Selam kizlar 10gun oldu dogum yapali, bi turlu firsat bulup yazamadim dogum hikayemi, oglusum uyumusken yazmaya calisim birseyler.
42. Haftada olmama ragmen kendiliginden sancilarim gelmemisti cuma sabahi 9da hastane yatisim vardi, birgun oncesinden hastene bizi bebegin kalp atislarini dinlemek icin cagirdi, kalp atislarini dinlerken bebisimin arada bir kalp atislari aniden yukselip aniden dusuyodu, bu nedenden dolayi, bizi eve birakmadilar surekli kontrol altinda olmam getekiyodu ve heran dogumu baslatabiliriz diye yukari kata cikardilar. Tabi biz dogum cuma gunu olacak diye hazirliksizdik, neyse beni bi yere aldilar, surekli makinaya bagliydim, sansima hastane o 2gun boyunca cok yogundu, yoginluktan bir turlu beni odaya alipta dogumu baslatamadilar, bi ara aksam 9da dogum odasina aldilar, 5dk sonra acil olan var diye geri cikardilar, neyse hastanede kaldik o gece esimide saat 12de yanimdan gonderdiler yasakmis diye
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
kocacimda arabanin icinde otoparkta yatti, heran dogumu baslatabilirler diye, bende tek basina bir yandan makinaya bagliyim bi yandan yeni dogmus aglayan bebek sesleri derken uyuyamadim hic bide heran sezeryanda olabilme ihtimalim var diye yemem icin biseyde vermediler.neyse cuma sabahi 5te hemsire geldi dogum odasina geciyoruz dedi, hemen esimi aradim geldi o odaya girince icim bi tuhaf oldu, korku sardi. Doktor geldi cati muayenesi yapip dogumu baslatmak icin 2gr jel surduler , 10dk sonra sancilar gelmeye basladi, ve git gide artti, sanci ama ne sanci yok hayatta boyle bi agri sabah 9da 2cm acilmam vardi hemen epidural istedim ama yogunluktan anestesi uzmanlari gelemedi tam 8saat sanci cektim, o arada gelip kac cm acilmis diye bakmadilar bile, anestesi uzmanlari oglen 2de anca gelebildiler epidural oldum doktorda firsat bulup gelip baktiki 10cm acilmisim bile yani epidural yapildiginda 10cm acilmis, bisyere yedim belimeo koca igneyi, 2saat icinde Cagan'm 19 Agustos cuma gunu saat 16.18de 2890gr 51cm olarak dunyaya geldi. Beni birde heran sezeryanlikta haxirladilar, ellerimde igneler hertarafimda kablolar vardi sanci geldiginde biryeri tutup sikamiyodum bile, bide ac oldugum icin gucumde yoktu , neyse cok sukur oglusum sorunsuz dogdu.