlaştı kahvaltı yapmıyor 3 kadar memeden başka bişey almıyor ağzına, 3 ten sonra biraz çorba verebiliyorum , bazen akşama kaşık maması yiyor, bazen devam sütü, meyveyi yoğurdu hep bıraktı, bu durum beni üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum memyimi azatlsam ne yapsam, çok düşkün oldu memeye, ayakta sallıyordum, şimdi memede uyuyor ve mem ağzından çıkınca çığlık çğılığa ağlıyor uyumuyor uyanıyor, niye böyle oldu ne yapmam gerek hiç bilmiyorum
Kizim 2 haftadır burnu akıyordu ama ateş ve huzursuzluk olmayınca cok önemsemedim dün biraz hava güzel diye dışlarda dolaştık bugun oksurmeye başladı boğazı dolu dolu oksuruyor ama cigerlerine Hırilti yok ama yavrum öyle oksuruyorki bu kadar küçük cocuklarda öksürük şurubu kullanılmaz diye biliyorum ıhlamur falan veriyorum ama bilmiyorum doktora götürsem mı ateşi yok huzursuzda değil acaba alerji olabilir mı
Kizim 2 haftadır burnu akıyordu ama ateş ve huzursuzluk olmayınca cok önemsemedim dün biraz hava güzel diye dışlarda dolaştık bugun oksurmeye başladı boğazı dolu dolu oksuruyor ama cigerlerine Hırilti yok ama yavrum öyle oksuruyorki bu kadar küçük cocuklarda öksürük şurubu kullanılmaz diye biliyorum ıhlamur falan veriyorum ama bilmiyorum doktora götürsem mı ateşi yok huzursuzda değil acaba alerji olabilir mı
Dün doktora götürdük ama hiçbirşeyinin olmadıgını hafif bı akıntı var Boğazı'nda o yüzden oksuruyor dedi bişeyler vermedi sadece serumfizyolojik damla kullanmamızı tavsiye etti bilmiyorum ki başka doktora götürsem mı
Ya arkadaslar diniyen başka bı doktora götürdüm ciğerlerini dinledi tertemiz dedi kulaklarında baktı bişey yok dedi ama sogukalginligi burun akıntısından dolayı oksuruyor dedi ama yavrum boğuluyor öksürükten a ferin verdi bu geçirir dedi ama bakalım bende surekli ıhlamur içiriyorum pekmez veriyorum napcami şaşırdım ateşi yokistahida kesik değil sadece öksürük bu durumda olan varmış siz ne yaptiniz
Cevaplarınız icin Saolun arkadaslar ama öksürük geçmedi ıhlamur falan ise yaramadı sadece geceleri oksuruyor ama boğuluyor öksürükten cok uzuluyorum napcami acaba tekrar doktora götürsem mı? Bu 3 doktor olacak genel durumu iyi hasta gibi değil ama öksürüğü geçmiyor
gunaydın kızlar
nasılsınız sutum ıyıce azaldı devam sütünüde asla içiremıyorum napsam sasırdım yoğurdu fılan ondanmı yapsam yada corbasına mamasınamı koysam sız koyuyomusunuz bıde hangı markayı kullanıyosunuz bı yazarmısınız :44:
Bebişim yarın on aylık olacak bugün ben çalışıyorum sağlık ocağına götüremem diye ebesi eve gelmiş ölçmüş. 75 cm ve 9.800 kg sizinkiler nasılll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?