Canım bu kıymayı nasıl katıyorsun direk içinemi kavruluyormu.Birde hergün koyuyormusun.
cnm bızde ferrum basladık 6. aydan ıtıbaren gunde 5 damla kabız olmadı şükür ıhmal etme corbasına fazla zeytınyagı koyup dengelersın
[B][/B]
Günaydın anneler ve bebişleri bugün nasılsınız?kahvaltılar nasıldı ? Sayhan bugün sabah banyo yapıp peynir yumurta ekmek ve salatalık yedi portakal suyu ile.Şimdi uyuyor Sayhan Hoca
demir ılacını sutten gelen demır bırsure sonra yeterlı gelmediği için veriyorlar zaten
tabkı verıp vermemek tercıh meselesı ama bence tadı kötu deyıp vermemek olmamalı
bende sutum olduğu ıcın erken verılen ek gıdalara karsıydım fakat 6. ayda baktımkı gercekten nekadar sut olsada doymuyo bebeğim meyve sebze puresı veya corba yoğurt ve gece maması verıyorum zorlamıyorum yediği kadar gerı kalan zamanlardada emzırıyorum
herkes tabıkı dr unu dınlıyor çunku hepımızın bebeklerı farklı bunyeye sahıp burada fıkırlerımızı ve uyguladıklarımızı paylaşıuoruz ama bırımızın doğrusu dığerının doğrusu olmayabılır
gunaydın
bebeğine kocaman bir
ben yıkamaya korkuyorum dunden berı hapsuruyor bıde burnu nefes alırken hırhır edıyor atesımıız yok ama anlamadım acaba kalorıfer mı kurutuyor bızım bıle burnumuz tıkanıyor ne yapsam bılemedım :18:
Bizim minik de öyleydi,buhar makinesinden sonra rahatladı,tavsiye ederim canım,bize de bebişimize de ii geldi
canım su soğuk uflıyenlerdenmı makıne marka vermek serbestmı bılmıyorum ama ne kullanıyosun
mnsb saol canım baktım şimdi netten 2 tane var akşama gıer bakarız böle olmıycak çunku yazık hırhır butungun
bısey daha sorcam soğuk ufluyorya odayı soğutmuyormu?
benim meleğim de yumurta,peynir,devam sütü,bebe bisküvisi,pekmez ve bir çay kaşığı zeytinyağından oluşan kahvaltısını yaptıktan sonra banyo yaptı ve şimdi uyumamak için dirense de gözler kapanıyor
herkese merhabalar, benim kızda bir haller var valla bu gün ne denediysem yemedi, yoğurdu çok sever ağzına koymadı, elma suyu denedim onuda içmewdi, suyu bile zorla içirdim
biz daha kahvaltıya başlamadık birkaç güne kadar başlmayı düşünüyorum, kahvaltıyı nasıl veriyorsunuz yani devam sütü beyniri ymurta hepsini karıştırıp mı veriyorsunuz yoksa ayrı ayrımı yani hepsinden parça parça mı?
Bende daha kahvaltıya başlamadım 7.ayında artık kahvaltı çorbaya başlarız.Ama nasıl olcak bakalım peşinden koşturup durucaz yemesi için. Siz kendiniz yıkayabiliyormusunuz bebişleri ,emeklemeye başlayan varmıbu arada benimkinde daha yok bişey.[/
tum mamalarını mama sandalyesınde yedırıyorum akşamları bızımle sofraya oturuyor pasam nasıl alıstırırsan öyle gıder canım
bıde önce onu yedıreyım aradan cıksın mantığını asla gutmemek lazıım
yıgenlerımın bı tanesınıne yemek yenıcegı zaman sofraya tabak konur bızle beraber sırayla beslenır yada örtusunu alır oturur yere yer krakerını fılan dıgerı ıse arkasından tabakla kosulur kapı arkasında koltuk arasında agzına sıkıstırılıyor yanı alıstırmaya baglı canım
zorlamıycaz ıstemıyosa vermıycez yoksa cok ugrasırız
bu arada benım pasa topac gıbı yuvarlanıyor ayaklarından desteklersek göbusuyle ılerlıyor ama hala dişimiz patlamadı
Bende daha kahvaltıya başlamadım 7.ayında artık kahvaltı çorbaya başlarız.Ama nasıl olcak bakalım peşinden koşturup durucaz yemesi için. Siz kendiniz yıkayabiliyormusunuz bebişleri ,emeklemeye başlayan varmıbu arada benimkinde daha yok bişey.[/
tum mamalarını mama sandalyesınde yedırıyorum akşamları bızımle sofraya oturuyor pasam nasıl alıstırırsan öyle gıder canım
bıde önce onu yedıreyım aradan cıksın mantığını asla gutmemek lazıım
yıgenlerımın bı tanesınıne yemek yenıcegı zaman sofraya tabak konur bızle beraber sırayla beslenır yada örtusunu alır oturur yere yer krakerını fılan dıgerı ıse arkasından tabakla kosulur kapı arkasında koltuk arasında agzına sıkıstırılıyor yanı alıstırmaya baglı canım
zorlamıycaz ıstemıyosa vermıycez yoksa cok ugrasırız
bu arada benım pasa topac gıbı yuvarlanıyor ayaklarından desteklersek göbusuyle ılerlıyor ama hala dişimiz patlamadı
Doğru diyorsun arkadaşım artık bizde alıştırcaz bakalım nasıl olucak.Bizim dişler beşinci ayında çıkardı şimdi o ikicik dişiyle sırıtıp duruyor çok güzeller ya allahım hepsini nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?