2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah senin kızada inşallah hep böyle olurlarda anneciklerini üzmezler

Tunaydin Arkadaslar ve Bebisler

Eyeszay, kanguru linki icin tesekkurler. Web sayfasina baktim Dubai'de dagitici firma varmis, mail yazdik simdi haber bekliyoruz. Pembesini yapmamislar, sanirim kirmizi alacagiz tabii ellerinde ne renk var bilmiyorum ama... Kizin normal mamayi sevdi demek, afiyet olsun, umarim sutun geri gelir.

Bravo kizina diyorum...Darisi bizlere insallah...Bizim kizin en fazla uyudugu 3 saat...

Guzelim, artik kayganayi yemege al, beni cayla gecistirdi demesin.... Hirkalara bittim, gonder lutfen hele senin anlatimina daha d.a bittim. Krem sonucu ne oldu bende eczanaey bakacagim zaten gitmem geekiyor ayni zamanda hava nemlendiricisi de alacagim cunku bizim kiz geceleri cok tikaniyor.

Bilgiler icin tesekkurler. Olumlamalari ben de yapiyorum, simdi elektrikli sut sagma makinesi alacagim manuelle cekilmiyor, bir-iki damla zor cikariyorum artik. Su tasan sutlerimi bir cekeyim diyorum sonra sen gibi dondurucuya koyarim.

Ahhh canim gecmis olsun, ne yapalim baska caresi yok, hastalaninca mecbur ilac verilecek. Biz dun verem haric 2.ay asilarini yaptirdik ates cikmadi ama asidan 6 saat sonra ben 2.5mg calpol verdim tadini da cok begendim cilek aramoli...Demek senin doktorun da vazelin onerdi, sade olanindandir diye dusunuyorum...

Her beslenme oncesi Ayse Onerin gaz egzersizini yapiyoruz ondan sonra besliyorum ama bir sekilde sonradan birsuru gaz daha olusuyor...

Sule, misafirlerinle kolay gelsin, ne mamalar yapiyorsun bakalim? Benim de iki aileyi yemege davet etmem gerekiyor sira bizde...keske hamileyken alsaymis diyorum simdi zor olacak bir de geleceklerin 3 kucuk cocugu var ve cocuklar evin altini ustune getiriyor her seferinde...

Son düzenleme:
Arkadaslar, bize kizim dogdugunda hastanenin bebek doktoru zinco vermisti, o zamanlar kullandigimda kakayi bayagi civitmis ve sanki daha huzursuz yapmisti ve bir daha kullanmamistim ama sisesi duruyordu. Dun gece tekrar deneyim dedim icinde anason yagi da var ya sanirim onun yada melissa yaginin etkisiyle 3 saat araliklarla uyudu, bizim icin rekor buuuuuuuu. Bugun de devam edecegim bakalim nasil olacak...

Patricia, linkin boyle olduguna emin misin acamadim bennnnnn

bende açamadım linki.....bu arada benim kızda genelde 3 saat uyurdu...hatta gün içinde 5er 15er dakka uyuyup beni çileden çıkarıyordu..inşallah bütün bebkler normale döner

kızlar bende işe yarayan yöntemi sizinle de paylaşayım istedim.. bebeğiniz uyumuyorsa kanguruya koyun ve evde gezin hemen uyuyor.. :)

gunaydın sevgili yoldaşlar kaderdaşlar :))
patricia enercik gördüm seni bilaz :))) bu güyünme olayına ben de napsam bende ist.dayım dün içine body üstüne kollu tulumla gün içinde bazen pişti bazen de iyi geldi ama bugun yaarım kollu body ve altına pantolon giydirdim sanırım daha iyi oldu ama hava da daha sıcak
bende su tulum olayına girmek istiyorum bende motnercare in katalogu vardı ordan baktımda 0-6 ay 80 tl civarı renkte çok hoşuma gitti ama işe yararmı netten yorumlara bakmak geerek:))

patricia o infacol varya acıldıktan sonra 28 gunde tuketilmeliymiş bende kaç gun verdim kıza allahtan bişey olmadı şimdi tekrar almak gerek ben çok memnun kaldım çünkü sen demiştin tr de de satılıyor diye nerdeymiş cicim?

anacıgım zaten zor uyuyor her sese irkiliyor uyudumu zaten ne parmak ucu oldugumuz yerde donup kalıyoruz kımıldamak yok yani bide sese mi alışcak çoook zor be e

gelişimci cicim senin kız topigin ablası elbet buyuycek :)) daha rahat edicez gun gectikce :)))

zarpdeniz
cicim senin olumlamalarda hata var hala olumsuz cümleler kuruyorsun bak topiktekiler bile ikna oldular bana bende inaniyom valla artık ac maç gidiyoz valla :))

canım pançoda çok hoş modeller gördüm..çok şirinler hayvan figürlü :)) sevimli...48 tl miydi ne fiyatıda...
gelişimci cicim senin kız topigin ablası elbet buyuycek :)) daha rahat edicez gun gectikce :)))

canım aman büyüdükçe değişcekse ben beklemeye razıyım..benim korkum bunu huy edinirse diye..dün ve sabah iyiydi ama bakalım hep aynı olcakmı?

kızlar panço mağazasında bu tarz tulumlar var dışarı çıkarken giydirmek için.....hatta bunu netten buldum ordada görmüştüm..daha güzelleri var..ayıcıklı pandalı köpekli..ben hatta bunu olrda beğenmemiştim ama diğerlerinide burda bulamadım..örnek olarak bunu koyuyorum...

kızlar doktordan geliyoruz 2.ay aşılarımızı olduk ama verem aşısını olamadık o dünmüş haftaya perşembe yapacaklar aylık kotrolümüz oldu gayet iyi. kalça ultrasonumuz çekildi çok şükür bişey yok.kilomuz 5.700 boyumuz 58cm olmuş doktor kilosu çok çok iyi dedi böyle giderse 6 ayı sadece anne sütüyle doldururuz dedi maşallah deyin teyzeleri. ateşi sordum yapmaz dedi ama yinede fitil yazdı. bide rotavirüs aşısından bahsetti doktor internettende araştır dedi özel aşıymış ücretli ve pahalı dedi yaptırmak istersen gelirsin dedi tarih verdi.sizler yaptırdınız mı? nasıl bi aşı bilginiz var mı? ücreti ne kadar?

bugun en zor gunlerden biri arkadaslar bugun annemı yolculadım kaldım yapayalnız oğlumla.2 aydır annem yanımdaı(3 agustosta gelmıstı). uykusuz gecelerımın yoldaşı en buyuk yardımcım annecım gıttı.sıze yazarken ağlıyorum bıryandan.eşimde iş dolayısıyla ızmır e gıttı((ızmır de ablam var hem annemıde oraya bırakacak 1-2 gece de orada kalacak annem.taa zonguldaktan geldı 2 aydır bende ablacıgıma hıc ugramadan olmazdı))kucagımda oğlum balkondan bakarak hem ağladım hem el salladım arkalarından.bu kadar zor gelecegını tahmın etmemıstım evlenıp bu memlekete gelırkende en az bukadar aglamıstım.duygularımı tarıf edemıyorum cok yalnızım suan.annecım kapıdan cıkana kadar iş yaptı yerlerı supurdu sildi tozları aldı kendı yattıgı carsaf yastık kılıfı yıkadı sabahtan yastıgını kaldırdı dolaba mutfagı temızledı.babamla kardesım okul dolayısıyla 15ın de gıtmıstı.babamın fedakarlıgı apayrı 15yasında kardesımın kahvaltısı yemegı okula gondermesı hep babacım yapıyor.haftasonu geldı okul kıyafetlerıı yıkayacak ütüleyecek.üstelık bu sene lıseye basladı kıyafetlerını gıttı aldı terzılık ıslerını yaptırdı.NE KADAR OZEL AILEM VARMIS bunu buyudukce ben de anne oldukca anlıyorum.uzerımde bırazcık param vardı onuda annemın cuzdanına gızlıce koydum uzerınede not yazdım.ANNECIM SENI COK SEVIYORUM IYIKI VARSIN.BU AZICIK PARA DA ISTER KARDESIME HARCLIK ISTER SANA YAZDIM.
kendıme cok kızıyorum ara ara löm löm konusmalarım var annemı kırmısımdır ıllakı su 2 ayda.umarım hepsını unutmustur.canım annem ıyıkı varsın! huysuz kızın ve boklu torunun artık yapayalnız

ay canım öyle deme yaa unutmuştur tabiki senin yavrun seni üzüyo mu ağlarken sızlarken sen unutmuyomusun dakikalar geçmiyo sevmeyebaşlıyosun bi gülüüğüyl unutuyosun herşeyi annende unutmuştur çünkü sende hala onun küçük bebeğisin :)))
ve yalnız değilsin kimse yalnız değil bak BİZ VARIZ BURDA

maşallah kızına..2. ay aşısı dediğin hangileri canım..biz en son 1. ayda yaptırdık..pazarteside verem aşımız var ama başkada yapılcakmı bilmiyorum..rota aşısı yaptırmayı düşünüyorum...bi virüs canımgenelde yenidoğan çocuıklarda olabiliyor..eğer allah korusun bu hastalık olursa ağır atlatıyorlar ...benim arkadaşım yaptırmamış mart gibi çok hastalandı yavrucak.hastanede tedavi edildi..ama hepsi olcak diye bişey yok...
ücretini şuan tam bilşmiyorum ama 150-205 arası diye biliyorum

canım benim annemde dün gitti.öncedende 24 gün kalıp gözünden ameliyat olmak için gitmişti terkrar bayramdan sonra geldi.düğn gitti...ilk gittiğinde çok üzülmüştüm..çok vicdan azabı çektim..yalnızlık çektim ama bu sefger üzüldüm ama daha iyiyim...

Eki Görüntüle 261783 oglum bole hastalndıgından berı aglımı gulımı hep huzursuz ama cok sırınn

bakışlarını yeyim şeninnnn.maşallah

ha hayyy hepsı aynımı bu kaynanaların:)bızım kıde ördü ördü hatta bırakın oğlumu ben daha ortalarda yokken örmüş.töbe yarabbı burun kıvırmak deıl ama zevksız hepsı ben zaten yunden huylanırım tamam bebe yünüdür ama sevmem ben örme seyi.cok nadır severım.mesela ben 3tane hırka ördüm ipleri merserize superrler ve sade ve guzel renkler fotolarını cekıp koyayım bır bakın marıfetıme:) bılerek mınık ördum bu zamanlarında gıysın dıye kayınvalıdenınkılerıde 3yasında anca gıydırılır.tabı gıydırırsem gercı zorda kaldımı öyle gıydırırzkı.dukkanlarda pahalı sanıp ucuza kacıp örme yoluna gıdıyor bızımkısı.hatta gecen oğlumun uzerınde bısı gordu dedım 7tl ay ormeye degmez dedı.battanıye örüyor örtmemkı ben onu dişlerim kamaşıyor ve guzel deıl.kendı annecım ne guze seyler almıs 4 ıpe 10 tl verecegıne 15 tl super zevklı battanıyeler var.bırde bakın hamılelık oncesı yakındıgım kaygana bısı amadı bı corap bıle dıyordum ya doğurunca alır dıyordum hala almadı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…