2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geremy aynı sıkıntıdayız ama ben henuz 2.ölçumu yaptrmadım pzartesı yaplck.bnmkıde emerken uyuyr.ağladıgınıda duymuyorz sessiz bı bebek.cok uyuması normal mı bılemedım?dıger bebeklerın uyku durumu nasıl acaba????*

estada , kübra1985 , aysegul_89 , tesekkurler kızlar..msjlarınızı yenı yenı okuyorum fırsat olmuyr artık bebegım hep uykuda sakın bır bebek aslında ama nıyeyse fırsatını bulup gıremıyorum halbukı masaustu de deıl bılgsyrm.annem evde ıs yaparken bende rahat duramıyorum bıseylr yapyrm yatmıyorum hıc ondan fırsat olmyr galıba

bu arada benden sonra ve benımle (24.08.2011) doğum yapan arkadaslar hepınızın bebegı hayırlı ugurlu olsun.ALLAH uzun uzun sağlıklı ömürler versın yavrularınıza.

kımler doğum yaptı ? agustos annesı olup eylule sarkan bebeklerımız var mı? hepsını merak edıyorum..

son göbek pansumanımızda yapıldı
yakma işlemi çok basit bişimiş kalem gibi bişile bastırıp çeviriyo acı falan yok ama ip bağlamada çok ağlamıtı kızım...
burnu tıkalıydı epey ben görünümü temizliyodum ama meğer derinleri full doluymuş hemen otri bebe suyu ve aspiratörü aldırdık ve kuzum rahat nefes almaya başladı
ceydam 3500olmuş teyzeleri verdiğinle beraber 22 günde 600 gr almış
dr su haftkızlar bugün dr amcamıza gittik bu dr u daha çok beğendim buna devam edeceğiz büyük ihtimal daha güzel ilgilendi
a 250de alırsak güzel olur dedi
son haftada 200 almışız...mamayı kesmeye çalış bakalım sadece anne sütüyle alacakmı dedi ona göre mamayı kesip kesmeyeceğimize bakalım dedi...
banada süt arttırıcı özelliği olan metpamid(mide bulantısı ilacı)verdi...
kuzuma sonra bi test istedi kan aldılar elinden çok ağladı yavrum...
bide idrar testi istedi dr alt bölgemize poşet gibi bişi bağladılar ama benim inat kız 2 saat boyunca yapmadı bende rahatsız oldu diye çıkardım sonra baktım full yapmış...
haftaya kilo kontrolü için tekrar gidecez..bide biraz pişiğimiz var onun içinde bepanten merhem aldık...
şuanda koynumda uyuyo dalmasını bekliyorum yatağına yatıracam
bakalım mamasız gecemiz nasıl geçecek...

Maşallah kuzuna ne güzel kilo almış darısı bize olsun yarına kontrolumuz :)))
Bende mama + süt veriyorum artık mamayı azaltsammi diyorum ama şutum yetmezse diye de. Çekiniyorum ;( seb yaz bakalım geceniz nasıl geçecek ))

merhaba öncelikle Maşallah diyerek bütün evlatlarımızın analı babalı büyümesi dileğiyle ben 1 ağutosta doğum yaptım.sizinkı kadar deil ama sarılığı vardı.saatlerce uyuyo zorla uyandıınca 1,2 kez çekınce memeyı tekrar uyuyordu.doktor sarılıktan dedı zorla uyandır az da olsa emsin kaka yaptıkça atar dedi.ve camın perdelerını çekıp guneşe çıplak yatır dedı.cam kapalı olacak.gunluk 5 dakıka yaptık çok şukur atlattık.ve kilk zamanlar çok uyumaı normal.zorla uyandrıp emzırın tekrara uyusun.ben burnunu ayaklarını sıkıodum .sonra zamanla duzene gırıor.şimdi uyuyo gunluk uyanık kaldığı zamanlar fzlalaştı,ama kontrollerınızı yaptırın sık sık ,üzülmeyın annecikler:)hersey yoluna gırer.

merhaba.şimdi topiğin neden ıssızlaştığını anladım.meğer bebiş geldikten sonra gelendi gidendi,emzirmeydi,gaz çıkarmaydı ne kadar yoğun oluyormuş günler.yorgunluktan oturduğum yerde sızıyorum.
kızlar bişey sorucam sizler anne sütünün yanında günde kaç ölçek kaç kez mama veriyorsunuz?

haklısın canım bide araya bayram girince daha da ıssızlaşştı topic:))

canım ben sadece anne sütü veriyorum ek mama hiç vermedim.

selam kızlar.sezeryanla doğum yapanlar sonrasında sorun yasadınız mı dikişler emzirme vs?yardımcı olabilir misiniz bugün kontrole gittik çatı muayenesioldum suan bebeğin kilosuna göre sınırda çıktı önümüzdeki hafta büyümesine ve kilosuna göre doğum şekline karar vereceğiz suan için doğum sonuna gelse bile çıkamayabilir dedi doktorumuz tekrar muayene edecek.normal baslayıp sezeryana gecebiliriz bu durumda dedi

aynen benim doktorum da bana aynı şeyleri söyledi.perşembe günü çatı muayenesine tekrar alıp doğum şekline karar verecek.ben araştırma yaptım sezeryan olacaksa en iyisi epidural sezeryan.ağrısız acısız bebeğinin doğumunu da görüyosun...eğer sezeryan olacaksan epidural düşün...

Son düzenleme:
canım şükür dikiş sorunu yaşamadım.özel bir bandaj vardı üzerinde 3.gün duşumu aldım.ilk4-5 gun çok rahat kucağıma alamadım kızımı.Yardım almam gerekti.Yani annem getirip veriyordu kucağıma sonra alıyordu.Eğilip kalkmam biraz ağrılıoluyordu çünkü.Sütün gelmesi de bir o kadar sürdü ama yapısal sanırım normal de olsa bol süt yapacak bir bünye yok bende.

selam kizlar. uzun zamandir giremiyordum umarim herkesler iyidir. dogumlar bitmistir heralde. biz alerjiydi mastitti ugras dur anca firsat buldum yazmaya. bide babam geldi malum. ben regli oldum kizlar bu arada. gec kalmisti. doktor emziren annelerde 3 4 ay genelde olunmuyor demisti ama maalesef tam 1 ay doldu dun ben bugun regl oldum. evada 2 korunma yontemi ile hamile kalmisken simdi korkudan panikledik. off off. bu arada su alerji diyeti isimize yaradi sanirim sut urunlerinden olmus bu durum. sukur diyete basladigimdan beri iyiyiz. bitek arada sutumu biberonla vermek zorunda kalmak sinir ediyor beni ama napalim. bizde boyle. herkesler nasil bu arada. gulsah ugradimi foruma?

slm ben 25 ağustos da epidural sezeryan ile doğum yaptım. Doğuma girmeden önce acayip korkularım vardı ama herşey ço güzel geçti. Ne doğumda ne de sonrasında sıkıntı yaşamadım. Doğumdan sonra ağrı pompası diye birşey var eğer takılıyorsa sende taktır ağrın geldiğinde butona basıyorsa ve grçekten işe yarıyor. Hayırlı doğumlar

awez canım bende spinal epudural kombine anesteziyle sezeryan oldum sabah doğum oldu akşamına ayaktaydım kızımı kendim aldım kendim koydum altını ben değiştirdim 2.gün banyo yaptım hsütümde hemen geldi hiçbir sorun yaşamadım çok şükür ama ben doğumdan önce kendimi psikolojik olarak çok hazırlıyorum bence bu olay tamamen bünye ve psikolojiyle alakalı sürekli kendime''hemen kalkıcam çocuğumla ilgilenicem herşeyini kendim yapıcam hiç ağrım olmuycak ''diye telkinde bulundum....korkma inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de

bu arada kızlar ben Kilisliyim Kiliste palyavşanı diye bir bitki var kaynatıp hem oğluma içiriyorum hem de kendim içiyorum baya iyi geldi gibi çok şükür arada sancılanıyor ama yine de çok sorunlu geçirmiyoruz....

tum gun bebeği emzirip tuvalete bıle gıdemedığım yemek bıle yıyemedıgım gunlerden bırıydı gecen hafta o kadar yorulmustum ve uykusuzdum kı sınırlerım korkunc bozuldu .kendıme ınanamıyordum sureklı yatak odasında bebek emzıren bırıne donusmustum esım cok yardımcı olmasına ragmen bebek bana bagımlı olmustu surekli gogsumede uyuyor yatırdıgım an yerıne bagırıyor aglama kırızıne gırıyordu uzerıne gaz agrısı ve kolık de eklenınce ben resmen bır akşam bebegı esime verdım ve aglama nobetıne tutuldum bır yandan aglıyorum bır yandan napıcam ben ıstemyorum boyle hayat dıyorum esım cok anlayıslı ve ozel bırıdır efeyı kayınvaldeme verdı yanımda benı tesellı ettı sarıldı gecıcek hepsı dedı ama ne fayda ben tum gece agladım efe salonda ben yatak odasında en sonunda gene kucagıma alıp emzırdım yuzunu gorunce dayanamadım o yuzden senı cok ıyı anlıyorum ...umarım bu gunler gecıcıdır ve annelıgın keyfıne varacagımız gunlerde gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…