canım benımkı yatağında ılgısını cekmıyor sadece muzığını dınlıyor ama gecen gun dony sıne bağladım epey baktı dınledı :) ama pahalı donenceler yaw bır oyncak ıcın. ben en ucuzunu aldım kraftın 20 tl :) kurmalı ama ıkıde bır kurman gerekıyor.:) cok hosuna gıderse alırım tabı boyle aksıyonlu ısıklı mısıklı bısey hele bı buyusun azcık. tee hamıleyken almısım neme lazımsa sımdıden :)kızlar sizin bebişlerin dönenceleri var ı ilgilerini çekiyo mu alayım mı tavsiye ne durumda
soğan suyu dıyorsun hımmmmm arastıralım bakalım. zaten uşaklar deneme tahtasına döndu :)bebeğim sancıdan dolayı bir türlü uykuya dalamıyordu, defalarca emzirma, kucakta tutma, gaz damlası, sıcak kompres, masaj vs. de işe yaramamıştı ev işlerinde bana yardımcı olan bayanın önerisi üzerine bir çay kaşığı soğan suyuna tatlandırsın diye bir damla pekmez ekleyip bebeğime içirdim. içtiği andan itibaren sakinleşti saatlerdir de güzel güzel uyuyor. Aklınızda olsun, bence denemeye değer.
bebeğinde kulak akıntısı olan arkadaşlar var mı, bizimkini dün gece banyo yaptırmıştık bugün sabah akıntı olduğunu fark ettim, sanırım su kaçırdık, biraz sütümden damlattım ve etrafını pamuklu çubukla temizledim ama uyurken yine akmış. açık sarı renkte bir akıntı. internette araştırınca iltihap olabileceğini öğrendim, telaşlandım. başına gelen ve doktora götüren var mı
orta kulak ıltihabı cok oluyor bebelerde hemen dr gotur bence ilerlerse buyuk sorun ama kısa zamanda yakalarlarsa cok kolay tedavısı bı damla galıba. bıde cok ağrı verırmıs cocuğa ve belirtileride aynı gaz sancısı gıbı olurmus. elinide kulağına falan atarmıs ıste. gecmıs olsun canım merak ettım ama anne sutu damlatmıssın ya o akıntıyla bırlesıp beyaz renk alınca sana iltihap gıbı gelmiş olabılırmıkı acaba?
ay ınsallah artık yaşlılıkta rahat ederız:)allah gönlüne göre versin inşallah..mekan semt belli değil heralde daha....
canım dönence zararlı diye biliyorum oyüzden almadım..ama ya dönence yada ona benzer bişeyler alayım diyorum...
donence nıye zararlıymıs yaw ılk defa senden duydum hele bı acıkla bacım:)
he sıcak olur senın ev benım ev hem klımalı hem kuzeyde, tabırı caızse totomuz donuyor kışın. hatta soba kurmayı yada şömine yaptırmayı düşünmüyor değiliz ısınmak ıcın vallahı.Gelisimci umarim hepimiz bebekelri akilli huzurlu alur yatislari uzun uzuzn kalkislari huzurlu mutlu kkolur soraa gene yatrlar abi benim kizi takip ediyorumn 1 dk uyuyr 1 dk uyanik hic ses yok ustelik konu komsudanda ustelik banyo yapti ve esneyip duruyor anlamadim ben yaakk
Ben de bakayim pancoya bizim burda acildi gercinsende biliyosundur sen benden cok geziyon nede olsa biz daha bir kez y. Koye gittikno kadar
Ehda cim masallah ogluna yazik yavruma coknsirin ama sancili sanki :)
Rehnuma infacol diye bir gaz ilaci var ben cok memnun kaldim sende dene ama yurt disinda satiliyor ingiltere kibris vskk
Patricia Uyku tulumu e bebek e bakayim bakalim benim ev merkezi sistem kaloriferlide memleketlere gidince gerek ne bilim kayakt veya dag tatili yapariz bellimi olur :))))
Hangi damlalar yaa serum fizyolojik mi gaz damlalarimi hangisi bozuluyorn????
Kuzum kalin giydirmissin ne kadife tulumu yazik pismistir bende kendime kalin diyirdum :)))
Kocanda pazar gununsabahtan gotursun anasini yarinnsabah temizligi var adamin :)))
Bizim evde les valla pzt yaptik temizligi simdinmicilmis gibi bide karinin saci cok dokuluyo elisin ustu basi evin her yeri onunsaci banyo full zaten kkneyse bi gitsinler ben evi kirklarim hamilelikte hic bosuna temizlik olmus yaa koltuj perde hali duvar dolap ne gerek var gene aynilar kkev doldu tasti tabi bizimkiler geldi kardesimnkarisi oglu geldi simdi onunkiler burda allahtan eltimle konusmadigim icin her aksam bir arada olma seramonimiz yokn oh beee 4 yil cektim yeter :))
Nasil celik ev yaa arsa ustune direk konanlardanmi :)) valla seninnkiz simdi huzursuzda kkbuyuyunce kedi kopek tavuk ( eee alirsin artik) toprakla keyifli huzurlu olacek :)))
bu gaz damlaları ıcın duymustum ama benım bıldığım her turlu damla 15 gunde tuketılmesı lazım. hanı ben cok goz kulak damlası falan kullanmıstın onuda ordan bılıyorum ama nedenını bılmıyorum canım.
kız kadıfe tulumu gıydırmemle cıkartmam aynı anda oldu burda kara kara bulutlar vardı gıydırırken. dısarı cıkcaktık heuhe acaba astranotmu gıydırsem dıye dusunebıleceğim bır hava vardı yanı daha yenı gunes actı ay.
haha bende gorumceyle konusmuyorum oda alt katımda oturuyo. ay hamıleyken bıle hergun bana gelırdı yemeğe, bıde yetmezmıs gıbı kocasının dukkanına goturmek ıcın bıle ısterdı yuzsuz. kesın anlatmısımdır yazın sıze:) gelişimci hatırlar. kustukte rahatladım bıraz be.
evet direk arsanın ustune konulan evlerden canım hanı şu avrıupa amerıkada falan varya tr dede gayet uygun ve deprem derdın yok:) çelık ya sonucta vılla gorunumlu. ama asıl sorun olan ıstanbulda adam gıbı bır yerden arsa bulmak. o iş avrupa yakasında zor . e anadolu yakasında daha zor anca yenı yerlesım yerlerınde falan olabılır. yada oyle sansa denk gelecek bakalım hele bı zamanı gelsın.
hahahah bende hayvan hastalığı var zaten . allah bılmıste bahcelı ev vermemıs bana doldururdumbahceyı zaten kedı kopekle. he bıde mılletın hayvan düşüncelerini dinliyoruz. ayyyyyy tüğyünü yutmasınnnnnnnnnnnn
benım cevap onun tuyu senden temızzzzzzzzzzz hueheueh döt olup kalıyorlar. hayatta oğullarıma laf soyletmem ılk goz ağrım benım :) helekı kaynanayı evden uzak tutmanın tek yolu :) kedı şimdi babamda ama bende olunca gelemıyor alerjısı var heueheuh
oy maşallah ona annesı :) buyuyor yahukızlar azönce çok komik bişey oldu...kızım uyurken kollarını bacaklarını saniyelik havaya kaldırdı sesli güldü indirdi uykuya devam etti..bu arada tabi gözlerini açmadı..ama uykuda sesli güldü çok tatlı ve komik oldu
kızlar tulum alırken dıkkat edın hem yazlık hem kıslık olarak kullanılanları var.
anlamadığımız bısey sonucta yazlık alıpta totosunu dondurmayın uşağın. bıde e bebektekı pusete arabaya falan takılıyor arkası delıklı ben ona taktım kafayı ve kısında rahat kullanılıyormus. gercı benım boceğin o bebek arabası ıcın yorgan gıbı seylerden varya tuluma benzer onlardan var ama olsun :)