Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hanımlar bişey sorucam.Emziren anneler, bu ek gıdalara geçtikten sonra kaç saatte bir emzirriyorsunuz.
merhaba ben son bir haftadır gündüzpek emzirmemeye başladım.kahvaltısı ,yoğurdu,çorbası,meyvesi derken doyuyor.bi de memeyi emerek uyumasından beni yalancı meme gibi kullanmaya başlamasından çekiniyorum.çünkü öyle olmaya başladı.ne bileyim bazen bariz meme arıyor o zaman veriyorum zaten.daha çok küçükler yaa ek gıda da alsalar anne ile aralarında ki bağ emmek.aldığı sürece veririm inşallah sütüm olur da...
topik bu gün sessizmiş, benim kızım 3 gündür uyutmuyor beni, önceden saatte bir kalkardı şimi bide buna uyumamak eklendi önceki gece 2 de, dünde 3:30 da uyudu tabi uyuduktan sonrada birer saat arayla uyanmaya devam ediyor sabah 8 :30 gibide artık tamamamen uyanıyor, sanırım üst dişimiz çıkmak üzere alt dişlerimiz 5 aylıkken çıktı, şimdi üst dişlerin yerleri bayağı kızarmış hatta sol tarafta hafif beyazlık var ama patlamamış daha yani eti delmemiş diş daha onuda biraz önce fark ettim :)
balık yağı ve çinko konuşmuşsunuz bize dr vermedi öyle şeyler. bide yoğurdu sorayım, neyden yapıyorsunuz yoğurdu normal pastorize süttenmi yoksa devam sütünden mi ?
bende izmirliyim. ilk başta ege üniversitenin Elmin Eminov doktora gidiyordum, çokda memnundum ama sonra doğum yapacağım hastaneyi seçince doktoru değiştirmek zorunda kaldım. şimdi Umur Yensel'e gidiyorum. muahanesi alsancakta ama hem yeşil yurtta hemde özellerle bağlantısı var. bu arada, benim eşimde aydından:):) sen aydının tam neresinden?
kizlar bebeklerinize ne kadar ve ne sıklıkta su verıyorsunuz? benim doktor surekli verme hic gerek yok dedigi icin dune kadar vermemistim, azicik vereyim dedim dun, kizim nerdeyse saldirdi suya.
kizlar bebeklerinize ne kadar ve ne sıklıkta su verıyorsunuz? benim doktor surekli verme hic gerek yok dedigi icin dune kadar vermemistim, azicik vereyim dedim dun, kizim nerdeyse saldirdi suya.
Günaydın güzel anneler iyi pazarlar bebişleriniz nasıl. Ben gibi adet olmayan varmı aranızda yada ne kadar beklememiz gerekiyorki bir sınırı varmı?
günaydın, sanada iyi pazarlar
ben 5 ayın sonunda oldum, ama daha erken olanlarda çok ama çok uzun üsre olmayanlarda var benim bir arkadaşım 14 ay olmamıştı
kişiden kişiye daha doğrusu vücuttan vücuda değişen bir durum galiba, ama yumurtlama 4 aydan itibaren başlıyormuş o yüzden dikkat etmek gerek.
Günaydın güzel anneler iyi pazarlar bebişleriniz nasıl. Ben gibi adet olmayan varmı aranızda yada ne kadar beklememiz gerekiyorki bir sınırı varmı?
Ben doğumdan 3 ay sonra oldum,düzenli emziremedim çünkü,onunla da alakalı sanırım