heyy güzel anneler ve onların güzel bebişleri nerelerdesiniz yaww
secduce tebrik ederim valla 2 tane bebekle nasıl uğraşıyorsun , sen tabiki mecburen kullanacan yürütec..
biz hala kahvaltı yapmıyoruz , bide geri geri sürünmeyei bıraktık yuvarlanmaya başladık
herkese selamlar...
Sayhan bugün abisinin yatağından düştü.Şimdi alnında halının izi var ve kıpkırmızı.buz koydum,krem sürdüm ama yazık ya ...mızmız o yüzden azıcıkta calpol verdim ağrısı olursa alsın diye...çok üzgünüm((
kızlr siz demir damlsını nasıl veriyorsunuz ?ben devam sutunun içine damlatıyorum acaba doğru mu yapıyorum..
cnm demir damlasının en etkili verilişi sabah aç karna ve yemekten en az yarım saat önce olmasıkızlr siz demir damlsını nasıl veriyorsunuz ?ben devam sutunun içine damlatıyorum acaba doğru mu yapıyorum..
selam kızlar
yürüteçi konuşmuşsunuz sanırsam
benim ki yürüteçe bayılıyor
çocuk nörolojisine gitmiştik önceden tavsiye etmiyorum dedi kendi doktorumuz da
ama ben koyuyorum bayağa hareketlendi yürüteçe bindiğinden beri..sanki biz yürüteçte büyümemişiz gibi
bilmiyorum ciddi bir sıkıntı yapar mı günde en fazla yarım saat duruyo ne sakıncası olur ki ?
herkese selamlar...
Sayhan bugün abisinin yatağından düştü.Şimdi alnında halının izi var ve kıpkırmızı.buz koydum,krem sürdüm ama yazık ya ...mızmız o yüzden azıcıkta calpol verdim ağrısı olursa alsın diye...çok üzgünüm((
Hoşgeldin canım burdada 3 ,4 kişi var girmeye çalışıyoruz çok sık olmasada,çoğalırsak daha iyi olur tabi.
herkese selamlar...
selam kızlar benim oğlum ayın 5 inde 8 aylık olucak insallah...74 cm boyu kilosuda 10 kg..henüz hiç emekleme hareketi yok..tam olarak dönmeyede yeni başladı sayılır...sırtüstü bırakınca yüzüstü dönmeye 4 buçuk aylıkken başladı..yüzüstünden sırtüstüne ise daha 2 hafta önce başladı...biraz tembel gibi geliyo bana o yüzden yürüteç alsam mı acaba diye düşünüyorum aslında hiç almayacaktım ama acaba biraz heveslenmesine faydası olur mu ki?
6 bucuk aylıkken ilk dişimiz çıktı..şuan üst iki dişi de geldi.toplam 4 dişimiz var..beni hala emiyo çok şükür:) günde 3 öğünde ek gıda veriyorum.kahvaltı,yogurt,çorba olarak..aralarda da meyve suyu veriyorum..
hala bilinçli olarak baba flan demiyor bababaababa falan yapıyor ancak..kendi basına saatlerce oturabiliyor el koordinasyonu faln da iyi..
uykusuna gelince sabah 7 bucuk gibi kalkıyoruz..gün içinde 2 y ada 3 kez uyuyor..toplam 2 -3 saat..gece de 10 da uyuyor..bu ara sanırım dişlerden sık sık mızırdanarak uyanıyor sonra tekrar dalıyor..haa bide hala benim yanımda uyuyorr nasıl ayırıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?