- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
evet canım çok önemli kalça ultrasonu pazartesi çektireceğiz. bizimkisi de özelde doktor ama önemli dedi. bence ihmal etme
ben de 36. günümdeyim hala kanamam var ama dediğin tarzda akıntım yok canım. benim de yanma hissi oldu ayna ile baktım o bölge tahriş kırmızı görünüyor bilmiyorum neden sanki normal doğum da yapmadım enteresan
canım çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlık versin bebeklerinle çook uzun mutlu ömrün olsun inşallah. benim de lenf nodüllerim var 4 yldır rabbim herkese şifa versin
canım aynen ben de artık ağlasa da biraz dursun çamaşırımı asayım dedim ayy kız mosmor olmuş nasıl iç çekiyor pturdum ben ağladım kenime kızdım
canım biz her gün yıkıyoruz banyodan sonra genelde çok iyi uyuyor rahatlıyor diye
benimkisi de kusmazdı dün bir defa kustu çok emmişti ama sabah azıcık emdi ve fena kustu üşüttük galiba sıkı sıkı giydirdim artık hava da serinledi
çok geçmiş olsun canım bizim kız da bugün tuhaftı havalar soğudu dikkat etmek lazım banyodan sonra falan da benimkisi arada öksürüyor hapşırıyor korkuyorum
maaşallah kızımıza...bizimkisi de bu gece çok zor uyudu ama tam 5 saat uyudu maaşallah
canım aynen 5 yıldır tüp bebek sağlık tedavisi derken ne tatil ne bişey kendimi bilemedim umarım seneye herşey yolunda gider de kendimiz için bişeyler yapar kafamızı dinleriz
maşallah senin kızada inşallah hep böyle olurlarda anneciklerini üzmezler