• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

KIZLAR bende evime döndüm şükür kızım ve ben iyiyiz doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.kızımın kg 3300 boyu 50 cm adımız derin.beklenen doğum 20 şubat sezeryan genel anestesi 7 şubat 38+1:nazar:

Kızım ve ben kocamannnnnn opuyorumnanaktan yolluyoruz.

KIZLAR bende evime döndüm şükür kızım ve ben iyiyiz doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.kızımın kg 3300 boyu 50 cm adımız derin.beklenen doğum 20 şubat sezeryan genel anestesi 7 şubat 38+1:nazar:

aryacım canım çok tebrik ederim doğumun olmuş zaman ne çabuk geçiyor benimkide bir aylık oldu bile :) Analı babalı büyüsün inşallah maşallah kızına..:nazar:

dogum yapan tum annelerın gozu aydın olsun Allah'ım saglıkla sıhhatle buyutmeyı nasıp etsın ınsallah

kızlar nıhayet ewımıze geldık... sukur kızımda bende cok ıyıyız... dogum hıkayemı yazıp resım topıgıne de resım eklemeye calısıcam yarıda kesılırse ıpek hanımdan bılınız :)
bebısın adı: ipek biçer
beklenen dogum tarıhı: 25 subat
planlanan sezeryan tarıhı: 18 subat
bebegın dogdugu tarıh: 8 subat (37+4)
boy kılo: 2.900 gr ve 47 cm
:nazar:

herkese teşekkür ederim arkadaşlar
şu anda hastanedeyim.
kızım sabah 9:55 te dünyaya geldi
çok şükür sağlıklı
2.830 gr 48 cm boyunda
spinal anestezi yapıldı.çok ağrım oldu gündüz ama bildiğimiz miyomdan başka sürpriz bir miyom daha çıktı patolojiye gönderilicek dua edin.
kızım memeden ayrılmak istemiyor ayrılınca ağlıyor eve gidincede resmini eklerim inşallah
bekleyen tüm arkadaşlarım darısı tez zamanda başınıza çok muhteşem bir duyguymuş
bebek bakımı için az önce kızımı aldılar yanımdan ve şimdiden özledim rabbim herkese nasip etsin
hepinizi öpüyorum canlar dualarınıza amin diyorum

mrb kızlar
hepinize çok çok tşk ederim...doğumdan sonra evden çıkamadım ayrı kaldım sizlerden
kızımın bilgileri yazılmış ama eksik olanları vereyim teyseleride listeye ekleyin
kilo:4360 gr
boy:54 cm

kızlar SUDURU (Burcu) arkadaşımızın bebeği Duru da 9 şubatta 16:10 da dünyaya geldi. Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürler versin :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar maşallah evlatlarınıza.allah analı babalı büyütsün.herkes kurtuluyo çok şükür.

kızlar nete giremiyorum knt yok mesaj atıp tebrik edemedim hepinizi kutlarım gözünüz aydın allah sağlık versin inş

a.s.kızlar maşallah hepinize...:nazar:.biz geldik kızımla..:ecrin_bebek:.ocak annesiyim bende...
uykusuz geceler koşuşturmalar gelen gidenler başlamıştır artık...buyrunnnnnnnnn
doğurmayan kaldı mı bakalım...
bebişler o kdar hızlı büyüyorki....şaşacaksınız...size gülücükler atacak...biz başladık artık gülmeyehihoyyyt
kıyafetler küçülecek...
bütün kardeşlerimizi öptük kızımla...arada geliriz yine...

sslm arkadaşlar bende şubat annesıyım uzun zamandır nete giremıyordum .. noırmal doğum yaptım 40+0 bebeğimin kilosu 3200 boyu 48cm ismi furkan 4 şubat doğumlu 10 günlük olduk. çok rahat bir doğumgeçirdim ilk olmasına ragmen 3 saatte doğumyaptım şiddetle normal doğumu tavsıye ederım ...tüm şubat annelerını tebrık edıyorum allah ım yavrularımızı bize bağışlasın ... sevgılerr.

Son düzenleme:
Ben de 39 haftalık hamileyim.Bekliyoruz sabırsızlıkla kızımızı.Yeri rahat herhalde çıkmak istemiyor:) Halbuki ultrasona göre doktorum 9-10-11 şubat gibi çıkabilir demişti.Pazartesi doktora gidecem yine bakalım ne diyecek doktorumuz.Şu an bebişime müzik dinletiyorum kuduruyor içerde kuduruk şey:teytey:

Dün hiç doğuran olmadı mı yani???13 şubatı boş geçtik ha???
beris,sibelce,essemayit,gözünüzaydın canım.Sağlıkla büyütün meleklerinizi inşallah.Darısı başımıza.

Son düzenleme:
slm herkese, sonunda bende aldım meleğimi kucağıma. nete girmeyeli amma çok doğum olmuş. tek tek hepinizin gözü aydın.

minik kızım artık evimizde, yarın doktor teyzemize gidicez. ayrıntıları yazarım bi ara. şu ara çok yorgunumm ama anne olmak çoook güzeel bi duyguuu. allah herkese tattırsın.

herkese merhaba, kısaca bakıp çıkacağım, 11.02 perşembe sabahı 08.44 de oglumu omzuma yatırdılar :D epidural sezeryan ile doğum yaptım, herşey yolunda, 3.780gr ile hastaneden çıktık, oglum çok sakin, emiş gücü yüksek sütümüz yerinde çok şükür :D, geçmişi okumaya vaktim yok henuz dogum yapanların gözü aydın, bekleyenlere de moral olsun arkadaşlar çektiğiniz herşeye değiyor kesinlikle yok böyle bir şey herkese selamlar, detaylarımız fotolarımız vakit bulunca gelecek,

herkese merhaba, kısaca bakıp çıkacağım, 11.02 perşembe sabahı 08.44 de oglumu omzuma yatırdılar :D epidural sezeryan ile doğum yaptım, herşey yolunda, 3.780gr ile hastaneden çıktık, oglum çok sakin, emiş gücü yüksek sütümüz yerinde çok şükür :D, geçmişi okumaya vaktim yok henuz dogum yapanların gözü aydın, bekleyenlere de moral olsun arkadaşlar çektiğiniz herşeye değiyor kesinlikle yok böyle bir şey herkese selamlar, detaylarımız fotolarımız vakit bulunca gelecek,

gözün aydın aynı gün doğurmuşuz canım...

doğum yapan tum anneleri tebrik ediyourm.. sımsıkı sarılın bebeklerinize benimki hala karnımda kıpraşıyor.. selamı var abilerine ablalarına :)hihoyyyt

Back