2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu gazla ılgılı emın olduğum ve doktorlarında dediği gibi emmek gaz sancısını azaltıyor. e neymiş ver elini yalancı emzık operasyonları. benımkı daha alısamadı tam olarak. valla gerekırse bu gece emzığın kenarlarından bantla yapıştırmayı dusunuyorum :) demin sıgara içmeye gıttım ya. aldım sıgaramıda gıttım tuvalete. heueheu bi mıçışka operasyonuda kendıme yapayım dedım ama nerdeeee tam icraatın ortasında üveeee üveeee diye seslenme, gel kadınnn nerdesınnnn :)))) benı bı gorsenız halım ıcler acısı tuvaletten pışşşşşşşşşşşşşpışşş pışşş pışş çektım ama yemedı heuehueh , aksı gıbı bızım tuvalettekı havalandırmadanda konusmalar falan duyulur heralde komsularda halıme gulmuslerdır zira ben cok guldum. sonuç hala dızımde sallıyorum merak edıyorum aksama kadar boylemı surecek. kanguruya atıp dısarı cıkıp aktara gdıp şu zımbırtıları alayım dıye dusunuyordum ama acaba çarsıdada zırlarmı . zaten acemıyım ne poh yerım oralarda dıye dusunuyorum ay gıtsemmı gıtmesemmı yaw.

Sarılığı uzun süren epey bebek var sanırım ağustos bebeklerinde bende aynısı yaşıyorum bazen bakıyorum hiç yok hatta gözleri bile epey beyaz sonra bi bakıyorum bütün yüzü sapsarı,aptamil- hero baby ve bugünde bebelac aldık ama mamayı almıyor oğlum sadece emmek istiyor.rezene bile içmiyor.Umarım cumartesi doktora gittiğimizde bi sorun çıkmaz

ehueheu kayganaya iyi geçirmişsin sekerim takdir ettim bu yolada devam evet burnu asla babası değil :)))
bak bu telsiz kullananlar aman dikkat edin haaaa konuşmalar aynen duyulur :))benimde telsiz bozuk bakalım yaptırcaz daha

mıçın yarıda mı kaldı :))) daha ne rezillikler olacak bekle de gör :))

ya benim kızda mubarek diyette sanki az az sıksık yemeye başladı hem mama heba oluyor hemde ben hiç bişey yapamıyorum sayesinde
1 saat önce emzirdim şimdi kalktı 30 cc içti 90 yapıyorum 30 içiyo bazen 60 -70 oluyo ama hiç 90 içmedi kendileri açlıktan feryadı bastıgında bile yemedi yani nasıl bir kerede daha çok yedirebilrim acaba daha uzun uyur

aa patricia bu gaz ilacını ben dun 2 kere verdim tüm gün rahattı valla

kizlarr acil cevap.

dun geceden beri sutum az geliyor. anlamadim bi anda ne oldu su sut alerjisi olayindan dolayi yaptigim diyetten sanirim. bi kereye mahsus mama verecegiz antialerjik. doktoru beyefendi mesguldu bebek cok agliyor size doktorlar hangi markalari onerdi. isallah burda vardir tabi. bi kerelik verelim bakalim isallah sorun cozulur.

Eyeszay, oncelikle umarim sutun devami gelir. Asagidaki linke bakarsan iyi olur, kas yaparken goz cikarmayalim. Biz Aptamil AR veriyoruz, kusmayi engelliyor. Allerjik bebekler icin olani sanirim secersin.
http://www.milupa.com.tr/urunler/anasayfa

isallah canim. yaa sutum fazla diye mastit bile olmustum bisuru sorun vardi. simdi bu yaklasik 1 aydir hic sut urunu almadan yaptigim diyet heralde sonunda pes ettirdi. napicam bilmiyorum. hic mama vermek istemiyorum. doktorla konustuk simdi firuzulac mi ne ole bir antialerjik sut verdi ondan alicaz bikereye mahsus bakalim. bu arada biberonda philips avent vardi bizde ondan daha zor iciyordu sutumu sagdigimda bugun birazcicik sutum geldi medela ile verdim daha kolay icti bakalim sutude ona koyariz.

Eki Görüntüle 259705
uzun uzun yüzüstü yatırabıldıgım nadır anlardan biri.maşallah deyin teyzeleri

maşallah subhanallah tebarekallah

kızlar kımyon mevzusunu kacırdım? ne işe yarar nasıl yapılır ? bırdaha ızahh edermısınız benım oğlum 26 gunluk bızde yapabılırmıyız?

Benim bebik 25 günlük ben 3 gündür yapıyorum.

Ben ilk .başta çok korkarak çıkardım ama dediğin gibi eve dolan bir sürü insan çok daha risk oluşturuyor. Rüzgarda kalmamasına d,kkat ediyorum. kimseye elletmiyorum şimdilik sorun yok

Arkadaslar, bir cok kimse Medela'nin Swing'den memnun ama mini elektirikli kullanip memnin olan var mi acaba?:44:

bu arada bendede medela var swingmi minimi hangisi bilmiyorum.hani pillede calisan. sut cokken gayet iyiydi sut azken olmayan seyi cikarmiyor tabi:)) diger pompalari bilmedigim icin yorum yapamayacagim. ama memnundum. doktor sutunu sagmak sutu azaltir diyene kadar. emzirme kursunda sutu sagin cogaltir dediler. doktorda azaltir diyor napicagimi sasirdim. off ya psikolojik baski var uzerimde/ ailede herkes bebegini 2 yasina kadar emzirdi. kimse mama vermedi. onun psikolojik baskisi bide nedense mama kotu olurmus korkusu ile psikolojim stresimden dolayi dahada azalicak sut. off off.

kimyon olayi nedir bu arada??

birde bebekleri cok aglayan anneler biz aglayinca kanguruya koyup disari cikariyoruz hemen aglamayi birakip uyuyor haberiniz olsun. birde gaz icin bikere solemistim bidaha yaziyim. bnm bebekligimdaki pediatrisimi aramistik eva ile hastaneye gittigimizde kendisi hoca cerrahpasa tip fakultesinde. kolik icin ilac fayda etmedigini cunku klinik bir aciklamasi henuz olmadigini soylemistim. bebekteki agriya verilen tepki yani stress oldugunu. dolayisi ile wind salbe-n denilen kimyonlu kremi soyledi bize bebegin karnina surup masaj yapiyorsunuz uyusturuyor agrisi geciyor tamamen dogal. haberiniz olsun.

bu arada su strickeri ben hala yapamadim. biri bana anlatsin yahu. yapistiriyorum cizelge kismina olmuyor(

Canim soya sutlu yada keci sutu mamanvermniz gerek benm ynimde olmustu ama onun soya ada alerjisi oldu kicini pisirdi mama
Sutn neden azaldiki bir gnde olmaz canim azalma Gecmis olsun

slam kızlar bende bebişten fırsat bulamıyorum girmeye hatta okumaya bile fırsatım olmuyor çoğu zaman size sormak istediğim birşey var kalça ultrasonu çektirdiniz mi gerekli bişi mi bizim dr istedi ama bi arkadaşın dr sölememiş hiç böyle bişi bu arada bizim ki özel hastane acaba devlet hastanesinde mi istemiyorlar yani gerksiz birşey mi bileniniz var mı?

Canim soya sutlu yada keci sutu mamanvermniz gerek benm ynimde olmustu ama onun soya ada alerjisi oldu kicini pisirdi mama
Sutn neden azaldiki bir gnde olmaz canim azalma Gecmis olsun

yaa anlamadim. annem gittiginden beri uykusuzum sinirlerim cok yiprandi ondanmi oldu. yoksa bir aydir hic sut urunu tuketmiyorum onun birikimimi. anlamadim bende efsun cok moralim bozuk. birde tabi kilo vericem diye cokta yemek istemiyorum. anlamadim hepsinin birikimimi. simdi mama icin gittik bu insanlar krizden sikayet ediyor ama eczaci hanim ogle uykusu icin dukkani kapatiyormus. butun heryer kapaniyor burda 2 den bese. bebegi gordugu halde acmadi. nasil insanlar anlamadim. simdi 5 e kadar ac yavrum. babasinin kucaginda uyudu ikiside uyuyor simdi yanimda isallah uyanmaz. off yaa( seninkinin alerjisini nasil tespit ettiler??

bu arada bizdede sarılık var hala.. sizleri okudukça daha da tedirgin oluyorum.. esteda seninde dediğin gibi bazen yüzü sarı geliyo bazen rengi normal geliyo şaştım kaldım Allah korusun bebeklerimizi
canım valla doktor geçicek diyip duruyo ama gel bide bana sor
bizimlinin belli olmuyo ne zaman acıksa kalkıyo bazen 2 saat bazen 1 saat sonra kalkıp emiyo daha düzenimizi kuramadık istedikçe veriyorum :)))
inşallah canım çabucak geçer de daha uzamaz sarılıkları 3 ay sürmez inşallah

canım çok haklısın en azından emiyolar. ama benim takıldığım ilkinde böyle bi sorun olmazken neden ikincide oluyo süt aynı süt değilmi özelliği değişiyomu acaba her gebelikte

Yorgun musun acaba ondan mı sütün azaldı? Sadece süt ve ürn. tüketmemekten olmaz bu. Sıvı çok önemli, bol bol su iç. İnşallah tekrar artar sütün.

Kızlar ya benim oğlum bugün ne doğru düzgün emdi ne de uyudu sizde de oluyor mu? Ne yapıyorsunuz?

canım benim oğlumda bugün düzgün uyumadı sabah 7 den beri uyanık arada uyuyo ama en fazla 5 dk.

Canım bazı günler bende de oldu. Memeyi diliyle itiyordu. Bende yediğim şeylerden diye düşünüyordum.

Uyumamasının ve emmemesinin diğer sebebi de çok yorgun olabilir. Eğer uyku saatini geçirdiysen, uykuya geçmekte zorlanıyor ve ağlıyor. Bir an önce uyutmalısın.
Ağlamasının diğer sebebi de gaz sorunu olabilir...

Benim kızım genelde uzun süre uyumadıysa huysızlanıyor, emmiyor ve gözlerinden uyku akarken uyumak istemiyor.

patrica çok hoşsun yaaa acayip güldüm yazını okuyunca valla insana acayip pozitif enerji veriyorsun şekerim

eyezsay canım süt kesilmesi tamamen psikolojik o yüzden annenin gittiğini kabullen ve moralini yüksek tut sürekli de sütüm gitti deyip durma ayrıca benim oğlum hep anne sütü alıyor kilo alımı da maşallah iyi ama sağdığımda toplasan 20 cc çıkmıyor sağmaya baksam benimde sütüm yok derim bazı göğüsler sütü bırakmıyor yani

Psikolojinin cok etkiledigi kesinnnnnnnn. Bence yemekten kisitlama kendini, stress zaten her seyin en onemli faktoru... Sut sagma konusundaki celiski cok fena...Benim de cok azaldigi icin sagacagim. Philips Aventin manuel vardi simdi elektirikli alacagim onun icin sordum.

Sizin kanguru kac aya kadar kullaniliyordu, yazmistin ama markasi neydi pardon? Memnun musunuz? Bu kremi de denemek lazim, eczaneye sorayim bakayim varmiymis...

Turkiyede iken bulundugumuz turistik beldeye yakin bir yerde cekilmiyordu, simdiki yasadigimiz ulkede de doktor sadece muayene ile kalca cikigi olmadigini soyledi. Uyurken bacaklari yana acik sanki dikdortgen gibi duruyorsa kalcacikigi yokmus demekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…