- 5 Eylül 2007
- 1.074
- 1
- 158
valla kızlar biz hazırladık bahşiş ama vermedik..neden ?
rahat 10 tane hemşire geldigitti hangi birine vercen ? :)
evet canım pamuğu bandır ılımış çaya ve göze girmeyecek şekilde sil al..bir de cereyanda kalırsa bebek çapakyapıyo haberin olsun yani başını hep kollayacaksın ben cereyanda emzirmişim farkında olmadan o yüzden olmuştubende deniyeyim o zaman çayı ağlıyomuş gibi akıyo nasıl yapıcam pamuğu batırıp gözünemi sürücem ben
ben gecelik tavsiye ederimçok rahat oluyor sezeryanda..slm kızlar siz tecrübeli annelere bişey sorucam allah nasip ederse benim doğumumda 30 eylül sezeryan olcak.. ya çantanıza neler koydunuz araştırıyorum çok gereksiz şeyler yazıyo ben abartmak istemiyorum birde sezeryan olanlar gecelik mi iyi pijama takımımı yardımcı olun kızlar ya![]()
çanta içinse bizim bi topikimiz vardı onu bulsak
kizlar ya esim beni deli ediyo. is yerinde bi arkadasi demis ki cay icersem bebekte uykusuzluk yaparmis benim ictigim de alti üstü kahvaltida bi bardak acik cay. o da ekmekler islansin diye zaten öyle cay kahve icme huyum yoktur fazla. kolayi da hamilelikten beri icmiyorum. simdi de cay icirmiyo bana. sizler cay iciyomusunuz??? haaa bi de patates yemekte cocugu kabiz yaparmissss. deli olucam ya ne yicegimi sasirdim cok bilmis koca yüzünden![]()
canım ben bir oturdum mu bir demlik çay içiyorum etkisi olduğunu düşünmüyorum..
ama kahve hala içmedim kafein geçecek diye
canım bir de sigara istiyo ki Allah kahretsin şu sigarayı
![KK4 :41: :41:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)