Kızlar ben suan hastanedeym dun yanı arıfe gunu sabah test ıcın hastaneye geldkhastaneye gelene kdr yavrumn rengı gayet ıyıydı doktor odasına bı grdk bebegımı soyduk gozlerıme ınanamadım sapsarıydı doktor acıl test ıstedı labrtvr aradı cok acıl test dıye yaptrmk ıcın labrtvr cktk yavrumn testı ypldı o arada bn kndı doktorma gorundm dıkısıme baktı bandaj cıkarıldı ama aklm oglumda korıdorda aglamamak ıcın zor duruyorm annemı ve eltımıde bebegn ynnda bıraktm kmsey ıstemedm kndı ynmda neyse esımn abısı geldı yatısı yapyrm dedı benm elım ayagm koyverdı.sonra kat a cıktk oglumu hemsıre aldı kuvozle gtrcm dedı sonra annem eltm ve onun esı odada bebegı beklerkn bn kapıya cktm asansor acıldı kocaman makınalar cıhazlar yavrum ıcınde dayanamdm ve odaya gırmedm korıdorda aglamaktn dıkıslrm sızlamaya basladı sonra hemsıre odaya benı cagırttı hadı gel anne oglunu emzır dedı altında sadece bezı gozunde bandajı kolunda serum gırısı oda kolaltına dayanmıs kızartms kolaltını ben emzırıyorm ama yavrumu ıcıme sokmak ıstyrm yenıden.emzırdm ve yavrm kuvoze grdı.kendımı nasıl suclu hıssedyrm bakamadm ılk 2gun sutum yeter sandm meger acmıs yavrum hep.arıfe boyle gectı kızlar sabaha degerlermz duserse cıkıcaz dua edın bayramda evımzde olalım.bırde farkındysanz tum bunları anlatrkn esımden bahsetmedm.bzm kndı gym magazam var arıfe oncesı mal almy gtmst esım ama urunler raflarda azalnca tekrar mal almk zorundydı oda sabah bzmle beraber evden ckmstı ızmıre.yoldayln aradı doktorn ytrdgn duyunca ınanamadı atlasımn hıcbrsy yoktu dıye.1saatte ısını halletms 1saatte yolda.bız yatısı yaptgmzda oda hastny yetstı.tabı duramadı suyumuzu bardagmzı alıverdı dukkana malı yerlestrmy gttı bgn yogun oldg ıcın dukkndan cıkamadı anca geldı yavrusuna baltı uyuyakaldı yorgnlktan suan saat 4.ben oglumun basında otryyrm agladımı kuvoz kapaklrndan dogu bıberonla beslıyorm ya da emzıkle avutuyorm.sabah 10da olcum var ınsallah tehlıkeyı atlatmısızdır dua edın kızlar neolur..
Sağol canım ya ben zaten doğumdan beri pompa kullanıyorum mastit olmuşum halen göğsümden doğru düzgün süt gelmiyor. kızardı ve içi taş gibi göğsümün.
kızlar hepınıze tesekkur ederım..evımızdeyız sukur.pazartesi yıne ölçümümüz olacak ınsallah sarılıgımız bırdaha nüksetmez.
Selam kızlar herkeesin seker ve zafer bayramı kutlu olsun ben pek anlamadım bayrammi nedir ;???
Kaç gündür kızımın kakası gazı uğraşıyoruz üstüne yorgunluk stres ( ev kalabalık 3 yasında yeğenim ve onun ababasi 30 yasında kardesim evi gürültüden geçilmez hale getiriyorlardı neysede yarına gidiyorlar) ten şutum azaldı mama verdik çokça kaka sorunu iyice arttı tabii onu aşamadan ben bir geçemedik üşüyorum kalktım esofman çorap hırka giydim pime aldım üstüme ELİS te usumustur diye onada kalın battaniye örttüm ama isinamadim annemi kaldırdım sen ver mamayı diye baktım olmuyo dedim anne sen bak benim Halim yok
Bende gittim bizim odaya çift pike yattım ama zor ısındım yani sabah erken esim kaldırdı kendini sag diye ama Halim yook süt sıtması olmuşum ılık banyo üstüne sag yada emzir ama takatim yok 1saat daha uyudum kalktım banyoya gittim soyundum tansiyonum düştü hemen odaya geldim esime dedim tuzlu ayran getirdi ictim bekledim bı daha banyoya olmadı şekerimde düşmüş sanırım 3 kurabiye yedim sonra tekrra banyoyaaa duş alırken tansiyonum düştü daha evvel de bayildigim icin hemen Kuvete oturdum toparlandım saciminduruladim genenbayilma hissi hemen klozete oturdum anneme seslendim esim ve annem geldiler ama Halim içler acısı tüm gece kızıma bakamaisim icim acıyor takatim yok banyoda çıplak klozetin üstünde bayılmak üzetreyim babam banyo kapısında neysede topalandik bitmiştik giyip kızımın odasına geçtim uzandım 10-15 dk sonra yavrum uyandı zaten mamadan gına geldi kabizz oldu emzirdim bende Ogün oylE gecti bugün kalkındım ki göğüsüme kipkirmizi olmuş şişmiş Yaaa onusudugum gece göğüsümün agrisinida anlatamam Cook fena sagdan sola dönmek yataktan kalkmak ufffncok kötü neyse bugün göğüsüme iyice kızağında Dr aa nöbetçi kadın doogumcuya mastit antibiyotik verildi penisinin alerjimden şimdilik kullanmadım amanzarari olmaz dendi kızımın Dr da kullan dedi bana bu arada semuş mama çok verdiğimizden mamadan sonra 5-10 ml su ver dedi
Kısacası son günlerim bomba gibiydi her yün bisey patladı
Stzm evladın hayirlinolsun Allah amalı babali büyütsün sariligida dert etme mgokberkk ti sanırım Onlarda fototerapi gördüler sulessliiii de aynİ sekİlde ama maşallah hepsi iyi üzülmedemiycem elinde değil gecmis olsun
Eyeszay
Sanada gecmis olsun canım inşallah allerijik değildir kızın ılerde çok sorun yasar acaba isiliknmi ki yadansenin yediğin bisey ot gibi bisey de olabilir
Babanın gelmesinde umut verici her şey yoluna girecektir))
kızlar hepınıze tesekkur ederım..evımızdeyız sukur.pazartesi yıne ölçümümüz olacak ınsallah sarılıgımız bırdaha nüksetmez.
geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindirSelam kızlar herkeesin seker ve zafer bayramı kutlu olsun ben pek anlamadım bayrammi nedir ;???
Kaç gündür kızımın kakası gazı uğraşıyoruz üstüne yorgunluk stres ( ev kalabalık 3 yasında yeğenim ve onun ababasi 30 yasında kardesim evi gürültüden geçilmez hale getiriyorlardı neysede yarına gidiyorlar) ten şutum azaldı mama verdik çokça kaka sorunu iyice arttı tabii onu aşamadan ben bir geçemedik üşüyorum kalktım esofman çorap hırka giydim pime aldım üstüme ELİS te usumustur diye onada kalın battaniye örttüm ama isinamadim annemi kaldırdım sen ver mamayı diye baktım olmuyo dedim anne sen bak benim Halim yok
Bende gittim bizim odaya çift pike yattım ama zor ısındım yani sabah erken esim kaldırdı kendini sag diye ama Halim yook süt sıtması olmuşum ılık banyo üstüne sag yada emzir ama takatim yok 1saat daha uyudum kalktım banyoya gittim soyundum tansiyonum düştü hemen odaya geldim esime dedim tuzlu ayran getirdi ictim bekledim bı daha banyoya olmadı şekerimde düşmüş sanırım 3 kurabiye yedim sonra tekrra banyoyaaa duş alırken tansiyonum düştü daha evvel de bayildigim icin hemen Kuvete oturdum toparlandım saciminduruladim genenbayilma hissi hemen klozete oturdum anneme seslendim esim ve annem geldiler ama Halim içler acısı tüm gece kızıma bakamaisim icim acıyor takatim yok banyoda çıplak klozetin üstünde bayılmak üzetreyim babam banyo kapısında neysede topalandik bitmiştik giyip kızımın odasına geçtim uzandım 10-15 dk sonra yavrum uyandı zaten mamadan gına geldi kabizz oldu emzirdim bende Ogün oylE gecti bugün kalkındım ki göğüsüme kipkirmizi olmuş şişmiş Yaaa onusudugum gece göğüsümün agrisinida anlatamam Cook fena sagdan sola dönmek yataktan kalkmak ufffncok kötü neyse bugün göğüsüme iyice kızağında Dr aa nöbetçi kadın doogumcuya mastit antibiyotik verildi penisinin alerjimden şimdilik kullanmadım amanzarari olmaz dendi kızımın Dr da kullan dedi bana bu arada semuş mama çok verdiğimizden mamadan sonra 5-10 ml su ver dedi
Kısacası son günlerim bomba gibiydi her yün bisey patladı
Stzm evladın hayirlinolsun Allah amalı babali büyütsün sariligida dert etme mgokberkk ti sanırım Onlarda fototerapi gördüler sulessliiii de aynİ sekİlde ama maşallah hepsi iyi üzülmedemiycem elinde değil gecmis olsun
Eyeszay
Sanada gecmis olsun canım inşallah allerijik değildir kızın ılerde çok sorun yasar acaba isiliknmi ki yadansenin yediğin bisey ot gibi bisey de olabilir
Babanın gelmesinde umut verici her şey yoluna girecektir))
kzılar bugün 18 günlük olduk ama hala çok azda olsa sarılığı var oğlumun doktoru ve hemşiresi çok yok geçer dedi ama benim yine aklıma takılıyo sizlerin ne kadar sürmüştü sarılıkları. bide benim hala mide yanmam devam ediyo yoksa hamileliğimden bi hatıramı kaldı bana olamazzzzz
bu arada ramazan bayramınız ve zafer bayramınız kutlu olsun
Kızlar ben suan hastanedeym dun yanı arıfe gunu sabah test ıcın hastaneye geldkhastaneye gelene kdr yavrumn rengı gayet ıyıydı doktor odasına bı grdk bebegımı soyduk gozlerıme ınanamadım sapsarıydı doktor acıl test ıstedı labrtvr aradı cok acıl test dıye yaptrmk ıcın labrtvr cktk yavrumn testı ypldı o arada bn kndı doktorma gorundm dıkısıme baktı bandaj cıkarıldı ama aklm oglumda korıdorda aglamamak ıcın zor duruyorm annemı ve eltımıde bebegn ynnda bıraktm kmsey ıstemedm kndı ynmda neyse esımn abısı geldı yatısı yapyrm dedı benm. elım ayagm koyverdı.sonra kat a cıktk oglumu hemsıre aldı kuvozle gtrcm dedı sonra annem eltm ve onun esı odada bebegı beklerkn bn kapıya cktm asansor acıldı kocaman makınalar cıhazlar yavrum ıcınde dayanamdm ve odaya gırmedm korıdorda aglamaktn dıkıslrm sızlamaya basladı sonra hemsıre odaya benı cagırttı hadı gel anne oglunu emzır dedı altında sadece bezı gozunde bandajı kolunda serum gırısı oda kolaltına dayanmıs kızartms kolaltını ben emzırıyorm ama yavrumu ıcıme sokmak ıstyrm yenıden.emzırdm ve yavrm kuvoze grdı.kendımı nasıl suclu hıssedyrm bakamadm ılk 2gun sutum yeter sandm meger acmıs yavrum hep.arıfe boyle gectı kızlar sabaha degerlermz duserse cıkıcaz dua edın bayramda evımzde olalım.bırde farkındysanz tum bunları anlatrkn esımden bahsetmedm.bzm kndı gym magazam var arıfe oncesı mal almy gtmst esım ama urunler raflarda azalnca tekrar mal almk zorundydı oda sabah bzmle beraber evden ckmstı ızmıre.yoldayln aradı doktorn ytrdgn duyunca ınanamadı atlasımn hıcbrsy yoktu dıye.1saatte ısını halletms 1saatte yolda.bız yatısı yaptgmzda oda hastny yetstı.tabı duramadı suyumuzu bardagmzı alıverdı dukkana malı yerlestrmy gttı bgn yogun oldg ıcın dukkndan cıkamadı anca geldı yavrusuna baltı uyuyakaldı yorgnlktan suan saat 4.ben oglumun basında otryyrm agladımı kuvoz kapaklrndan dogu bıberonla beslıyorm ya da emzıkle avutuyorm.sabah 10da olcum var ınsallah tehlıkeyı atlatmısızdır dua edın kızlar neolur..
slm kızlar baramınızı tebrik ederim...
sizlere bişi sormak istiyorum
göğsünüzden sağdığınız sütü yada mama verenler
bunu bebeğinize verirken nasıl biberon kullanıyosunuz?
kızlar bugün tam 40 günlük olduk....yıkandık paklandık....ayrıca hem arfe suyuna girmiş olduk.....iyice bi temizlendik..bakalım şu 40 ta ne keramet var....inşallah herşey hem benim hem bebeğim için yoluna girer...inşallah dahada cadılaşmaz
Evet canm 3-4 aya bunları hatirlamiycqz bile ben unutmaya başladım bilecanım çok geçmiş olsun, böyle sıkıntıları da oluyo işte bu kadar güzel bişeyin biledeğer diyoruz katlanıyoruz tabi o ayrı, inşallah geçicek sıkıntıların...
canım arfe suyu ne demek?
bide kırk çıkarken rahmetli ananem bişiler yaparmış kırk tane taş toplarmış filan siz hiç böyle bişiler yaptınız mı?muhtemelen batıl inançlardır dediklerim ama.
bizde 40 ında anne ve bebeğin yıkanacağı suya 40 tane minik taş konur.bu taşlar önce yıkanır sonra abdestli biri her taşa ihls suresi okur suya bırakır.bebek bu suyla yıkanır sonra anne temizlendikten sonra bu sudan kalan kısmı anneye dökülür(anne abdest alınca diye biliyorum) sanırım tam batıl değil ama yörelere göre farklılık gösterebilir
çok geçmiş olsun canım forumdakilerde biliyor ya çok zor günler atlattım kızım gün yoğun bakımda kaldı allah bi daha yaşatmasın hiç kimseye düşmanıma bile evledını orda görmek ve elinden hiç bişi gelmemesi insanı perişan ediyo benim kızımda 19.8 çıkmıştı sarılığı ilk gün 3 değer düştü sonraki gün ise 9.3e düştü ama hemen çıkarmadılar kızımı çünkü vücudunda su kaybıda vrardı serum falan verdiler sürekli beslediler mamayla bende günde 2 defa gidip emzirdim şimdi iyi çok şükür ama idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 gün iğne yapıldı kuzucum şimdide şurup içiyo 7 gün içicek bugün 5. gün işte sonrada çocuk nefrolojiye götürmemi söyledi doktor inşallah bişi çıkmaz durum bu canım çok şükürki eve çıkmışınız 1 günde ben 5 gün ayrı kaldım kuzumdan cehennem gibiydi allah bi daha göstermesin çok iyi besle yavrunu ve mamada ver doktorlar su vermeyin diyolar bende rezene falan veriyorum günde 3 4 çay kaşığıda su bize annelerimiz hep verdiler sonuçta tekrar çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?