• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dişimiz patlamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:21:

hayırlı olsunnnn :)):nazar:

benim kızımda öne arkaya dönüyor, yuvarlanıyor, bide geri geri sürünüyor ama bunu yaparken çok kızıyor hem ağlıyor hem sürünüyor :)) ama ileri doğru gidemiyor emekleme pozisyonu alıyor biraz sallanıyor yorulup uzanı veriyor :))
başka söylediğiniz şeyler yok yani gel gel deme el sallma falan hiçbiri yok bide bazen desteksiz oturabiliyor ama çok uzun sürmüyor devrili veriyor :)
bide bir arkadaş sormuştu üst dişi çıkan varmı diye bizim bitanesi çıktı, sanırım ikincisinin çıkmasıda yakındır, üst dişlerimiz biraz büyük olacak galiab koca dişli kızım benimm :)))
begummm ben cevizi aynen söylediğin gibi yaptım bu sabah ama ilk deneme pek başarılı olmadı dahha doğrusu kahvaltıyla pek aramız yok bizim bakalım nasıl alıştıracam:44:

Hepimizin bebekleri farklı kiminin dısı yok kimi emeklemiyor kimi gelgel yapmıyor saglıkları yerinde olsunda hepsi yavaş yavaş olucak iNsallah

gunaydın melek anneler:10:
nasılsınız bız cok zor bı gece gecırdık 12 de uyudu 2 de bı uyandı 4.30 a kadar uyutmaya calıstım gozlerı kapalı ama kıpır kıpır uyandırdı kendı kendını sabahta 8 de yıne uyandı sımdı artık bayıldı uyuyor yorgunluktan ve uykusuzluktan zombı gıbıyım sormayın bu arada bıde kahvaltı krızı yasadık en son tahıllı mamamnın ıcıne pekmez lor ve ekmek koydum oyle yedırdım

sız ne alemdeasınız?

herkese merhabalar
bizde de kahvaltı krizi var 2 gündür yemiyor zaten kahvaltı vermeye başlayalı topu topu 4 gün oldu iki gündür ağzına sürmüyor, uyku sorunu bizdede var yarım saat arayla uyandı 4 ten 5 kadar hiç uyumadı sonra uyudu bu defa 6:30 dan sonra hiç uymadı yedi buçuğa kadar oyaladım yatakta ondan sonra ayaktayız biraz önce ududu bir saat şimdi yine mızırdanıyoruz :(, benimde her tarafım ağrıyorasabiyim biraz gerildim yani bu aralar :27:
inşallah sizler iyisinizdir

Üst dişler biraz geç çıkıyor sanırım çıkaran varmı aranızda.Bizim dişlerde şimdiden kararmaya başladı.Tekinin ucu siyah duruyor niye öyle olmuştur acaba kızlar.

merhabalar..hamileliğimde takip ediyordum fakat sonra konu kapanınca uzunca bir süre bakamadım..benim oğlum 26 ağustos dogumlu. altta 4 üstte 4 dişi var:nazar:.. ilk dişi 3.5 aylıkken cıktı..erken cıkması da iyi değil yemiyor uyumuyor bebeğim..ve artık öyle bir ısırıyor ki..ama pütürlüleri rahat yiyebiliyor. sebze corbası ya da herhangi bir çorbayı asla içmiyor hemen öğürüyor. tahıllı mamaları cok seviyor.
6.5 aylıkken desteksiz oturmaya basladık simdi dik bir sekilde iki elinde oyuncakla dengesini sağlıyor bababalama dönemine gectik sürekli baba diyor. fakat emekleme yok daha. sürekli cıglıklar atıyor ve tv cok seviyor reklam delisiyiz simdiden. geceleri cok uyanıyor 6-7 kez kalkıyoruz ama herseye ragmen anne olmak muhtesem bir duygu allah hiç birimizi evlatlarımızdan ayırmasın..

merhabalar..hamileliğimde takip ediyordum fakat sonra konu kapanınca uzunca bir süre bakamadım..benim oğlum 26 ağustos dogumlu. altta 4 üstte 4 dişi var:nazar:.. ilk dişi 3.5 aylıkken cıktı..erken cıkması da iyi değil yemiyor uyumuyor bebeğim..ve artık öyle bir ısırıyor ki..ama pütürlüleri rahat yiyebiliyor. sebze corbası ya da herhangi bir çorbayı asla içmiyor hemen öğürüyor. tahıllı mamaları cok seviyor.
6.5 aylıkken desteksiz oturmaya basladık simdi dik bir sekilde iki elinde oyuncakla dengesini sağlıyor bababalama dönemine gectik sürekli baba diyor. fakat emekleme yok daha. sürekli cıglıklar atıyor ve tv cok seviyor reklam delisiyiz simdiden. geceleri cok uyanıyor 6-7 kez kalkıyoruz ama herseye ragmen anne olmak muhtesem bir duygu allah hiç birimizi evlatlarımızdan ayırmasın..

hosgeldın eda
maşallah bebeğine:nazar:
valla benımkı oturamıyo daha ılk dısımız bıle yenı patladı sız onden onden gıdıyosunuz ne guzel ormalde 1 yasında 8 dıs olması gerek çok ıyı:nazar:

Merhaba canım hoşgeldin.Seninki ne güzel önden gidiyor bizimde iki dişimiz var.Ama erken oturmaya başlamamışmı seninki.Bizimki daha destekli oturuyor.

ben yürüteç kullanıyorum hem bana iyi oluyor hemde Sayhan çok mutlu oluyor.tavsiye edrim abartmadıktan sonra bir sakıncası bebek sağlığı içinde

ben yürüteç kullanıyorum hem bana iyi oluyor hemde Sayhan çok mutlu oluyor.tavsiye edrim abartmadıktan sonra bir sakıncası bebek sağlığı içinde

evet bencede su kocamı bı kandırabılsem ne gerek var deyıp duruyo ama haberı yok kardesımın bebegının yurutecı annemdeymıs onu alıcam bakalım gorunce napıcak :1:

Bende iki aydır kullanıyorum.Doktor kullanma kalça çıkıklığı yapabiliyor dedi.Bir gün durabildim anca:)Sonra tekrar bindirdim.çok iyi oluyor valla inşallahta bişey olmaz.Benim eşimde istemiyordu bir arkadaş hediye getirdi.Şimdi üstünden indirmiyor.

selam kızlar :10:

sevgılı bebısler gununuz aydın olsun kakalarınız bol olsun gazlarınız pırt pırt cıksın göbuslerınız mamayla dolsun rabbım bugunde sıze saglık sıhhat versın nazar degmesın:nazar:

hep bırbırımızle konusuyoz buda benden tum bebıslere bır dua olsun ben hersabah oğluma soyluyorum bunları :34:

sabah bı kahvaltı krızınden sonra uyudu suan tosoşkom 5 cesıt kahvaltı hazırladım yemedı bende bıraktım ıllakı karnı acıkınca yıcek napayım artık
bugun gezmelere cıkcaz oğlumla takcam slıngomu bakırkoye gıtcez ordanda babanın yanına sonrada kuzenlerle buluscaz bugun oğluşun gezme gunu havada super
yurutec ıcın verdıgınız bılgılere tesekkurler kızlar annemden alıcam yıgenımınkını kocısten ızın cıktı 15 dk bındırcekmısım ama yoksa kaldırırmıs :1:
hepınıze guzel gunler olsun melek anneler :10:

Günaydınnn, saol güzel duan içinde.Bende yeni ayağımda sallayarak uyutuyorum zor oluyor ama başka türlü uyumuyor.Yürütecin rahatlığını çok görceksin canım eşinin bile bir zaman sonra fikri değişecek:)senin içinde çok rahatlık olucak.Çok tatlı oluyorlar ya peşinden koşturuyor heleki kapı açıksa her odaya bakayım diye çığlık atarak gidiyor.

begummmm duan iiçin teşekkürler :)) ben yürüteç kullanmıyorum eşim alalım falan dedi ama ben istemedim, benim istememe nedenim sağlıksız olmasından çok evin dar olması çok küçük bir evde oturuyoruz, çocuk bu ufacık yerde nerde dolansınki..
neyse biz yine uyumuyoruz yemiyoruz hele kahvaltıyı ağzımıza sürmüyoruz iki gündür sabah 6 da tamamen uyanıyoruz, bakalım daha ne kadar devam edecek

Valla ben uyku sorununu çözdüm artık beraber yatıyoruz koyun koyuna geceleri rahatım ama gündüz ayağımdan indiremiyorum:) Kızlar ben çorbalara yeni başladım ama tuzsuz olunca hiç sevmedi,bizimkilerden gayet güzel yiyor.Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Mrb ben hamileliğinden beri bu forumu takip ediyorum ama pek bişeyler yazmaya fırsatım olmadı benim kizim da 9 agustos 2011 doğumlu bizde cok sorunlar yasadık cok şükür ama büyüdükte başka başka problemler çıkıyor yurutec konusunda benim kizim 1 aydır koltuklara tutunarak kalkıyordu artık elleri bırakma calışması yapıyor neyse cok düşüyor diye bizde yurutec aldık ama fazla sevmedi bizimki çünkü işine gelmiyor onun icinde heryere rahatça giremediği icin bişeyi almaya uzanıyor alamayınca bağırıyor çıkmak istiyor.bide evi küçük olanlara pek tavsiye etmem cok zor oluyor cocuk ikidebir bı yerlere takılıyor .

merhaba güzel anneler bu gün ara ara baktım ama kimsecikler yoktu hafta sonu havada güzel tabi ebişleri alıp gezmeleremi gittiniz :40:
biz de bir ara çıktık az markete kadar gidip geldik

merhaba,
hamileliğimde ara ara baksam da kızımdan dolayı pek yazamamıştım (kızım 20 aylıkken oğlum dünyaya geldi) benim oğlum -EMRE-2 ağustos doğumlu. yaklaşık 1 aydır emekliyor son 2 haftadır da sıralıyor hatta merdiven bile çıkmaya başladı artık kızım zaten çok hareketliydi bu da aynı model çıktı. henüz dişimiz yok ablası gibi geç çıkaracak sanırım. yürüteci biz de oğlum da çok sevdik ama dr amcamız kesinlikle yürütec yok dedi iöçe doğru yamuk basmaya sebep oluyyormuş artık daha az kullanıyorum iki çocuk olunca mecburen kullanıyorum.

Back