nasılsınız kızlar??
ben de artık nadiren nete girebilen annelerden oldum...şu aralar kuzumla yalnız kaldığım için gündüzleri pek nete giremiyorum...daha doğrusu kuzumla ilgilenmekten başka bişi yapamıyorum...nerdeyse 50 günlük olduk hala uyku düzenimiz tam oturmadı bizim..bigün süper, bigün işkence oluyor bana ...genelde o uyuduğu zaman ben de uyumaya çalışıyorum gündüzleri...gecelerimizin garantisi pek yok...gerçi iki gecedir saat 3 ve 6yı belledi bizimki...2 kere uyanmak bana süper geliyor....ben ısrarla sadece anne sütüne devam ediyorum...allahtan sütüm yetiyor kuzuma...kilo alışımız gayet iyiymiş...doktor emzirmeye devam dedi...şu ara tek sıkıntımız konaktı..onu da mustelanın bi şampuanıyla çözdük(newborn)...ama ilk kez kaşlarda da konak olabildiğini gördüm bizim kızla birlikte...canım bi de kaşıyor![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
zeytinyağı,badem yağı derken güreşecek kıvama gelecek hatun eheuheu![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
bana gelince bende de hamilelikte yaşamadığım hemoroid sıkıntısını çekiyorum şu ara...daha önce de yaşamıştım...sonunda dellenip gidip ameliyat olacağım...tuvalete gitmek istemiyorum yaa...
dün 40 muayeneme de gittim...herşey yolunda Allaha şükür...korunarak cinsel hayatımıza dönebileceğimizi söyledi doktorum ama bende bu yorgunlukla ne yaparım ne yaşarım bilinmezzzzzzzzz...sizleri çok özlüyorummmmmmm...sık giremesem de aklımdasınız hep...öperim kocaman...gitmeliyim...bizimki uyanmak üzere...sevgiler:)
ben de artık nadiren nete girebilen annelerden oldum...şu aralar kuzumla yalnız kaldığım için gündüzleri pek nete giremiyorum...daha doğrusu kuzumla ilgilenmekten başka bişi yapamıyorum...nerdeyse 50 günlük olduk hala uyku düzenimiz tam oturmadı bizim..bigün süper, bigün işkence oluyor bana ...genelde o uyuduğu zaman ben de uyumaya çalışıyorum gündüzleri...gecelerimizin garantisi pek yok...gerçi iki gecedir saat 3 ve 6yı belledi bizimki...2 kere uyanmak bana süper geliyor....ben ısrarla sadece anne sütüne devam ediyorum...allahtan sütüm yetiyor kuzuma...kilo alışımız gayet iyiymiş...doktor emzirmeye devam dedi...şu ara tek sıkıntımız konaktı..onu da mustelanın bi şampuanıyla çözdük(newborn)...ama ilk kez kaşlarda da konak olabildiğini gördüm bizim kızla birlikte...canım bi de kaşıyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
bana gelince bende de hamilelikte yaşamadığım hemoroid sıkıntısını çekiyorum şu ara...daha önce de yaşamıştım...sonunda dellenip gidip ameliyat olacağım...tuvalete gitmek istemiyorum yaa...
dün 40 muayeneme de gittim...herşey yolunda Allaha şükür...korunarak cinsel hayatımıza dönebileceğimizi söyledi doktorum ama bende bu yorgunlukla ne yaparım ne yaşarım bilinmezzzzzzzzz...sizleri çok özlüyorummmmmmm...sık giremesem de aklımdasınız hep...öperim kocaman...gitmeliyim...bizimki uyanmak üzere...sevgiler:)