2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin.geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini.mama kutusunun arkasına bakma bence bebeğin acıktıkça ver .ben 90lık yapıyrum bazen kalıyo ama çoğu zaman bitiriyor.

Neyseki eşin yardımcı oluyor canım... Sende şanslısın...

bu gün daha 2. gün...etkisi yok henüz....sadece ilk gece içtiğim ilaç beni mavhvetti kafamı kaldıramadım onu bıraktım....

Canım geçmiş olsun... Geçmişi okuyamadım, senin neden psikolojin bu kadar bozuldu canım..

Çok şirin bir bebişin var, maşallah

Yaa bende alıştıramadım emziğe. Kusacak gibi oluyor. Atıyor hemen ağzından...
Artık memeyi alırken bile tereddüt ediyor.Bakıyorki gerçek meme, saldırıyor...

selam kızlar
bebikler de sizler de iyiysinizdir inşallah :)
kızımı ilk kez tek başıma yıkadım :)
o mu yıkandı ben mi anlamadım :) bir de ateş düşürücü olarak ne tavsiye etti doktorunuz ? biz daha 2. ay kontrolüne gitmedik gidince isticem ama evde bulunsun diye calpol aldım

benimde psikolojim hiç iyi değil annemleri kovmamak için zor duruyorum annem en son dün akşam iyice saçmaladı önümüzdeki çarşamba gidecekler ve sinirden stresten üzüntüden sütüm azaldı iyice kesilecek diye korkuyorum sabahtan beri bişey yemedim kızım karnın açmı diyen yok makinaya çamaşır atmıştım bebişim uyurken biraz uyuyım dedim uyandım baktım çamaşır makinası durmuş asan yok anam içerde yangelip yatıyo.. bebişe mama hazırladım biyandan çamaşırları astım yardım edeyim diyen yok ama az kaldı gidecekler... gün sayıyorum resmen.. dün dediki fizik tedaviden geliyoruz önümüze 1 tabak yemek çıkaramadın çıkarsaydınya dedi.. anne sen iyimisin ben sabaha kadar çocukla ilgileniyorum uykusuzum siz gelinde size bırakıp uyuyayım diye fırsat kolluyorum senin dediğine bak dedim daha çok gece kalkıp bana yardım edeceğine yemek düşünüyosun dedim yapacaksın tabi dedi bizde çocuk büyüttük tek sen çocuk büyütmüyosun dedi ee niye geldinizki ozaman dedim eee dedi biyerde çok kalırsan böyle olur dedi.. kadına yemek yapmak zor geliyor yaaaaa... zaten yaptığı tek şey yemek ve oda zor geliyor.. kadın menapoz sonraso ostrapozamı girdi ne????? bugün misafir geldi ben ağırladım bunlar hastanedeydi geldiklerinde kahve içiyordu misafir.. babam ne derse beğenirsin yap bi kahvede içelim güzel ellerinden yaptım içtiler paşa paşa.. eski analar babalar kalmamış... herkez kendi keyfinin derdinde.. bu arada açlıktan miğdem gurulduyo.. kendileride sürekli menemen yiyolar yada meyve yiyolar yada süt içiyolar ben çiğ sebze meyve yemediğim için yiyemiyorum ama beni düşünüpte bana özel bişey yapanda yok..
sana diyeceğim çok bunaldıysan tatile gidin canım.. bak biz gidicez rezervasyonumuzu yaptırdık şansımıza artık soğuk olurmu bilemem ama gidicez çok bunaldık karı koca olarak... elimdeki son kuruşuda tatile vericem ama vermezsemde bakırköy ruh sinir hastalıkları hastanesine yatıcam napim..

Tek başına iyi yıkamışsın canım. Ben annemsiz nasıl yıkarım bilmem. Haftaya 1 hafta burda olmayacak annem, artık eşimle yıkamaya çalışıcaz...

Bu arada kaç günde bir yıkıyorsunuz bebişleri??

artık temel ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale geldik....ben anlamıyorum..cin gibiler..uzun uzun uyuyalım bi demiyolar..sanki koca kadın..yahu sen bebeklsin neden uyumuyosun..sen gözünü bile uykudan açamıycak durumda olman gerek..of offff....

bu wc olayına benzer olay benim başımada gelmişti..burda paylaşmıştım belki okumuşsundur...kabız olmuşum wc ye gittim..daha oturdumki bizximki ağlamaya başladı...bende maşladım mışmaya..ne mıçıyom ne mıçamıyombizimkide ınga ınga kendini yırtıyo...sesi gitti..en sonunda afedersin kıçım açık gittim onuda wc ye getirdim....ağlancak halimize gülüyoz valla

canım senin ciddi ciddi tatile ve eşinle bebişinle başbaşa kalmaya ihtiyacın var...benimki birikti..eşimle hiçbirşey yapamıyoruz eşimin zamanı yok..maddi olarakta tatile para ayırmıyoruz..gerçi her yaz ben gidiyorum ama tek gitmekten sıkıldım artık....benim sorunumda annemin fazla duyarlı davranması bana....ama bende obsesiflik olduğu için ona agresf davranıyordum...

gerçekten gitmem lazım tatile.. bu akşam babamın doğumgününü kutlıcaz ama kendisine süpriz yapıcaz onların davranışlarına karşın ben yine de insanlık bende kalsın diyorum başkası olsa umursamazdı.. gerçi anamın hala haberi yok doğumgününü kutlayacağımızdan :44:
neyse geçecek geçecek neler neler geçmediki....

ah canım kıyamam sana takma kafana dicem ama demekle kalıcam ben velenmeden önce tedavi gördüm depresyon ve panik ataktan dolayı şimdi iyiyim şükür ama arada yokluyo yine elim kolum uyuşuyo ilaçlarını ihmal etme bide kendi başına ilaç bırakma sakın çünkü daha beter bi şekilde tekrarlıyo

Neyseki eşin yardımcı oluyor canım... Sende şanslısın...

Canım geçmiş olsun... Geçmişi okuyamadım, senin neden psikolojin bu kadar bozuldu canım..

Çok şirin bir bebişin var, maşallah

canım hiçbirşeye tahammülüm yoktu..geceleride ağlıyordum arada...annem git dedi..aslında büyük sorunum yok..annem ilerlemesin diye git dedi...bebeğim içinde teşekkür ederim canım......

ah canım ya millet kaynanasından çekiyo sen anandan çekiyosun valla en zoru seninki diğeri yine el ama insanın annesi olunca lafta diyemiyo çok zor senin işin allah kolaylık versin sabret az kalmış gidecekler

canım bebek hep kucağımda olduğundan eksik yazıyor olabilirim..dr çok uyutacak olursa bırak dedi kendi...

kızlar dün akşam misafirlerimi başarıyla ağırlamış bulunmaktayım ama gece nasıl uyudum bilmiyorum o kadar yorgundumki nasıl uykuya daldığımı anlamadım bile yarın akşam yine yemekli misafirim var

bu arada dün başıma gelenleri anlatayım size mutfakta yemekle ilgilenirken berrak ağlamaya başladı bende mutfaktan bağırıyodum ona kızım ağlama hanimiş benim kızım falan diyodum ben konuştukça o daha çok bağırıyodu bi ara ses kesilde hık hık diye ses geldi bi baktım benim kız resmen pancar gibi olmuş ağlamaktan uğunmuş hemen kucakladım sarstım biraz boğazından gurk gurk diye ses geliyodu yüzüne falan üfledim hemen nefes almaya başladı hemen balkona çıkardım bi yandanda berrak berrak diye bağırıyorum sonra kendine geldi ama benimde elim ayağım titredi artık hiç ağlatmıyorum hemen koşuyorum yanına

canım bende hep öyle düşünüyorum..ya ağlarken bişey olurda bende ilgilenmezsem diye..bende dün ev süpürürgen tak diye bi ses geldi ardından benim kızın ağladığını duydum.yüreğim cız etti..kesin ana kucağından düştü dedim..çünkü bizimki kayıyorana kucağından üstelik ana kucağı koltuğun üstündeydi..neyse koşa koşa yan odaya geldim şükürki bişey yok.heralde başka yerden geldi ses...

diğeri var ya onu dedim ben yani sürekli kullanacak olduğunu kendin bırakma iyileşince ben yaptım o hatayı daha beter oluyo çünkü

anladım canım..onu kullanırım...

patricia benim kızda dille itme başladı bu aralar bide actır diyorum yok yani 60 cc sündüre sündüre içiyo acaba benmi anlamıyorum ama yaygarayıda basıyor hayret bişeyya gecen kayınpederde ydi kayganayla ikisi salonda benimki bir bastı feryadı ama biri sanki etini sıkmış geldi m aldım adamcagız da sucuklandı dedim baba bebek işte ağlar :)))))
65 yasında adama da şarkı söyletti ya benim kız bravo valla normalde sert bakışlıdır sarkı yla faln işi olmaz hani varya
karaçalı gibi girdin armaıza al kızını koy cuvala salla salla vur duvar ... baktım bunu söylüyor :))
şekerim su ana mevzuunda hakketen içim cız ediyor sana diyecek lafda yok hele anne olduktan sonra valla kısaca sunu söylüycem sana allah dağına göre kar veriyor valla benim ana kaygana yanımda ama dertleride ayrı biliyosun yani seninkide azıcık aşım kaygısız başım :))
acı elma yagı ben denedimde bi sey anlamadım fark yok ama çok güzel kokuyor bide küçücük şise 14 tl mi neymiş pahalı yani
kızın akşama babaannesine marifetlerini gösteriri artık :)))))

emzik olayında da bizde veriyoz uyutmaya çalışırken özellikle ama bazen acmı yattı acab demeden edimiyorum
eyeszay bence beslenmeden değilde yorgunluktan stresten olabilir sütünün azalması dinlenince kafayı boşaltınca gecer bence ecz da vicdansız
valla bende anlamıyorum bu yunanları benim bacuda aynı seyleri söyledi orayla ilgili tükkanlar hep kapalıymış haftasonu:)) bide krizdeler yaa
aa bu arada sen ısrarla anne sütü dediğin için söylüyorum beslenmeni çok kısıtlama ekmek hamur işi tatlı yemesende diğer gıdalrını yerınde almaya çalış ayrıca ostocare gibi kalsiyum d vitm falan olan bi hap kullan emzirdiğin için tüm kalsiyumunu eva alıyor süt ürünleride almıyorsun dikkat et koru kendini

esteda cım valla her coocukta işler değişiyormuş bunu anladım bi cocukta sütü cok olan bir kadın ikinciyi sütü hiç olmayabiliyor yani kıyaslam o yüzden :))
oğlunun uyumaması büyüme ataklarından olabilir 5. haftadasınız çünkü

esen81 çok şaşırdım valla sağınca 20 cc çıkmasına emzirdikten sonra mı sağdın sen allah allah :????

sdhkn senin kız erken mi doğmuştu yanlışmı hatırlıyorum valla bravo emzirebiliyorsun maşallah :) benimkide bu aralar sündürüyor valla mamayı acaba bu haftalarda böylemi oluyor ?????

boncuk_
hoşgeldin geçmiş olsun valla zor bir karar vermiş ben yaparmıydım bilmiyorum...

gelişimci canım hep birikimler değilmi bizleri yıpratan sen kendini toparla ki kızına evine eşine enerjin olsun
şimdi gene kaçmam gerek kendine iyi bak canım

canım bebek hep kucağımda olduğundan eksik yazıyor olabilirim..dr çok uyutacak olursa bırak dedi kendi...
kuzum su tedavini iyice tamamla benim kocada yıllar önce tedavi gördü hala takıntılıdır ama bayaa törpüledi kendini sen enerjini dogru yere kanalize etmelisin yoksa tatil falan yalan yanii

canım n ekorkmuşsundur bazen biizmkide su içerken ayak yapıyo öyle eşimde bende korkuyoruz valla

kızlaar ya siz suyu nasıl içiriyosunuz benimki içiyo gunde 20 cc naca içiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…