İlk dısı çıktığında da sıkıntı yasamıştık ama bu kadar degildi acaba bakıcıya verdigim icin mı böyle oldu bakıcıda sıkıntı çıkarmıyormuş bilmiyorum bana öyle diyor of cok kötüydüm zaten bakıcimizda isi bıraktı moralim cok bozuk
zor bi durum gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah bulursun iyi birini işler yoluna girer...ben de öğretmenimm ama ücretsiz izin aldım bizim de kaldıgımız ilçede tanıdık kimse yok güvenip bırakabileceğimm ama bende eylüle başlıycam işee inşallah karşıma iyi biri cıkar da bırakırım..gerçekten çocugunu güvenipte birine emanet etmek cok zorBakıcımizin da cocuğu vardı kıskandıgini söylüyor aslında ben öğretmenim 4 saat çalışıyorum kizim sabh uyuyor 2 saat .bakıcıda 2saat kaliyor sayılır ama yinde bıraktı kaldığımız ilçede bakıcı bulmam cok zor zaten komşumda bakan şimdi kaldık ortada bakalım inşallah buluruz birini
arkadaslar bısey sorcam bebeklerınız tam basabılıyormu benımkı genelde parmak ucuna basıyor napıcam :18:
bı kadında aaaa parmak ucuna basıyo dıkkat et benım yegenım 4 yasında hala parmak ucuna yuruyor dedı tabı ben kafayı sıyırdım
arkadaslar bısey sorcam bebeklerınız tam basabılıyormu benımkı genelde parmak ucuna basıyor napıcam :18:
bı kadında aaaa parmak ucuna basıyo dıkkat et benım yegenım 4 yasında hala parmak ucuna yuruyor dedı tabı ben kafayı sıyırdım
kızlar corbalarınıza maydonoz koyuyomusunuz?
balık verdınızmı?verdıysenız nasıl pişirdiniz?
kızlar corbalarınıza maydonoz koyuyomusunuz?
balık verdınızmı?verdıysenız nasıl pişirdiniz?
bı kadında aaaa parmak ucuna basıyo dıkkat et benım yegenım 4 yasında hala parmak ucuna yuruyor dedı tabı ben kafayı yurutec kullanıyorsan bebeğinin yere tam bastığından emin ol yürütenin boyunu ayarla çünkü yurutec kullanan cocuklar ayağı yere tam basmıyorsa ayak ucuyla yürümeye alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?