canım ben doktorun azizliğine uğradım vıtamın konusunda. normalde 10. gun kontrolunde sağlık ocağına gıttığın zaman d vıtamınını ordan verıyorlarmıs. ama ben ılk hafta kontrolune hastanedekı doktoruma gıttığımde zaten receteme bır multı vıtamın yazmıs. bende aldım yazdı dıye, bırde 60 tl verdım ssk karsılamıyormus dıye. sağlık ocağındakılerde bu damlam var dıye bana ayrıca o d vıtamını damlasını vermedıler. e ne sorun var dıyeceksın.
bu bende olan oyle 4 damla falan verılmıyorkı. damlanın kapağında serçe parmağım kadar damlalık var, onla sonuna kadar cekıyorsun yanı ıcınde epey bı fazla oluyor. bakalım rezene cayına katıcam bu gun.
bu arada kızlar şu saç kurutma makınası hakıkaten krıze gırmıs bebeği sustutruyor:))) sun kuzum yıne kendını yırtarken merak ettım açtım makıneyı, hönkkk diye kaldı oyle
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
anammmm hemen sakınlestı ağlaması falan durdu.
bende bunun uzerıne daha onceden duyduğum kolik cd sini arastırdım. buziki orhan ın kolık cd sı, internetten dinlettim, bebeğiniz uyusun adlı muzığını, uyudu kaldımı bızımkısı:))))))) sanırım benım kurtarıcım olacak.
bu gun babam pendık pendorya da d&r dan bulup almış cd yı 19 tl ye, bakalım ilk krıze girdiğinde takıp dınletıcem kuzuma:) deneyın umarım sızdede ıse yarar.