• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrsanırım benim kız büyüyor:9:yada ben iyileşiyorum:37::52:yok yok şaka bi yana kızım artık normalemi dönüyor ne? Dün gece 6saat uyudu anneciğini üzmedi..kalktı sonra mama yiyip hemen tekrar uyudu 3 saat uyudu..ayrıca azönce yatağına bıraktım ortalama 15 dk kendi güldü oynadı..bana ihtiyacı olmadan:3:

ya kızlar söylemeyim söylemeyim diyoru ama benim bebiş hep byle maşallah deyin nazar deyecek diye korkuyorum akşam 12 gibi bizimle uyuyor sabah 7de uyanıyor emiyor 9-10gibi tekrar kakıyor yarım saat kadar bakınıyor tabi emdikten ve altı alındıktan sonra. sonra kucak istiyo bakışıyoruz oynuyoruz müzikfalan dinliyoruz gziniyoruz sonra yine uyku falan falan amaöyle diğerleri gibi kolikmiş mıçamamakmış gazmış bilmem neymiş yok eemrken daha mıçıyo emdikten sonra kaldırıyorum gaaaaak yapıyo kimi zaamn emerken memeyi çıkarıyo ağzından gak yapıyo yine emmmeye devam ediyo :))))
ay kızlar çok korktum ne olur maşallah subhanallah diyin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam arkadaşlar uzun zamandır yazıcam yazıcam bir türlü fırsat bulamıyorum.bilenler bilir benim bebiş bir ay erken doğdu.gelişim geriliği vardı.şimdi iki ay on günlük.artık kafayı yemek üzereyim bu ağlamalarından gaz sancılarından uykusuzluğundan...
küçücük bebek 24 saatin en fazla 10 saatini uyuyor onun dışında hep uyanık ve mızmız. bazen bu kadar bile uyumuyor.uyusun diye hergün banyo yaptırıyorum ama nerdeee...

ne ev işi yapabiliyorum doğru dürüst ne yemek.dengem bozuldu iyice.aşırı derecede gazlı bi bebek doktordan geldik bugün.bitkisel bi ilaç verdi bakalım işe yarayacak mı.şimdiye kadar metsil denedim,zinko denedim bi işe yaramadı.bakalım bunda ne olacak.kakasını da yapamıyor.birbuçuk aydır sadece üç kez kendi kendine kaka yaptı.onun haricinde hep biz yaptırıyoruz.doktor da bugün öyle yapmayın alışır dedi.tamam alışmasında çocuk kaka yapamadıkça çatlayacak duruma geliyor ne yapalım. inşallah şu verdiği ilaç bi işe yarar da çocuk rahat eder.dolayısıyla bende :))

maşallah kızına..2. ay aşısı dediğin hangileri canım..biz en son 1. ayda yaptırdık..pazarteside verem aşımız var ama başkada yapılcakmı bilmiyorum..rota aşısı yaptırmayı düşünüyorum...bi virüs canımgenelde yenidoğan çocuıklarda olabiliyor..eğer allah korusun bu hastalık olursa ağır atlatıyorlar ...benim arkadaşım yaptırmamış mart gibi çok hastalandı yavrucak.hastanede tedavi edildi..ama hepsi olcak diye bişey yok...
ücretini şuan tam bilşmiyorum ama 150-205 arası diye biliyorum

karma aşısı oldu canım seninki olmadı mı daha aynı gün doğdular ya

ay canım öyle deme yaa unutmuştur tabiki senin yavrun seni üzüyo mu ağlarken sızlarken sen unutmuyomusun dakikalar geçmiyo sevmeyebaşlıyosun bi gülüüğüyl unutuyosun herşeyi annende unutmuştur çünkü sende hala onun küçük bebeğisin :)))
ve yalnız değilsin kimse yalnız değil bak BİZ VARIZ BURDA:71::71::71::71::71::71::71:

iyikı varsınız.sımdı sız de olmasınz ağlamaya devamdım.bebeğim de uyuyor.ama sız burdayken vaktım boyle gecıyor ıste.tesekkurler!! dun mevlüdümüz vardı.henuz 40ımz cıkmadı ama annem gıtmeden okutmak ıstedık.bu arada sizin mevlüdünz olmustu tuzladınız mı kızını? burada boyle bırseyler varda.ben zonguldaktan gelın geldgm ıcın bız bılmeyız tuzlama falan.yapmasak kokacak mı oğlum.kokmasın dıye yapılırmısta.eee bana yapılmadı şükür kokmuyoruz da:)

[

evet evet sendin ozamanda sordum pendik demiştin :9: ben karşıdayım küçükçekmece...ben genelde oturduğu yer yada memlketi öğrenirsem daha çok hafızamda kalıyor..memlket nire :D ? bu arada eltinlemi ne aynı binadamıydınız öylemi hatırlıyorum..
heheh evet aynen öyle, kardeş kavgazından ve kaynana aç gozluluğunden mal paylaşımı yapılamadı. kaynana öbür tarafa göcerse otomatık yapılacak zaten o zaman bızde hemen satıp kaçıcaz burdan. ben kadıkoyde buyudum en son evım bostancıdaydı. yanı bostancıdan sonra kaynarca hıc cekılmıyor,:)
pendik olsa neyse dıcem ama burası hakıkaten yobaz dolu.
patrica canım merakla yelek hırka vs lerin fotosunu bekliyorum ben de :)
bu arada yakınmışız seninle :)
canım şimdi attım makınaya hele bı yılların tozu gitsin uzerlerınden :) en kısa zamanda eklıcem :)
sen nerdesın bu arada?
Patricia, linkin boyle olduguna emin misin acamadim bennnnnn
kız dırek kopyala yapıştır yaptım. du bıdaha bulayım:))) o ne hakıkaten nebıcım cıkmış oyle:) işin garıbı gonderdığım lınke ben tıklayınca açılıyor.

Arkadaslar, bize kizim dogdugunda hastanenin bebek doktoru zinco vermisti, o zamanlar kullandigimda kakayi bayagi civitmis ve sanki daha huzursuz yapmisti ve bir daha kullanmamistim ama sisesi duruyordu. Dun gece tekrar deneyim dedim icinde anason yagi da var ya sanirim onun yada melissa yaginin etkisiyle 3 saat araliklarla uyudu, bizim icin rekor buuuuuuuu. Bugun de devam edecegim bakalim nasil olacak...
zinco etkili bir ilaç canım. benımde eşimin iş yerınden arkadasının ablası heueheuehueh cocuk dr.muş zinco gondermıstı bıze. dıdısının dıdısı oldu :)
diğer ilaçlar hiç etkili olmuyor ama zıncoyu duzenlı kullanırsa iyi geliyor.

gunaydın sevgili yoldaşlar kaderdaşlar :))
patricia enercik gördüm seni bilaz :))) bu güyünme olayına ben de napsam bende ist.dayım dün içine body üstüne kollu tulumla gün içinde bazen pişti bazen de iyi geldi ama bugun yaarım kollu body ve altına pantolon giydirdim sanırım daha iyi oldu ama hava da daha sıcak
bende su tulum olayına girmek istiyorum bende motnercare in katalogu vardı ordan baktımda 0-6 ay 80 tl civarı renkte çok hoşuma gitti ama işe yararmı netten yorumlara bakmak geerek:))
canım e bebektekı uyku tulumlarına bak hem yaz hem kış kullanılıyor ve seyehat tıpı olanlarıda bebek arabasına takabılıyorsun.çok daha mantıklı gelmıştı bana, ben ondan almayı dusunuyorum.

patricia o infacol varya acıldıktan sonra 28 gunde tuketilmeliymiş bende kaç gun verdim kıza allahtan bişey olmadı şimdi tekrar almak gerek ben çok memnun kaldım çünkü sen demiştin tr de de satılıyor diye nerdeymiş cicim?
bacım internetten aratmıştım bı googleden arat bakalım cıkar

canım pançoda çok hoş modeller gördüm..çok şirinler hayvan figürlü :)) sevimli...48 tl miydi ne fiyatıda...

canım aman büyüdükçe değişcekse ben beklemeye razıyım..benim korkum bunu huy edinirse diye..dün ve sabah iyiydi:nazar: ama bakalım hep aynı olcakmı?:nazar:
maşallah canım . dun gece ve bu sabah benımkıde ıyı denılecek tarzdaydı, ama aksam kotuydu yanı. bır nebzee kaynana yanından kacmak ıcın bahanem oldu. heuehe baktım ağlamaya basladı ben eve cıkayım sızınde basınız sısmesın dedım. aha ağlıyo uyandı sımdı :) hem mıcmaya calışıyor hemde emziği düşmüş:) deli ya:) işine gelınce dılıyle ıter işine gelınce düşünce ağlar. anlamadım alıştımı alışmadımı emzığe.

kızlar bı yerden duydum nekadar doğru. bu damlalar acıldıktan 15 gun sonra kullanılmamalıymış, etkısı olmazmış.
bunu dr sordum oda 1-2 ay dedi.
yanı baktınız etkısı azaldı yenıleyın cunku ısıktan, sıcaktan soğuktan hep etkılenıyor bu damlalar.

he ben bu gun kızıma ne gıydırdım. zatn çıtçıtlı badı yı saymıyorum
penye uzun tulum üstüne bıde kadife tulum gıydırdım. hanı sen ne gıyıyorsan bır kat fazlası demıslerdı ya:) bendede ince bir sweat var. ondada bır kadıfe tulum fazlalığı var.
ay kızlar yarın aksam mısafırım gelıyormus. evı bılmedıklerınden babam getırecek buraya. babama dedım gelmeden yemek yedır onlar aheuheueh ben sadece cay yapayım :))))))))
çok üçkağıtcıyım dımı. şimdi yarın sabah temızlık operasyonum olur. tabı bu arada kaynana tutturur esıme benı mezarlığa gotur dıye. illaki bizim işimiz olduğunda bır iş buyururda kendisi:)

selam arkadaşlar uzun zamandır yazıcam yazıcam bir türlü fırsat bulamıyorum.bilenler bilir benim bebiş bir ay erken doğdu.gelişim geriliği vardı.şimdi iki ay on günlük.artık kafayı yemek üzereyim bu ağlamalarından gaz sancılarından uykusuzluğundan...
küçücük bebek 24 saatin en fazla 10 saatini uyuyor onun dışında hep uyanık ve mızmız. bazen bu kadar bile uyumuyor.uyusun diye hergün banyo yaptırıyorum ama nerdeee...

ne ev işi yapabiliyorum doğru dürüst ne yemek.dengem bozuldu iyice.aşırı derecede gazlı bi bebek doktordan geldik bugün.bitkisel bi ilaç verdi bakalım işe yarayacak mı.şimdiye kadar metsil denedim,zinko denedim bi işe yaramadı.bakalım bunda ne olacak.kakasını da yapamıyor.birbuçuk aydır sadece üç kez kendi kendine kaka yaptı.onun haricinde hep biz yaptırıyoruz.doktor da bugün öyle yapmayın alışır dedi.tamam alışmasında çocuk kaka yapamadıkça çatlayacak duruma geliyor ne yapalım. inşallah şu verdiği ilaç bi işe yarar da çocuk rahat eder.dolayısıyla bende :))

canım hoşgeldın tekrar:) ay o doktorlar cok bılıyor. onu yapma bunu yapma. e o zaman bu çağresini dimi. tabı o dudak bukmelerı o ağlamaları onlar cekmıyor. yaptır anacım sen elbet normal mıçmayada alışır buyuyunce napalım yanı çatlasınmı cocuk.üstelik ıkınmaktan popoda catlak oluşuyor boylece dahada cok acıyor canları.
sen mamamı verıyorsun anne sutumu. eğer mama verıyorsan aptamıl conformıl öneririm.bide bepanten pomadı al popo deliğine masaj yap. hem ağrısını alır hemde popoyu uyarmıs olursun. bu dr onerısı.
sen ne şekilde yaptırıyorsun kakasını zeytın yağı ve cubuk operasyonumu?
bu gaz ılaçlarını mutkala duzenlı ve saatlı vermek gerekıyormus yoksa ıse yaramıyor. şidi hangi ilacı verdı nurse harsev mıdır nedır onumu verdı?

kızlar bı yerden duydum nekadar doğru. bu damlalar acıldıktan 15 gun sonra kullanılmamalıymış, etkısı olmazmış.
yanı baktınız etkısı azaldı yenıleyın cunku ısıktan, sıcaktan soğuktan hep etkılenıyor bu damlalar.

penye uzun tulum üstüne bıde kadife tulum gıydırdım. hanı sen ne gıyıyorsan bır kat fazlası demıslerdı ya:) bendede ince bir sweat var. ondada bır kadıfe tulum fazlalığı var.
ay kızlar yarın aksam mısafırım gelıyormus. evı bılmedıklerınden babam getırecek buraya. babama dedım gelmeden yemek yedır onlar aheuheueh ben sadece cay yapayım :))))))))
çok üçkağıtcıyım dımı. şimdi yarın sabah temızlık operasyonum olur. tabı bu arada kaynana tutturur esıme benı mezarlığa gotur dıye. illaki bizim işimiz olduğunda bır iş buyururda kendisi:)

bahsettiğin damla ne
bide giydirdklerin çok değil mi?
zehraya ben kısa kollu badi ve penye tulum giydirdim bide hafif örttüm üstünü uyuyo az mı giydirmişim üşür mü ama ateşlenecek diye de korkuyorum aşı olduk ya

ya kızlar söylemeyim söylemeyim diyoru ama benim bebiş hep byle maşallah deyin nazar deyecek diye korkuyorum akşam 12 gibi bizimle uyuyor sabah 7de uyanıyor emiyor 9-10gibi tekrar kakıyor yarım saat kadar bakınıyor tabi emdikten ve altı alındıktan sonra. sonra kucak istiyo bakışıyoruz oynuyoruz müzikfalan dinliyoruz gziniyoruz sonra yine uyku falan falan amaöyle diğerleri gibi kolikmiş mıçamamakmış gazmış bilmem neymiş yok eemrken daha mıçıyo emdikten sonra kaldırıyorum gaaaaak yapıyo kimi zaamn emerken memeyi çıkarıyo ağzından gak yapıyo yine emmmeye devam ediyo :))))
ay kızlar çok korktum ne olur maşallah subhanallah diyin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:maşallah..41kere maşallah....:nazar::nazar::nazar:

canım büyüdfükçe gecer inşallah....ne ilacı verdi dr..

karma aşısı oldu canım seninki olmadı mı daha aynı gün doğdular ya

pazartesi verem aşısı gelcekmiş ogün hepsini yapacaklarmış..bana pazartesi gel demişlerdi..az önce aradım hangi aşılar var diye..3-4 aşısı saydı..hepsi o gün olcakmış..

heheh evet aynen öyle, kardeş kavgazından ve kaynana aç gozluluğunden mal paylaşımı yapılamadı. kaynana öbür tarafa göcerse otomatık yapılacak zaten o zaman bızde hemen satıp kaçıcaz burdan. ben kadıkoyde buyudum en son evım bostancıdaydı. yanı bostancıdan sonra kaynarca hıc cekılmıyor,:)
pendik olsa neyse dıcem ama burası hakıkaten yobaz dolu.

canım şimdi attım makınaya hele bı yılların tozu gitsin uzerlerınden :) en kısa zamanda eklıcem :)
sen nerdesın bu arada?

kız dırek kopyala yapıştır yaptım. du bıdaha bulayım:))) o ne hakıkaten nebıcım cıkmış oyle:) işin garıbı gonderdığım lınke ben tıklayınca açılıyor.

zinco etkili bir ilaç canım. benımde eşimin iş yerınden arkadasının ablası heueheuehueh cocuk dr.muş zinco gondermıstı bıze. dıdısının dıdısı oldu :)
diğer ilaçlar hiç etkili olmuyor ama zıncoyu duzenlı kullanırsa iyi geliyor.

canım e bebektekı uyku tulumlarına bak hem yaz hem kış kullanılıyor ve seyehat tıpı olanlarıda bebek arabasına takabılıyorsun.çok daha mantıklı gelmıştı bana, ben ondan almayı dusunuyorum.

bacım internetten aratmıştım bı googleden arat bakalım cıkar

maşallah canım . dun gece ve bu sabah benımkıde ıyı denılecek tarzdaydı, ama aksam kotuydu yanı. bır nebzee kaynana yanından kacmak ıcın bahanem oldu. heuehe baktım ağlamaya basladı ben eve cıkayım sızınde basınız sısmesın dedım. aha ağlıyo uyandı sımdı :) hem mıcmaya calışıyor hemde emziği düşmüş:) deli ya:) işine gelınce dılıyle ıter işine gelınce düşünce ağlar. anlamadım alıştımı alışmadımı emzığe.

keşke o örgüleri tozlu tozlu koysaydın daha bi değerli daha bi antika olurdu:9::9:bu arada evi satıp netarafa kaçmayı düşünüyorsunuz :9: :10:

kızlar merhaba dün kontrole gittik, kilo alımında sorun vardı.. çok şükür 270 gr aldırmışız bi haftada .. hala çok zayıf ama en azından sınırda.. 3180 doğmuştu şimdi 3810 olmuş..40 günlük bebiş için çok az ama napalım.. doktor kilo alımı çok önemli dedi.. bööle giderse açığı kapatır inşallah bi süre sonra. son bi haftadır kafam sadece emzirmede, sütte mamadaydı biraz rahat nefes aldım sonunda.. ama hala tetikteyim, aç mı acaba diye..

neyse şimdi humana çayımı koydum şööle bi okuyayım topiği güzel annelerin bebişleri nasılmış buarada..

haa azra3437 canım eymen paşanın testlerinin iyi çıkmasına çook sevindim.. hiç gerek kalmaz inşallah bi daha tahlillere falan..

kızlar burun tıkanıklıgına doktorlarınız hangı damlayı onerdı? OTESTREİL mı ne vermıstı bıttı tabı.cokta duzenlı kullanmadım da doğrusu.denızsuyuymus bu damla.kutunun ıcınde mınık mınık ampul damlalar 2gun de tuketılmesı gerekıyormus.sımdı yıne damla alıcaz burnu tıkanık nefes alısını duyuyorum oturdgm yerden.sizce ne alayım?emerken ağlıyor mızmızlanıyor dedım de doktora burun tıkanıklıgından olabılırmıs.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sende devamlı oku kızını:) masallah tabıkı tatlım

canım çelik evler varya onlardan almak ıstıyoruz. bakalım önce bı arsa almamız gerek:) şu lanet apartmandan kurtulalımda pendığın içine bıle razıyım:) ama bahçeli ev ıstıyorum :)
alman kurdum var,iran kedım var e bebıkte oldu:) hep bırlıkte bahçede toz camur ıcınde yuvarlansınlar ıstıyorumda cokmu şey ıstıyorum bılemedım.:))))

demın kız bızıklanıyordu yıne. mamada ıstemıyor of her gun aynı saatlerde tutuyor ıste:S
baktım bezıdolmuş çişle:) sidikli nolcak. değiştireyim dedim. anam ne gordum kendılığınden mıçıklamış benım kız. zaten sabah bezındede vardı oh. tam bezı actım ayaklarını kaldırdım. bir postada ayaklarını kaldırınca cıkartmazmı abowwwwwwwwwwwwww süprize bak :) nolıy dedım. tabı ben yuzsuz hala masaj yapıyorum kıcına belkı bır posta daha cıkartır dıye:) yok daha gelmedı fazlada zorlamadım zaten. ama ıkı gundur zınco yu duzenlı kullanıyorum ondanda olabılır. gercı mıcana kadar bı epey ıkınıp zırlıyor cıngene ama olsun oğrencek boyle boyle.
şimdi yıne bızde dızde sallanma ama uyumama ve yememe saatı.
gerçı şu an gozler gıdıyor ama bakalım belkı o konudada suprz yapar nasınada rahat bırakır. altı ustu aksam yeeğında makarna yapıcam. barı okadarlık zaman verse yıne ıyıdır. kıyamdır soğandır onları bı hazırlasam.çunku ıkıncı krız tam esımın gelıs saatıne denk gelıyor. hatta kapıdan ıcerı gırınce baslıyor desem yerıdır hueheuheu
bu kız senı ıstemıyor dıyorum gucue gıdıyor.

Eki Görüntüle 261783 oglum bole hastalndıgından berı aglımı gulımı hep huzursuz ama cok sırınn
oy yesınler onu kocaman erkek olmus yaw. maşallah.

bahsettiğin damla ne
bide giydirdklerin çok değil mi?
zehraya ben kısa kollu badi ve penye tulum giydirdim bide hafif örttüm üstünü uyuyo az mı giydirmişim üşür mü ama ateşlenecek diye de korkuyorum aşı olduk ya
ne damlası canım zınco mu? gaz damlası bıtkısel.
canım ıkı gundur kanguruyla dısarı cıkma hevesım var onun ıcın oyle gıydırdım. hanı ustune battanıye sermıyım dısarda dıye. battanıye yerıne ınce kadıfe tulumlar oluyor ya onlardan gıydırdım. ama baktım bu gunde cıkacak gıbı değilim gerı cıkarttım zaten. şu an benımkındede çıtçıtlı ustune penye tulum var.

bebeğim sancıdan dolayı bir türlü uykuya dalamıyordu, defalarca emzirma, kucakta tutma, gaz damlası, sıcak kompres, masaj vs. de işe yaramamıştı ev işlerinde bana yardımcı olan bayanın önerisi üzerine bir çay kaşığı soğan suyuna tatlandırsın diye bir damla pekmez ekleyip bebeğime içirdim. içtiği andan itibaren sakinleşti saatlerdir de güzel güzel uyuyor. Aklınızda olsun, bence denemeye değer.

bebeğinde kulak akıntısı olan arkadaşlar var mı, bizimkini dün gece banyo yaptırmıştık bugün sabah akıntı olduğunu fark ettim, sanırım su kaçırdık, biraz sütümden damlattım ve etrafını pamuklu çubukla temizledim ama uyurken yine akmış. açık sarı renkte bir akıntı. internette araştırınca iltihap olabileceğini öğrendim, telaşlandım. başına gelen ve doktora götüren var mı

canım çelik evler varya onlardan almak ıstıyoruz. bakalım önce bı arsa almamız gerek:) şu lanet apartmandan kurtulalımda pendığın içine bıle razıyım:) ama bahçeli ev ıstıyorum :)
alman kurdum var,iran kedım var e bebıkte oldu:) hep bırlıkte bahçede toz camur ıcınde yuvarlansınlar ıstıyorumda cokmu şey ıstıyorum bılemedım.:))))
allah gönlüne göre versin inşallah..mekan semt belli değil heralde daha....

kızlar sizin bebişlerin dönenceleri var ı ilgilerini çekiyo mu alayım mı tavsiye ne durumda

canım dönence zararlı diye biliyorum oyüzden almadım..ama ya dönence yada ona benzer bişeyler alayım diyorum...

Gelisimci umarim hepimiz bebekelri akilli huzurlu alur yatislari uzun uzuzn kalkislari huzurlu mutlu kkolur soraa gene yatrlar abi benim kizi takip ediyorumn 1 dk uyuyr 1 dk uyanik hic ses yok ustelik konu komsudanda ustelik banyo yapti ve esneyip duruyor anlamadim ben yaakk
Ben de bakayim pancoya bizim burda acildi gercinsende biliyosundur sen benden cok geziyon nede olsa biz daha bir kez y. Koye gittikno kadar :(

Ehda cim masallah ogluna yazik yavruma coknsirin ama sancili sanki :)

Rehnuma infacol diye bir gaz ilaci var ben cok memnun kaldim sende dene ama yurt disinda satiliyor ingiltere kibris vskk

Patricia Uyku tulumu e bebek e bakayim bakalim benim ev merkezi sistem kaloriferlide memleketlere gidince gerek ne bilim kayakt veya dag tatili yapariz bellimi olur :))))
Hangi damlalar yaa serum fizyolojik mi gaz damlalarimi hangisi bozuluyorn????
Kuzum kalin giydirmissin ne kadife tulumu yazik pismistir bende kendime kalin diyirdum :)))
Kocanda pazar gununsabahtan gotursun anasini yarinnsabah temizligi var adamin :)))
Bizim evde les valla pzt yaptik temizligi simdinmicilmis gibi bide karinin saci cok dokuluyo elisin ustu basi evin her yeri onunsaci banyo full zaten kkneyse bi gitsinler ben evi kirklarim hamilelikte hic bosuna temizlik olmus yaa koltuj perde hali duvar dolap ne gerek var gene aynilar kkev doldu tasti tabi bizimkiler geldi kardesimnkarisi oglu geldi simdi onunkiler burda allahtan eltimle konusmadigim icin her aksam bir arada olma seramonimiz yokn oh beee 4 yil cektim yeter :))
Nasil celik ev yaa arsa ustune direk konanlardanmi :)) valla seninnkiz simdi huzursuzda kkbuyuyunce kedi kopek tavuk ( eee alirsin artik) toprakla keyifli huzurlu olacek :)))

kızlar azönce çok komik bişey oldu...kızım uyurken kollarını bacaklarını saniyelik havaya kaldırdı sesli güldü indirdi uykuya devam etti..bu arada tabi gözlerini açmadı..ama uykuda sesli güldü çok tatlı ve komik oldu :9:

Gelisimci umarim hepimiz bebekelri akilli huzurlu alur yatislari uzun uzuzn kalkislari huzurlu mutlu kkolur soraa gene yatrlar abi benim kizi takip ediyorumn 1 dk uyuyr 1 dk uyanik hic ses yok ustelik konu komsudanda ustelik banyo yapti ve esneyip duruyor anlamadim ben yaakk
Ben de bakayim pancoya bizim burda acildi gercinsende biliyosundur sen benden cok geziyon nede olsa biz daha bir kez y. Koye gittikno kadar :(

Ehda cim masallah ogluna yazik yavruma coknsirin ama sancili sanki :)

Rehnuma infacol diye bir gaz ilaci var ben cok memnun kaldim sende dene ama yurt disinda satiliyor ingiltere kibris vskk

Patricia Uyku tulumu e bebek e bakayim bakalim benim ev merkezi sistem kaloriferlide memleketlere gidince gerek ne bilim kayakt veya dag tatili yapariz bellimi olur :))))
Hangi damlalar yaa serum fizyolojik mi gaz damlalarimi hangisi bozuluyorn????
Kuzum kalin giydirmissin ne kadife tulumu yazik pismistir bende kendime kalin diyirdum :)))
Kocanda pazar gununsabahtan gotursun anasini yarinnsabah temizligi var adamin :)))
Bizim evde les valla pzt yaptik temizligi simdinmicilmis gibi bide karinin saci cok dokuluyo elisin ustu basi evin her yeri onunsaci banyo full zaten kkneyse bi gitsinler ben evi kirklarim hamilelikte hic bosuna temizlik olmus yaa koltuj perde hali duvar dolap ne gerek var gene aynilar kkev doldu tasti tabi bizimkiler geldi kardesimnkarisi oglu geldi simdi onunkiler burda allahtan eltimle konusmadigim icin her aksam bir arada olma seramonimiz yokn oh beee 4 yil cektim yeter :))
Nasil celik ev yaa arsa ustune direk konanlardanmi :)) valla seninnkiz simdi huzursuzda kkbuyuyunce kedi kopek tavuk ( eee alirsin artik) toprakla keyifli huzurlu olacek :)))

evet canım bizim ordaki areneparkta var..orda gördüm zaten..çeşitleri var..hiç gezidnmi o avm yi....anam açık havadar demişlerde bukadarda olmaz..direkleri tutmasak uçucaz:10::9: bizim oraya bu açık avm olmamış..zaten hep rüzgarlı..kışın hiç çekilmez..bence en kısa zamanda kapatmalılar..yoksa kimse gidemz....

Back