2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızlar??
ben de artık nadiren nete girebilen annelerden oldum...şu aralar kuzumla yalnız kaldığım için gündüzleri pek nete giremiyorum...daha doğrusu kuzumla ilgilenmekten başka bişi yapamıyorum...nerdeyse 50 günlük olduk hala uyku düzenimiz tam oturmadı bizim..bigün süper, bigün işkence oluyor bana ...genelde o uyuduğu zaman ben de uyumaya çalışıyorum gündüzleri...gecelerimizin garantisi pek yok...gerçi iki gecedir saat 3 ve 6yı belledi bizimki...2 kere uyanmak bana süper geliyor....ben ısrarla sadece anne sütüne devam ediyorum...allahtan sütüm yetiyor kuzuma...kilo alışımız gayet iyiymiş...doktor emzirmeye devam dedi...şu ara tek sıkıntımız konaktı..onu da mustelanın bi şampuanıyla çözdük(newborn)...ama ilk kez kaşlarda da konak olabildiğini gördüm bizim kızla birlikte...canım bi de kaşıyor:(:( zeytinyağı,badem yağı derken güreşecek kıvama gelecek hatun eheuheu:P
bana gelince bende de hamilelikte yaşamadığım hemoroid sıkıntısını çekiyorum şu ara...daha önce de yaşamıştım...sonunda dellenip gidip ameliyat olacağım...tuvalete gitmek istemiyorum yaa...
dün 40 muayeneme de gittim...herşey yolunda Allaha şükür...korunarak cinsel hayatımıza dönebileceğimizi söyledi doktorum ama bende bu yorgunlukla ne yaparım ne yaşarım bilinmezzzzzzzzz...sizleri çok özlüyorummmmmmm...sık giremesem de aklımdasınız hep...öperim kocaman...gitmeliyim...bizimki uyanmak üzere...sevgiler:)

nuraycım bursada oturuyorum demiştim sana sende bursalılar diye bi linktenmi ne bahsettin ya orda görmedim ben seni demiştin..ona karşılık yazdım..biraz geç yazdığım için hatırlayamadın sen.ama napıyım benim ufaklık bütün zamanımı alıyo:)evt haklısın bezin birini değiştiriyim.teşekkürler cnm
evet hatırladım canım
nasılsınız kızlar??
ben de artık nadiren nete girebilen annelerden oldum...şu aralar kuzumla yalnız kaldığım için gündüzleri pek nete giremiyorum...daha doğrusu kuzumla ilgilenmekten başka bişi yapamıyorum...nerdeyse 50 günlük olduk hala uyku düzenimiz tam oturmadı bizim..bigün süper, bigün işkence oluyor bana ...genelde o uyuduğu zaman ben de uyumaya çalışıyorum gündüzleri...gecelerimizin garantisi pek yok...gerçi iki gecedir saat 3 ve 6yı belledi bizimki...2 kere uyanmak bana süper geliyor....ben ısrarla sadece anne sütüne devam ediyorum...allahtan sütüm yetiyor kuzuma...kilo alışımız gayet iyiymiş...doktor emzirmeye devam dedi...şu ara tek sıkıntımız konaktı..onu da mustelanın bi şampuanıyla çözdük(newborn)...ama ilk kez kaşlarda da konak olabildiğini gördüm bizim kızla birlikte...canım bi de kaşıyor:(:( zeytinyağı,badem yağı derken güreşecek kıvama gelecek hatun eheuheu:P
bana gelince bende de hamilelikte yaşamadığım hemoroid sıkıntısını çekiyorum şu ara...daha önce de yaşamıştım...sonunda dellenip gidip ameliyat olacağım...tuvalete gitmek istemiyorum yaa...
dün 40 muayeneme de gittim...herşey yolunda Allaha şükür...korunarak cinsel hayatımıza dönebileceğimizi söyledi doktorum ama bende bu yorgunlukla ne yaparım ne yaşarım bilinmezzzzzzzzz...sizleri çok özlüyorummmmmmm...sık giremesem de aklımdasınız hep...öperim kocaman...gitmeliyim...bizimki uyanmak üzere...sevgiler:)

çok geçmiş olsun canım bende mustelanın ürünlerini kullanıyorum. bizim kızın kaşlarında da byle sarı sarı bişeyler var konak mı acaba saçında yok ama

facete 2011 ağustos annelerine kayıtlı olan arkadaşlar oylama yapıyoruz..oylamaya katılırsanız seviniriz....

selam kızlar kırkımızı 2 gün geçirmiş olsakta biz bugün 40landık aklandık paklandık kızımla valla ben daha doktora falan gitmedim kimsede bana gel demedi zaten anlamadım ben bu hastaneyi şimdi ben kendim gitsem mi ki acep diyorum 40 banyomuz çok güzeldi kızımı babasıyla kırkladık hiç ağlamadı kızlar ben suyu döktükçe üstünden bi hoşuna gidiyoki anlatamam bu işide böylece atlatmış olduk sırada bebek mevlüdümüz var onuda denizliye gidince yapıcam artık aralıkta burda kimsem yok çünkü ondan sonrada hayırlısıyla sıra gelir diş buğdayımıza artık :62::62::46:

şimdi migrostan geldım kızlar.evet bezlerde ındırım var.yenıdoğan kalmamışki:( prima premium care kullanıyorduk bız beyaz paketı ama yoktu bızde prıma yenı bebek 3-6 kg aldık buyuk gelırmı acaba? oğlum 15gun once 3200kg dı.sımdı maşallahı var 3800 falan omustur belkıde daha fazla..prıma pampers ıslak mendıl kullanıyorduk oda kalmamış bırtek 3lu paketlerı kalmıs onlardada ındırım yok.bu arada huggies alıım busefer dedım huggıeste de bu kampanya gecerlı değilmiş.yanı money club ındırımı olan urunlerde bu kampanya geecerlı deılmış.
benım aldıgım PRIMA YENI BEBEK 3-6 kullananlar var mı? memnun musunuz ?

Son düzenleme:
awez ındırım yarın da varmış.sordum ben canım.ama bez ıcın gıdeceksen yağmalamışlar buradakını.bırde aklında bulunsun reyonda yoksa gorevlıye soyle depodan baksın canım..

şimdi migrostan geldım kızlar.evet bezlerde ındırım var.yenıdoğan kalmamışki:( prima pampers kullanıyorduk bız beyaz paketı ama yoktu bızde prıma yenı bebek 3-6 kg aldık buyuk gelırmı acaba? oğlum 15gun once 3200kg dı.sımdı maşallahı var 3800 falan omustur belkıde daha fazla..prıma pampers ıslak mendıl kullanıyorduk oda kalmamış bırtek 3lu paketlerı kalmıs onlardada ındırım yok.bu arada huggies alıım busefer dedım huggıeste de bu kampanya gecerlı değilmiş.yanı money club ındırımı olan urunlerde bu kampanya geecerlı deılmış.
benım aldıgım PRIMA YENI BEBEK 3-6 kullananlar var mı? memnun musunuz ?

canım benim kızım 2410 doğmuştu ben hep 3-6 kullandım şu andada 3700 çok rahatım ben taşma falan yapmadı ben çok memnunum primadan

sulessli bakalım bızım popomuz da sızdıracak mı bu bez . ben dıyorum kı 40 ımz cıkana kadar 2-5 kg 1 paket daha kullanırız.zaten aşırı bez tüketiyoruz maşallah her emerken kakasını yapıyor e altında da bırakamıyorum abartıyorum mu bezı ne:) ama kakalı durulmazkı popusu pişiverır.gunde kaç bez kullanıyorsunuz?

sulessli bakalım bızım popomuz da sızdıracak mı bu bez . ben dıyorum kı 40 ımz cıkana kadar 2-5 kg 1 paket daha kullanırız.zaten aşırı bez tüketiyoruz maşallah her emerken kakasını yapıyor e altında da bırakamıyorum abartıyorum mu bezı ne:) ama kakalı durulmazkı popusu pişiverır.gunde kaç bez kullanıyorsunuz?

valla canım kaka sayımıza bağlı bizimde genellikle altına bakıyorum kaka yoksa ve yeni değişmişsem hemen almıyorum altını kaka varsa eğer hemen almak zorundayım pişikten korkuyorum çünkü eğer çişli olursa sadece 4 saat en geç oluyo gece bağladığımıda ancak gündüz alıyorum tabi kaka yoksa:1:

awez ındırım yarın da varmış.sordum ben canım.ama bez ıcın gıdeceksen yağmalamışlar buradakını.bırde aklında bulunsun reyonda yoksa gorevlıye soyle depodan baksın canım..

teşekkür ederim canım.yarın kontrole gideceğiz biz beklerken eşim uğrar artık hastanenin karşısında migros.ben huggies aldım 1 tane 1 no 1 tane 2 no.şimdi ne alayım 2 no mu alsam?primanın denemek istiyorum.

sütüm değil ama emince su gibi bir şey geliyor bir kaç damla.bu iyi mi?kayganam o da süt mü çocuğa ne yeter diyor mamaya devam.(moralimi bozmamaya çalışıyorum) ne kadar mama yemesi normal ortalama 2-3 saatte bir 30 ml yapıyorum bazen 35 ml(tutturamıyorum ölçüyü)

bebeğim bugün bana pek bir sarı gibi geldi göz akları yarın konrtole götüreceğim inşallah sarılık olmamıştır zaten emziremediğim için üzülüyorum bir de sarılık olursa vicdan azabı çekeceğim.

bir de birkaç sorum var bize sadece k vitamini yapıldı yarın hepatit aşısı yapılacak ve topuk kanı alınacak aile hekimliğinde.ik muayene için hastaneye çağırılar.hastanede ne yapılacak?

teşekkür ederim canım.yarın kontrole gideceğiz biz beklerken eşim uğrar artık hastanenin karşısında migros.ben huggies aldım 1 tane 1 no 1 tane 2 no.şimdi ne alayım 2 no mu alsam?primanın denemek istiyorum.

sütüm değil ama emince su gibi bir şey geliyor bir kaç damla.bu iyi mi?kayganam o da süt mü çocuğa ne yeter diyor mamaya devam.(moralimi bozmamaya çalışıyorum) ne kadar mama yemesi normal ortalama 2-3 saatte bir 30 ml yapıyorum bazen 35 ml(tutturamıyorum ölçüyü)

bebeğim bugün bana pek bir sarı gibi geldi göz akları yarın konrtole götüreceğim inşallah sarılık olmamıştır zaten emziremediğim için üzülüyorum bir de sarılık olursa vicdan azabı çekeceğim.

bir de birkaç sorum var bize sadece k vitamini yapıldı yarın hepatit aşısı yapılacak ve topuk kanı alınacak aile hekimliğinde.ik muayene için hastaneye çağırılar.hastanede ne yapılacak?

sütün yoksa eğer 2 saate bir 30cc lik mama ver yoksa sarılığı artar saatte birde memeni ver emsin o su gibi olan şey sonra süte dönüşüyo ama sütle yetinme sadece mamayıda ver ben vermedim sarılık oldu çünkü sen ver

sütün yoksa eğer 2 saate bir 30cc lik mama ver yoksa sarılığı artar saatte birde memeni ver emsin o su gibi olan şey sonra süte dönüşüyo ama sütle yetinme sadece mamayıda ver ben vermedim sarılık oldu çünkü sen ver

mamadan önce mutlaka göğsümü veriyorum gelmese de.artık göğsümle kavga ediyor mamayı veriyorum göğpüsle başlayıp mamayla son bulan süreç 3 saati buluyor.bugün 2 kere ekstradan mama verdim 1 saatte ağladı mama vermeden susmadı.inşallah süte dönüşür artık o su.sadece 1 göğsümde var bu arada.diğerine de devam denemeye.milupa emzirme çayı,kayısı komposto,suiçip ve sıcak su ile masaj yapıyorum başka yapabileceğim bir şey var mı?

kocısım veoglusumla beraber mıgrosa gıttık bez stogumuz evde vardı mama ve ıslak mendılını aldık mamada bızede ındırımm yok dedıler ama ben reyona asmıssınız bılgı vermıssınız tum urubler dıye bazı urunlerde dememıssınız dedım ve aldım mamayıda ındırımlı dısınızı gosterın veriyolar

mamadan önce mutlaka göğsümü veriyorum gelmese de.artık göğsümle kavga ediyor mamayı veriyorum göğpüsle başlayıp mamayla son bulan süreç 3 saati buluyor.bugün 2 kere ekstradan mama verdim 1 saatte ağladı mama vermeden susmadı.inşallah süte dönüşür artık o su.sadece 1 göğsümde var bu arada.diğerine de devam denemeye.milupa emzirme çayı,kayısı komposto,suiçip ve sıcak su ile masaj yapıyorum başka yapabileceğim bir şey var mı?

canım ben de sütten çektim çekiyorum.benim kuzuya yetmıyor mama veriyorum.humanayı ben de ıkı kutu kullandım faydası oldu ama artık gelmeyebaşladı diye bıraktım şimdi rezene içiyorum.Önce kızıma aldığım ve içmediği humanayı içtim ama sonra farkettim ki aktardan aldığım daha etkili.Bir de keçiboynuzu ,öğütülmüş,yoğurda karıştırıp yiyorum.Arada haşlanmış mısır ve de irmikli şeyler tuketmeye çalışıyorum.

selamlar, bebeğimin göbeği 1 cm civarında dışa doğru çıktı, ıkınırken daha da fazla çıkıyor. başlangıçta böyle değildi ıkına ıkına çıkarttı. başına böyle bir durum gelen var mı ve ne önlem almak lazım?

benim annem çay bardağına 2 yemek kaşığı şeker koyup üstüne su koyarmış onu içermiş habire ve sütü aşırı çokmuş ama ben içemedim öyle bide sen dene içebilirsen eğer bide 2 saati geçme mama ver ben humananın çayını içiyorum artış var ama benim canavar kızıma yetmiyo:1::1::1:

selamlar, bebeğimin göbeği 1 cm civarında dışa doğru çıktı, ıkınırken daha da fazla çıkıyor. başlangıçta böyle değildi ıkına ıkına çıkarttı. başına böyle bir durum gelen var mı ve ne önlem almak lazım?

benimkide aynı ıkınırken çıktı valla ben bişi yapmadım duruyo öyle ama forumda yazmışlardı demir paralar varya kuruşlar onu üstüne koyup sarıyomuşun sarıyomuşun göbeğini bebeğin içine giriyomuş ben yapmadım ama

Back