kizlar mamayi aldik ama 2 kere gidip 2 kere degisik mama aldik begenmedi bizim hanimefendi. doktorun verdigi antialerjik olani yemedi agladi agladi doktoru aradik humana 1 verin alerji durumu kesin degil cunku dedi. onu aldik verdim simdi gracosunda sallaniyor etrafi izliyor sustu allahtan. ama 100 cc verdim doymadi biberonu birakmadi sisko bi bebek oldugundan. simdi gene yapiyorum her ihtimale karsi aglarsa diye maalesef sutum hala gelmedi cunku. durmadan et protein yemektende icim disima cikti.
efsuncum yahu hijyen konusuna hic takilma. dunyanin en dikkat etmeyen erkegi ile evliyim. bizim eva zaten biliyorsun daha 6. gunden beri kanguru ile disari cikarmaya baslafik hergun. tatile gittik bin kisinin icine butun coicuklar geldi elledi sevdi bi gunde cadir hayati yasadi evacigimiz. babasinin konserlerine gitti babasinin fanlari geldi elledi bilmemne. sukur bisicikler olmadi. tatile gittigimizde cadir madir kalpten gidiyodum bisey olucak diye ama allah korudu. ondan takilma. ama su neden veriyorsun bebege?? anne sutu yeterli diyorlar burda biz hic su vermedik.
usuttumu acaba ?kızlar ya 2 kerede kustu benim kız korkuyorum ya bi ağlıyo hiç böle yapmamıştı
Canim sadece anne sutu sen evet hic bisi verilmiyor hatta sur +bir ogunmama gene suya gerek yok ama mama sayisi arttikca su veriliyir vucudu susuz kalmasun diye zaten fark ediyorsun dydaklari kuru yapisuyor birbirine siz sutculer bilmiyorsunuz tabii mamacilarin halini)
bir yerlerden buldum yazıyorum san
1. si idrar bezde biraz fazla kalınca koku yapar
2. si idrar yolu enfeksiyonu olabilir
3. sü ise hiç bir nedeni olmayabilir
yada senin yediklerinden yada d vitamininden :))
çok haklısın fazla takmıycam bende zaten daha 1-1.5 ay burda napalım .:))
nasıl oldu canım mama girişiminiz umarım iyidir sakın dert etme mama veriyorum diye ac mı kalsın mama mı vereyim dersen mama diyoruz hepimiz umarım sütün eskisine dönerde rahatlarsın
bu arada bu kangurular kaç aya yada kiloya kadar
kızlar ya bu internetten izlediğimiz gaz masajını ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz.ben bugün 2-3 kez yapmak zorunda kaldım zira kızım fena gazlı.acaba bi zararı olurmu.ne bileyim dışarıdan müdahale ediyoruz ya bağırsaklar tembelliğe alışmasın
he bi de kanguruları ne zaman kullanmaya başlıyoruz.40ımız çıksın kendimi dışarı atmayı planlıyorum da kanguru kullanabilirim dimi....
Canim sadece anne sutu sen evet hic bisi verilmiyor hatta sur +bir ogunmama gene suya gerek yok ama mama sayisi arttikca su veriliyir vucudu susuz kalmasun diye zaten fark ediyorsun dydaklari kuru yapisuyor birbirine siz sutculer bilmiyorsunuz tabii mamacilarin halini)
kızlar ben kanguruyu gecen hafta sonu aldım. chıcco nun doğumdan ıtıberen kullanılan modelını aldım 119 tl mı neydı. daha ucuz olanlarda var ama onşar doğumdan ıtıberen değil. chıcconun soft dream mıydı neydı o modelı ıste. bel ve boyun desteği var içinde ve ayrıca istenildiğinde takılıp cıkabılen şapka varı tentesı var hem yaz hem kışlık. ayrıca bu kanguru hem düz hemde yatay kullanılabılıyor sitesine girip bakmanızı yada mağzada denemenızı tavsıye ederım.
wind sablen kremı inceledim kullanıpta memnun olmayan yok. biz artık 24 saat kolık krızlerındeyız. demın yıne cok fena ır atak gecırdık. zinco verdım masaj yaptım bebe yağıyla ve karnına sıcak havlu koydum. ağrıdan mamasınıda redettı zaten bugun pek beslenemedı yawrum. şimdi salonda ısığı kapattım ayağımda salladım. ıkı uc yudumda papatya cayı içti. kaldırıp yatağa almaya korkuyorum kı uyanacak dıye zaten sıcrayıp duruyor. sabah 9 da ılk ısım eczacımı aramak ve bu kremı acıl olarak getıtırmek olacak. ınsallah bundan sıfa buluruz.
evet kaynanayı zıyaret ettık sonunda. kapıdan gırdık yuzume bıle bakmadı bebeği sevdı hep. bende öpeyım hosgeldınız deyınce elını uzattı heueheuh
nuhı nebıden kalma uc bes hırka getırmıs eskıden kendı ormus atmıs bır kenara bırılerıne hedıye verırım dıye. ama renklerı kesınlıkle gormenız lazım yarın ozellıkle resımlerını cekıp gosterıcem sıze:) bıldığınız camı yeşili hardal sarısı poh kahvesı falan yanı ınanamazsınız. bu renker ne oyle :))))
eltımda sağolsun kamera sıstemı gondermıs bebek ıcın.zaten aylardır onu beklıyordum dort gozle.
yanı tahmınlerım doğr cıktı.
huehuhe daha kapıdan gırer gırmez ay kucağamı alıstırdınız heuehe bekledığım muhabbet.
sonra bende ıkna cabaları , şöyle problemlı boyle gazlı falan . allahtan fazla tepkı vermedı ama ıkı lafından bırıde iğneliydı, çok çekersın falan dıye. bende cevap olarak oğlun gecelerı rahat uyusun dıye bılerek ağlatmıyorum deyınce sustu kaldı bıdahada demedı heueheu oğlusuna kıyamadı heralde.
bu gecenın nobetcı anası benım galıba. neyse şu kremı bıraz daha arastırayım ben. sabaha daha cok var:)
biz bebek 6 gunlukken disari cikarmaya basladik canim kangurusu ile asagidaki kanguruyu kullaniyoruz.
Lascal Ltd | Lascal M1 Carrier[/url hastanede sarilik icin emziren bir annede su veriyordu dedim acaba onudami atladik. off efsun yaa ya bidaha cogalmassa sutum napicam( senin cogalmadimi?? kesicektin mamayi sutun artinca.
ayy canım benım hırkalara cok guldumm.fotoları beklıyoruzz:)kızlar ben kanguruyu gecen hafta sonu aldım. chıcco nun doğumdan ıtıberen kullanılan modelını aldım 119 tl mı neydı. daha ucuz olanlarda var ama onşar doğumdan ıtıberen değil. chıcconun soft dream mıydı neydı o modelı ıste. bel ve boyun desteği var içinde ve ayrıca istenildiğinde takılıp cıkabılen şapka varı tentesı var hem yaz hem kışlık. ayrıca bu kanguru hem düz hemde yatay kullanılabılıyor sitesine girip bakmanızı yada mağzada denemenızı tavsıye ederım.
wind sablen kremı inceledim kullanıpta memnun olmayan yok. biz artık 24 saat kolık krızlerındeyız. demın yıne cok fena ır atak gecırdık. zinco verdım masaj yaptım bebe yağıyla ve karnına sıcak havlu koydum. ağrıdan mamasınıda redettı zaten bugun pek beslenemedı yawrum. şimdi salonda ısığı kapattım ayağımda salladım. ıkı uc yudumda papatya cayı içti. kaldırıp yatağa almaya korkuyorum kı uyanacak dıye zaten sıcrayıp duruyor. sabah 9 da ılk ısım eczacımı aramak ve bu kremı acıl olarak getıtırmek olacak. ınsallah bundan sıfa buluruz.
evet kaynanayı zıyaret ettık sonunda. kapıdan gırdık yuzume bıle bakmadı bebeği sevdı hep. bende öpeyım hosgeldınız deyınce elını uzattı heueheuh
nuhı nebıden kalma uc bes hırka getırmıs eskıden kendı ormus atmıs bır kenara bırılerıne hedıye verırım dıye. ama renklerı kesınlıkle gormenız lazım yarın ozellıkle resımlerını cekıp gosterıcem sıze:) bıldığınız camı yeşili hardal sarısı poh kahvesı falan yanı ınanamazsınız. bu renker ne oyle :))))
eltımda sağolsun kamera sıstemı gondermıs bebek ıcın.zaten aylardır onu beklıyordum dort gozle.
yanı tahmınlerım doğr cıktı.
huehuhe daha kapıdan gırer gırmez ay kucağamı alıstırdınız heuehe bekledığım muhabbet.
sonra bende ıkna cabaları , şöyle problemlı boyle gazlı falan . allahtan fazla tepkı vermedı ama ıkı lafından bırıde iğneliydı, çok çekersın falan dıye. bende cevap olarak oğlun gecelerı rahat uyusun dıye bılerek ağlatmıyorum deyınce sustu kaldı bıdahada demedı heueheu oğlusuna kıyamadı heralde.
bu gecenın nobetcı anası benım galıba. neyse şu kremı bıraz daha arastırayım ben. sabaha daha cok var:)
ooobenim gibi gececiler çokmuş.kolik ağrısında bebekleriniz uykuda inliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?