2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heyy güzel anneler ve onların güzel bebişleri nerelerdesiniz yaww
secduce tebrik ederim valla 2 tane bebekle nasıl uğraşıyorsun , sen tabiki mecburen kullanacan yürütec..
biz hala kahvaltı yapmıyoruz , bide geri geri sürünmeyei bıraktık yuvarlanmaya başladık

iki küçük çocukla uğraşmak öyle zor ki anlatamam tek çocuk hiçbişey değilmiş diyorum şimdi
kahvaltı yapmayı biz de sevmiyoruz ben bulamaç vermek istiyorum ama beyefendi yemiyor
eee tek tek verince de iki lokma bişey yemiş oluyor halen çözemedim o işi
en güzel kıymalı o iğrenç sebze çorbasını yiyor

Günaydın anneler be bebişler nasılsınız.Ayyy sonunda kızımdan idrar almayı başarabildim.Bugün kontrole gittik tosuncuk 9.700 olmuş.Boyuda 70 cm sadece bu ay 1 cm uzamış

herkese selamlar...
Sayhan bugün abisinin yatağından düştü.Şimdi alnında halının izi var ve kıpkırmızı.buz koydum,krem sürdüm ama yazık ya ...mızmız o yüzden azıcıkta calpol verdim ağrısı olursa alsın diye...çok üzgünüm ((

geçmiş olsun canım inş bişey olmaz ağrısı hemen geçer

kızlr siz demir damlsını nasıl veriyorsunuz ?ben devam sutunun içine damlatıyorum acaba doğru mu yapıyorum..

selam kızlar
yürüteçi konuşmuşsunuz sanırsam
benim ki yürüteçe bayılıyor
çocuk nörolojisine gitmiştik önceden tavsiye etmiyorum dedi kendi doktorumuz da
ama ben koyuyorum bayağa hareketlendi yürüteçe bindiğinden beri..sanki biz yürüteçte büyümemişiz gibi
bilmiyorum ciddi bir sıkıntı yapar mı günde en fazla yarım saat duruyo ne sakıncası olur ki ?

kızlr siz demir damlsını nasıl veriyorsunuz ?ben devam sutunun içine damlatıyorum acaba doğru mu yapıyorum..

canım bize herhangi birşeye karıştırmadan verin demişlerdi
hatta süt ve sütlü ürünlerden 2 saat önce gibi söylemişlerdi
faydasını öyle görürmüş
netten bir araştır istersen bir de doktoruna danış derim ben

cnm demir damlasının en etkili verilişi sabah aç karna ve yemekten en az yarım saat önce olması
ben bunu sade 1 ay zorla başarabildim
çünkü iğrenç bi tadı var aç karna bebişim içemedi zorla güç bela 1 ay devam edebildim
sonraki ay ise hiç vermedim
dr uma danıştığımda ise en etkili emilimi sabah aç karna dedi ama hiç içemiyosa yemeğine katabilirsin dedi
şimdilerde 1 2 gün arayla yemeğine katıyorum ama yinede yerken tadını farkediyo bi ekşitiyo yüzünü

cnm bende senin gibi düşünüyorum bizlerde yürüteçle büyümüşüzü hangimizin yürüyüşünde bi problem çıkmışki
çok uzun süre bindirilmediği sürece ve kontrollü bindiğinde sorun olmaz bencede bende bindiriyorum
ve yürütece bindiğinden beri kızımın kendine güveni geldiğini farkettim ilklerde kıpırdatıyodu sadece yürüteçi ama şimdilerde oda oda peşimden koşturuyo halılara takılmadığı sürece sorun olmuyo :))

Geçmiş olsun canım inşallah birşeyi yoktur. Benim kızımda kanepeden düşmüştü çok şükür birşey olmadı ama çok korkmuştum.Nedense bu düşmeleri herkez yaşıyor

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım burdada 3 ,4 kişi var girmeye çalışıyoruz çok sık olmasada,çoğalırsak daha iyi olur tabi.

Ya benim kizim yürütece hic binmiyor biz gec kaldık galiba Elif nida bu hafta 8 ayını dolduracak artık her yere tutunarak kalkıyor ve ellerini birakmaya çalışıyor o yüzden cok düşüyor yurutec te istedigi herseye ulaşamadığı icin sıkılıyor nacak bilemiyorum surekli yanında olmama rağmen surekli düşüyor

canım inşallah Sayhan iyidir, ee artık düşmeler sık sık olacak benimnkide bir, birbuçuk ay önce kanepeden düştü ilk hareketlendiği zamanlardı kanepeyi açıp üstüne koymuştum tencereyi yıkıyordum, bir ağlama sesi, arkamı döndüm benimki yertde ne ara kanepenin ucuna geldide düştü şok oldum çok üzülmüştüm ama alışacağız benim arkadaşın kızı 11 aylık diyorki hergün düşüyor, biizmkilerde başlıyor artık sağa sola çarpmaya
yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz
demir ilacından bahsetmişsiniz, aslında aç karınla almak en iyisi ama benimki tok karınla bile zor içiyor ben genelde çorbasına yada meyve suyuna koyuyorum, son bir iki kaşık kala damlatıp veriyorum içindede öyle yapmamız yazıyor, ama süt ve süt ürünleriyle vermeyin yoksa hiçbir yararı olmaz

Ya benim kizim yürütece hic binmiyor biz gec kaldık galiba Elif nida bu hafta 8 ayını dolduracak artık her yere tutunarak kalkıyor ve ellerini birakmaya çalışıyor o yüzden cok düşüyor yurutec te istedigi herseye ulaşamadığı icin sıkılıyor nacak bilemiyorum surekli yanında olmama rağmen surekli düşüyor

demir ilacı için verdiğiniz cvplara çok sğl arkdşlar.benim kızım ek gıda almak istemiyor o yuzden her oğunde devam sutu veriyorum devam sutune bu sebebten damlatıyordum.

selam kızlar benim oğlum ayın 5 inde 8 aylık olucak insallah...74 cm boyu kilosuda 10 kg..henüz hiç emekleme hareketi yok..tam olarak dönmeyede yeni başladı sayılır...sırtüstü bırakınca yüzüstü dönmeye 4 buçuk aylıkken başladı..yüzüstünden sırtüstüne ise daha 2 hafta önce başladı...biraz tembel gibi geliyo bana o yüzden yürüteç alsam mı acaba diye düşünüyorum aslında hiç almayacaktım ama acaba biraz heveslenmesine faydası olur mu ki?
6 bucuk aylıkken ilk dişimiz çıktı..şuan üst iki dişi de geldi.toplam 4 dişimiz var..beni hala emiyo çok şükür:) günde 3 öğünde ek gıda veriyorum.kahvaltı,yogurt,çorba olarak..aralarda da meyve suyu veriyorum..
hala bilinçli olarak baba flan demiyor bababaababa falan yapıyor ancak..kendi basına saatlerce oturabiliyor el koordinasyonu faln da iyi..
uykusuna gelince sabah 7 bucuk gibi kalkıyoruz..gün içinde 2 y ada 3 kez uyuyor..toplam 2 -3 saat..gece de 10 da uyuyor..bu ara sanırım dişlerden sık sık mızırdanarak uyanıyor sonra tekrar dalıyor..haa bide hala benim yanımda uyuyorr nasıl ayırıcam bilemiyorum

dişleri saymazsak benim kızımı anlatmışsın sanki.. bende meraklandım bugün gidince boyuyla kilosunu ölçeyim bakalım. bende gece yarısı uyanınca uyumuyo yanıma alıyorum oda alıştı artık.ayırmak lazım ama işin garibi bende onunla yatmayı seviyorum,uyanınca beni görüyo saçıma filan dokunup tekrar dalıyo hoşuma gidiyo.

hüsnüzan bende aynı sebepten dolayı ayıramıyorum:) çok seviyorum onunla uyumayı asıl ben ona çok alıştımm bazen ayrı yatırıyorum onu dinlemekten uykuya dalamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…