2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler
bebeklerin uykularından bahsetmişsiniz, bende beşikte yatırıyorum ama beşik bizim odamızda, 1-2 ay sonra odasını ayırmayı düşünüyorum aslında böyle kolay oluyor uyanınca hemen müdahale edibiliyorum sabah uyanınmca yatağımıza alıyom oynuyoruz,ama bir çok arkadaşım tecrübelerine dayanarak erken ayırmak gerektiğini düşünüyorum çünkü alışınca ayıramıyorlar bu defa çocuk kendi çıkıp geliyor 2-3 yaşında hala beraber uyuyan arkadaşlarım var , ben 15 gün sonra memlekete gidicem bir ay kalacam dönüşte odasını ayırmayı düşünüyorum hem o zaman bir odamızda olacak, şimdiye kadar bebek odası yapacağım oda doluydu artık boşaldı o yüzden odamızı hazırlıyabilirim :)

ArkaDaslar benim kizim onceleri yatağına bıraktığımda kendi kendine uyuyordu 1 aydır öyleydi ama şimdi 2 haftadır uyumuyor cok ağlıyor ayakta sallanmak istemiyor kucağımda sallıyorum olmuyor emziriyorum olmuyor en sonunda ağlaya ağlaya uyuyor şaşırmış durumdayım ise başlayalım 1 ay oldu annem vardı once yanımızda benim gittiğimi anlamıyordu şimdi bakıcıya veriyorum acaba ondanmidir benimle aynı durumda olan var mı

Selam kızlar ancak fırsat bulabildim.Bende 1-2 şey yazmak istiyorum.Karışık olursa affedin :) Sayhan iyi çok şükür sağolun iyi dilekleriniz için,alnı kızarık hala ama düşmesinin üzerinden 24 saat geçipte sorun çıkmayınca rahatladım çok şükür :)
Ben yürüteç kullanıyorum Sayhan a bazen de abartıyorum iş yaparken ama zaten çıkmak isteyince mızmızlanıyor bende hemen alıyorum.Evin heryerini geziyor ,kapı kollarına poşet felan asıyorum onlarla oynuyor hoşuna gidiyor.Evi müsait olanlara tavsiye ediyorum.
Demir damlasını ben portakal suyuna karıştırıp veriyordum ama son günlerde elma suyu yada muzla karıştırıp veriyorum.Kıyamıyorum tadını mümkün olduğu kadar az alsın diye böyle yapıyorum.Saatleri ise değişiyor bazen sabah bazen öğlen...
Sayhan doğduğundan beri odası ayrı.Henüz hiç yatağımıza almadık.Eşim birkaç kez alalım dedi ama ben almadım.Bazı geceler ben onun odasındaki kanepede yatmak zorunda kalıyorum ama tüm geceyi orada geçirdiğim azdır.Kesinlikle yatağınıza alıştırmayın kızlar.Evet çok keyifli ama benim büyük oğlum 8 yaşında ve hala bizimle yatmak istiyor.Hatta bazı geceler gelip yatıyor.Bugün gece de geldi ama ben odasına yolladım.Bu konuda psikoloğa bile gittik bir dönem düzene de girdi ama şimdi hala ara ara sıkıntı yaşıyoruz.Bilmem tavsiyelerim sizlere yardımcı olurmu???Sonuçta her çocuk AYRI BİR DÜNYA...Allah hepsinin canını sağ etsin...İyi geceler :)

benim kızımda ne sırt ustu ne yuzustu donme var.acaba tembellik mi yapıyor.desteksizde 1-2 dk oturabiliyor.boyu 66 cm kilosoda gecen ay 7800 gr dı.baş çevresi 42 cm .biraz küçük mü sizinkiler kaç cm?yurutec konusunda da kararsız kaldım yazılanları okuyunca..

Selam kızlar nasilsiniz ? Birkacgundur giremiyorum nete hiç merak etmemişseniz bizi askolsun küstük oğlumda size
Annemdeyim biraz moral bulmaya geldim esim goreve gitti bizde ananeye dedeye geldik olgusum bu saat oldu amca uyudu bende telefondan bı bakiyim kızlar neyapiyor dedim
Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum
Yemek sorununu biraz çözdük gibi ananemiz hergûn vitamin küpü çorbalar yapıyor lor yaptık oğluma keyfimiz terinde yani hepinizi öpüyoruz dönünce aranıza katilcam yine iNsallah gorusuruuuuzzzzz

günaydın kızlar bişey sorucam bende yaa bebişleriniz anne baba gibi kelimeler söylüyomu bizimki söylemiyo bikaç kişide aaaa bizimki sizinki kadarken söylüyodu dahamı söylemiyo diyo sinir oluyorum erken değilmi sizce de yaa

merhaba güzel anneler....
begummm küsme bize biz farkındaydık yokluğunun , bir kaç arkadaş daha yok bu aralar , gerçi hepimiz bir kaç gündür daha az giriyoruz sayfaya, sanırım bebekler yüzünden, umarım herşey yolundadır
sdoc tu yanlış yazdıysam kusura bakma benim kızda bişey söylemiyor, insanları çok fazla takmamak lazım bizim komşu diyorki ben 7 aylıkken yürümüşüm valla bizimki 7 aylık amam daha emeklemiyor bile , benimki sadece ba biyor yani baba bile demiyor o bayıda babasının zoruyla söylüyor :) ama bol bol çığlık atıyor, ama ben baktığım bazı syfalarda bu ayda baba , dede, mama gibi kelimeleri söyliye bilirler diyordu, ama her çocuk söyliyecek diye bişey yokbence

bende girmediğim için yokluğunu anlamadım yoksa yerin belli begümcüm yokluğun hemen hissedilir.Allah kavuştursun eşinle uzun bir ayrılık değildir umarım.annenin ellerine sağlık oğlunada afiyet olsun.bizede bir fikir verseniz diyorum anne kız ne yapalım bebişlere bugün?

Sayhan da daha konuşmuyor hatta baaaa bile demiyor:)zamanı gelince hepsi çıkıcak nasıl olsa endişeye gerek yok hanımlar.bide ben 2 gündür kendi lor peynirimi yapıyorum onu yediriyorum.yarım kilo kadar günlük sütü kaynatıp tam kaynayınca yarım limon sıkıyorum ve kapatıyorum.1 saat kadar öyle bekletip tel süzgece koyup süzüyorum.nefis oluyor:)

en sağlıklısı vallahi, perşembe sütçü günümüz gelsin bende deniycem, nekadar çıkıyo yarım kilo sütten

benim kızım baba,mama birde anneye benzer şeyler söylüyo ama onları tesadüfi çıkardığını düşünüyorum.yani baba derken babasını kastederek söylediğini sanmıyorum.benimki bu kadarken söylüyordu diyenlerinde böyle tesadüfi çıkıyordur,onlar abartıyor olabilir.gerçi her çocuğun gelişimi bambaşka.kimisi sekiz aylıkken yürüyo bile.bizim kızda emekleme dahi yok tembel çıktı:)

Ya neden kİmse bana cevap vermiyor 2 gündür yazıyorum ama kimseden cevap alamıyorum uyku problemi var 1 aydır kendi kendine uyuyordu 2 haftadır uyumuyor hatta cok ağlıyor ayaktada sallanmıyor kucağıma alıyorum biraz sakinlesir gibi oluyor ama tekrar ağlamaya başlıyor nacaktı şaşırmış durumdayım bazen hatta yatağına koyuyorum ağlaya ağlaya uyuyor ama onda cok dayanamıyorum neden olabilir

en sağlıklısı vallahi, perşembe sütçü günümüz gelsin bende deniycem, nekadar çıkıyo yarım kilo sütten

ilk denememde 1 çorba kaşığı çıkmıştı.ama sonra sütaşın günlük sütü ile yaptım küçük bir reçel kasesi kadar oldu.tadı çok güzel oluyor ama bu sabah mama yapmadan yumurta ile peynir ekmek verdim çay kaşığıyla severek yedi.

canımya Allah yardımcınız olsun düzelir umarım.ama bence diş olabilir benim bebeğimde öyle olmuştu ama sonra tekrar düzeldi.gazı da olabilir mutlaka bir sıkıntısı vardır iyice takip et anormal birşey tesbit edersen ona göre davranırsın.geçmezse aile hekimine bir danış derim ...kolaylıklar dilerim...

bende diş dorunu yüzünden olabileceğini düşünüyorum, bide uyku saati kaçıyorsa ondan da olabilir benimkinin uyku zamanı azıcık geçerde, senin anlattığın gibi oluyor eğer zamanında uyutamazsam ağla ağla ölüyor, ondan sonra saatlerce uğraşıyorum

Ama 8 aylik oldu gaz problemi artık yok sanırım çünkü cok rahat çıkartıyor gazını bu hafta doktora gideceğiz sorsam bakalım ama bu durum beni cok yıpratıyor isten geldikten sonra surekli onun yanındayım oyunlar oynuyoruz cok güzel vakit geçiriyoruz ama uyku vakti geldiginde kabus basliyor

bencede dişten yapıyodur benim oğlanda öyle olmuştu diş döneminde

benim oğlan da babababa mamamamama gibi sesler çıkarıyor ama bilinçli söylediği yok henüzz..bence takma öyle diyenlerii daha vakti var gibi geliyor bana

Merhaba kizlarrrrr
Lot peynirini situ kaynatirken icine biracial yogurt koyun Pyle kaynatin sonra Suzun kizlar Annanem yapti harun a Ben artik ogle yapcam arabada anca bukadar yazabildim Tarim gorusuruz bye

İlk dısı çıktığında da sıkıntı yasamıştık ama bu kadar degildi acaba bakıcıya verdigim icin mı böyle oldu bakıcıda sıkıntı çıkarmıyormuş bilmiyorum bana öyle diyor of cok kötüydüm zaten bakıcimizda isi bıraktı moralim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…