evet canım çok önemli kalça ultrasonu pazartesi çektireceğiz. bizimkisi de özelde doktor ama önemli dedi. bence ihmal etme
ben de 36. günümdeyim hala kanamam var ama dediğin tarzda akıntım yok canım. benim de yanma hissi oldu ayna ile baktım o bölge tahriş kırmızı görünüyor bilmiyorum neden sanki normal doğum da yapmadım enteresan
canım çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlık versin bebeklerinle çook uzun mutlu ömrün olsun inşallah. benim de lenf nodüllerim var 4 yldır rabbim herkese şifa versin
canım aynen ben de artık ağlasa da biraz dursun çamaşırımı asayım dedim ayy kız mosmor olmuş nasıl iç çekiyor pturdum ben ağladım kenime kızdım
canım biz her gün yıkıyoruz banyodan sonra genelde çok iyi uyuyor rahatlıyor diye
benimkisi de kusmazdı dün bir defa kustu çok emmişti ama sabah azıcık emdi ve fena kustu üşüttük galiba sıkı sıkı giydirdim artık hava da serinledi
çok geçmiş olsun canım bizim kız da bugün tuhaftı havalar soğudu dikkat etmek lazım banyodan sonra falan da benimkisi arada öksürüyor hapşırıyor korkuyorum
maaşallah kızımıza...bizimkisi de bu gece çok zor uyudu ama tam 5 saat uyudu maaşallah
canım aynen 5 yıldır tüp bebek sağlık tedavisi derken ne tatil ne bişey kendimi bilemedim umarım seneye herşey yolunda gider de kendimiz için bişeyler yapar kafamızı dinleriz
kızlarrrsanırım benim kız büyüyoryada ben iyileşiyorum yok yok şaka bi yana kızım artık normalemi dönüyor ne? Dün gece 6saat uyudu anneciğini üzmedi..kalktı sonra mama yiyip hemen tekrar uyudu 3 saat uyudu..ayrıca azönce yatağına bıraktım ortalama 15 dk kendi güldü oynadı..bana ihtiyacı olmadan
o tatıl olayını bana hıc hatırlatmayın, 5 senedır yapamıyorum kafayı sıyırıcam, her yaz ya tup bebek tedavısı yada tam gıdıcez kaynana gelır almanyadan.
bu senede hamılelık bahanesı vardı ama seneye hepsının acısını cıkartmaya yemınlıyım , ınsallah tabı allahtan manı cıkmazsa.
aman sal gıtsın benım evıde poh goturuyor dun yalandan şöyle bı topladım viladayla gorunen yerlerı sıldım:)
heuehuehe bıde ne yaptım gorsenız ayıplarsınız. koltuklarım 3 aydır sılınmıyor :)))) hanı baktım hafıf sılınmelerı lazım ama kım selecek tabı :) hanı şu bürümcük koltuk ortulerınden varya onlardan almıstım. hemen taktım üstlerine heuheueh tertemız gozukuyor sımdı. kamufile ettim:) es kaza bırı bı çıkartsa örtuyu rezıl olduğum gundur.
gecen gunde kanguruyu takıp evı supurmustum ama oda yalandan cunku kız kucaktayken oyle koltuk altı yatak altı falan eyılemıyorsun:) e bı sure ıdare edıcez artık. anlayan anlasın canım napıyım. buaralar kaynanayı yemeğe almam lazım yazın geldığınde bıkere bıle davet etmedım evde kedım vardı heueheu alerjısı varda. kaynana almanyaya gerı donunce babama postaladım kedıyı ama eşim çaktı sanırım durumu :)))))
bu sefer kurtulusum yok . neyse bır gun onceden hazırlarım bıseylerde alırım artık ya çaya ya yemeğe.
Eyeszay cim bende gracoya alistirmaya calisiyorum bizimki 5 dk sonra vikliyor ama bugun gunduz irds uyuyakaldi tabi kaldirirken agladi uyandikk
Kanguru kullanmama heralde boyun fitigim var ama arbada hantal geliyor bakalim denerim belkikk
Sutum coookncogaldi costu costu tasti elisin emerken dudaklarindan akiyor bazen genzine kaciyir hatta emdikten sonra sagiyorum 200 cc falan buzluga atiyirum ( olumlama yapiyorum )
Patricia mesajini bi daha okudum aayyy sicmik kaynana diyesim geldi kusura bakma istersende bakkk
Sezencim sakin sakin acmi deme su zamanlarinda bende esim salak bir dr yuzunden mamaya basladim sakin yapma kaka yapimi iyiyse hatta kilo aliminna bakİzamannsorun yok devam etkk
Ehda cim gcmisnolsun ogluna insallah toparlar pzt ye kadarkk
Aaayyy ben biraz daha dolaniim da bakalim nelr ogrenicemm
oglumu doktra goturdum teyzelerı bugun usutmus yavrum ates dusurucu bırde antıbıyotık surup verdı daha 2 .ayımızda ılaca basladık( uyumamıyo burun tıkanıklıgında nefeste sorun olunca hemn sıcrıyo uyanıyo aglıyo aglıyamıoda gercı nefesden dolayı cok uxuluyorum ole gorunce ( p.tesı gunude asılarımız olucak napcam bılmıyorm ınsallh duzelır yavrum ası gunune kadar bu arada anne sutu dısındada mamada verıyrum ben doyuramıyorum yavrumu ( oda kabız yaptı bu aralar zeytın yagı olayını soyledınız saolun uykuladım kurtardım bırhaftadır doktra soledım bugun kabız dıye zeytın yagıyla ıslem yaptım dedım dr da zeytın yagı ve fıtıl flan yapma alısır tembellesır ve kakasını ole yaptrmak zorunda kalırsın hep dedi vazelın verdı her alt degıstırmende poposunun delıgıne masaj yap azcık ıttrıver vazelını dede hem gaznı kolay cıkarır hemde kakasını dedı aklınızda bulunsun
kızlar ya bu internetten izlediğimiz gaz masajını ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz.ben bugün 2-3 kez yapmak zorunda kaldım zira kızım fena gazlı.acaba bi zararı olurmu.ne bileyim dışarıdan müdahale ediyoruz ya bağırsaklar tembelliğe alışmasın
he bi de kanguruları ne zaman kullanmaya başlıyoruz.40ımız çıksın kendimi dışarı atmayı planlıyorum da kanguru kullanabilirim dimi....
huysuzlanan bebeklerı 5s sayesınde anında sakınlestırme. okuyun kızlar ben kullanıyorum bu teknıklerı yarıyor gercekten
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/?p=1398
Tunaydin Arkadaslar ve Bebisler
Eyeszay, kanguru linki icin tesekkurler. Web sayfasina baktim Dubai'de dagitici firma varmis, mail yazdik simdi haber bekliyoruz. Pembesini yapmamislar, sanirim kirmizi alacagiz tabii ellerinde ne renk var bilmiyorum ama... Kizin normal mamayi sevdi demek, afiyet olsun, umarim sutun geri gelir.
Bravo kizina diyorum...Darisi bizlere insallah...Bizim kizin en fazla uyudugu 3 saat...
Guzelim, artik kayganayi yemege al, beni cayla gecistirdi demesin.... Hirkalara bittim, gonder lutfen hele senin anlatimina daha d.a bittim. Krem sonucu ne oldu bende eczanaey bakacagim zaten gitmem geekiyor ayni zamanda hava nemlendiricisi de alacagim cunku bizim kiz geceleri cok tikaniyor.
Bilgiler icin tesekkurler.Olumlamalari ben de yapiyorum, simdi elektrikli sut sagma makinesi alacagim manuelle cekilmiyor, bir-iki damla zor cikariyorum artik. Su tasan sutlerimi bir cekeyim diyorum sonra sen gibi dondurucuya koyarim.
Ahhh canim gecmis olsun, ne yapalim baska caresi yok, hastalaninca mecbur ilac verilecek. Biz dun verem haric 2.ay asilarini yaptirdik ates cikmadi ama asidan 6 saat sonra ben 2.5mg calpol verdim tadini da cok begendim cilek aramoli...Demek senin doktorun da vazelin onerdi, sade olanindandir diye dusunuyorum...
Her beslenme oncesi Ayse Onerin gaz egzersizini yapiyoruz ondan sonra besliyorum ama bir sekilde sonradan birsuru gaz daha olusuyor...
Sule, misafirlerinle kolay gelsin, ne mamalar yapiyorsun bakalim? Benim de iki aileyi yemege davet etmem gerekiyor sira bizde...keske hamileyken alsaymis diyorum simdi zor olacak bir de geleceklerin 3 kucuk cocugu var ve cocuklar evin altini ustune getiriyor her seferinde...
Patricia, linkin boyle olduguna emin misin acamadim bennnnnn
huysuzlanan bebeklerı 5s sayesınde anında sakınlestırme. okuyun kızlar ben kullanıyorum bu teknıklerı yarıyor gercekten
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/?p=1398
canım pançoda çok hoş modeller gördüm..çok şirinler hayvan figürlü :)) sevimli...48 tl miydi ne fiyatıda...gunaydın sevgili yoldaşlar kaderdaşlar :))
patricia enercik gördüm seni bilaz :))) bu güyünme olayına ben de napsam bende ist.dayım dün içine body üstüne kollu tulumla gün içinde bazen pişti bazen de iyi geldi ama bugun yaarım kollu body ve altına pantolon giydirdim sanırım daha iyi oldu ama hava da daha sıcak
bende su tulum olayına girmek istiyorum bende motnercare in katalogu vardı ordan baktımda 0-6 ay 80 tl civarı renkte çok hoşuma gitti ama işe yararmı netten yorumlara bakmak geerek:))
gelişimci cicim senin kız topigin ablası elbet buyuycek :)) daha rahat edicez gun gectikce :)))
bugun en zor gunlerden biriarkadaslar bugun annemı yolculadım kaldım yapayalnız oğlumla.2 aydır annem yanımdaı(3 agustosta gelmıstı). uykusuz gecelerımın yoldaşı en buyuk yardımcım annecım gıttı.sıze yazarken ağlıyorum bıryandan.eşimde iş dolayısıyla ızmır e gıttı((ızmır de ablam var hem annemıde oraya bırakacak 1-2 gece de orada kalacak annem.taa zonguldaktan geldı 2 aydır bende ablacıgıma hıc ugramadan olmazdı))kucagımda oğlum balkondan bakarak hem ağladım hem el salladım arkalarından.bu kadar zor gelecegını tahmın etmemıstım evlenıp bu memlekete gelırkende en az bukadar aglamıstım.duygularımı tarıf edemıyorum cok yalnızım suan.annecım kapıdan cıkana kadar iş yaptı yerlerı supurdu sildi tozları aldı kendı yattıgı carsaf yastık kılıfı yıkadı sabahtan yastıgını kaldırdı dolaba mutfagı temızledı.babamla kardesım okul dolayısıyla 15ın de gıtmıstı.babamın fedakarlıgı apayrı 15yasında kardesımın kahvaltısı yemegı okula gondermesı hep babacım yapıyor.haftasonu geldı okul kıyafetlerıı yıkayacak ütüleyecek.üstelık bu sene lıseye basladı kıyafetlerını gıttı aldı terzılık ıslerını yaptırdı.NE KADAR OZEL AILEM VARMIS bunu buyudukce ben de anne oldukca anlıyorum.uzerımde bırazcık param vardı onuda annemın cuzdanına gızlıce koydum uzerınede not yazdım.ANNECIM SENI COK SEVIYORUM IYIKI VARSIN.BU AZICIK PARA DA ISTER KARDESIME HARCLIK ISTER SANA YAZDIM.
kendıme cok kızıyorum ara ara löm löm konusmalarım var annemı kırmısımdır ıllakı su 2 ayda.umarım hepsını unutmustur.canım annem ıyıkı varsın! huysuz kızın ve boklu torunun artık yapayalnız
kızlar doktordan geliyoruz 2.ay aşılarımızı olduk ama verem aşısını olamadık o dünmüş haftaya perşembe yapacaklar aylık kotrolümüz oldu gayet iyi. kalça ultrasonumuz çekildi çok şükür bişey yok.kilomuz 5.700 boyumuz 58cm olmuş doktor kilosu çok çok iyi dedi böyle giderse 6 ayı sadece anne sütüyle doldururuz dedi maşallah deyin teyzeleri. ateşi sordum yapmaz dedi ama yinede fitil yazdı. bide rotavirüs aşısından bahsetti doktor internettende araştır dedi özel aşıymış ücretli ve pahalı dedi yaptırmak istersen gelirsin dedi tarih verdi.sizler yaptırdınız mı? nasıl bi aşı bilginiz var mı? ücreti ne kadar?
canım benim annemde dün gitti.öncedende 24 gün kalıp gözünden ameliyat olmak için gitmişti terkrar bayramdan sonra geldi.düğn gitti...ilk gittiğinde çok üzülmüştüm..çok vicdan azabı çektim..yalnızlık çektim ama bu sefger üzüldüm ama daha iyiyim...bugun en zor gunlerden biriarkadaslar bugun annemı yolculadım kaldım yapayalnız oğlumla.2 aydır annem yanımdaı(3 agustosta gelmıstı). uykusuz gecelerımın yoldaşı en buyuk yardımcım annecım gıttı.sıze yazarken ağlıyorum bıryandan.eşimde iş dolayısıyla ızmır e gıttı((ızmır de ablam var hem annemıde oraya bırakacak 1-2 gece de orada kalacak annem.taa zonguldaktan geldı 2 aydır bende ablacıgıma hıc ugramadan olmazdı))kucagımda oğlum balkondan bakarak hem ağladım hem el salladım arkalarından.bu kadar zor gelecegını tahmın etmemıstım evlenıp bu memlekete gelırkende en az bukadar aglamıstım.duygularımı tarıf edemıyorum cok yalnızım suan.annecım kapıdan cıkana kadar iş yaptı yerlerı supurdu sildi tozları aldı kendı yattıgı carsaf yastık kılıfı yıkadı sabahtan yastıgını kaldırdı dolaba mutfagı temızledı.babamla kardesım okul dolayısıyla 15ın de gıtmıstı.babamın fedakarlıgı apayrı 15yasında kardesımın kahvaltısı yemegı okula gondermesı hep babacım yapıyor.haftasonu geldı okul kıyafetlerıı yıkayacak ütüleyecek.üstelık bu sene lıseye basladı kıyafetlerını gıttı aldı terzılık ıslerını yaptırdı.NE KADAR OZEL AILEM VARMIS bunu buyudukce ben de anne oldukca anlıyorum.uzerımde bırazcık param vardı onuda annemın cuzdanına gızlıce koydum uzerınede not yazdım.ANNECIM SENI COK SEVIYORUM IYIKI VARSIN.BU AZICIK PARA DA ISTER KARDESIME HARCLIK ISTER SANA YAZDIM.
kendıme cok kızıyorum ara ara löm löm konusmalarım var annemı kırmısımdır ıllakı su 2 ayda.umarım hepsını unutmustur.canım annem ıyıkı varsın! huysuz kızın ve boklu torunun artık yapayalnız
Eki Görüntüle 261783 oglum bole hastalndıgından berı aglımı gulımı hep huzursuz ama cok sırınn
efsuncum foto mak. pillerini şarj edeyım hemen yuklıcem hırka resımlerını. bi gor yalvaracaksın nolur bana yolla onları dıyeama kusura bakma yollayamam bıtanecık kaynanam getırdı 30 sene once ormus saklamış kadın.
yahu sonucta bebek hırkası dımı,insan pembe mavı beyaz falan orer:)))))
sırf eşim kırılmasın dıye öyle evın ıcınde kımse gormeden gıydırırm bir ıkı :)
tamam benım annemde bana 30 ssene once ormus saklamış ıkı yelek:) ama renklerı guzel en azından. bırı beyaz kenarları sarı , diğeride beyaz mavı. kocakarı bıle gıymez ayol. cok buyuttum ben bu hırka olayını ama bazen insanın gucune gıdıyor kızlar. yanı boyle bısey getıreceğine hıc getırmesın cok daha ıyı ınsan bazen alaymı edıyorsun dıye dıyesı gelıyor. heuehuehe
gecen sene bana getırdığı ıkı kazağıda bulayımda onunda resımlerını cekeyım dur aklıma gelmısken, nereye soktumkı ya ben onları :))))))) altın rengı duymelerı olan 60 yasınada gırsem gıymeyeceğim guzelım kazaklarımı. yanlıs anlamayın yıpranmasın dıye gıymıyorum.
ay sımdı belkı aranızda benı kınayalar vardı, kadıncağız dusunmuste zevkıne uygun getırmıs dıye. öyle değil işte kendı kızlarına neler neler alıyor bı gorsenız. bu kadının erkek cocukları sankı evlatlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?