Selam kızlarnasilsiniz ? Birkacgundur giremiyorum nete hiç merak etmemişseniz bizi askolsun küstük oğlumda size
Annemdeyim biraz moral bulmaya geldim esim goreve gitti bizde ananeye dedeye geldik olgusum bu saat oldu amca uyudu bende telefondan bı bakiyim kızlar neyapiyor dedim
Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum
Yemek sorununu biraz çözdük gibi ananemiz hergûn vitamin küpü çorbalar yapıyor lor yaptık oğluma keyfimiz terinde yani hepinizi öpüyoruz dönünce aranıza katilcam yine iNsallah gorusuruuuuzzzzz
Sayhan da daha konuşmuyor hatta baaaa bile demiyor:)zamanı gelince hepsi çıkıcak nasıl olsa endişeye gerek yok hanımlar.bide ben 2 gündür kendi lor peynirimi yapıyorum onu yediriyorum.yarım kilo kadar günlük sütü kaynatıp tam kaynayınca yarım limon sıkıyorum ve kapatıyorum.1 saat kadar öyle bekletip tel süzgece koyup süzüyorum.nefis oluyor:)
en sağlıklısı vallahi, perşembe sütçü günümüz gelsin bende deniycem, nekadar çıkıyo yarım kilo sütten
Ya neden kİmse bana cevap vermiyor 2 gündür yazıyorum ama kimseden cevap alamıyorum uyku problemi var 1 aydır kendi kendine uyuyordu 2 haftadır uyumuyor hatta cok ağlıyor ayaktada sallanmıyor kucağıma alıyorum biraz sakinlesir gibi oluyor ama tekrar ağlamaya başlıyor nacaktı şaşırmış durumdayım bazen hatta yatağına koyuyorum ağlaya ağlaya uyuyor ama onda cok dayanamıyorum neden olabilir
Ya neden kİmse bana cevap vermiyor 2 gündür yazıyorum ama kimseden cevap alamıyorum uyku problemi var 1 aydır kendi kendine uyuyordu 2 haftadır uyumuyor hatta cok ağlıyor ayaktada sallanmıyor kucağıma alıyorum biraz sakinlesir gibi oluyor ama tekrar ağlamaya başlıyor nacaktı şaşırmış durumdayım bazen hatta yatağına koyuyorum ağlaya ağlaya uyuyor ama onda cok dayanamıyorum neden olabilir
günaydın kızlar bişey sorucam bende yaa bebişleriniz anne baba gibi kelimeler söylüyomu bizimki söylemiyo bikaç kişide aaaa bizimki sizinki kadarken söylüyodu dahamı söylemiyo diyo sinir oluyorum erken değilmi sizce de yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?