2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)))) çay yapmaz içyorum ben ama neskafe içtim yaptı patatesde yiyorum hiç öyle bişey olmadı kafeinli asitli içmiyorum baklagil yemiyorum gaz yapmasın diye

:)))) çay yapmaz içyorum ben ama neskafe içtim yaptı patatesde yiyorum hiç öyle bişey olmadı kafeinli asitli içmiyorum baklagil yemiyorum gaz yapmasın diye

bende baklagil yemiyorum gaz yüzünden kahve sevdalisi degilim zaten ama hastanede vermislerdi epiduralden sonra bas agrisi yapmasin diye. haftaya doktora gidince de sorucam belki o zaman cenesi kapanir benimkinin :)))) bu arada bazen canim o kadar kola istiyo ki anlatamammm

ay sorma benimde kolayı bıraktım içindekileri öğrenndikten sonra ama bebek bakmaya gelenlere annem gazoz ikram ediyodu o sıcaklarda nasıl canım çekiyodu soğuk soğuk bide soğukta yasaktı ozaamnlar sezeryan diye

Gunaydin herkese
Patricia mirac in gozu nasil oldu bence senin elinden degil zaten olacakmisda ondandir canim

Bizim 40 mizda yarin ne yapilir nasil yapilir hic bilmiyorum valla ????

Bizim kırkımızda yarın:)) 40 tane taşın herbirine ihlas,felak,nas,ayetel kürsü okunup suya atılıp,o suyla bebek yıkanırmış..Suya altın ve tuzda atılırmış...Kalan suyuda kendine dökmen gerekiyomuş..Bi arkadaşımın kızı vardı onlar bi de bebişleri güzel koksun die suya gül yaprakları atmışlardı....

canım eğerki canın çok istiyosa nefsini körletmek için 1 2 yudum iç çünkü süt çekermiş sen iç birazcık okadardan bişi olmaz canın ne çekiyosa 1 2 yudum al

Teşekkür ederiz teyzeleri...Mevlütte giyeceği kıyafetiyle çektim ki o günün hatırası olsun herkese...
benimde bebek şekeri olarak aldığım kağıt tutacaklı çerçeve bitti..dün tekrar almaya gittiğimde bayan yeni çerçeve modeli geldi dedi..seninkine benziyor..beyaz yan tarafta kız simgesi var birde bişberon onlardan aldım bu sefer..sen tanesini nekadara almıştın? birde fotoğraf boyutunu nasıl ayarladın? belki yakınlara fotoğraflı veririrm... ama daha karar veremedim...

bende eşime diyorum bazen alt komşunun kapısına koysak geri getirilermi?yada bitsin bu oyun sıkıldım artık diyorum...ama tabi bebeğimi biri gerçekten almaya kalksa yüreğim el vermez..bunlar sadece bunaldığımız zaman düşündüğümüz kötü kaka düşünceler sanırım birazda rahatımıza düşkündük ondan sanırım...

hayırlı olsun canım..bebeğin çok tatlı maşallah..

bence gecelik koymalısın pijamanın lastiği karnına geliyo acıtıyo hstanede gecelik daha iyi oluyo bide çaamşır giydrmedikleri için ilk gün pijama hiç olmaz

canım ben bir pijama birde gecelik koydum ikiside lazım oluyor ilk çıktığında gecelik lazım 2. günde pijama rahat oluyor..pijama ve geceliği lohusa olarak alırsan rahat edersin belleri bol ve yukarda oluyor...nuraycım benim pijamanın beli bol ve ipliydi..lohusalar için olandan... karnımıda acıtmadı.zaten kesik olan yer çok aşağıda..neden karnın acıdı acaba? elencim birde çantanahavlu..ıslak mendil...ayrıca kağıt havlu...terlik..duş alma ihtimaline karşı büyük bornoz şampuan...tarak...ikram için çikolata vb...lohusa tacı...bebek için hastane çıkışı ve yedek tulumlar...bebek bezi ve hasta bezini genelde hastaneler veriyor ama yedek götürmek istersen götür...kendine yine hamile kilodu lohusa sütyeni ve lohusa atleti koyabilirsin ben koydum ama kullanmadım...sabahlığı üstüme aldım ..içime bişey takmadım...geceliğinde pijamanında sabahlığı olsa iyi olur..yada bi tane olsada yeter...diş fırçası diş macunu.karışık oldu ama aklıma gelenler bunlar.....

merhaba arkadasım.benım kızında gözü öle olmuştu.yengemin bir komşusunun doktoru sütünü gzüne sağ demiş.antibiyotik değerinde süt iyileşir demiş.emziriirken sağdım.ertesi gün hiç bişi kalmadı.gerçekten işe yaradı.
kızlar benim kızın gözünde çapaklanma var dr ilaç verdi onu sürüyodum o daha kötü yaptı şimdi hem sulanıyo hem çapaklanıyo napsam ki ya adam gibi bi çocuk doktoruda bulamadım ki yaaa

benimde evde bıraktığımöyleydi beli ama hastaneye götürdüğüm normal pijamaydı benim hep acıyodu karnım uyuşuktu sizin değil miydi yeni yeni geçiyo daha da vakit alır geçmesi dedi doktor

benimde evde bıraktığımöyleydi beli ama hastaneye götürdüğüm normal pijamaydı benim hep acıyodu karnım uyuşuktu sizin değil miydi yeni yeni geçiyo daha da vakit alır geçmesi dedi doktor

canım çok şükürki hiç karnım acımadı...zaten uyuşuktu hissetmedim..hissetmeye başlayıncada ağrı yoktu ....çok rahat atlattım şükür...ya bünyeden yada dr.dan farkediyor...

kızlar kola canımız cekıyor ama ıcemıyoruz demıssınız ben 2 gune kadar lıkır lıkır ıctım ya soğuk bıde.dun ondan oncekı gun bugun agzıma surmedım annem kızıyor dıye:) bebege gaz yapacak dıye.ama ben hamılelk oncesı gunde 1 lıtrem vardı hamılelıkte bıraktm ama cok zorlanmıstım sımdı yıne basladım ıcmeye.ama sadece kolaya bu tutkum:)fanta falan yalan.bırde sıcaklık hala 35 derece ya soğuk su ıcılır ya sğukkk bır kola.ÖF CANIM CEKTI YINE

bende deniyeyim o zaman çayı ağlıyomuş gibi akıyo nasıl yapıcam pamuğu batırıp gözünemi sürücem ben

sulesliii ben hem gozunu demlenmis ılık/soguk caya (sadece demine) batirip sildim hem de gozunu bir sure yine o caya batirilmis pamukla kapattim bekledim. ise yaradi. bu arada goz ile burnun birlestigi yeri elini iyice yikayarak masaj yaparsan orada capaga neden olan tikanikligin acilmasina yardim ediyorsun.

canım bende de aynı koladan vazgeçemem hamileyken sigarayı hemen bıraktım ama kolayı bırakamadım...şimdi içiyorum dayanamıyorum dediğin gibi fanta falan hikaye...

Emine'den bir soru daha;
Acaba bebegi veren hemsireye babanin bahsis vermesi gerekiyor mu?

Verilir gibi geliyor ama dedigin gibi bazi hastanelerde yasakmis.
Esim 'verilir bence' diyor, bilemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…