2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çook geçmiş olsn Rabbim acil şifalar versn inş.
yükselmez bir daha

bizde yattık cnm sarılıktan 3 günlükken hemde :2: 20 ye yükselmiş paşamın değeri bir gece yattı hemşireler baktı. ben sütümü sağıp götürdm hastane yakındı şükür .. bnde ilk öğrendiğimde perişan oldm hele onu hastanede bırakıp ewe gelmek yıktı beni ...ewe geldim sürekli ağladm annm i yandan eşim bi yandan teselli etmeye çalışıyorlar...hatrlayınca bile kötü oldm şimdi Rabbim geçmez gün vermesin :2: çok şükür geçtii

ertesi gün çıktık elham. 10 a düşmştü sarılığımız 10 günlükken kontrole gittik tekrar dr gayet ii dedi

cnm bol bol emzir satte bir emzir uyusa bile uyandır yani anne sütü sarılığa birebir

ben üşenmedim geceleri bile satte bir emzirdm bebeğim bi daha yatmasın sarılık olmasın diye çok şükür ki atlattık şimdi bile korkuyorum çok aç bırakmıyorm en fazla 2 saatte bir emziriyorm o da nadir yani bir, bir buçuk saatte bir emziriyorum 10 15 dk kadar emiyor dr tanıdığımız var sık emzir az emzir demişti bana bi anda yüklenip yarım saat bi saat emerse bebek gaz problemi çok sancılı olur demişti satte bi emzir 5 dk emsn dedi elhamdllh gaz problemimzde aşırı değil

Rabbim yardmcın olsun cnm bebişini öp bnm içiin

Sağol canım ya ben zaten doğumdan beri pompa kullanıyorum mastit olmuşum halen göğsümden doğru düzgün süt gelmiyor. kızardı ve içi taş gibi göğsümün.

çok dolmuş demekki göğüslerin sütle canım...bebekler o kadar sütü bitiremiyolar tabi, o da tıkanıklık yapıyo çok geçmiş olsun canım...

kızlar hepınıze tesekkur ederım..evımızdeyız sukur.pazartesi yıne ölçümümüz olacak ınsallah sarılıgımız bırdaha nüksetmez.

canım ya şimdi okudum başınıza gelenleri, içim cız etti ama şimdi de güzel haberi gördüm çooook sevindim:) nüksetmez bi daha merak etme, sen sadece ne şekilde olursa olsun bebeğini besle, hiç bişey olmaz merak etme:) yavruyu da öp benim için:)kendinize çok iyi bakın :)

canım çok geçmiş olsun, böyle sıkıntıları da oluyo işte bu kadar güzel bişeyin bile değer diyoruz katlanıyoruz tabi o ayrı, inşallah geçicek sıkıntıların...

ne zaman yazmaya başlasam gönderemeden bbeğim ağlyor ve kalmak zorunda kalyorum.yazdığım cevaplar silin,ip gidiyor biz 4 gecedir çok sıkıntılıyız gündüzde uyku problemimiz var oğlum uykuyya dalamıyor.çok zorlanıyor.mama kullandığım için gaz kaka problemimizd e var malesef...

geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir

Benim oğlum bugün 36 günlük ama hala sapsarı,geçtiğimiz cumartesi götürdük doktora tekrar hala geçmiyor diye,doktor 40-45güne kadar geçmeyebilir normal ölçüm yapmaya bile gerek yok dedi.45günlük olunca hala geçmezse o zaman bi takım testler yapar araştırırız dedi,bende o kadar çok üzülüyorum ki

kızlar bu sarılık geçince tekrar geri geliyor mu ?

slm kızlar baramınızı tebrik ederim...
sizlere bişi sormak istiyorum
göğsünüzden sağdığınız sütü yada mama verenler
bunu bebeğinize verirken nasıl biberon kullanıyosunuz?

çok geçmiş olsun canım forumdakilerde biliyor ya çok zor günler atlattım kızım gün yoğun bakımda kaldı allah bi daha yaşatmasın hiç kimseye düşmanıma bile evledını orda görmek ve elinden hiç bişi gelmemesi insanı perişan ediyo benim kızımda 19.8 çıkmıştı sarılığı ilk gün 3 değer düştü sonraki gün ise 9.3e düştü ama hemen çıkarmadılar kızımı çünkü vücudunda su kaybıda vrardı serum falan verdiler sürekli beslediler mamayla bende günde 2 defa gidip emzirdim şimdi iyi çok şükür ama idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 gün iğne yapıldı kuzucum şimdide şurup içiyo 7 gün içicek bugün 5. gün işte sonrada çocuk nefrolojiye götürmemi söyledi doktor inşallah bişi çıkmaz durum bu canım çok şükürki eve çıkmışınız 1 günde ben 5 gün ayrı kaldım kuzumdan cehennem gibiydi allah bi daha göstermesin çok iyi besle yavrunu ve mamada ver doktorlar su vermeyin diyolar bende rezene falan veriyorum günde 3 4 çay kaşığıda su bize annelerimiz hep verdiler sonuçta tekrar çok geçmiş olsun canım

slm kızlar baramınızı tebrik ederim...
sizlere bişi sormak istiyorum
göğsünüzden sağdığınız sütü yada mama verenler
bunu bebeğinize verirken nasıl biberon kullanıyosunuz?

ben dr brown ve chicconun doğal akışlı biberonlarını kullanıyorum kızım hem emmiyor hem biberonu alıyor.zorluk yaşamıyorum tavsiye ederim.birde ikiside kolik önleyici , bebeğe hava kabarcıklarının gitmesini engelliyor.

canım arfe suyu ne demek?
bide kırk çıkarken rahmetli ananem bişiler yaparmış kırk tane taş toplarmış filan siz hiç böyle bişiler yaptınız mı?muhtemelen batıl inançlardır dediklerim ama.

canım çok geçmiş olsun, böyle sıkıntıları da oluyo işte bu kadar güzel bişeyin bile değer diyoruz katlanıyoruz tabi o ayrı, inşallah geçicek sıkıntıların...
Evet canm 3-4 aya bunları hatirlamiycqz bile ben unutmaya başladım bile ))

ıyı aksamlar kızlar..bende topıgımızı sık sık zıyaret edemeyıp doğumları muhabbetlerı kacıranlardan oldum:) smdı oğlumu emzırdım anneme verdım gaz cıkartıyor anneannesi:) evımız hala cok kalabalık.annem babalm kardesım ablam ve eşi bızım evımızde kalıyor.eltimle eşimin abısı de kayınvalıdemde kalıyordu onlarda bugun antalyaya döndüler. ablamla eşi de yarın ızmır e donecekler.annem babam kardesım daha burdalar.netin başına oturamıyorum.annem hep ayakta ona cok uzuluyorum sırt agrılarım gecmedı ama annemı mutfakta gormeye dayanamıyorum bende bugun ve dun baya baya ev ıslerıne gırmeye basladım.sırtm agrıyor tutulmus gıbı bır agrı tas gıbı kesılıyor ama oturamıyrum.bıde nıyeyse yatmak benı dha zorluyor yataktann kalkacagm zaman sankı agrılar 2ye katlanmıs gıbı oluyor.
dun gece cok fenaydım emzırırken uyuyakalıyordum oyle bır uyumusumkı annem emzır kıızm dıye kaldırmalarını duymamısım hıc dürtmus bnıı oyle uyanmısım.1gece once hastanede hıc uyumadım ya onun bıtkınlıgıydı.
bu arada sızlerın bebeklerı nasıl maşallahı var yavrumun hep uyuyor sadece acıkınca aglıyor.oda memeyı verdımı susuyor.tabı memeyı kapana kadar:)bu konuda bıraz zorlanıyoruz teyzeleri...

canım arfe suyu ne demek?
bide kırk çıkarken rahmetli ananem bişiler yaparmış kırk tane taş toplarmış filan siz hiç böyle bişiler yaptınız mı?muhtemelen batıl inançlardır dediklerim ama.

bizde 40 ında anne ve bebeğin yıkanacağı suya 40 tane minik taş konur.bu taşlar önce yıkanır sonra abdestli biri her taşa ihls suresi okur suya bırakır.bebek bu suyla yıkanır sonra anne temizlendikten sonra bu sudan kalan kısmı anneye dökülür(anne abdest alınca diye biliyorum) sanırım tam batıl değil ama yörelere göre farklılık gösterebilir

evet işte aynen böyle yapıyorlarmış bizimkiler de

kızlar iyi akşamlar.
şu gaz sancısı ne fena bi şeymiş yaaa. sabaha kadar ayağa dikiyor bizi. eşimle nöbetleşe bakıyoruz artık. yoksa uykusuzluktan zombi gibi oldum valla.
zaten hiç bayrammış gibi olmadı. bütün gün uyuklayıp durdum gaz sancısı gelince çok şükür oğlumun ağlaması falan yok. kendi kedine ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor. onu öyle görünce çok üzülüyorum yaa. zinco bize pek yaramadı. colinox diye bir damla verdi doktor. o biraz daha yatıştırdı sancıları.
bi de biz haftaya ev taşıycaz.gözümde çok büyüyor işler. artık annemler falan yardım edecekler.
herkesin bayramı kutlu olsun:)

canım benım ya ALLAH bırdaha yasatmasın ınsan kahraoluyor dımı..umarım hıcbır sıkıntınız cıkmıcaktır gezmeye gıder gıbı hastaneye gıdıp gelmek nasıp etsın ALLAH.banada aksıne bol bol su ver dedı doktor.ılk hastaneden cıkarkende tembıhledı sarılıktan sonrada tembıhledı ben verıyorum valla..suyun zararı olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…