kizlar ya esim beni deli ediyo. is yerinde bi arkadasi demis ki cay icersem bebekte uykusuzluk yaparmis benim ictigim de alti üstü kahvaltida bi bardak acik cay. o da ekmekler islansin diye zaten öyle cay kahve icme huyum yoktur fazla. kolayi da hamilelikten beri icmiyorum. simdi de cay icirmiyo bana. sizler cay iciyomusunuz??? haaa bi de patates yemekte cocugu kabiz yaparmissss. deli olucam ya ne yicegimi sasirdim cok bilmis koca yüzünden
cvp yazdığın alanın az altına git simgelerin altına eklentilerde eklenti ekle yazıyo tıkla oraya dosya seç diyo
:)))) çay yapmaz içyorum ben ama neskafe içtim yaptı patatesde yiyorum hiç öyle bişey olmadı kafeinli asitli içmiyorum baklagil yemiyorum gaz yapmasın diye
tesekkur ederım cnm ogrendım sayende :)
bende baklagil yemiyorum gaz yüzünden kahve sevdalisi degilim zaten ama hastanede vermislerdi epiduralden sonra bas agrisi yapmasin diye. haftaya doktora gidince de sorucam belki o zaman cenesi kapanir benimkinin :)))) bu arada bazen canim o kadar kola istiyo ki anlatamammm
Gunaydin herkese
Patricia mirac in gozu nasil oldu bence senin elinden degil zaten olacakmisda ondandir canim
Bizim 40 mizda yarin ne yapilir nasil yapilir hic bilmiyorum valla ????
bende baklagil yemiyorum gaz yüzünden kahve sevdalisi degilim zaten ama hastanede vermislerdi epiduralden sonra bas agrisi yapmasin diye. haftaya doktora gidince de sorucam belki o zaman cenesi kapanir benimkinin :)))) bu arada bazen canim o kadar kola istiyo ki anlatamammm
benimde bebek şekeri olarak aldığım kağıt tutacaklı çerçeve bitti..dün tekrar almaya gittiğimde bayan yeni çerçeve modeli geldi dedi..seninkine benziyor..beyaz yan tarafta kız simgesi var birde bişberon onlardan aldım bu sefer..sen tanesini nekadara almıştın? birde fotoğraf boyutunu nasıl ayarladın? belki yakınlara fotoğraflı veririrm... ama daha karar veremedim...Teşekkür ederiz teyzeleri...Mevlütte giyeceği kıyafetiyle çektim ki o günün hatırası olsun herkese...
bende eşime diyorum bazen alt komşunun kapısına koysak geri getirilermi?yaa sende boyle deyip uzme beni:)) esimde bazen boyle dayanamadigim anlarda evanin agzindan bir sarki yaziyor bana aglayasim geliyor. annecigim annecigim biliyorum altimi aliyorsun bana mama veriyorsun cok yoruluyorsun ama keske bunlari ben yapabilseydim. ama ben daha kucucugum. konusmayi ogrenince sana bunlar icin tesekkur edecegim diye. sonra sabaha kadar emse oturuyim diyorum yorgunda olsam:))
haha saka canim benim. hepimiz insaniz arada ne oluyor yahu dedigimiz oluyor. saka yoluylada olsa bunlari ifade etmessek bunalima gireriz. zaten o kucucuk varliklari sevmeyenmi var. annem zorla alsa verirmiyim ben:))
selam kızlar geçmişe sadece göz atabildim hepinize çok teşekkür ederim
dün sabah erkenden kontrole gittik kemik problemim vardı malum.doktor hemen aldı ve çatı muayenesi yaptı kemikte değişim yoktu olmasını zaten beklemiyorduk ondan sonra esnekliğimle ilgili bir şey yaptı ve kesin kararla normal doğum yapamayacağım belli oldu istersen gene de deneyebilirz dedi ama epizyo hariç onlarca iç dikiş gerekecek ve günlerce ayaklanman mümkün değil dedi.kendisi de normal doğumdan yana olan doktorum kararı size bırakıyorum dedi.biz de dışarı çıktık düşündük ve bu durumda beklemenin bir anlamı olmadığına karar verdik bekleme sürecinde normal doğum başlaması hayati risk taşıyormuş gidip doktorumuza haber verdik.günlerce genel anestezi mi epidural mi diye herkesi bunaltan ben zorunlu spinal olacağımı öğrendim astım hastası olduğum için genel anestezi yapamayacaklarını söylediler.
odaya çıktık hazırladılar damar yolu açtılar(tam eziyetti bir sürü damarım patladı-damarlarım çok ince) odada beklemeye başladık ağla ağla patladım o arada.sonra aniden geldiler hadi gidiyoruz diye.eşime el salladım ameliyathane önünde ve içeri geçtim.titriyordum.o kadar güleryüzle karşılandım ki herkes etrafımda pervane oldu.sakinleştirmeye çalıştılar sonra doktorum geldi bana spinal yapılırken elimi tuttu sarıldı anne gibiydi o an benim için.sonra yatırıp başladılar tek tek anlattılar bir anda o kadar sakinleştim ki(sanırım bana sakinleştirici verdiler).çok kalabalık bir ameliyathanede herkes gülüyordu anestezi uzmanı hazırsan birkaç saniye sonra bebeği görebilirsin dedi.nefesimi tuttum ağlamasını bekledim(oğlumun kordonu boynuna dolanmış) nihayet ağladı onu giydirlerken izledim yanıma getirdiler gördüm sonra biz babamıza gidiyoruz dediler gitti oğlum.benim dikişlerim için doktorum sağolsun estetik cerrah çağırmış dikişlerim yapıldı yarım saat sonra odaya çıktım en ufacık acı ağrı vs hissetmedim
oğluma kavuştum henüz sütüm gelmedi biraz üzüldüm ama her mamadan önce deniyorum gene de.dün gece zor geçti çok sancılandım karnımda yumurta gibi şekiller oluştu.aşırı bastı vardı hemşireden sondayı çıkarmasını istedim tuvalete kendim gitmem gerek dedim.önce pek yanaşmadı ama çıkarttı meğer sonda tıkanmış ve idrar torbam devasa olmuş rahimi mideme kadar itmiş o çıkınca tuvalet gaz vs tüm ihtiyaçlarımı giderdim ve ağrılarım bitti.bugün eve geldik ağrım var ama dayanılmaz değil kalkabiliyorum işlerimi yapabiliyorum umarım en kısa zamanda sütüm gelir oğlumun ağlamasına dayanamıyorum.hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 257494
slm kızlar siz tecrübeli annelere bişey sorucam allah nasip ederse benim doğumumda 30 eylül sezeryan olcak.. ya çantanıza neler koydunuz araştırıyorum çok gereksiz şeyler yazıyo ben abartmak istemiyorum birde sezeryan olanlar gecelik mi iyi pijama takımımı yardımcı olun kızlar ya
bence gecelik koymalısın pijamanın lastiği karnına geliyo acıtıyo hstanede gecelik daha iyi oluyo bide çaamşır giydrmedikleri için ilk gün pijama hiç olmaz
kızlar benim kızın gözünde çapaklanma var dr ilaç verdi onu sürüyodum o daha kötü yaptı şimdi hem sulanıyo hem çapaklanıyo napsam ki ya adam gibi bi çocuk doktoruda bulamadım ki yaaa
nuraycım benim pijamanın beli bol ve ipliydi..lohusalar için olandan... karnımıda acıtmadı.zaten kesik olan yer çok aşağıda..neden karnın acıdı acaba? elencim birde çantanahavlu..ıslak mendil...ayrıca kağıt havlu...terlik..duş alma ihtimaline karşı büyük bornoz şampuan...tarak...ikram için çikolata vb...lohusa tacı...bebek için hastane çıkışı ve yedek tulumlar...bebek bezi ve hasta bezini genelde hastaneler veriyor ama yedek götürmek istersen götür...kendine yine hamile kilodu lohusa sütyeni ve lohusa atleti koyabilirsin ben koydum ama kullanmadım...sabahlığı üstüme aldım ..içime bişey takmadım...geceliğinde pijamanında sabahlığı olsa iyi olur..yada bi tane olsada yeter...diş fırçası diş macunu.karışık oldu ama aklıma gelenler bunlar.....
benimde evde bıraktığımöyleydi beli ama hastaneye götürdüğüm normal pijamaydı benim hep acıyodu karnım uyuşuktu sizin değil miydi yeni yeni geçiyo daha da vakit alır geçmesi dedi doktor
bende deniyeyim o zaman çayı ağlıyomuş gibi akıyo nasıl yapıcam pamuğu batırıp gözünemi sürücem ben
Eki Görüntüle 257846 Eki Görüntüle 257830 Eki Görüntüle 257829 Eki Görüntüle 257834 Eki Görüntüle 257823 Eki Görüntüle 257835 Eki Görüntüle 257815 Eki Görüntüle 257814 Eki Görüntüle 257813 Eki Görüntüle 257812 Eki Görüntüle 257811 Eki Görüntüle 257831 Eki Görüntüle 257832 Eki Görüntüle 257845 Eki Görüntüle 257844 Eki Görüntüle 257843 Eki Görüntüle 257842 Eki Görüntüle 257841 Eki Görüntüle 257840 Eki Görüntüle 257839 Eki Görüntüle 257838 Eki Görüntüle 257836 Eki Görüntüle 257833 Eki Görüntüle 257810 Eki Görüntüle 257809 Eki Görüntüle 257793 Eki Görüntüle 257792 Eki Görüntüle 257790 Eki Görüntüle 257788 Eki Görüntüle 257787 Eki Görüntüle 257786 Eki Görüntüle 257785 Eki Görüntüle 257784 Eki Görüntüle 257783 Eki Görüntüle 257782 Eki Görüntüle 257798 Eki Görüntüle 257795 Eki Görüntüle 257807 Eki Görüntüle 257808 Eki Görüntüle 257805 Eki Görüntüle 257804 Eki Görüntüle 257802 Eki Görüntüle 257801 Eki Görüntüle 257800 Eki Görüntüle 257799 Eki Görüntüle 257797 Eki Görüntüle 257796 Eki Görüntüle 257837
kızlar kola canımız cekıyor ama ıcemıyoruz demıssınız ben 2 gune kadar lıkır lıkır ıctım ya soğuk bıde.dun ondan oncekı gun bugun agzıma surmedım annem kızıyor dıye:) bebege gaz yapacak dıye.ama ben hamılelk oncesı gunde 1 lıtrem vardı hamılelıkte bıraktm ama cok zorlanmıstım sımdı yıne basladım ıcmeye.ama sadece kolaya bu tutkum:)fanta falan yalan.bırde sıcaklık hala 35 derece ya soğuk su ıcılır ya sğukkk bır kola.ÖF CANIM CEKTI YINE
Emine'den bir soru daha;
Acaba bebegi veren hemsireye babanin bahsis vermesi gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?