Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla süpeer masaj izleyin ayşe önerden
Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
Valla benimki de küçük dahane kadar kolay gözüküyor ama ben çok cesaretsizm bu videodaki bebek ne kadarlık kızlar sizinkiler de bu kadar oldu mu
ben de bunu arıyordum,teşekkürler.
Maşallah kuzuna ne güzel kilo almış darısı bize olsun yarına kontrolumuz :)))son göbek pansumanımızda yapıldı
yakma işlemi çok basit bişimiş kalem gibi bişile bastırıp çeviriyo acı falan yok ama ip bağlamada çok ağlamıtı kızım...
burnu tıkalıydı epey ben görünümü temizliyodum ama meğer derinleri full doluymuş hemen otri bebe suyu ve aspiratörü aldırdık ve kuzum rahat nefes almaya başladı
ceydam 3500olmuş teyzeleri verdiğinle beraber 22 günde 600 gr almış
dr su haftkızlar bugün dr amcamıza gittik bu dr u daha çok beğendim buna devam edeceğiz büyük ihtimal daha güzel ilgilendi
a 250de alırsak güzel olur dedi
son haftada 200 almışız...mamayı kesmeye çalış bakalım sadece anne sütüyle alacakmı dedi ona göre mamayı kesip kesmeyeceğimize bakalım dedi...
banada süt arttırıcı özelliği olan metpamid(mide bulantısı ilacı)verdi...
kuzuma sonra bi test istedi kan aldılar elinden çok ağladı yavrum...
bide idrar testi istedi dr alt bölgemize poşet gibi bişi bağladılar ama benim inat kız 2 saat boyunca yapmadı bende rahatsız oldu diye çıkardım sonra baktım full yapmış...
haftaya kilo kontrolü için tekrar gidecez..bide biraz pişiğimiz var onun içinde bepanten merhem aldık...
şuanda koynumda uyuyo dalmasını bekliyorum yatağına yatıracam
bakalım mamasız gecemiz nasıl geçecek...
kızlar oğlum hep uyuyor sarılık tekrarlayacak dıye ödüm kopuyor uykudayken emmıyorda uyandıramıyorum da.emmelerımız 2dk dan 6-7 dk ya cıktı ama emerken bıle gozler kapalı sadece gece 4-6 arası gozler acık
gunduzde toplasak 1-3 saat uyanık. bılemedım ne yapacagımı.pazartesı ölçüm yaptrcaz sarılık ıcın.gozlerınde hafıf sarılık var.sarılık ıcın hastaneye yattgmzda sarılıgı karnına kadar ınmıstı ve sapsarıydı.suan ALLAH a sukur oyle deıl ama kokyrm pazartsy kadar.emerek atacak dedı doktor cokta fazla emmıyorkı.sızın bebeklerınız nekadar emıyor?kaç dk?her 2 memeyıde emıyorlarmı nekadr sure? dua edın yavrum tekrar hastanelere yatmasın![]()
merhaba.şimdi topiğin neden ıssızlaştığını anladım.meğer bebiş geldikten sonra gelendi gidendi,emzirmeydi,gaz çıkarmaydı ne kadar yoğun oluyormuş günler.yorgunluktan oturduğum yerde sızıyorum.
kızlar bişey sorucam sizler anne sütünün yanında günde kaç ölçek kaç kez mama veriyorsunuz?
Bebekler için 'Uygulamalı Gaz Masajı ve Egzersiz' | Video İzle ve Paylaş | Internet TV
selam kızlar.sezeryanla doğum yapanlar sonrasında sorun yasadınız mı dikişler emzirme vs?yardımcı olabilir misiniz bugün kontrole gittik çatı muayenesioldum suan bebeğin kilosuna göre sınırda çıktı önümüzdeki hafta büyümesine ve kilosuna göre doğum şekline karar vereceğiz suan için doğum sonuna gelse bile çıkamayabilir dedi doktorumuz tekrar muayene edecek.normal baslayıp sezeryana gecebiliriz bu durumda dedi
canım şükür dikiş sorunu yaşamadım.özel bir bandaj vardı üzerinde 3.gün duşumu aldım.ilk4-5 gun çok rahat kucağıma alamadım kızımı.Yardım almam gerekti.Yani annem getirip veriyordu kucağıma sonra alıyordu.Eğilip kalkmam biraz ağrılıoluyordu çünkü.Sütün gelmesi de bir o kadar sürdü ama yapısal sanırım normal de olsa bol süt yapacak bir bünye yok bende.selam kızlar.sezeryanla doğum yapanlar sonrasında sorun yasadınız mı dikişler emzirme vs?yardımcı olabilir misiniz bugün kontrole gittik çatı muayenesioldum suan bebeğin kilosuna göre sınırda çıktı önümüzdeki hafta büyümesine ve kilosuna göre doğum şekline karar vereceğiz suan için doğum sonuna gelse bile çıkamayabilir dedi doktorumuz tekrar muayene edecek.normal baslayıp sezeryana gecebiliriz bu durumda dedi
slm ben 25 ağustos da epidural sezeryan ile doğum yaptım. Doğuma girmeden önce acayip korkularım vardı ama herşey ço güzel geçti. Ne doğumda ne de sonrasında sıkıntı yaşamadım. Doğumdan sonra ağrı pompası diye birşey var eğer takılıyorsa sende taktır ağrın geldiğinde butona basıyorsa ve grçekten işe yarıyor. Hayırlı doğumlarselam kızlar.sezeryanla doğum yapanlar sonrasında sorun yasadınız mı dikişler emzirme vs?yardımcı olabilir misiniz bugün kontrole gittik çatı muayenesioldum suan bebeğin kilosuna göre sınırda çıktı önümüzdeki hafta büyümesine ve kilosuna göre doğum şekline karar vereceğiz suan için doğum sonuna gelse bile çıkamayabilir dedi doktorumuz tekrar muayene edecek.normal baslayıp sezeryana gecebiliriz bu durumda dedi
zeytinyağlı kukal çöpüyle hafif poposunu uyar yapar kakasını..kızlar şu kırkı çıkanlar gerçekten herşey 40tan sonra yoluna giriyormu yoksa bu sdece ölesine bi lafmı?bende depresyondayım hayatım bitti gibi sadece bebek oldu herşey gibi...