• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

kızlar dün evimize geldik ipeğim 3,075 gr 49 cm olarak doğdu. sütümüz geldi ama emme problemimiz var. önce epidural denendi sırtımda ödem olunca spinale dönüldü. eşimle beraber girdik çok güzel anlardı herkese tavsiye ederim. Allah hepimizin bebişine sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin

Herkese merhaba, Güneş kızım 39+1 de spinal sezeryanla 4000 gr 51 cm doğdu. 5 gün süt problemi yaşadım, şimdi düzeldi, bebeğim ememiyordu şimdi emiyor:) Çok mutluyum, hepimizin bebeklerine uzun, sağlıklı, mutlu, analı babalı bir hayat diliyorum, sevgiler...

bende normal istiyorum inş olur şimdilik iyi gidiyor hamileliğim iki çocuk doğurdum normal oldu şimdi ise 38 haftalık hamileyim kızım ne zaman gelecek bakalım

senin bin kızın bi oglun vardı degilmi...maşallah çüncüyü doguracagın öylemi...

slm herkese, sonunda bende aldım meleğimi kucağıma. nete girmeyeli amma çok doğum olmuş. tek tek hepinizin gözü aydın.

minik kızım artık evimizde, yarın doktor teyzemize gidicez. ayrıntıları yazarım bi ara. şu ara çok yorgunumm ama anne olmak çoook güzeel bi duyguuu. allah herkese tattırsın.

canım ya maşallah allah analı babalı büyütsün.

herkese merhaba, kısaca bakıp çıkacağım, 11.02 perşembe sabahı 08.44 de oglumu omzuma yatırdılar :D epidural sezeryan ile doğum yaptım, herşey yolunda, 3.780gr ile hastaneden çıktık, oglum çok sakin, emiş gücü yüksek sütümüz yerinde çok şükür :D, geçmişi okumaya vaktim yok henuz dogum yapanların gözü aydın, bekleyenlere de moral olsun arkadaşlar çektiğiniz herşeye değiyor kesinlikle yok böyle bir şey herkese selamlar, detaylarımız fotolarımız vakit bulunca gelecek,

maşallah canım.tombik bi kız oldu desene.allah analı babalı büyütsün..

kızlar dün evimize geldik ipeğim 3,075 gr 49 cm olarak doğdu. sütümüz geldi ama emme problemimiz var. önce epidural denendi sırtımda ödem olunca spinale dönüldü. eşimle beraber girdik çok güzel anlardı herkese tavsiye ederim. Allah hepimizin bebişine sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin

benim kızda .3072 dogmuştu.aynıyız desne.emer annesi biraz sabır.canım spinalde sırtımızdan oluyo.nasıl olduki seninki.ipek kızımıza maşallah.allah analı babalı büyütsün...artık resin koyarsın.

Herkese merhaba, Güneş kızım 39+1 de spinal sezeryanla 4000 gr 51 cm doğdu. 5 gün süt problemi yaşadım, şimdi düzeldi, bebeğim ememiyordu şimdi emiyor:) Çok mutluyum, hepimizin bebeklerine uzun, sağlıklı, mutlu, analı babalı bir hayat diliyorum, sevgiler...

aman maşallah canım.sende şubat annesinin öylemi .allah analı babalı büyütsün.

ooo dolmuş gene liste maşallah annişlere tebrik ederim ben nete giremiyom pek bizim yaramazdan dolayı.. özledim herkesiiii..... bir ayımız dolsa hayırlısıyla...

kızlar cok wakıt bulamadıgımdan kacırmısım herseyı...
dogum yapan herkesı kutluyorum meleklerınızde uzun omurler boshayallersmile

Evet gerÇekten bebeıŞlerden vakıtbulamıyoruz ıı olsunlarda bende doĞum yapan tÜm annelerı kutluyorum hepınızı meleklerınızı ÖpÜyorumm.oĞlumun resmını koydum albÜmÜme teyzelerı bakın bakalım bÜyÜmÜŞmÜ 7 buÇuk aylık oĞlum.

Evet gerÇekten bebeİŞlerden vakİtbulamıyoruz İİ olsunlarda bende doĞum yapan tÜm annelerİ kutluyorum hepİnİzİ meleklerİnİzİ ÖpÜyorumm.oĞlumun resmİnİ koydum albÜmÜme teyzelerİ bakın bakalım bÜyÜmÜŞmÜ 7 buÇuk aylık oĞlum.

maşallah:nazar: fatoooş çoook tatlı kıssss küçük bi meleğe benziyo

Evet gerÇekten bebeİŞlerden vakİtbulamıyoruz İİ olsunlarda bende doĞum yapan tÜm annelerİ kutluyorum hepİnİzİ meleklerİnİzİ ÖpÜyorumm.oĞlumun resmİnİ koydum albÜmÜme teyzelerİ bakın bakalım bÜyÜmÜŞmÜ 7 buÇuk aylık oĞlum.

maşallah fatoş nasılda toparlamış kendisini.kız ne 7.5 aylıgı.öyle yazmışsın.hem artık evde degilmi aras..

kızlar çok teşekkür ederiz
Ayşegülcüm 38+2 de doğdu bizim bücürükümüz seninki doğduğunda kaç haftalıktı? spinal de sırttan oluyor ama önce epidural iğnesiyle girmeye çalıştı doktor, giremedi çok ödem var sırtınızda dedi, tabi sorunlu bir hamilelik hep yat uzan nerdeyse hiç yürüyeme.. sonuç bu.. sonuç alabilmek için farklı yerlerde 3 4 deneme yaptı çok canım yandı o ilacı vermeye çalıştıkça çok ağrı duydum. en son oldu dedi spinal iğnesi ile girmiş.. şansınız varmış nerdeyse uyutucaktık sizi dedi. bebişimin çıkışını eşimle birlikte bekledik çok güzel anlardı. ilerde hikayemi ve kızımın resimlerini de eklicem.

kızlar çok teşekkür ederiz
Ayşegülcüm 38+2 de doğdu bizim bücürükümüz seninki doğduğunda kaç haftalıktı? spinal de sırttan oluyor ama önce epidural iğnesiyle girmeye çalıştı doktor, giremedi çok ödem var sırtınızda dedi, tabi sorunlu bir hamilelik hep yat uzan nerdeyse hiç yürüyeme.. sonuç bu.. sonuç alabilmek için farklı yerlerde 3 4 deneme yaptı çok canım yandı o ilacı vermeye çalıştıkça çok ağrı duydum. en son oldu dedi spinal iğnesi ile girmiş.. şansınız varmış nerdeyse uyutucaktık sizi dedi. bebişimin çıkışını eşimle birlikte bekledik çok güzel anlardı. ilerde hikayemi ve kızımın resimlerini de eklicem.

tasadüf caım.bende 38+2 de dogum yaptım.anladım canım.bende direk spinal oldugum için nasıl oluyormuş dedim.ekle resmleri bekliyoruz ...

srpp, tuba, canbahar ve havva gözünüz aydın arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün..
Tebrik edemediğim arkadaşlarım varsa onlarında gözü aydın. Hayırlı evlat olsun kuzucuklarınız inş..

havva,canbahar,srp,tuba gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün inş. ....
havvacım inş.istediğin gibi bir doğum olmuştur canım ......
bekleyen birkaç arkadaşımız kaldı herhalde, darısı size kızlar hayırlısıyla inş......

Merhaba tatlı anneler :) Bugün fırsat bulabildim yazabiliyorum. 15.02.2010 da Uzay bebişime Normal doğum ile kavuştum. 3550 gr 51 cm doğdu. Doğum zorlu geçsede herşeye değer. şimdi uzayımı sık aralıklarla beslemeye ve sarılık olmamasına çalışıyorum. doğum öykümü bir ara yazacağim... Bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum kalan annelere sağlık sabır ile bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.

Merhaba tatlı anneler :) Bugün fırsat bulabildim yazabiliyorum. 15.02.2010 da Uzay bebişime Normal doğum ile kavuştum. 3550 gr 51 cm doğdu. Doğum zorlu geçsede herşeye değer. şimdi uzayımı sık aralıklarla beslemeye ve sarılık olmamasına çalışıyorum. doğum öykümü bir ara yazacağim... Bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum kalan annelere sağlık sabır ile bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum.

40+0 da oldu doğum :sm_cool: :ecrin_bebek:

Back